• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:3:Heyo kimse yokmu ;))
Neyse benim merak ettiğim bir sorun var , şudur ki çoçuklarımızın ayak numaraları kaç olduğunu yazarsanız çok sevinirim ,
.. Mahir halan 19.5 yani 20 olmadı daha ,kibar ayaklı oğlum:))
Birde çoçuk bezi numara hangisi biz 4 plus kullanıyorduk küçük geliyor ama 5 numarada büyük nasıl etcem anlamadım ortasıda yok ., varmı öneri ..

kibarcık oğlunu kocaman öpüyrm benm kız 24 numara ayakkabı giyiyo. 5 numara prima kullanıyrz canm

tuvalet eğitimi konusunda tereddütteym. az önce anne çiş diye bezi açtırdı. lazımlığa oturdu çiş yapti. son iki haftadr böyle. ama haftaiçi çalışırm ben ilgilenemem eğitim ters teper bakıcı yanlış bi tepki verirse diye korkuyrm

boyunu kasımda ölçmüştk en son 84 dü. 14 kiloyz.

Maşallah CNm Rabbim daim etsin inş gelişimini ..
Wc eğitimini havalar ısındığında başla istersen hem okullarda tatile girer .. Sen istedikçe aç bezini ama o istedikçe olsun hem alıştırma olur .. Endişen için haklısın bir şeyden korkup yapmaktan vazgeçebilir sırf bu yüzden wc yapmaya başlaması gereken zamandan daha çok geç kalmış çoçuklar olabiliyor .

Oğluşuma yaz için terlik aldım , bakın bakalım beğenecekmisiniz ..
Bugün oğlumu öğle uykusuna yatırıp babasına bıraktım ve 4 saatlik bir özgürlüğün tadını çıkardım gidip bir güzel gezip alışveriş yaptım . Öyle bir iyi geldi ki anlatamam , oğlumu çok özledim ama artık alışmamız lazım ,hem okula başlaması yakın iyi olur böyle uzaklaşmalar ;))

$image.webp

wışşşşşş:52:Akşam işin yoksa bize gelin canım:16:
gaz yazana kadar herşey iyiydi:47: Sonra :51: diye kaldım:1:kötüsün baby:35:

Bu arada mutlu handmadelerine devam ediyor:8:,,talaya benzedim o da işe ev getiriyor:1:
Simli karton kırtasiyeden anaokulu çocuklarına satıyormuş adam:9:Ver sen dedim onu verrrrr:23:
Yalnız dik durması için arkasında N tane mukavva var:9: Doğumgünü masasına renk katacak inşallah:46:
Eki Görüntüle 1012688

tek kelimeyle BA YIL DIMMM ellerine sağlık nasıl kestin maket bıçağıyla valla buradan lazer kesim gibi duruyo.bende oğlanların odasına ahşaptan beğenmiştim ama bana 200 tlye patlıcak olduğu için şimdilik vazgeçtim ama seni görünce aşka gelmemek imkansız.

[
slm anne kuşlarımm:)
bi kaç gün aradan sonra işte karşınızdayım:1:
doktora gittikten sonra uğrayamadım sebebi tarık buğra çok inatçı bi ergen bebek oldu:1:istediği olmadığı zaman öyle bi cırlıyoki evdeki camların kırılmasından korkuyorum:9:tabii o ses benim kulaklarımda uzunca çınlıyo
aynı zamanda çokta duygusal kuzum olumsuz bi yanıt aldığı zaman gözleri dolu dolu oluyo boncuk gibi akıyo içini çekerek ağlıyo tabii bizimde yelkenler fora hemen sımsıkı sarılıp öpüşünce gülmeye başlıyo yaramazlıklara devam:emir_bebek:

doktora gittik içim çok rahatladı çok güzel ilgilenildi..doktora tarık buğranın 8 aydır her ay hastalanmasını hastalığının seyrinin çok hızlı olduğunu vs anlattım
aklıma gelen bütün soruları sordum..ciğer röntgeni istedi ve kan tahlilleri yapıldı röntgen sonucunda ciğerleri tertemiz çıktı..çok korkuyodum olumsuz bi şey çıkarsa diye
kullandığımız ilaçları ve çoğunu çöpe attığımı söyledim:)antibiyotik için çöpe atmakla çok iyi yapmışsınız dedi
ilaçlarımız değişti..şimdilik her gece koruyucu ilaç kullanıcaz mayısa kadar..burun spreyi olarak okyanus suyu kullanıyoduk o işinizi görmez dedi ve değiştişrdi
bir de hastalandığında çok tıkandığı için kuzum maske ile kullanıcağımız bir ilacımız var
tahilil sonuçlarımızda 5 gün sonra çıkıcak..biraz fazla paramız gitti ama içim çok rahatladı yavrumuzun canı sağolsun doktordan duydukalrım eşimin söyledikleriyle bire bir aynıydı insan doktordan duymayınca rahat edemiyo işte:17:
en çok sevindiğim cümlede 'bu rahatsızlık biliyorsunuzki genetik..küçük yaşta tanışmasını avantaj olarak görüyorum 3-5-7 yaşlarında %90 iyileşicek'yani bu yaşların herhangi birinde iyileşicek inş yavrum..ben 7 yaşında atlatmış ve kurtulmuşum eşim gençken rahatsızlanmış hala devam ediyo
beybim ve şekersiz sizin kuzularınzıda inş ileride atlatıcaklar:16:
tarık buğraya aldığımız arabayı iade etmiştik yerine biraz daha para ekleyerek yeni araba aldık şu anda çok memnunum tek sıkıntısı yine ahntal olması hafiflerde taşımıyo:31:
bizden şimdilik bu kadarrr

