• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

haydi bana bay bay:10:
çağlayıda alıp arkadaşımın işyerine gidecez:10:geçen hafta iç çamaşırı almıştım borcumu ödeyecem:23:
bide kahve içip gelecem yemek yapacam:27:ne yemek yapacagımıda bilmiyorum:26:
şu yemek derdimizde olmasa vallahi hayat süper olacak:)
yemek içinmi yaşıyoruz,yaşamak içinmi yiyoruz:27:
şöyle acılı bir döner olsa ne güzel olurdu:56:
yanınada pipsi:51:ohh bir yandan agzın yanarken bir yandan buz gibi pipsi:9:
hem acı hem lezzet:27:ay ne saçmalıyorum:9:
don mon isteyen varsa versin para alıyım:51:çikocum sana 1 liralık donlardan alacam:9:
geçen hafta bir dona 12 buçuklira verdim çüşşş ya:51:ama don dediysek normal don degil:23:
yandaki simitlerimi toparladı:9:simit falan kalmadı :9::9:
ben kaçtım:10:
bu arada kurt seyitte güzel bir diziymiş tavsiye ederim:10:
hala saçımı boyatamadım ya:27:
daha telefonumu degiştirecem:27:''don''maya başladı:27:
:10::10::10:

dostum kolay gelsin. don için teşekkür ederim. çok cömertsiniz. bendeniz 6 yıl önce 3 tanesi 5 liraya almıştım. hala giyerim, bereket versin :9:
saçınızı hala boyatmadınız mı:20:2 gün önce kendi saçıma kına yakmıştım. artanıyla sizi de boyayabilirim ama boyarken "don"muş gibi kıpırdamadan durmanız gerekiyor :6:
telefonunuz "don"uyormuş. gecen de tabletiniz bozulmuştu. sizin evin elektronik kazalarını okudukça "don"akalıyorum :53:
acılı dönerden ve pipsiden sonra bir "don"durma yiyiniz afiyet olsun :9:
ay çok "don" kullanmışım, par"don" :9:

o zaman Meleğim hanım çekse ya:28:burayı sık sık takip ediyor, dolayısıyla çekilişe katılmak isteyenler listesini iyi tutabilir ve güncelleyebilir. bugünden itibaren isteyen herkes ismini yazdırsın. mesela 10 gün sonra da çekiliş yapılsın. listeye girmek için vakit verelimki kimse kaçırmasın.
ne dersiniz meleğim hanım?

Tamam yaparım sorun değil , bilgisayarım bozuk ama olsun telden olabildiği kadar olur kanımca . Bu ayın sonuna kadar katılmak isteyenleri alır çekiliş yapar duyururum ., nede olsa sürekli buradayım :))

dün misafirim vardı:6:herşey süperdi:6: 5 çocukla ugraşmak gerçekten çok zormuş:36:
çağla hiç çocuklara vurmaz ama dünkü misafirimin kızı çağlaya tokat attı çağla da intikamını fena aldı:18:kızın parmaklarını sıkıştırmış:18:ama isteyerek yapmamış teyzeleri:18:çekmeceyi kapatmış :18:yazık parmagı kanadı misafirin çocugunun:18:
sonrasında çağla 1-2 tokat daha yedi:1:
mesela cerende hiç vurmaz arkadaşlarına ama o da genelde tokat yer:14:
neden benim kızlarım hep dayak yiyen oluyo:51:
karar verdim akşam karete ögretecem:27:kendilerini savunmayı ögrensinler:27:

Geçmiş olsun CNm çağlaya vuranı söyle alıyım paçasını aşağı ;)) kimse vurmasın çok fena olur :))
Mahir kızlara hiç vurmuyor ama oğlanları hiç affetmiyor daha şimdiden hanımlara çok kibar oğlum maşallah :))
Hatta alışveriş merkezinde bir çoçuğa yanaşıyor ve eli ile pat diye indirdi bende dedim kıza vurmaz niye vurdu acaba meğer çoçuk kız değilmiş erkek çıktı . Uzun Sarı saçlı ve kız güzeli bir çoçuk ben anlamadım ama bizim oğlan nasılsa anladı :)) oda 16 aylıktı

