Selam annekuslar
Umarim herkes iyidir...Isteki bilgisayarimda problem vardi,servise gitmisti ama gecen hafta tamamen çöktü.. Servisten yeni geldi taze taze yazıyorum size... Tabi bircok seyin yedegi olsa da kendi arsivimden bircok bilgi yok oldu
Mira iyi çok sükür...Bana herzamankinden de asiri düşkün su aralar...Ama büyüdükçe artık bizi daha iyi anlıyorYasak bisey yaparken bile öyle tatlı ki...Mesela biz çay içerken yanımıza gelip çocuklar cay icmez diyor ama esim duymasın diye bana kısık sesle içebilibisim diyor:)
Her anı ayrı güzel,,evet belki çok yoruluyorum ama yanıma gelip annemm dediginde herseyi unutuyorum.
Bu arada fena nezle oldum,,evde maskeyle geziyorum 2 gündür ama kızım evde bunaldı diye de yine dısarı çıkarttık yavrumu..
Firsat oldukca gecmise dönücem,malum bilgisyarsız kaldıgımdan yapılacak cok sey birikti... Yeniden kurulumlar da bonusu
Beykozum: Rabbim sana kendin gibi güzel bir kız çocugu nasip etsin tatlım..Tebrik ederim
Hepinizi öperim kızlar
Merhaba kızlar...
Annemlerden yazıyorum size...
Kayranın geniz eti problemi artık canımıza tak edince soluğu burda aldık.
Bu sabah doktora götürdüm.Uzun uğraşlar sonucu tıkalı olan burnu birazda olsun açıldı ama yine de doktor tam bir muayene yapamadı.
Bu hafta kullanmamız için ilaç tedavisi başlatıldı ve haftaya pazartesi tekrar gidilecek.Bir aksilik çıkmaz ise de ertesi gün ameliyata alınacak.
Çok korkuyorum,özellikle daha çok küçük olması beni düşündürüyor ama başka çaremiz kalmadı artık.
Evet doğduğunda meme emmeme sebebide geniz eti kaynaklıymış.Nefes almasını çok etkiliyor ve her gece 5 dakika arayla 10 saniye kadar süren uyku apnesi yaşıyor.Katı gıda yemekte inanılmaz güçlük çekiyor.Zaten iştahsız ve bu durum iştahını çok daha fazla etkiliyor.
Geçen ay yine burnu fena tıkanınca tamamen yemeden içmeden kesildi ve 12ye yaklaşmış olan kilosu birden 10.5e düştü.
E mide iyice küçülünce de şimdi ne versem ret ediyor.Birazcık zorlasam hemen zorla öğürüp kusuyor ve bütün emekler çöpe...
İnanın artık bu yeme problemi ile savaşmaktan tükendim...
Dediğim gibi şuan tek umudum bu operasyonun başarılı geçmesi ve yavrumun rahat bir nefes alabilmesi ...
Meleğim34 ; canım benide listeye ekleyebilirsin...
Ecesuelif ; CNm çekilişe katılmak istermisin ..
Çağatay nasıl oldu, iyileşti mi ?
mutlu_anne hanım rüyamda Mira'yı gördüm. bütün topik biryerde oturuyoruz ama siz yoksunuz. bir ara Mira düşüyor. kıpırdatmaktan korkuyorum ama bir türlü 112'yı tuşlamayamıyorum telefonda. hastaneye götürüyoruz (çok bilmiş bir şekilde Hacettepe çocuk acil diyorum). arkadaşımızın kızı olduğunu ve kazayla düştüğünü anlatıyoruz. çocuğun adını soruyorlar "mira" diyoruz. ama "anne adı?" denince kalakalıyoruziçimden düşünüyorum "hay Allah, mutlu_anne desem gülerler. bilmiyorum desem "arkadaşınızın kızını acile getiriyorsunuz ama arkadaşınızın adını bilmiyorsunuz. siz bu çocuğu kaçırdınız mı " derler :18: yüzlerini görmüyorum ama topiğin diğer üyeleri de acilde ve telaşlı çünkü sizin adınızı kimse bilmiyor doktor şüphelenip dosyaya "adli vaka" mührü vuruyor ve hastane polisini çağırıyor. beykoza dönüp (adı beykozmuş ama konuştuğum kişinin yüzü lab.arkadaşım ) "yaw beykoz, adli vakaymışız. sen ifade verebilir misin :18:" diyorum. bir karışıklık bir kalabalık derken rüya bitiyor.
yok hayır, kötü bir rüya değil. hayrolsun inşallah. akşam çok düşünceli ve ertesi günki işlerimi nasıl yoluna koyacağımı planlayarak uyuyakalmıştımbugün annem hastaneye gidecekti, ben de Mira'yı götürdüğümüz hastaneye belimi göstermeye gidecektim. rüyamda beykoz diye gördüğüm arkadaşla bugün deney yapacaktık. bunları düşüne düşüne uyumuşum
Sevimdim CNm Çağatayın düzelmesine inş daha da iyi olur ..mrb cnm..geçen sene çok istemiştim ama ücretsiz izinde olduğum için olmamıştı..sizler tecrübelisiniz artık...ben köyde çalışıyorum ve de köyde kalıyorum..buraya kargo bile gelmiyor desem bana gülersiniz bekli...yani netten de beğenip alabilir miyim bilmiyorum...katılıpta mahcup olmak da istemem...ben çok ince düşünüyorum galiba...sorduğun için çok sağol cnm..
