2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlu_anne hanım rüyamda Mira'yı gördüm. bütün topik biryerde oturuyoruz ama siz yoksunuz. bir ara Mira düşüyor. kıpırdatmaktan korkuyorum ama bir türlü 112'yı tuşlamayamıyorum telefonda. hastaneye götürüyoruz (çok bilmiş bir şekilde Hacettepe çocuk acil diyorum). arkadaşımızın kızı olduğunu ve kazayla düştüğünü anlatıyoruz. çocuğun adını soruyorlar "mira" diyoruz. ama "anne adı?" denince kalakalıyoruz içimden düşünüyorum "hay Allah, mutlu_anne desem gülerler. bilmiyorum desem "arkadaşınızın kızını acile getiriyorsunuz ama arkadaşınızın adını bilmiyorsunuz. siz bu çocuğu kaçırdınız mı" derler :18: yüzlerini görmüyorum ama topiğin diğer üyeleri de acilde ve telaşlı çünkü sizin adınızı kimse bilmiyor doktor şüphelenip dosyaya "adli vaka" mührü vuruyor ve hastane polisini çağırıyor. beykoza dönüp (adı beykozmuş ama konuştuğum kişinin yüzü lab.arkadaşım ) "yaw beykoz, adli vakaymışız. sen ifade verebilir misin :18:" diyorum. bir karışıklık bir kalabalık derken rüya bitiyor.

yok hayır, kötü bir rüya değil. hayrolsun inşallah. akşam çok düşünceli ve ertesi günki işlerimi nasıl yoluna koyacağımı planlayarak uyuyakalmıştım bugün annem hastaneye gidecekti, ben de Mira'yı götürdüğümüz hastaneye belimi göstermeye gidecektim. rüyamda beykoz diye gördüğüm arkadaşla bugün deney yapacaktık. bunları düşüne düşüne uyumuşum

Of CNm benim inş ameliyat çok başarılı geçer ve rahata kavuşur mavişimiz . Kilo olayıda ameliyattan sonra inş iyiye gider .
Ameliyat ne zaman olcak tarihini söyle bize CNm dua edelim bizde .

Ecesuelif ; CNm çekilişe katılmak istermisin ..
Çağatay nasıl oldu, iyileşti mi ?

Ecesuelif ; CNm çekilişe katılmak istermisin ..
Çağatay nasıl oldu, iyileşti mi ?

mrb cnm..geçen sene çok istemiştim ama ücretsiz izinde olduğum için olmamıştı..sizler tecrübelisiniz artık...ben köyde çalışıyorum ve de köyde kalıyorum..buraya kargo bile gelmiyor desem bana gülersiniz bekli...yani netten de beğenip alabilir miyim bilmiyorum...katılıpta mahcup olmak da istemem...ben çok ince düşünüyorum galiba...sorduğun için çok sağol cnm..
cağatay daha iyi öksürüğü azaldı ama yemek yemiyor...buna da şükür..mahiri öp annesi benim yerime

Hayırlara vesile olsun inşallah Rüyada bir çocuğun düşmesini görmek "beklenmedik yerden gelecek bir mala delalettir" hadi hayırlısı Eğer sana bir mal kalırsa kızıma da bi hediye yollarsın artık cikirokko teyzesiMühürü vurulurken gördüysen çok iyi "söz sahibi olmaya" delalet ederTezini verip yükseliyorsun yuppiiiYada mühür görmek hamile de varsa erkek çocukturAcaba beykozun 2.bebeği erkek mi olacak ona mı delaletYa dümdüz bir rüya değil ki yorumlarken kafam karıştı Hayır olsun diyim ben en iyisi
İsmimi bilmiyor musun hay AllahBende seninkini bilmiyorum

Sevimdim CNm Çağatayın düzelmesine inş daha da iyi olur ..
Sana gönderen kişi posta ile yollasa ulaşır belki CNm , kargo ile gönderme şart değil .. Yinede sen bilirsin söylediklerinde haklısında CNm .. Bende delikanlımızı çok öptüyorum inş yemek yemeye başlarlar artık ..

bilgisayar dersinden yazıyorum kızlar...evde çagayay pc açtırmıyor...çağataya geçmiş olsun diyen arkadaşlar sağolun..kusura bakmayın cvp yazamadım...topiği ucundan kıyısından zar zor takip ediyorum artık...beykoz 2. bebiş geliyormuş hayırlı olsun...darısı başımıza inş..doğru zamanda...turuncu kayraya da geçmiş olsun şimdiden..çocuklarımız hasta olmasalar keşke...rabbim dermansız dert vermesin

dostum gerçekten ince düşünüyorsunuz ama belki biz o kadar ince düşünmüyoruz yani hediyenin içeriğini, şeklini vs belki hiç takmıyoruz. önemli olan kaynaşmak ve hatırlanmak. köydeyseniz küçük bir kaba tarhana koyar, ilçeye gidenlere adresi verip ptt'den postalatırsınız, olur biter bizim köyde işler böyle yürüyordu en azından. ben şahsen, köyden gelmiş, 1-2 pişirimlik tarhanaya bayılırım, oğluşuma da afiyetle yediririm
tekrar düşününüz

Son düzenleme:

köyde kalıyorum ama ben de birçoğumuz gibi marketten ev yapımı tarhana alıyorum chihirocum..ben daha anlamlı,kalıcı bişeyler almak isterim...

