2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Alllaaaam ya reppiiiiimmmm, çok tatlıııııııııııııııı maşallah, minicik elleriyle topiğin kaderini belirliyor. büyük adam olur inşallah da büyük kararlar verir ama önemli karar verirken d ekura çekmesin artık dimi, danışsın görüşsün fllan

hayırlı uğurlu olsun kuramız. hemen eşime göstereyim fotoları

Hejar CNm mînyatürle ben çekiliş öncesi konuştum , yurtdışına göndermek zor olur diye oda benim gibi ist da bir adres vericek sen yinede konuşup anlaşırsınız ..

dilber gelsede başına gelenleri bi okusa:18:yazık oldu kızcagıza:18:
çiko ona hediye yollıycak:18:korku filmi gibi
kargo gelince önce bomba imhaya haber ver dilbercim

Hejar CNm mînyatürle ben çekiliş öncesi konuştum , yurtdışına göndermek zor olur diye oda benim gibi ist da bir adres vericek sen yinede konuşup anlaşırsınız ..

tamam canımcım teşekkür ederim ayrıca mahiri yerime öp çok tatlı maşşallah o bacaklar benim oğlan gibi çırpı

hejarcım bencede yolla zamanla açılır gamzelim.

talay gayet normal durumun bende marmaristen büyük bir şehre gitsem öyle olur kesinlikle. zamanla alışırsın herşey yoluna girer inşallah

tamam canımcım teşekkür ederim ayrıca mahiri yerime öp çok tatlı maşşallah o bacaklar benim oğlan gibi çırpı

Çırpı CNm Maalasef , yemek yemiyor ki nasıl dolsun ki bacaklar dimi (
Öptüm bile sende öp gamzelimi gamzeli yanaklarından )

Büyük adamdan ziyade inş hepsi hayırlı evlat olurlar CNm .. Tşk ederiz..

Hejar kesinlikle oyun grubunu şiddetle tavsiye ederim cok faydası oluyo

hejarcım bencede yolla zamanla açılır gamzelim.

talay gayet normal durumun bende marmaristen büyük bir şehre gitsem öyle olur kesinlikle. zamanla alışırsın herşey yoluna girer inşallah

canlarım aslında çok istiyorum ama bir yandan da kıyamıyorum daha küçük diye
daha yeni yürümeye başladı çok düşüyor oradaki bütün çocuklar yürüyor koşuyor
en azından biraz daha yürümesi gelişsin öyle götüreyim diyorum 1 aya kadar benim oğluşumda tam anlamıyla yürüyüp koşar herhalde

selamlar herkese çekilişler yapılmış hayırlı olsun hepimize. ben hejar açıkmışım. canım bana yazarsan ben sana istanbuldan bir arkadaşımın adını yazacağım. yazın bana gezmeye gelecek gelince alırım. daha iyi olur böylesi diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler. bana da turuncu çıkmış çok fazla bilmiyorum kusura bakma turuncu senden değil benden kaynaklı arar ara giriyorum birde geç tanıştım sizlerle ondan karıştırabiliyorum.
ya bu kalıcı ne hediyesi olabilir bilemedim şimdi aklımda güzel birşey vardı kalıcı olsa iyi olur denince ortada kaldım. düşüneyim bakalım...

günaydın dostlarım, lab.dayım ve yine yeniden deney yapıyorum

deney yaparken sıkılmamak için radyo tiyatrosu dinliyorum

yarınki seçimlerin ülkemiz için hayırlı uğurlu olması dileğiyle hepinizi selamlıyorum.

hoşta kalınız anacığım

not: aziz ve leziz dostum Babyceren, hediye ve Dilberege konusunu ayrıca konuşiciğizdir gerçi ne alsam ne alsam diye düşünüyorum amma elim son derece açıktır, bilirsiniz :18:

Geçmiş olsun canım İnşallah çok güzel geçer ameliyatı boncuğunAcil şifalar dilerim
canımm çok geçmiş olsun
Mira'nın hallerini gözümde canlandırdım da kimbilir ne tatlı söylemişdir
maşallah akıllı kuzuma
Sağol canım,iyileşemedim gitti bir türlüHatta nezle kuzuma da bulaştıŞimdi de sesim kısıldı
Rabbimden arkadaşın için acil şifalar dilerimİnşallah tez zamanda iyileşir ve yüzünüzü güldürür
Eki Görüntüle 1041517 Eki Görüntüle 1041518
Bir kaç resim koyalım dedik , günün anlam önemine binanen
Ama ben bu güzel resimler hatrına her daim çekiliş isterim Mahiri görebilmek içinMaşallah yakışıklıma

