2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selamlar..
hejarcım arkadaşın için çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun,hemen ümitsizlige kapılma lütfen,umarım saglıgına kavuşur..

melegim yarınmı çekecen canım ya amaaaa ben yarın pizza yemeye gidecektimallahisen bana zengin birini çek olurmuhadi canım sana güveniyorum

kızlar youtube kapandıfacede kapanıyosanırım sırada kk varbir daha görüşemessek hakkınızı helal edinne bu yasinir oldumoldu olacak hepimize ev hapsi verin artık

Evet telefon numaralarımızı yazmalıyız birbirimize. Herseyi bekliyorum ben bunlarrdan...

Ah beste de söylüyo demek ne guzel yaaa buyuyolar. Ciciler süper canım. Sadece biri guzel olmadı onu gorurup yarın yerine baska model alcam :)

Evet meleğim yap cekilişi bunca zaman kimse gelmedi sonra da haftasonu zaten kimse uğramaz. Olsun bitsin bu heyecannnnn

Defneyle uyumuşum ben de ama iki büklüm olmuşum. Ah be x kaldırsan ya... Her yanım agrıyo. Valla uykum var deli gibi insallah sabaha kadar deliksiz bi gece olur hepimiz için

dostum talay hanımcığım, nasılsınız? ev toplama taşınma hazırlık durumları nasıl? Musab Bilal ve müstakbel 2. oğlunuz Ömer'den haberler var mı?
ay çıkmam lazım, hadi kaçtım

rapor yazacağım diye gece 4:40 da uyuyup, 6 da kalktım. çok şükür hiçbirşeyim yok ama günün ilerleyen saatlerinde bayılabilirim

Bir kaç resim koyalım dedik , günün anlam önemine binanen

Anne Zeynep - çiçek e alıcak
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Mutlu anne - Sekersizyeşilçay a
Sekersizyeşilçay - Tatlıcadı ya
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - annezeynep e

Kızlar aynen mahir ne çektiği ise hiç değiştirmeden size aktardım , oğlumun üzerine Yemin ediyorum hiç değiştirme yapmaksızın aynen yazdım ..

herkeze merhaba şu an yeni işyerimden yazıyorum.çok karışık duydular içindeyim pişmanlık daha ağırlıklı. resmen neden geldim istanbula durumundayım.ev yerleştirme işimiz bitti doğum iznime ayrılmadan önce 1 ay musab bilale annem bakıyor.o çok mutlu inanılmaz hareketli tahamül edemiyorum bazen enerji içeceği içmiş kadar enerjik şimdilik bu kadar yarın çekiliş var sanırım merakla bekliyorum hepinizi öpüyorum.

Oh çok şükür yerleşe bilmişsin CNm çok sevimdim. Antalya merkezde misiniz .. Hayırlı olsun inş .
Çekilişi bugün az evvel yaptım CNm malum hafta sonu seçim var , telaşa girmesin dedim .. İnş herkese hayırlı uğurlu gelir .

Son düzenleme:
ah ah konuşmaktan yoruldum artık Allah sonumuzu hayretsin

ben o minik parmakları yerim:) canım benim ellerine sağlık

Demek bestoş zeynep ada'ma, Tarık Buğram da bestoş'a alacak ne güzel.
3 çekilişte de bana kızlar çıkıyo, kızlara hediye bulmak kolay oluyo, erkek anaları küsmeyin bana öptüm sizi

Kızlar yavru kediyi unutmuşuz onuda şöyle yapalım
Turuncu - yavrukediye
Yavrukedi - annezeynebe alsın ok

çekilişi yapan mahirin parmaklarını yerim ben:)büyümüşte çekiliş yaparmış kuzu:)

canım nettin sen gıııaz daha bekliyeydin yettim gari
çağla efe diye tutturunca arkadaşa gitmek zorunda kaldımneyseki geldik yolda uyudu
demek bana hejar çıktıoh çok sevindim 2 oldu kız lara alıyodum inşallah bu sefer erkek çıkar dedim iyi oldu
hejar nasılsın canım kendini şanslımı şanssız mı hissediyosun
azraecedemek bana sen çıktın:86::86::86:ne alacan kız bana:86:iyi oldu sevindim vallla
ama işin kötüsü şu oldu ne güzel senle konuşuyoduk ne alsak falan diye bu sefer yapamıycazolsun sen yinede bana sorabilirsin çekinme canım

Son düzenleme:

çiçek çikoya alacakmışçiçek don koymayı unutma
dilbercim kız sen ne şanssız birisin canım yaçıka çıka çiko çıkmış sanacanım benim üzme kendini buda geçer inşallah
ama diger yönden bakarsak şanslı sayılırsın dilbercim:)nargihana alacakmışsınburda nar gihan diye biri yokhadi yine iyisin

melegim nargihan kim kıznagihan olmasın o

şöyle bir baktım başka yaramaz bir durum yokçekiliş gayet normal gözüküyohadi bakalım gelsin hediyeler
çalsın kapıyı kargocular
gitsin paralar

anne zeynebe, dilberegeye, babycerene, mutluanneme, yeşilçayıma haber verdim çok çalıştım çok:)))

ya ben ne alcam bebeğime:))))))))))

