Çekiliş listemize dîlberege nin de katılımı ile 18 kişi olduk .. Kanımca bundan sonra gelen olmaz herhalde bende belki yarın çekiliş yapabilirim .. Belki dedim ama kapito)
herkeze merhaba şu an yeni işyerimden yazıyorum.çok karışık duydular içindeyim pişmanlık daha ağırlıklı. resmen neden geldim istanbula durumundayım.ev yerleştirme işimiz bitti doğum iznime ayrılmadan önce 1 ay musab bilale annem bakıyor.o çok mutlu inanılmaz hareketli tahamül edemiyorum bazen enerji içeceği içmiş kadar enerjik şimdilik bu kadar yarın çekiliş var sanırım merakla bekliyorum hepinizi öpüyorum.
ah ah konuşmaktan yoruldum artık Allah sonumuzu hayretsinselamlar..
hejarcım arkadaşın için çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun,hemen ümitsizlige kapılma lütfen,umarım saglıgına kavuşur..
melegim yarınmı çekecen canım ya amaaaa ben yarın pizza yemeye gidecektimallahisen bana zengin birini çek olurmu hadi canım sana güveniyorum
kızlar youtube kapandıfacede kapanıyo sanırım sırada kk var bir daha görüşemessek hakkınızı helal edin ne bu ya sinir oldum oldu olacak hepimize ev hapsi verin artık
Eki Görüntüle 1041517 Eki Görüntüle 1041518
Bir kaç resim koyalım dedik , günün anlam önemine binanen
Anne Zeynep - çiçek e alıcak
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Mutlu anne - Sekersizyeşilçay a
Sekersizyeşilçay - Tatlıcadı ya
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - annezeynep e
Kızlar aynen mahir ne çektiği ise hiç değiştirmeden size aktardım , oğlumun üzerine Yemin ediyorum hiç değiştirme yapmaksızın aynen yazdım ..
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - annezeynep e
Kızlar aynen mahir ne çektiği ise hiç değiştirmeden size aktardım , oğlumun üzerine Yemin ediyorum hiç değiştirme yapmaksızın aynen yazdım ..
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - annezeynep e
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - annezeynep e
çiçek çikoya alacakmışçiçek don koymayı unutma
dilbercim kız sen ne şanssız birisin canım yaçıka çıka çiko çıkmış sana canım benim üzme kendini buda geçer inşallah
ama diger yönden bakarsak şanslı sayılırsın dilbercim:)nargihana alacakmışsınburda nar gihan diye biri yok hadi yine iyisin
melegim nargihan kim kıznagihan olmasın o
şöyle bir baktım başka yaramaz bir durum yokçekiliş gayet normal gözüküyo hadi bakalım gelsin hediyeler
çalsın kapıyı kargocular
gitsin paralar
meleğim ben sana alıyorum demi yanlış anlamadım.evet antalya merkezdeyiz buraları bıraktığım gibi değil çok değişmiş çokk.bu arada sizleride ayrı özledim
hejarım çok üzüldüm muhakkak dua edicem siz sevenlerine bağışlasın Rabbim. güçlü olup yanında olursanız inşallah atlatır
hımmm hemen denemem lazımOy nasıl bilmezsin CNm , şöyle meyvelerin üzerine dökülmüş sıcak çıkolata bilinmez mi ayol :))
Bende baby sayesinde öğrendim CNm burda da yapan yerler var çok enfes birşey yaw :))
üzüldüm dostumAllah acil şifalar versin. gerçi kanserin psişik tarafı da vardır. ummadığın bir anda, birden iyileşenler, eşikten dönenler var. ablamın eşi, vasiyetini hazırladığı ve ailecek muhtemel sonu beklediklerinin ertesi hafta birden iyileşti ve ailesine kavuştu. ümitsizliğe düşmeyiniz. yapacağınız en güzel şey arkadaşınıza moral vermektir.
Hejar gecmiş olsun. Üzüldüm ama chihironun da dediği gibi moral çok önemli. İnşallah bi an önce saglıgına kavusur.
Ben o caglayı ve bestoşu yerim. Benimki de cınım diyo. :) bebenin "beni sevdiğini söyleeeee... Utanmaaa cınımmm sıkılmaaaa cınım" diyo :)
23 nisan için tshirt istemişlerdi kresten. Onu aldım bugun. Sonra da kendime camasır kızıma çoraplar aldım pentiden. Coook tatlılar. :)
Yorgunummm yorgunnn
Off çok üzüldüm( şu illet hastalığını artık yakınlığımızda duyup görmek çok sıklaştı .. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş ..
Kanser tipini merak ettim CNm , yazarsan tecrübe edindiğim şeyleri paylaşabilim babamda kanserdi .. Bu hastalıkta moral çok ama çok önemli ve inş erken teşhis edilmiştir ..
selamlar..
hejarcım arkadaşın için çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun,hemen ümitsizlige kapılma lütfen,umarım saglıgına kavuşur..
melegim yarınmı çekecen canım ya amaaaa ben yarın pizza yemeye gidecektimallahisen bana zengin birini çek olurmu hadi canım sana güveniyorum
kızlar youtube kapandıfacede kapanıyo sanırım sırada kk var bir daha görüşemessek hakkınızı helal edin ne bu ya sinir oldum oldu olacak hepimize ev hapsi verin artık
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - annezeynep e
çekilişi yapan mahirin parmaklarını yerim ben:)büyümüşte çekiliş yaparmış kuzu:)
canım nettin sen gıııaz daha bekliyeydin yettim gari
çağla efe diye tutturunca arkadaşa gitmek zorunda kaldımneyseki geldik yolda uyudu
demek bana hejar çıktıoh çok sevindim 2 oldu kız lara alıyodum inşallah bu sefer erkek çıkar dedim iyi oldu
hejar nasılsın canım kendini şanslımı şanssız mı hissediyosun
azraecedemek bana sen çıktın:86::86::86:ne alacan kız bana:86:iyi oldu sevindim vallla
ama işin kötüsü şu oldu ne güzel senle konuşuyoduk ne alsak falan diye bu sefer yapamıycazolsun sen yinede bana sorabilirsin çekinme canım
meleğim ben sana alıyorum demi yanlış anlamadım.evet antalya merkezdeyiz buraları bıraktığım gibi değil çok değişmiş çokk.bu arada sizleride ayrı özledim
evet çokçalıştı ben şahidimanne zeynebe, dilberegeye, babycerene, mutluanneme, yeşilçayıma haber verdim çok çalıştım çok:)))
ya ben ne alcam bebeğime:))))))))))
şu yaşıma geldim(29 yıl 354gün)daha böyle bir isim duymadımNargihan o bir kere :)) sana inat kendince koydum ismini :)) ya sorry elim sürçmüş nagişim kusura bakma hemi)
Gerçekten Nargihan değil mi ayol :))
Kızlar alacaklarımız biliyorum sizin gönlümüze kalmış ama size abla tavsiyesi acizane umarım kızmazsanız kalıcı bir hediye olsun derim , ben bana kim çıkarsa çıksın hediyesini düşünmüştüm bile yani benim için burda kim olursa olsun hepiniz birsiniz ki bunun herkes içinde öyle olduğuma eminim ..
Yavrukediye unutmuşuz onuda sona zincire ekledim inş hata olmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?