2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

[/QUOTE]
Biri fondü mü dedi , kim ısmarlıyorsa benide alın sevabına :)) yazık bâna dimi .

Biri fondü mü dedi , kim ısmarlıyorsa benide alın sevabına :)) yazık bâna dimi .[/QUOTE]

fondü ne ayol ilk defa duyuyorum

Biri fondü mü dedi , kim ısmarlıyorsa benide alın sevabına :)) yazık bâna dimi .

fondü ne ayol ilk defa duyuyorum[/QUOTE]

Oy nasıl bilmezsin CNm , şöyle meyvelerin üzerine dökülmüş sıcak çıkolata bilinmez mi ayol :))
Bende baby sayesinde öğrendim CNm burda da yapan yerler var çok enfes birşey yaw :))

Bizim mahir sabahın nurunda niye şapkası , çantası ve montunu bana getirdi hadi gidelim diyo :)) benim de ayakkabıları da getirmiş salonun ortasına hazır vaziyette .. Yani öyle çıkalım yeterki keyfi olsun keratanın )

föndü hımm tamamparacıklarını hazırla 5 kişilik yerim

Biri fondü mü dedi , kim ısmarlıyorsa benide alın sevabına :)) yazık bâna dimi .[/QUOTE]
çiko ısmarlıyo canım

fondü ne ayol ilk defa duyuyorum[/QUOTE]
çiko ısmarlıyo
meyveleri sıcak çikolataya bandırıp yiyosuncerenin favorisi

kuzu gezmek istiyo desene:)haklılar valla evde oturunca biz bile sıkılıyoruz:26:
bugün ben evdey,m pazara gittik geldik,saat geç olunca bir yere gidemedik..
ama yarın gezecez arkadaşa gidecem

selam
nerdesiniz milletburayı çok boşluyosunuzgelin 2 satır yazın ayıptır
çağla uyanmak üzereevi süpürdüm sildim toz aldımçamaşır topladım katladımfasulye ayıkladım yarın içinbirazdanda öcce yani mücver yapacamsonra çağlayı yıkıycam sonra ben bıcı bıcı yapacamsonra yemek koyacam yiycez makinaya bulaşıkları koyacamamann kuzzulkurt yaher gün aynı işler
dün akşam ceren arkadaşı bereni tutturunca akşam 7 buçukta bindik otobüse gittiksaat 10 buçukta eve geldikeşimde evde keyf yapmışçocukları özledim diyode haydi dedim kafanı dinledinyayılmış maç izliyodu
çağla çok utangaç oldu ne yapacam bilmiyorumyabancıya asla gitmiyo hele ki annemin bi arkadaşı var evi bana çok yakın her hafta ugrar o gelince koltugun arkasına saklanıyo:44:10 dakika hiç çıkmıyosevmiyo diyemi yoksa çekiniyomu anlamıyorum
ceren hiç öyle degil birini görsün kafasını şişirir hiç susmaz:)
çağla bugün bana canımm dediablasınada canım deyip sarıldıçok tatlıydı

Son düzenleme:
pazardayız çağlada bebek arabasında neyse ben salatalık seçiyorumçağla düştü düştü diye bagırıyone düştü kızım diyorumhavvuşş dedi:44:ama elinde havuç yokki dedim hala düştü diyo:44:neyse sonra anladım ki geçen hafta pazarcı ona havuç vermişti tamda orda yere düşürmüştümegerse onu anlatmaya çalışıyomuş minnoş kızım
hafızalı güçlü olacak sanırım
çünkü 1 ay önceki şeyleri bile hatırlıyomesela diyorum nisaya gidelimmi ''nisa bebekii'' diye bagırıyo
nisa bebegini almıştı onun için aglamıştıhatırlıyo zilli
ya işte böylecanım sıkıldı yaw ne yazacagımı şaşırdım
bende inanırmısınız 3 yaşımdaki olayı hatırlıyorum
annem beni babaanneme bırakıp doguma gitmişti bende aglayıp dişarı kaçmıştım caddeye kadar koşmuştum da amcam yakalamıştı beni
ama lisedeki sınıf arkadaşımın ismini hatırlamıyorumneden böyle oluyo anlamıyorum:44:isimleri unutuyorum

ay kendi kendime konuşuyorum ama ne yapayımyazacak bişeyde bulamıyorum
kaynanamımı yazsam ne yapsam
çok şükür kaç haftadır yüzünü görmedimama dün aramış kocama kızmış çocukları özlemiş ya ben geleyim ya siz gelin demiş
dedim tamam biz gideriz kendi yorulmasın
pazar günü oy kullanıp gidecez yanına
çocuklara alışveriş yapmam lazımişla biraz para verir
ceren bu aralar prenses miş kafayı onunla bozmuşprenses elbisesi istiyo
bi tane bulduk alacam ama sabret diyorum dogum gününde alayım yok tutturmuş hemen istiyo
alacaz mecbur:18:
benimde kot pantolona ihityacım var
seçim öncesi isteklerimi dile getiriyorum

