slm anne kuşlarımm:)
bi kaç gün aradan sonra işte karşınızdayım

doktora gittikten sonra uğrayamadım sebebi tarık buğra çok inatçı bi ergen bebek oldu

istediği olmadığı zaman öyle bi cırlıyoki evdeki camların kırılmasından korkuyorum

tabii o ses benim kulaklarımda uzunca çınlıyo
aynı zamanda çokta duygusal kuzum olumsuz bi yanıt aldığı zaman gözleri dolu dolu oluyo boncuk gibi akıyo içini çekerek ağlıyo tabii bizimde yelkenler fora hemen sımsıkı sarılıp öpüşünce gülmeye başlıyo yaramazlıklara devam
doktora gittik içim çok rahatladı çok güzel ilgilenildi..doktora tarık buğranın 8 aydır her ay hastalanmasını hastalığının seyrinin çok hızlı olduğunu vs anlattım
aklıma gelen bütün soruları sordum..ciğer röntgeni istedi ve kan tahlilleri yapıldı röntgen sonucunda ciğerleri tertemiz çıktı..çok korkuyodum olumsuz bi şey çıkarsa diye
kullandığımız ilaçları ve çoğunu çöpe attığımı söyledim:)antibiyotik için çöpe atmakla çok iyi yapmışsınız dedi
ilaçlarımız değişti..şimdilik her gece koruyucu ilaç kullanıcaz mayısa kadar..burun spreyi olarak okyanus suyu kullanıyoduk o işinizi görmez dedi ve değiştişrdi
bir de hastalandığında çok tıkandığı için kuzum maske ile kullanıcağımız bir ilacımız var
tahilil sonuçlarımızda 5 gün sonra çıkıcak..biraz fazla paramız gitti ama içim çok rahatladı yavrumuzun canı sağolsun doktordan duydukalrım eşimin söyledikleriyle bire bir aynıydı insan doktordan duymayınca rahat edemiyo işte

en çok sevindiğim cümlede 'bu rahatsızlık biliyorsunuzki genetik..küçük yaşta tanışmasını avantaj olarak görüyorum 3-5-7 yaşlarında %90 iyileşicek'yani bu yaşların herhangi birinde iyileşicek inş yavrum..ben 7 yaşında atlatmış ve kurtulmuşum eşim gençken rahatsızlanmış hala devam ediyo
beybim ve şekersiz sizin kuzularınzıda inş ileride atlatıcaklar

tarık buğraya aldığımız arabayı iade etmiştik yerine biraz daha para ekleyerek yeni araba aldık şu anda çok memnunum tek sıkıntısı yine ahntal olması hafiflerde taşımıyo

bizden şimdilik bu kadarrr
talay;senin hazırlıklarını böyle okudum

aslında kıyamadımda hamilesin ya..keşke yakın olsakta hazırlıklarından her birini birimiz yapsak bravo sana arkidişim menün süper maskede çok şirin çok yakışıcak dinomuza:)