talay;senin hazırlıklarını böyle okudum:53:aslında kıyamadımda hamilesin ya..keşke yakın olsakta hazırlıklarından her birini birimiz yapsak bravo sana arkidişim menün süper maskede çok şirin çok yakışıcak dinomuza:)
:1:

tağrık buğraya çok geçmiş olsun ileride bu hastalıkları yaşamıyacak olması sevindirici.yeni arabanızda hayırlı olsun

Neyse benim merak ettiğim bir sorun var , şudur ki çoçuklarımızın ayak numaraları kaç olduğunu yazarsanız çok sevinirim ,
Birde çoçuk bezi numara hangisi biz 4 plus kullanıyorduk küçük geliyor ama 5 numarada büyük nasıl etcem anlamadım ortasıda yok ., varmı öneri ..

meleğim musab bilal 22 numara ayakkabı ve 5 numara prima kullanıyor.

Bugün oğlumu öğle uykusuna yatırıp babasına bıraktım ve 4 saatlik bir özgürlüğün tadını çıkardım gidip bir güzel gezip alışveriş yaptım . Öyle bir iyi geldi ki anlatamam , oğlumu çok özledim ama artık alışmamız lazım ,hem okula başlaması yakın iyi olur böyle uzaklaşmalar ;))

Eki Görüntüle 1014997

o bıdık ayakları ısırırırm nasıl güzel bi terlik bu benim oğlanda benim terlikleri giymeye uğraşıyor sanırım benimde bi terlik almam lazım ama seninki kadar güzelini bulabilrimiyim bilmiyorum.güle güle eskitin.

Eki Görüntüle 1014997
Çok güzel:16:Güle güle kullansın Mahircan:nazar: Senin adına da çok sevindim canım,ara sıra yalnız kalmak iyi geliyor:13:
slm anne kuşlarımm:)
doktora gittik içim çok rahatladı çok güzel ilgilenildi..doktora tarık buğranın 8 aydır her ay hastalanmasını hastalığının seyrinin çok hızlı olduğunu vs anlattım
aklıma gelen bütün soruları sordum..ciğer röntgeni istedi ve kan tahlilleri yapıldı röntgen sonucunda ciğerleri tertemiz çıktı..çok korkuyodum olumsuz bi şey çıkarsa diye
kullandığımız ilaçları ve çoğunu çöpe attığımı söyledim:)antibiyotik için çöpe atmakla çok iyi yapmışsınız dedi
ilaçlarımız değişti..şimdilik her gece koruyucu ilaç kullanıcaz mayısa kadar..burun spreyi olarak okyanus suyu kullanıyoduk o işinizi görmez dedi ve değiştişrdi
bir de hastalandığında çok tıkandığı için kuzum maske ile kullanıcağımız bir ilacımız var
tahilil sonuçlarımızda 5 gün sonra çıkıcak..biraz fazla paramız gitti ama içim çok rahatladı yavrumuzun canı sağolsun doktordan duydukalrım eşimin söyledikleriyle bire bir aynıydı insan doktordan duymayınca rahat edemiyo işte:17:
en çok sevindiğim cümlede 'bu rahatsızlık biliyorsunuzki genetik..küçük yaşta tanışmasını avantaj olarak görüyorum 3-5-7 yaşlarında %90 iyileşicek'yani bu yaşların herhangi birinde iyileşicek inş yavrum..ben 7 yaşında atlatmış ve kurtulmuşum eşim gençken rahatsızlanmış hala devam ediyo
beybim ve şekersiz sizin kuzularınzıda inş ileride atlatıcaklar:16:
tarık buğraya aldığımız arabayı iade etmiştik yerine biraz daha para ekleyerek yeni araba aldık şu anda çok memnunum tek sıkıntısı yine ahntal olması hafiflerde taşımıyo:31:
bizden şimdilik bu kadarrr
Hadi maşallah ne güzel şeyler söylemiş dr.unuz canım:nazar: Çok iyi olmuş dr.a göstermen,dediğin gibi insan dr.dan duyunca içi rahatlıyor:16:
Arabanızı da mutlulukla kullanın inşallah:nazar:
Mira'nın ayakkabıları 22 numara canım.Rahat rahat oluyor ayağına...Bezi de 6 numara...