Son düzenleme:
bayb cerene bayılıyorum ne güzel işte özgüveni tam acaba ne sohbet etmişler o kadar da diye merak ettim.uyanıklığıda sana çekmiş gibi.çekilişten bahsetmişsiniz ben varım listeyi yapanlar beni yazsın beni çekenlere şimdiden mesajım doğum hediyemide unutmasın çünkü büyük ihtimal abisiyle aynı hafta doğumlu olacaklar 1taşla 2 kuş hesabı.bende bugün çocuklara maske kestim.işe değilde biçki nakışa geliyormuşum gibi oldu.maskemiz bu herkeze aynı yarında arkalarına lastik takıcam varsa kesilip biçilecek başlamışken sizinkileride aradan çıkarıvereyim.
bu arada mutlu sen yapmışsındır diye tahmin ediyorum içimizde en asortik yemek bilgisi olan sensin mereng yapıcamda acaba kaç gün önceden yapabilirim diye soracaktım.
meleğim kuru dolmaları buzdolabı poşetine koyuptamı atayım donduruyuca malum yer kalmadı kapla falan koyamam.

Eklentiler

• $turkuaz.webp
    $turkuaz.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 37
bayb cerene bayılıyorum ne güzel işte özgüveni tam acaba ne sohbet etmişler o kadar da diye merak ettim.uyanıklığıda sana çekmiş gibi.çekilişten bahsetmişsiniz ben varım listeyi yapanlar beni yazsın beni çekenlere şimdiden mesajım doğum hediyemide unutmasın çünkü büyük ihtimal abisiyle aynı hafta doğumlu olacaklar 1taşla 2 kuş hesabı.bende bugün çocuklara maske kestim.işe değilde biçki nakışa geliyormuşum gibi oldu.maskemiz bu herkeze aynı yarında arkalarına lastik takıcam varsa kesilip biçilecek başlamışken sizinkileride aradan çıkarıvereyim.
bu arada mutlu sen yapmışsındır diye tahmin ediyorum içimizde en asortik yemek bilgisi olan sensin mereng yapıcamda acaba kaç gün önceden yapabilirim diye soracaktım.
meleğim kuru dolmaları buzdolabı poşetine koyuptamı atayım donduruyuca malum yer kalmadı kapla falan koyamam.

Bana çıkarsan sende kızıma maske yollarsın canım:21:Çok güzel olacak minik dinonun yaşgünü:46:
Sanırım 1 hafta önceden yapmak iyidir canım,serin yerde muhafaza edersin ama çokta serin olmasın nemlenmesinler,ben yapmıyorum çünkü
bize yakın bi pastanede renkli renkli satılıyor çayın yanına çok hoş oluyor sofrada:21: Sende konsept renklerinde yaparsın artık çok cici olurlar:56:

Çekilişi bendeniz yapıcapım inş . Bu yüzden katılmak isteyenlerin bana yazmaları rica olunur ..
Şimdilik listemiz
Mutlu anne :4:
Meleğim :10:
Talay :4:
Baby :4:
Chihiro:4::3:

Evt varmı artıran ;))

Talaycım dolmalar ezilmediği sürece sorun yok koyabilirsin buzdolabı poşetine ama yer kalmadı diyorsun bu yüzden iyi bir şekilde nasıl muhafaza edebilirsin bilemedin bende ..

Talaycım dolmalar ezilmediği sürece sorun yok koyabilirsin buzdolabı poşetine ama yer kalmadı diyorsun bu yüzden iyi bir şekilde nasıl muhafaza edebilirsin bilemedin bende ..

