aziz ve leziz dostum, an itibariyle kujum'a şöyle afilli bir mesaj yazmış ve telefon numarasına talip olmuş durumdayım
kaybeden ne ısmarlasın ne ısmarlasın :44: reflü ısmarlasınyok yok, neydi adı? hah evet, fondü ısmarlasın
Eeee ne var ne yok kızlar , hımm sessiz film mi çeviriyoruz yine :26:
Biri fondü mü dedi , kim ısmarlıyorsa benide alın sevabına :)) yazık bâna dimi .
föndü hımm tamamaziz ve leziz dostum, an itibariyle kujum'a şöyle afilli bir mesaj yazmış ve telefon numarasına talip olmuş durumdayım
kaybeden ne ısmarlasın ne ısmarlasın :44: reflü ısmarlasınyok yok, neydi adı? hah evet, fondü ısmarlasın
Biri fondü mü dedi , kim ısmarlıyorsa benide alın sevabına :)) yazık bâna dimi .
Bizim mahir sabahın nurunda niye şapkası , çantası ve montunu bana getirdi hadi gidelim diyo :)) benim de ayakkabıları da getirmiş salonun ortasına hazır vaziyette .. Yani öyle çıkalım yeterki keyfi olsun keratanın)
ay kendi kendime konuşuyorum ama ne yapayımyazacak bişeyde bulamıyorum
kaynanamımı yazsam ne yapsam
çok şükür kaç haftadır yüzünü görmedimama dün aramış kocama kızmış çocukları özlemiş ya ben geleyim ya siz gelin demiş
dedim tamam biz gideriz kendi yorulmasın
pazar günü oy kullanıp gidecez yanına
çocuklara alışveriş yapmam lazımişla biraz para verir
ceren bu aralar prenses miş kafayı onunla bozmuşprenses elbisesi istiyo
bi tane bulduk alacam ama sabret diyorum dogum gününde alayım yok tutturmuş hemen istiyo
alacaz mecbur:18:
benimde kot pantolona ihityacım var
seçim öncesi isteklerimi dile getiriyorum
selam kızlar..
bugün hiç keyfim yok,
en yakın dostum,sırdaşım,ablam dediğim canımın en derin köşesindeki
arkadaşımın doktorların kanser teşhisi koydu çok çok kötüyüm
aklıma hep kötü şeyler geliyor,onu kaybetmek istemiyorum
nolur sizde dualarınızı eksik etmeyin olur mu inşallah iyileşecek benim canım arkadaşım:26:
fondü ne ayol ilk defa duyuyorum
ayy seveyim ben onu kuzum benim ,beste de çok sık söyler özellikle mutfakta iş yaparken gelir ayağıma sarılır ceniiiiiiiim der. Bizimki de öyle şekerim kimseye gitmez insan sevmez,kime çekmiş bilmiyorum eşim de ben de öyle değilizselam
nerdesiniz milletburayı çok boşluyosunuz gelin 2 satır yazın ayıptır
çağla uyanmak üzereevi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır topladım katladım fasulye ayıkladım yarın için birazdanda öcce yani mücver yapacam sonra çağlayı yıkıycam sonra ben bıcı bıcı yapacam sonra yemek koyacam yiycez makinaya bulaşıkları koyacam amann kuzzulkurt ya her gün aynı işler
dün akşam ceren arkadaşı bereni tutturunca akşam 7 buçukta bindik otobüse gittiksaat 10 buçukta eve geldik eşimde evde keyf yapmış çocukları özledim diyo de haydi dedim kafanı dinledin yayılmış maç izliyodu
çağla çok utangaç oldu ne yapacam bilmiyorumyabancıya asla gitmiyo hele ki annemin bi arkadaşı var evi bana çok yakın her hafta ugrar o gelince koltugun arkasına saklanıyo:44:10 dakika hiç çıkmıyo sevmiyo diyemi yoksa çekiniyomu anlamıyorum
ceren hiç öyle degil birini görsün kafasını şişirir hiç susmaz:)
çağla bugün bana canımm dediablasınada canım deyip sarıldı çok tatlıydı
selam kızlar..
bugün hiç keyfim yok,
nolur sizde dualarınızı eksik etmeyin olur mu inşallah iyileşecek benim canım arkadaşım:26:
selam kızlar..
bugün hiç keyfim yok,
selam kızlar..
bugün hiç keyfim yok,
Hejar gecmiş olsun. Üzüldüm ama chihironun da dediği gibi moral çok önemli. İnşallah bi an önce saglıgına kavusur.
Ben o caglayı ve bestoşu yerim. Benimki de cınım diyo. :) bebenin "beni sevdiğini söyleeeee... Utanmaaa cınımmm sıkılmaaaa cınım" diyo :)
23 nisan için tshirt istemişlerdi kresten. Onu aldım bugun. Sonra da kendime camasır kızıma çoraplar aldım pentiden. Coook tatlılar. :)
Yorgunummm yorgunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?