Süsümü beğenmenize sevindim kızlar:16: Bende beğendim tv.ünitesine koydum şimdilik:9: Birde "2" kesicem bugün:21:

Cuma akşamımız güzel geçti arkadaşlarla:16:Gece 01:30 da gittiler, çok güzel sohbet edildi yenildi içildi harika geçti:16:Bu arada en çok tatlımı beğendiler:56: Cumartesi de gündüz üniv.den arkadaşlarım vardı eskileri yad ettik:21:Sağolsunlar Mira'yla da çok oynadılar:emir_bebek: Dün de arkadaşımın bebeğinin ilk yaşgünü partisine gittik orda da bi değişiklik oldu kuzuma,,arkadaşlarını gördü:16:Burası yağmurlu bu arada:6:
Çarşamba evlilik yıldönümümüz,, dün akşam eşim hatırladığının sinyallerini verdi "sakın bana hediye alma" diyerek ama:27:

Herkese çok güzel ve bereketli geçecek bir hafta diliyorum:54:

selam mele ğim senden başka kimse yok galiba. bu arada tüm topiğin annelerin emekçi kadınlar gününü kutluyorum. burda da haa çok güzel. 16-17 derece. bizde bugün sabah erkenden çıktık. saat 8 gibi eve geldik. yorucu bir gündü ama güzel geçti. 8 mart dolayısıyla eşim bizi kahvaltıya götürdü. öğlen 8 mart etkinliğine ve yürüyüşüne katıldık. lorin çok seviyor böyle kalabalık etkinlikleri. canlı müzik falan vardı bir güzel oynadı. yorulmadan bir haylide uyudu ama sonra artık uykuya dayanamadı küt diye gitti. 1 saat uyudu. öğle yemeğini biraz abur cubur gibi yaptık ama lorin mutlu olunca bu günlük böyle olsun dedim. sonra lorinle babası parka oyun oynamaya gittiler. bende arkadaşlarla birlikte filim izledik. partiye katıldım akşam eşimle buluştum akşam yemeğinide dışarda yiyip eve geldik. lorin yorulmuş ki sütünü içti uyudu.
canım lorinin ayakları biraz büyük galiba kışlık ayakkabıda ve çizmede 23numara giyor. terlik ve normal ayakkabıda 22 giyor ama 2 ay önce böyleydi. yaza ayakkabı alırken tekrar ölçeceğiz bakalım bazen 3 ayda iki numara birden büyüdüğü bile olabilirmiş. bizde bezi 4 plus kullanıyoruz. 5 denedim. biraz büyük geldi rahat etmedi sanki ondan vazgeçtim.
minyatür hanım, benim oğlan da ayakları hafif büyük çocuklardan, annesine çekmiş:9: ayakkabıyı 23 giyiyor ama, gecen yaz sonunda bu yaz giyebilsin diye outletten çok ucuza 24 numara aldığım aykkabılar da ayağına tam oldu.bezi de, kilosuna uygun diyerekten 4+ kulanıyorum fekat "5 denesem mi?" diye de düşünüyorum:26: lorin kaç kilo ki?

Meleğim ; canım kayranın ayaklarıda çok büyük sayılmaz.Şuan 22 numara tam oluyor.Bezi ise gece sızdırma probleminden dolayı 5 numaraya geçtik.İlk etapta büyük gibi görünüyordu gözüme ama şimdi alıştı ve artık 5 numara kullanıyoruz.
3-4 gündür yine benim oğlan açlık grevinde..Allahım bazen aklımı kaçıracağım diye korkuyorum inan.Allah bizim gibi evlatları olan annelere bol bol sabır versinnn

arkadaşlar,
çocuklarımızın doğumgünü için hediye çekilişi yapıyoruz. mümkün olduğunca çok katılım olması ve sonradan haberdar olmaların önüne geçmek için mart ayı sonuna kadar bekleyeceğiz. mart ayı sonunda meleğim hanım çekilişi yapıp sonuçlarını topikte duyuracak.

ben şimdilik ilkim ve pınar hanımlara özel mesaj gönderdim, aklıma geldikçe diğer arkadaşlara da göndereceğim. ulaşabildiğimiz arkadaşlara da haber verelim :16:

Meleğim ; canım kayranın ayaklarıda çok büyük sayılmaz.Şuan 22 numara tam oluyor.Bezi ise gece sızdırma probleminden dolayı 5 numaraya geçtik.İlk etapta büyük gibi görünüyordu gözüme ama şimdi alıştı ve artık 5 numara kullanıyoruz.
3-4 gündür yine benim oğlan açlık grevinde..Allahım bazen aklımı kaçıracağım diye korkuyorum inan.Allah bizim gibi evlatları olan annelere bol bol sabır versinnn

Âmin CNm gerçekten yemiyen çoçuk tam bir eziyet ..
Bizde 5 numaraya geçtik ama oğlumun totisi boyuna göre çok minik :)) bu yüzden içinde kayboluyor ;))

Son düzenleme:
arkadaşlar,
çocuklarımızın doğumgünü için hediye çekilişi yapıyoruz. mümkün olduğunca çok katılım olması ve sonradan haberdar olmaların önüne geçmek için mart ayı sonuna kadar bekleyeceğiz. mart ayı sonunda meleğim hanım çekilişi yapıp sonuçlarını topikte duyuracak.

ben şimdilik ilkim ve pınar hanımlara özel mesaj gönderdim, aklıma geldikçe diğer arkadaşlara da göndereceğim. ulaşabildiğimiz arkadaşlara da haber verelim :16:

Bende face de kayıtlı olanlara haber vericem inş CNm !

Terliklerimizi beğendiğiniz için tşk ederiz .
Talaycım tr de çok güzel olanları var bulamazsan ben sanada alırım ok :34:

Son düzenleme:
Selam kızlar kusura bakmayım sizlere dönemedim bayağı gecikiyorum her şeye....
Doğanın bakıcısında herhangi bir probleme rastlamadık,fakat hala dinliyoruz ve ufaktan kulağını çekmiş gibi yaptık.Dört dörtlük kimi bulabilirim ki,hem bu aralar ufak bi araştırmada bulundum anacığım bütün bakıcılar kızımı eve istiyor benim de işime gelmedi doğrusu..
Bu arada 1 haftadır Doğa ara ara 39-40 derece ateşle yatak döşek yattı.Okula gitmedim raporluydum ben de.Sonrasında antibiyotik-ateş düşürücü derken kızımın her yerinde döküntü ve kabarcıklar oluşmaya başladı acile götürdüğümüzde meğer 6. hastalığa yakalanmışız:31: ilaç vermeyi kestik şimdi gayet iyi kuzum,döküntü sonrası ateş falan da kalmadı çok şükür.Anlayacağınız şu 6. hastalık illetini biz de tatmış olduk:42:
Herkes iyidir umarım,biraz geçmişe geçeyim.
Not:İlkimcim Doğayı sormuştun sana teşekkür edemedim pardon canım.

Şöyle bir bakıldığında çoçuklarımızın ortalama ayak numarası 22 ve bez olarakta 5 numara kullanılıyor .
Cevaplarınız için çok sağolun kızlar . Bunu bilmem iyi oldu .

Doğanın bakıcısında herhangi bir probleme rastlamadık,fakat hala dinliyoruz ve ufaktan kulağını çekmiş gibi yaptık.Dört dörtlük kimi bulabilirim ki,hem bu aralar ufak bi araştırmada bulundum anacığım bütün bakıcılar kızımı eve istiyor benim de işime gelmedi doğrusu..
Bu arada 1 haftadır Doğa ara ara 39-40 derece ateşle yatak döşek yattı.Okula gitmedim raporluydum ben de.Sonrasında antibiyotik-ateş düşürücü derken kızımın her yerinde döküntü ve kabarcıklar oluşmaya başladı acile götürdüğümüzde meğer 6. hastalığa yakalanmışız:31: ilaç vermeyi kestik şimdi gayet iyi kuzum,döküntü sonrası ateş falan da kalmadı çok şükür.Anlayacağınız şu 6. hastalık illetini biz de tatmış olduk:42:

Geçmiş olsun size umarım çabuk atlatır doğamız .
Bakıcıya yani söylemediniz daha dinlediğinizi öyle mi .. Aslında haklısın dört dörtlük bulmak çok zor Rabbim iyi insanlarla karlaştırır inş ..
Pınar CNm face den mesaj attım çekilişe katılmak istermisin .. Ikinci yaş doğum günü için çekiliş yapıcaz . Muhtemelen bu son çekiliş olur kim bilir , malum buraya gelen sayısı artık yok denecek kadar azaldı :((

Son düzenleme:
Tatlım maalesef bu yıl katılamayacağım tatlım yaaa...Kendimce böyle bir karar aldım...Sakın yanlış anlamayın arkadaşlar sadece şimdilik yokum diyeyim:54:

bakıcı konusuna sevindim. hiç yoktan iyidir :ssz: zaten kreşe başlamalarına da az kaldı :16: hastalık için de geçmiş olsun diyorum. çekiliş için kararınıza saygı duyuyoruz, kalpler bir olsun napalım :17:

Back
X