kuru dolma muhabbetini okuyunca dayanamadım kuru biber doldurdum dolabın alt rafına koydum yarın okula gitmeden pişirecm. bugün o kadar yoruldum ki anlatamam. öğrencimin biri devamlı derste şapkasıyla oynuyordu. oğlum kaldır tamam hocam. iki dakka sonra bakıyrm sıranın üstünde. kafasında. artık sinirlendim. kaldırdım fırlattım. bi daha bu şapkayı görmeyecm sınıfa getirme dedim. baktım ağlıyo boncuk boncuk. şapkam kirlendi ne zararı vardı diye. geri çok pişman oldum keşke yapmasaydm diye. o öğrencimn anne babası ayrı babaannede kalıyo. acaba annesimi hediye aldı diye. çünkü çok içlendi:43:
kuzuma gelince grip biraz daha hafifledi. ayıcığını besliyo . kaşıkla mama yediriyo uyutuyo beşiğine götürüp yatırıyo. sus ayıcık uyudu deyip ses gitmesin diye kapıyı kapatıyo:52: herkese iyi gelecel malum annelik mesaisi bitmez.

kuru dolma muhabbetini okuyunca dayanamadım kuru biber doldurdum dolabın alt rafına koydum yarın okula gitmeden pişirecm. bugün o kadar yoruldum ki anlatamam. öğrencimin biri devamlı derste şapkasıyla oynuyordu. oğlum kaldır tamam hocam. iki dakka sonra bakıyrm sıranın üstünde. kafasında. artık sinirlendim. kaldırdım fırlattım. bi daha bu şapkayı görmeyecm sınıfa getirme dedim. baktım ağlıyo boncuk boncuk. şapkam kirlendi ne zararı vardı diye. geri çok pişman oldum keşke yapmasaydm diye. o öğrencimn anne babası ayrı babaannede kalıyo. acaba annesimi hediye aldı diye. çünkü çok içlendi:43:
kuzuma gelince grip biraz daha hafifledi. ayıcığını besliyo . kaşıkla mama yediriyo uyutuyo beşiğine götürüp yatırıyo. sus ayıcık uyudu deyip ses gitmesin diye kapıyı kapatıyo:52: herkese iyi gelecel malum annelik mesaisi bitmez.

Benimde öyle sınıf içi vakalarım olmuştu, evt gerçekten insan sonradan üzülüyor ama biz onların iyilikleri için yapıyoruz derste ders yapılır ve çoçukların bunu bilmeleri zorunlu ..
Demek kuru biber dolması yaptın oh afiyet olsun bende de bir biber kaldı Antep'ten getirdiklerim halan bitmedi ama patlıcan , kabak ve acur vardı onlar bitti sadece . Acılı biberler çok acı yiyen yandım der kesin o derecede ;))
Hangi şehirdesin ve kaçıncı sınıfları ders veriyorsun ..daha önce söylemiş olabilirsin ben kaçırdım galiba !

Son düzenleme:
Bana çıkarsan sende kızıma maske yollarsın canım:21:Çok güzel olacak minik dinonun yaşgünü:46:
Sanırım 1 hafta önceden yapmak iyidir canım,serin yerde muhafaza edersin ama çokta serin olmasın nemlenmesinler,ben yapmıyorum çünkü
bize yakın bi pastanede renkli renkli satılıyor çayın yanına çok hoş oluyor sofrada:21: Sende konsept renklerinde yaparsın artık çok cici olurlar:56:

teşekkür ederim inş. herşey istediğim gibi geçer en sevindiğim kısımda bi aksilik olmazsa eşimin gelicek olması hem yardım edicek sağolsun hemde doğumgününü eşim olmadan kutlamak istemiyorum.merengler için ise 3 gün önceden yapmaya karar verdim bende renkli yapıcam bi setede görüp çok hoşuma gitmişti.ilk defa yapıcam umarım becerebilirim.

öğrencin kaçıncı sınıfa gidiyo sen anlatınca üzüldüm özelliklede annebabasının ayrı olmasına bizimkide hayvanlarını sallayıp uyutuyor bez bağlıyoruz geçmiş olsun.