Nargihan o bir kere :)) sana inat kendince koydum ismini :)) ya sorry elim sürçmüş nagişim kusura bakma hemi )
Gerçekten Nargihan değil mi ayol :))

Kızlar alacaklarımız biliyorum sizin gönlümüze kalmış ama size abla tavsiyesi acizane umarım kızmazsanız kalıcı bir hediye olsun derim , ben bana kim çıkarsa çıksın hediyesini düşünmüştüm bile yani benim için burda kim olursa olsun hepiniz birsiniz ki bunun herkes içinde öyle olduğuma eminim ..
Yavrukediye unutmuşuz onuda sona zincire ekledim inş hata olmaz ..

meleğim ben sana alıyorum demi yanlış anlamadım.evet antalya merkezdeyiz buraları bıraktığım gibi değil çok değişmiş çokk.bu arada sizleride ayrı özledim

meleğim ben sana alıyorum demi yanlış anlamadım.evet antalya merkezdeyiz buraları bıraktığım gibi değil çok değişmiş çokk.bu arada sizleride ayrı özledim

Evt CNm sen bana alıyorsun tr ye gelicem oraya gönderirsin ben sana haber vericem bana özelden tel No yazarsan sevinirim .. Ilginç oldu hatta çekilişte sana çıkınca tebessüm ettim malum bir öncekinde sen bana çıkmıştın ..

hejarım çok üzüldüm muhakkak dua edicem siz sevenlerine bağışlasın Rabbim. güçlü olup yanında olursanız inşallah atlatır

Allah razı olsun canım benim

Oy nasıl bilmezsin CNm , şöyle meyvelerin üzerine dökülmüş sıcak çıkolata bilinmez mi ayol :))
Bende baby sayesinde öğrendim CNm burda da yapan yerler var çok enfes birşey yaw :))
hımmm hemen denemem lazım tarifi bile ağzımı sulandırdı nereden bulucam ben şimdi:44:

ayy seveyim ben onu kuzum benim ,beste de çok sık söyler özellikle mutfakta iş yaparken gelir ayağıma sarılır ceniiiiiiiim der. Bizimki de öyle şekerim kimseye gitmez insan sevmez,kime çekmiş bilmiyorum eşim de ben de öyle değiliz

canım dediğin gibi inşallah iyileşir çok büyük geçmiş olsun[/QUOTE]

çok teşekkür ederim ilkimciim

Allah razı olsun teşekkür ederim,elimden sadece dua etmek geliyor valla arkadaşım o kadar dirayetli ki o bize moral veriyor,umarım benim canımda hemen sağlığına kavuşur

çok teşekkür ederim canım,yeni cicileriniz hayırlı olsun senin ve Defne'min
Defne ye maşallah kendini aştı artık bu kreş ona çok iyi geldi di mi?
bende Aras Eymen'i oyun grubuna vermeyi düşünüyorum daha doğrusu kararsızım evimize çok yakın hafta 3 gün 2 saat sence napiim canım
kuzucum kendi yaşıtlarıyla pek iletişim kuramıyor

malesef canım bende çok yakınımı kaybettim bu illet hastalıktan arkadaşımın boğazında nodül vardı kötü huylu çıktı ve dr tekrar ameliyat dedi canım

Allah razı olsun canım benim

oyy çekiliş belli olmuş çok güzel sürpriz oldu valla ben minyatüre alacağım ama sanırım yurtdışındaydı ve kendisi hakkında pek bir bilgim yok neyse özelden konuşuruz artık,bizede Babyceren alıcak yuppi

tabiki çok şanslı hissediyorum çok çok iyiyim çok iyi geldi valla bu çekiliş,
çağlamdan hediye gelicek oğluma daha ne çok sevindik babybim

canım tayininiz çıkmış ben kaçırmışım hayırlı uğurlu olsun
yeni ev,yeni iş ve yeni bebek

anne zeynebe, dilberegeye, babycerene, mutluanneme, yeşilçayıma haber verdim çok çalıştım çok:)))

ya ben ne alcam bebeğime:))))))))))
evet çokçalıştı ben şahidimçünkü telefon konuşmalarını kayıt altına aldım
bana ne alacagına gelince hımm düşüneyim:44:evde kullanmadıgın ne varsakoy gönderbenden farketmez
Nargihan o bir kere :)) sana inat kendince koydum ismini :)) ya sorry elim sürçmüş nagişim kusura bakma hemi )
Gerçekten Nargihan değil mi ayol :))
şu yaşıma geldim(29 yıl 354gün)daha böyle bir isim duymadımnarrgihannn
ya bide kızın gerçekten adı nargihansa ayvayı yedim bennagihan dimi nagihannn:18:

ne düşünmüştüm canımbana söylesene:86: benden sır çıkmaz bilirsin:86: ne alacan mutluya:86:
ya ben kalıcı ne alacagımı bilemiyorumyani aslında her ne alırsak alalım gönderdigimiz kişi onu saklayıp kaldıracaksa herşey kalıcı olabilir dimi
mesela çorap bile yollasak kaldırabilir kalıcı bir hediye olur
ben daha karar veremedimdüşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…