Bende istiyorum birşeyler ama bizimki çok Uyuz , burda 30 Mart günü bana alışveriş kataloğundan seç beğen alıyım diyo .. Ee ne anladım ondan dimi töbe töbe kızdım yine bak of .
Neyse gelelim çağlama , Mahir'i görünce inş utanmaz güzel kızım .. Yerim onun utanmasını .. Maşallah hafızasıda zehir gibi demek hiç sana çekmemiş şekerim )
Bizde eve gelicek ustaları bekliyoruz . Gelip gitsinlerde dışarı çıkarıyım oğlumu .. Artık pushchaire hiç binmek istemiyor .. Öyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya yaylanıyoruz :))

selam kızlar..
bugün hiç keyfim yok,
en yakın dostum,sırdaşım,ablam dediğim canımın en derin köşesindeki
arkadaşımın doktorların kanser teşhisi koydu çok çok kötüyüm
aklıma hep kötü şeyler geliyor,onu kaybetmek istemiyorum
nolur sizde dualarınızı eksik etmeyin olur mu inşallah iyileşecek benim canım arkadaşım:26:

hejarım çok üzüldüm muhakkak dua edicem siz sevenlerine bağışlasın Rabbim. güçlü olup yanında olursanız inşallah atlatır

fondü ne ayol ilk defa duyuyorum

Oy nasıl bilmezsin CNm , şöyle meyvelerin üzerine dökülmüş sıcak çıkolata bilinmez mi ayol :))
Bende baby sayesinde öğrendim CNm burda da yapan yerler var çok enfes birşey yaw :))[/QUOTE]
hımmm hemen denemem lazım tarifi bile ağzımı sulandırdı nereden bulucam ben şimdi:44:
ayy seveyim ben onu kuzum benim ,beste de çok sık söyler özellikle mutfakta iş yaparken gelir ayağıma sarılır ceniiiiiiiim der. Bizimki de öyle şekerim kimseye gitmez insan sevmez,kime çekmiş bilmiyorum eşim de ben de öyle değiliz

canım dediğin gibi inşallah iyileşir çok büyük geçmiş olsun

üzüldüm dostum Allah acil şifalar versin. gerçi kanserin psişik tarafı da vardır. ummadığın bir anda, birden iyileşenler, eşikten dönenler var. ablamın eşi, vasiyetini hazırladığı ve ailecek muhtemel sonu beklediklerinin ertesi hafta birden iyileşti ve ailesine kavuştu. ümitsizliğe düşmeyiniz. yapacağınız en güzel şey arkadaşınıza moral vermektir.

dostlarım, topiğe kimse yazmamış henüz. bense pazardan geldim ve yarına yetişmesi gereken raporuma konsantre olmaya gidiyorum. hepinizi selamlıyorum anacığııımmm

Hejar gecmiş olsun. Üzüldüm ama chihironun da dediği gibi moral çok önemli. İnşallah bi an önce saglıgına kavusur.

Ben o caglayı ve bestoşu yerim. Benimki de cınım diyo. :) bebenin "beni sevdiğini söyleeeee... Utanmaaa cınımmm sıkılmaaaa cınım" diyo :)

23 nisan için tshirt istemişlerdi kresten. Onu aldım bugun. Sonra da kendime camasır kızıma çoraplar aldım pentiden. Coook tatlılar. :)

Yorgunummm yorgunnn

Off çok üzüldüm ( şu illet hastalığını artık yakınlığımızda duyup görmek çok sıklaştı .. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş ..
Kanser tipini merak ettim CNm , yazarsan tecrübe edindiğim şeyleri paylaşabilim babamda kanserdi .. Bu hastalıkta moral çok ama çok önemli ve inş erken teşhis edilmiştir ..

Çekiliş listemize dîlberege nin de katılımı ile 18 kişi olduk .. Kanımca bundan sonra gelen olmaz herhalde bende belki yarın çekiliş yapabilirim .. Belki dedim ama kapito )

ye teyzesi beste de kendince söylüyo o şarkıyı çok tatlı bunlar ya. Cicileriniz hayırlı olsun pentide gerçekten süper şeyler var tam benlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…