öğrencimin biri devamlı derste şapkasıyla oynuyordu. oğlum kaldır tamam hocam. iki dakka sonra bakıyrm sıranın üstünde. kafasında. artık sinirlendim. kaldırdım fırlattım. bi daha bu şapkayı görmeyecm sınıfa getirme dedim. baktım ağlıyo boncuk boncuk. şapkam kirlendi ne zararı vardı diye. geri çok pişman oldum keşke yapmasaydm diye. o öğrencimn anne babası ayrı babaannede kalıyo. acaba annesimi hediye aldı diye. çünkü çok içlendi:43:
okuyunca elim ayağım titredi. anne-baba görmeyen, size emanet edilen çocuklara neler yapıyorsunuz Allah aşkına :53::53::53:

ayrıca siz de annesiniz, kendi çocuğunuza biri böyle yapsa....

not: "siz anlamazsınız, neler çekiyoruz" demeyiniz, öğretmenlik geçmişim var

Benimde öyle sınıf içi vakalarım olmuştu, evt gerçekten insan sonradan üzülüyor ama biz onların iyilikleri için yapıyoruz derste ders yapılır ve çoçukların bunu bilmeleri zorunlu ..
Demek kuru biber dolması yaptın oh afiyet olsun bende de bir biber kaldı Antep'ten getirdiklerim halan bitmedi ama patlıcan , kabak ve acur vardı onlar bitti sadece . Acılı biberler çok acı yiyen yandım der kesin o derecede ;))
Hangi şehirdesin ve kaçıncı sınıfları ders veriyorsun ..daha önce söylemiş olabilirsin ben kaçırdım galiba !

ortaokulluru giriyrm kayserideym

okuyunca elim ayağım titredi. anne-baba görmeyen, size emanet edilen çocuklara neler yapıyorsunuz Allah aşkına :53::53::53:

ayrıca siz de annesiniz, kendi çocuğunuza biri böyle yapsa....

not: "siz anlamazsınız, neler çekiyoruz" demeyiniz, öğretmenlik geçmişim var

sanki çocuğa kötu laf söylemiş vurmuşum gibi anlamışsnz. sadece şapkayı sıranın altına koydum ısrar edince attım. . ne yapmışım çocuğu. tepkinize şaşırdım. keşke öğretmenliğe devam etseymişsnz.

Son düzenleme:
Selamlar herkese:3:,
Benim akşam misafirim gelicek ya iş üstüne iş yığıyorlar:ssz:
Neyse yine de işin ucunda pirim var biraz mutluyum:12:

Akşam eşimin kızımı alıp çıkmasıyla motor takmışlar gibi hazırlık yaptım, sabah çorbamı yaptım gidincede pilav ve masa hazırlamak kaldı:56:
Sonrada misafirlerden müsaade isteyip uyumayı düşünüyorum:1: Ay birde az önce başka arkadaşlarımız aradı akşam çaya çağırdı,bize de diğer
arkadaşlar gelicek sizde gelin dedim:1: Meğer ona da diğer 2 arkadaş gelicekmiş geliriz inşallah dedi:18: İçimdeki insan sevgisi bazen pahalıya patlıyor kızlar:1:

Selamlar herkese:3:,
Benim akşam misafirim gelicek ya iş üstüne iş yığıyorlar:ssz:
Neyse yine de işin ucunda pirim var biraz mutluyum:12:

Akşam eşimin kızımı alıp çıkmasıyla motor takmışlar gibi hazırlık yaptım, sabah çorbamı yaptım gidincede pilav ve masa hazırlamak kaldı:56:
Sonrada misafirlerden müsaade isteyip uyumayı düşünüyorum:1: Ay birde az önce başka arkadaşlarımız aradı akşam çaya çağırdı,bize de diğer
arkadaşlar gelicek sizde gelin dedim:1: Meğer ona da diğer 2 arkadaş gelicekmiş geliriz inşallah dedi:18: İçimdeki insan sevgisi bazen pahalıya patlıyor kızlar:1:

Kolay gelsin CNm demek bu akşam daha da bir kalabalık olucak .. Sağlık olsun eminim ki sen üstesinden en iyi şekilde gelirsin Rabbim yardımcın olsun inş .

Bugün ne yemek yapsam tıkandım resmen :( yarından kalan biraz etli pırasa var yanına ne gider bilen varsa lütfen söyleyin .
Mahir kızlar çok inadına hareketler yapmaya başladı bugün askılıktaki çamaşırların hepsini yere atıp durdu kaç defa yapma dememe rağmen sırıtarak tekrar yapıyor . Deli oluyorum ama bu bana reva mı anacım ..