cağatay daha iyi öksürüğü azaldı ama yemek yemiyor...buna da şükür..mahiri öp annesi benim yerime
mrb cnm..geçen sene çok istemiştim ama ücretsiz izinde olduğum için olmamıştı..sizler tecrübelisiniz artık...ben köyde çalışıyorum ve de köyde kalıyorum..buraya kargo bile gelmiyor desem bana gülersiniz bekli...yani netten de beğenip alabilir miyim bilmiyorum...katılıpta mahcup olmak da istemem...ben çok ince düşünüyorum galiba...sorduğun için çok sağol cnm..
cağatay daha iyi öksürüğü azaldı ama yemek yemiyor...buna da şükür..mahiri öp annesi benim yerime
dostum gerçekten ince düşünüyorsunuz ama belki biz o kadar ince düşünmüyoruz yani hediyenin içeriğini, şeklini vs belki hiç takmıyoruz. önemli olan kaynaşmak ve hatırlanmak. köydeyseniz küçük bir kaba tarhana koyar, ilçeye gidenlere adresi verip ptt'den postalatırsınız, olur biterbizim köyde işler böyle yürüyordu en azından. ben şahsen, köyden gelmiş, 1-2 pişirimlik tarhanaya bayılırım, oğluşuma da afiyetle yediririm
tekrar düşününüz
Hayırlara vesile olsun inşallahRüyada bir çocuğun düşmesini görmek "beklenmedik yerden gelecek bir mala delalettir" hadi hayırlısı Eğer sana bir mal kalırsa kızıma da bi hediye yollarsın artık cikirokko teyzesi Mühürü vurulurken gördüysen çok iyi "söz sahibi olmaya" delalet eder Tezini verip yükseliyorsun yuppiii Yada mühür görmek hamile de varsa erkek çocuktur Acaba beykozun 2.bebeği erkek mi olacak ona mı delalet Ya dümdüz bir rüya değil ki yorumlarken kafam karıştı Hayır olsun diyim ben en iyisi
İsmimi bilmiyor musun hay AllahBende seninkini bilmiyorum
inet bağlantım kopuk anladınız siz ama
eşim telinden takip ediyom bacılarım ve datluşlarım özledim sizleri
okula çoçuk getirip götürüyom gelinimiz hamile mayısta doğurcak ağır baya serumla duruyo hastanelerdeyiz bende sıpasını getiriyom okula
valla kendi tavşanıma zaman bile kalmıo annem bırakıom onuda
okuldan dönüşte daldım cafeye bu yaşta rezillik genç irkekler dolu bura bakmayın len
beykoz hayırlı olsun gı
biz yapmayı bırak herüfü göremiyom
ay sonu açcam neti ( gidip aççak vaktim bile yok o kadar yanı
yazın benıde gı bensiz olmas
ay kaçıom eve uzun yolum ve elimde poşetler var
işalaa yakın bi yer çıkar çıkmasa biriyle değiştitirim
:80::78: ösleyin beni :86::86:
özel msj bakamadan kaçyom annem çaldırıo kescek beni MUCKKK
inet bağlantım kopuk anladınız siz ama
eşim telinden takip ediyom bacılarım ve datluşlarım özledim sizleri
okula çoçuk getirip götürüyom gelinimiz hamile mayısta doğurcak ağır baya serumla duruyo hastanelerdeyiz bende sıpasını getiriyom okula
valla kendi tavşanıma zaman bile kalmıo annem bırakıom onuda
okuldan dönüşte daldım cafeye bu yaşta rezillik genç irkekler dolu bura bakmayın len
beykoz hayırlı olsun gı
biz yapmayı bırak herüfü göremiyom
ay sonu açcam neti ( gidip aççak vaktim bile yok o kadar yanı
yazın benıde gı bensiz olmas
ay kaçıom eve uzun yolum ve elimde poşetler var
işalaa yakın bi yer çıkar çıkmasa biriyle değiştitirim
:80::78: ösleyin beni :86::86:
özel msj bakamadan kaçyom annem çaldırıo kescek beni MUCKKK
Amanın anladıysanız Arap bacı olmuyum , gıy şimdi sen çekilişe katılıyon yani öylemi .. Yakın çıksın demişsin kuradan mı bahsettin be Angel bacım :)) belli oluyor acelen olduğu yine gel özletme şekerim ..
Gelinizde Mayıs annesi olucakmış ne güzel , onuda getir aramıza kaynaşiveririz)
Rabbim yar ve yardımcı olsun , sağlıkla kavuşsun minnoşuna ..kız mı erkek mi CNm ?
ya bir şey soracağım. bu sayfa düzenlemesi yapıldıktan sonra baktımda benim hiç arkadaşım kalmamış kızlar sizlermi beni arkadaşlıktan çıkardınız yoksa ne yaptım ben size....şaka bir yana bende yalnızca şekersiz arkadaş gözüküyor başkada kimse yok... ne yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?