Eki Görüntüle 1041517 Eki Görüntüle 1041518
Bir kaç resim koyalım dedik , günün anlam önemine binanen
Anne Zeynep - çiçek e alıcak
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Mutlu anne - Sekersizyeşilçay a
Sekersizyeşilçay - Tatlıcadı ya
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - annezeynep e
Kızlar aynen mahir ne çektiği ise hiç değiştirmeden size aktardım , oğlumun üzerine Yemin ediyorum hiç değiştirme yapmaksızın aynen yazdım ..
Alllaaaam ya reppiiiiimmmm, çok tatlıııııııııııııııımaşallah, minicik elleriyle topiğin kaderini belirliyor. büyük adam olur inşallah da büyük kararlar verir ama önemli karar verirken d ekura çekmesin artık dimi, danışsın görüşsün fllan
hayırlı uğurlu olsun kuramız. hemen eşime göstereyim fotoları
Hejar CNm mînyatürle ben çekiliş öncesi konuştum , yurtdışına göndermek zor olur diye oda benim gibi ist da bir adres vericek sen yinede konuşup anlaşırsınız ..
tamam canımcım teşekkür ederim ayrıca mahiri yerime öp çok tatlı maşşallah o bacaklar benim oğlan gibi çırpı
Alllaaaam ya reppiiiiimmmm, çok tatlıııııııııııııııımaşallah, minicik elleriyle topiğin kaderini belirliyor. büyük adam olur inşallah da büyük kararlar verir ama önemli karar verirken d ekura çekmesin artık dimi, danışsın görüşsün fllan
hayırlı uğurlu olsun kuramız. hemen eşime göstereyim fotoları
Hejar kesinlikle oyun grubunu şiddetle tavsiye ederim cok faydası oluyo
hejarcım bencede yolla zamanla açılır gamzelim.
talay gayet normal durumun bende marmaristen büyük bir şehre gitsem öyle olur kesinlikle. zamanla alışırsın herşey yoluna girer inşallah
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar...
Annemlerden yazıyorum size...
Kayranın geniz eti problemi artık canımıza tak edince soluğu burda aldık.
Bu sabah doktora götürdüm.Uzun uğraşlar sonucu tıkalı olan burnu birazda olsun açıldı ama yine de doktor tam bir muayene yapamadı.
Bu hafta kullanmamız için ilaç tedavisi başlatıldı ve haftaya pazartesi tekrar gidilecek.Bir aksilik çıkmaz ise de ertesi gün ameliyata alınacak.
Çok korkuyorum,özellikle daha çok küçük olması beni düşündürüyor ama başka çaremiz kalmadı artık.
Evet doğduğunda meme emmeme sebebide geniz eti kaynaklıymış.Nefes almasını çok etkiliyor ve her gece 5 dakika arayla 10 saniye kadar süren uyku apnesi yaşıyor.Katı gıda yemekte inanılmaz güçlük çekiyor.Zaten iştahsız ve bu durum iştahını çok daha fazla etkiliyor.
Geçen ay yine burnu fena tıkanınca tamamen yemeden içmeden kesildi ve 12ye yaklaşmış olan kilosu birden 10.5e düştü.
E mide iyice küçülünce de şimdi ne versem ret ediyor.Birazcık zorlasam hemen zorla öğürüp kusuyor ve bütün emekler çöpe...
İnanın artık bu yeme problemi ile savaşmaktan tükendim...
Dediğim gibi şuan tek umudum bu operasyonun başarılı geçmesi ve yavrumun rahat bir nefes alabilmesi ...
Sağol canım,iyileşemedim gitti bir türlücanımm çok geçmiş olsun
Mira'nın hallerini gözümde canlandırdım da kimbilir ne tatlı söylemişdir
maşallah akıllı kuzuma
Rabbimden arkadaşın için acil şifalar dilerimselam kızlar..
bugün hiç keyfim yok,
en yakın dostum,sırdaşım,ablam dediğim canımın en derin köşesindeki
arkadaşımın doktorların kanser teşhisi koydu çok çok kötüyüm
aklıma hep kötü şeyler geliyor,onu kaybetmek istemiyorum
nolur sizde dualarınızı eksik etmeyin olur mu inşallah iyileşecek benim canım arkadaşım:26:
Ama ben bu güzel resimler hatrına her daim çekiliş isterim Mahiri görebilmek içinEki Görüntüle 1041517 Eki Görüntüle 1041518
Bir kaç resim koyalım dedik , günün anlam önemine binanen
Evt CNm sen bana alıyorsun tr ye gelicem oraya gönderirsin ben sana haber vericem bana özelden tel No yazarsan sevinirim .. Ilginç oldu hatta çekilişte sana çıkınca tebessüm ettim malum bir öncekinde sen bana çıkmıştın ..
selamlar herkese çekilişler yapılmış hayırlı olsun hepimize. ben hejar açıkmışım. canım bana yazarsan ben sana istanbuldan bir arkadaşımın adını yazacağım. yazın bana gezmeye gelecek gelince alırım. daha iyi olur böylesi diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler. bana da turuncu çıkmış çok fazla bilmiyorum kusura bakma turuncu senden değil benden kaynaklı arar ara giriyorum birde geç tanıştım sizlerle ondan karıştırabiliyorum.
ya bu kalıcı ne hediyesi olabilir bilemedim şimdi aklımda güzel birşey vardı kalıcı olsa iyi olur denince ortada kaldım. düşüneyim bakalım...
Geçmiş olsun canımİnşallah çok güzel geçer ameliyatı boncuğun Acil şifalar dilerim
Sağol canım,iyileşemedim gitti bir türlüHatta nezle kuzuma da bulaştı Şimdi de sesim kısıldı
Rabbimden arkadaşın için acil şifalar dilerimİnşallah tez zamanda iyileşir ve yüzünüzü güldürür
Ama ben bu güzel resimler hatrına her daim çekiliş isterim Mahiri görebilmek içinMaşallah yakışıklıma
Herkese iyi haftlar kızlarGeçen haftam çok yoğundu fuara katıldık eve geç gittim hep derken iyileşemediğim gibi daha da kötü oldum Haftasonu dinlemedim...saatlerin de alınmasıyla sürüne sürüne işe geldim bugün
Mira kuzuma da hastalığım bulaştı ama daha iyi çok şükürTam bir zilli oldu Çekiliş için ellerinize sağlık meleğim Defneye hediye alıcaz kızımla
bir aksilik çıkmazsa hediyemizi elden veririz mumları üflerken yanında bile oluruz inşallah
Doğumgünümüz için geri sayım başladı ve çöken bilg. içinde hazırlıkladıklarım gittiNapıcam bilmiyorum
Seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun.Nokta.
Herkese çooook güzel bir hafta diliyorum
evet bende ayrı sevindim sana telimi gönderirim.
haftasonu iklim değişikliğinden sanırım oğluşum üsye oldu balgamını atamadığı için sürekli öksürdü gece uyuyamadı bugün doktora götürdü eşim.onun dışında elimden geldiği kadar geçmişi okumaya çalışıyorum.iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.alışıcam ama sanırım zaman alıcak bundan da en zararlı eşim sürekli ağlamaklı sürekli melonkoliğim hep dua ediyorum hayatım bir an önce normal rutinine dönsün diye.
MELEGIM canim oncelikle cekilis icin Mahirimin o minik parmaklarini tek tek opuyorum.Sonuctan son derece memnunum.
CHIHIRO eveetttt canim Orhan Cemalimin hediyesi bizden gelecek.Rica etsem ozelden,dogum gununuz,isim,adres,tel no gonderebilirmisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?