Kolay gelsin CNm demek bu akşam daha da bir kalabalık olucak .. Sağlık olsun eminim ki sen üstesinden en iyi şekilde gelirsin Rabbim yardımcın olsun inş .
Kalabalık benim göbek adım meleğim:51:Eşimin ailesinin yanında bu da ne ki:9:
Gelsin buyursun hepsi arkadaşım sonuçta biri sofra toplasa diğeri bulaşıkları dizse diğeri
çayları verse diğeri meyve soysa diğeri...:1:yeter bana:1:Ha birde giderken birine bi süpürge açtırırım artık:1:
Şaka bi yana harika mamalar hazırladım çok içime sindi hepsi:21:
Tatlı olarak bil bakalım ne yaptım canım:1:Walla her çilekli magnoliada aklıma turuncu geliyor:1: Fena sardım ben bu tatlıya:56:
Sağol bitanem:16:

Kalabalık benim göbek adım meleğim:51:Eşimin ailesinin yanında bu da ne ki:9:
Gelsin buyursun hepsi arkadaşım sonuçta biri sofra toplasa diğeri bulaşıkları dizse diğeri
çayları verse diğeri meyve soysa diğeri...:1:yeter bana:1:Ha birde giderken birine bi süpürge açtırırım artık:1:
Şaka bi yana harika mamalar hazırladım çok içime sindi hepsi:21:
Tatlı olarak bil bakalım ne yaptım canım:1:Walla her çilekli magnoliada aklıma turuncu geliyor:1: Fena sardım ben bu tatlıya:56:
Sağol bitanem:16:

Uff yummy ;)) keşke bende maydanoz olsam aranıza bir güzel midem Bayram yapardı :)) sen benim içinde ye olurmu :))
Ben tatlı yapma konusunda çok başarısızım . Acaba çilekli magnoliada yapabilirmiyim denesem mi acep ..tarifi var dimi nette ?

Son düzenleme:
mutlu ellerine sağlık sen seviyorsun misafir ağırlamayı.
musab bilal artık muhallebi yemiyor reddediyor kızlar ama çok şükür süt içmeye başladı.oğlum herşeyi kendi düzenine oturtuyor.o kadar uğraştık ben ve bakıcısı ama bir yudum bile içmedi. şimdi 150 cc lik biberonu ulaşabileceği yere koyuyoruz ve nezaman isterse kendi içiyor.inş. devam eder mayıs bebeleri inatçı oluyordu demi sanırım bide başlarına buyruk yaşıyarak anlıyorum. çoğu arkadaş uğramıyorbeykoz,hejar,kujum,kaanmete,tatlıcadı,pınarda bakıcı işi ne oldu planner sanırım gitti.ve diğer tüm arkadaşlar nerdesiniz önümüzdeki doğum günü inş. sizi tekrar buralara uğratır.
bende doğumgünü menümü paylaşıp değerli fikirlerinizi alayım:
mitite köfte
kuru dolma
elmalı kurabiye
ıspanaklı gül böreği
tek lokmalık börek
renkli düğme kurabiye
mereng
patlıcan salatası
buğday salatası
patatesli toplar
tuzlu kurabiye
sosisli milföy
kupta yaş pasta
ve doğum günü pastası

tuzlu ağırlıklıklı bi menü oldu sanırım. bu arada şimdiden herkeze mutlu ve hayırlı hafta sonları diliyorum.:16:

Uff yummy ;)) keşke bende maydanoz olsam aranıza bir güzel midem Bayram yapardı :)) sen benim içinde ye olurmu :))
Ben tatlı yapma konusunda çok başarısızım . Acaba çilekli magnoliada yapabilirmiyim denesem mi acep ..tarifi var dimi nette ?

Aslında aslında muzla yada farklı bir meyveyle de yapabilirsin,hatta sade yapıp üstüne çikolata sosu da dökebilirsin. Linkteki tarifi kullanıyorum ama sıvı kremayı 1 paket kullan canım, birde ben cicibebeyle yapıyorum:56:
http://www.gizliteras.com/2011/10/cilek-askna-puding-magnolia.html

Back
X