hayır olsun inşallah mührü görmem mi hiç, dosyanın tam ortasına vurulmuştu, ödüm patlayacaktı "ADLİ VAKA" yazısını görünce :18: bu arada doktor benim de adımı soruyor, ama "hay Allah, chihiro desem iyice gülecek :18:" diyerek kem küm ediyorum. isimleri tuhaf kalabalık bayanlar ve ortada düşmüş bir çocuğu bir araya getirince, ortaya adliden ziyade komik vaka çıkıyordu ama doktor gülmedi

dostum biangel_kujum gelmiş
hoşgeldiniz, nerelerdeydiniz? çekiliş yapıyoruz çocukların doğumgünü için. katılır mısınız?

profil sayfasına göre, biangel_kujum mayıs annelerini okuyor :126:

bir süre sessiz kalmamız gerekiyor ki, uzun uzun alıntı yapıp hepsine cevap yazabilsin. sizleri 1 saatlik saygı ve sessizlik duruşuna davet ediyorum öhüm öhüm

inet bağlantım kopuk anladınız siz ama

eşim telinden takip ediyom bacılarım ve datluşlarım özledim sizleri

okula çoçuk getirip götürüyom gelinimiz hamile mayısta doğurcak ağır baya serumla duruyo hastanelerdeyiz bende sıpasını getiriyom okula

valla kendi tavşanıma zaman bile kalmıo annem bırakıom onuda

okuldan dönüşte daldım cafeye bu yaşta rezillik genç irkekler dolu bura bakmayın len

beykoz hayırlı olsun gı

biz yapmayı bırak herüfü göremiyom

ay sonu açcam neti ( gidip aççak vaktim bile yok o kadar yanı

yazın benıde gı bensiz olmas

ay kaçıom eve uzun yolum ve elimde poşetler var

işalaa yakın bi yer çıkar çıkmasa biriyle değiştitirim

:80::78: ösleyin beni :86::86:

özel msj bakamadan kaçyom annem çaldırıo kescek beni MUCKKK

Son düzenleme:

"genç irkekler dolu bura bakmayın len "

"işalaa yakın bi yer çıkar çıkmasa biriyle değiştitirim "

kendine has manzum eseriyle yine topiğimizde hoşça vakit geçirmemize vesile olan biangel_kujum adlı kullanıcımızı evine doğru yollarken, arkasından ağlamaklı mendil sallıyoruz kujum tekrar geliniz, özletmeyiniz

Amanın anladıysanız Arap bacı olmuyum , gıy şimdi sen çekilişe katılıyon yani öylemi .. Yakın çıksın demişsin kuradan mı bahsettin be Angel bacım :)) belli oluyor acelen olduğu yine gel özletme şekerim ..

Gelinizde Mayıs annesi olucakmış ne güzel , onuda getir aramıza kaynaşiveririz )
Rabbim yar ve yardımcı olsun , sağlıkla kavuşsun minnoşuna ..kız mı erkek mi CNm ?

acele ve annenin telefonla tacizleri yüzünden ancak bu kadar yazabilmiş kujumuz
çekilişe katılmak istediğini, yakın bir yerlerden birilerinin çıkmasını istediğini, uzak birileri çıkarsa da yakından çıkan biriyle değiştireceğini anladım ben mesajdan :26:çekiliş sonuçlarına göre becayiş yapacağız yani
çekilişi zincir yapınız da, bianjel_kujumun "beğenmediği" kişiyi zincirden çıkarıp sona ekleyebiliriz

ne zamandır yazayım dedim ama nasip olmadı. hasta anne ve bebeişlere geçmiş olsun diyorum. sevgili beykozu tebrik ediyorum. cesareti önünde rğiliyorum. ben şahsen şu an ikinciyi düşünmüyorum. sonra ne olur bilmiyorum. herhalde menepoza girer bu macerayı kapatırım. nerdeyse 42 olacağım. düşün dü yaptı falan galiba bayağı yaşlı olacağım.neyseee.. bizde emzik olayıyla uğraşıyoruz. 5 gün oldu galiba ara ara oruyor ama yinede biraz unuttuk galiba. kızım neye uğradığını şaşırdı. emziği bıraktık biborona veda ettik gece sütlerimizde yok artık. çok ağladık. küstük ama sanki atlattık gibi. bana sorulmamış ama bende çekilişe katılayım. geçen yıl yoktum ondan tecrübelerinizi paylaşırsınız benimle. gerçi yılbaşı çekilişinde vardım. bana çıkan arkadaşı bilmiyorsam sorarım şimdiden özür... emzik bıraktıktan sonra kızım çok sinirliydi arkadaşım çekmiş halini sizinlade paylaşayım istedim. çok şükür rahatladı şimdi....

ya bir şey soracağım. bu sayfa düzenlemesi yapıldıktan sonra baktımda benim hiç arkadaşım kalmamış kızlar sizlermi beni arkadaşlıktan çıkardınız yoksa ne yaptım ben size....şaka bir yana bende yalnızca şekersiz arkadaş gözüküyor başkada kimse yok... ne yapabilirim..

Sevgili minyatür geçmişe dönecek olursan sanada özel olarak çekilişe katılmak istermisin sorusunu göreceksiniz , burda hemen hemen herkese sorduk gerek burdan gerek Facebook tan yada telden ..
Şimdi katılmana çok sevindiğimi bilmeni isterim . Seni de aldık listeye ..
Sen bende arkadaş gözüküyorsun , bir gariplik olabilir bu işte bende anlamadım ..
Emzik ve biberon bırakma azminizi kutlarım darısı bizim başımıza inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…