Herkese iyi haftlar kızlar Geçen haftam çok yoğundu fuara katıldık eve geç gittim hep derken iyileşemediğim gibi daha da kötü oldum Haftasonu dinlemedim...saatlerin de alınmasıyla sürüne sürüne işe geldim bugün
Mira kuzuma da hastalığım bulaştı ama daha iyi çok şükür Tam bir zilli oldu Çekiliş için ellerinize sağlık meleğimDefneye hediye alıcaz kızımla
bir aksilik çıkmazsa hediyemizi elden veririz mumları üflerken yanında bile oluruz inşallah
Doğumgünümüz için geri sayım başladı ve çöken bilg. içinde hazırlıkladıklarım gitti Napıcam bilmiyorum

Seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun.Nokta.

Herkese çooook güzel bir hafta diliyorum

evet bende ayrı sevindim sana telimi gönderirim.

haftasonu iklim değişikliğinden sanırım oğluşum üsye oldu balgamını atamadığı için sürekli öksürdü gece uyuyamadı bugün doktora götürdü eşim.onun dışında elimden geldiği kadar geçmişi okumaya çalışıyorum.iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.alışıcam ama sanırım zaman alıcak bundan da en zararlı eşim sürekli ağlamaklı sürekli melonkoliğim hep dua ediyorum hayatım bir an önce normal rutinine dönsün diye.

Çekiliş listesi

Anne Zeynep - çiçek e alıcak
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Mutlu anne - Sekersizyeşilçay a
Sekersizyeşilçay - Tatlıcadı ya
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - yavrukediye
Yavrukedi - anne Zeynep e

Listeyi tekrar hatırlatılım dedik , lütfen kim kime çıktığını herkes birbirine yaysın ..

bence kim ne istiyorsa alsın hem ne alınırsa alınsın ben ömür boyu saklicam,özelden mesajlaşalım canım senin ve kuzun hakkında bir bilgim yok

Allah razı olsun canım,inşallah iyi olacak

canım çok geçmiş olsun analı kızlıhemen toparlanın inşallah

çok geçmiş olsun oğluşuna en yakın zamanda düzelir inşallah
hamişliğindendir melankolikliğin çok az kaldı hayırlısıyla sağlıkla kucağına bebeğini alırsın inşallah canım

iyi haftalar kızlar haftasonu çok soğuktu seçimle birlikte gitti soğuklar şükür
biz kahvaltımızı yaptıktan sonra Aras Eymen le parka gittik gezdik sonra eve gelip yemeğini yedirdim uyuttum kuzumu
2 gün önce komşuya gittik 15 aylık oğlu vardı oynarlar diye çocuk bağırdığı için Aras Eymen hiç yanına gitmek istemedi ve hep ağladı:26Çocuk kendini ifade edemediği için bağırarak herşeyi anlatmaya çalışıyor,bizimkide hiç hoşlanmıyor bir daha oğluma arkadaş aramayacam
sizin çocuklardada var mı bilmem ama Aras Eymen yüksek ses hiç sevmiyor evde mesela babasıyla biraz yüksek sesle konuşsak hemen kızıyor bize kavga ettiğimizi saıyor sanırım,sadece babasıyla ben değil kim olursa olsun sakin sakin konuşucak illa yoksa başlıyor ağlamaya
galiba benim oğlum çok hassas

TURUNCU, canim umarim sorunsuz bir sekilde atlatirsiniz mavi boncugumu ve annesini opuyorum.

MUTLUANNE,gecmis olsun canim benimde bogazim aciyo ve sanirim Masalda etkilendi yine geniz akintisi basliyor offf ins.hemen atlatiriz hepimiz.

TALAY hayatim sizede gecmis olsun.Saka maka az kaldi dogumuna Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin...

HEJAR canim arkadasin icin Yuce rabbimden sifa diliyorum.

MELEGIM canim oncelikle cekilis icin Mahirimin o minik parmaklarini tek tek opuyorum.Sonuctan son derece memnunum.

CHIHIRO eveetttt canim Orhan Cemalimin hediyesi bizden gelecek.Rica etsem ozelden,dogum gununuz,isim,adres,tel no gonderebilirmisin...

Sağol çiçekcim mahir bu çekilişi seve seve yaptı İnan )
Herkesin gönlüne göre olmuştur inş çekiliş , valla kızan varsa mahirdir muhatabı ona göre )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…