Gelelim Miroşaaaa
OYUN
Son zamanlarda o ne oynamak isterse oynamaya çalışıyoruz,genelde mutfak takımlarını yada oyun hamurunu seçiyor,minik bir merdane aldım ki eli alışsın bakarsınız hamur açar bize ilerde

Birkaç gündür havalar fena değil diye dışarı çıkartıyorum,annemin demesi;dışarda toprak kuvveti alması hem gelişimi hem yorulması açısından önemliymiş...Yaz gelse de parklara açılsak

Birde geçen bahsettiğim renkli elişi kağıtlarını kesmeyi seviyor
EGITIM
Bakıcımızla birlikte hareket ediyoruz bu konuda,,yani gündüz o ne öğretirse ben akşam ve h.sonu devam ediyorum ki öğrensin diye...
Minik bir liste hazırlıyorum bazen,,genelde netten bakıyorum... Son 2 haftadır zıtlık öğretmeye çalışıyoruz oyunlarla,,büyük-küçük ,sıcak-soğuk ,
yüksek-alçak...vs Hakkını yiyemem bakıcı teyzemiz gelişimi için uğraşıyor çünkü gözlemlediğimde benim öğretmediğim birçok şeyi öğrendiğini görüyorum
INATCIYIZ:)
Israrla bişeyleri başarmak istiyor ve bizde müsaade ediyoruz mümkün olduğunca,kendi giyinecek ama "yüreğin bitecek anne mesajıyla"

Arada kendini yerlere atıyor bişey istediğinde,,evdeysek oyuna çevirebiliyorum ama dışardaysak şimdilik ilgisini dağıtıyorum ve bu durumdan korkuyorum:18:
MINIK DEGISIKLIKLERIMIZ
Mama sandalyesinden hariç haftasonları yanımızda sandalyeye oturuyor

Bazen de biz ailecek salonda onun masasında yemek yiyoruz

Yer değişikliği olduğunda yemek yemesini gözlemliyorum, şimdilik bir değişiklik yok

Sabahları süt vermiyorum artık yerine öğlen uykusundan önce süt veriyor bakıcı teyzemiz,,çünkü kızım sütü uyuma ritüeli yerine koydu..
Yani öğlen ve akşam uyumadan önce süt içiyoruz.
UYKU
Evet teyzeleri benim kuzum kendi yatağında uyumaya devam ediyor geceleri

Ama uyuyana kadar benimde yanında beklemem koşuluyla tabi

Uyuma ritüelimiz çok uzun sürüyor ama napiim bu da bişey dimi

Uyumamak için aklına gelen numarayı yapıyor ve çok yıpratıcı da oluyor ama
bi şekilde yatağında uyması gerektiğini bilmesi sevindirici
Bizden haberler böyle teyzeleri

unutmadan,, çocuklara kitabı sevdirmek için gece yatmadan önce değil,,aksine sabahları uyandıkları zaman
en dinç oldukları anda okunmaları gerektiğini okudum geçenlerde

Bebeği kitap okunmasını sevmeyen ve bunu denemeyen bir annemiz varsa denemekte fayda var diye düşünüyorum