2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese mrhb kızlar...uzun zamandır giremedim nete...wınn kayıptı..:):) sorumlusu rana tabi ki!! o kadar aradım dün akşam bulabildim...sürekli baktığım yerden çıktı bide...sinir bozucu oldu ama neyse kavuştum nete....

geçmişi okumadım....yeni gelişmeler var mı? nasılsınız?

rananın d.gününü atlattık çok şükür...1.yaş gününü 5 güne yaymıştık foto çekmek için...2.sini 2 güne tamamladık...benim kız foto çektirmiyor..çok huysuzlanıyor...istediğim gibi çok foto çektiremedik yine...neyse eldekilerle yetineceğiz....

1 tane foto yüklendi sandım o da yok.....

Son düzenleme:
.....................................................

Son düzenleme:
başka foto yükleyemedim...dosyanın eklenmesi sırasında hata oluştu deyip duruyor.....çok sinirlendimmmmmmmmm

Eklentiler

• $20140502_210644.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
başka foto yükleyemedim...dosyanın eklenmesi sırasında hata oluştu deyip duruyor.....çok sinirlendimmmmmmmmm

Hşg CNm demek vın vııınnn oldu :)) neyse kavuşmuşsunuz sağlık olsun .

Rana nın geçmişte doğum gününü kutladım ama şimdi yine söylemek isterim ..iyiki doğmuş güzel kuzu , Rabbim ona sağlık ve mutluluk versin inş bu yaşında ..

Resimde çok güzelsiniz Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş.

canım benin teşekkür ederim..ben de mahirin yeni yaşını kutlarım...sağlıklı nice güzel yaşları olsun inş...daha çok foto vardı ama hata oluştu yükleyemedim...geçmişe baktım ama sizden bir foto göremedim..

doğum günü geçen ve yaklaşan tüm kuzuların doğum gününü kutluyorum....hep beraber nice güzel sağlıklı yaşlara inş.

dostlarım, beyaz et yetiştiricileri birliği tarafından doktorlara (ve tıp fak. mensubu akademisyenlere) verilen tesis gezimi-piknik davetinden geliyorum. canlı tavuktan paketlenmiş kanata kadar olan aşamaların tamamını, bir laboratuvar gezisi hijyeniyle gözlemlemiş bulunmaktayım. adım attığımız heryer ama herşey son derece kontrol edilerek ve otomatize şekilde düzenlenmişti. içim rahatlamış olaraktan geldim. tesis içinde foto yasak olduğu için piknik fotosu koyuyorum. sıcak fotoları paylaşmak istedim. buyrunuz:

minyatur ; canım hediyeniz dün ulaştı bize.Oğlum ve ben güzel hediyeniz için çok teşekkür ediyoruz.
En kısa zamanda resim çekip yükleyeceğim

turuncum ya şu pasta yapma olayını bize upuzun detaylıca yazsana tabi uygun olursan. kaç cm kek kalıbı kullandın kekin nasıl kabardı ganaj mı yaptın kremamı sen anlat biz dinleyelim lütfen:))

günaydın dostlarım,

Dilberege hanıma hediyesini göndermek için ulaşamadım. gönderdikten sonra da ulaşamadım. ben yokken gelirse, hediyesini gönderdiğimi ve özel mesajlarına bakmasını söyleyebilir misiniz

turuncum ya şu pasta yapma olayını bize upuzun detaylıca yazsana tabi uygun olursan. kaç cm kek kalıbı kullandın kekin nasıl kabardı ganaj mı yaptın kremamı sen anlat biz dinleyelim lütfen:))

anlatayım canım :)

Ben pandispanyası için hazır kakaolu kek kullandım.Hem kayınvalidelerde kek kalıbı yoktu,hem de ev yapımı pandispanyalar yumuşak oluyor.Pasta iki katlı olacağı için yumuşak pandispanya belki çöker diye korktum.Tabi hazır olunca çok daha pratik oldu :))

3 paket 2 katlı kakaolu kek aldım.
Ara katları için kesinlikle ganaj tavsiye ederim.800 gr kuvertür çikolata için 800 ml krema.
İnternette önce krema ısıtılıyor(kaynamamasına dikkat etmelisin).Sonra krema içerisine çikolata eklenerek erimesi sağlanıyor.
Ben ise yanlışlıkla benmari usulu erittiğim çikolatayı ısınmış kremaya ekledim.Netice olarak değişen bir şey olmadı.
İlk olarak krema çok cıvık görünüyor,bu nasıl sertleşecek diye düşünüyorsun ama no panik
Çikolata ve krema iyice birbirine karıştıktan sonra biraz çırpıp soğuması için kenara koydum.1 saat sonra mikserin hızlı ayarı ile uzunca çırpmaya başladım ve yavaş yavaş katılaştı.Kremayı buzdolabına kaldırıp 2 saat daha bekletip tekrar çırptım mikser ile.Son olarak tekrar dolaba koyup 1-2 saat daha dinlendirdim.
Krema soğudukça katılaşıyor...
Sonra hazır keklerin katmanlarını biraz traşlayarak incelttim.Çünkü 3 katlı pandispanya olacaktı ve çok yüksek olmasını istemedim.Traşlama sonrası donmuş kremayı ara katlara sürdüm.Fıstıklı draje serpiştirdim (kesinlikle tavsiye ederim) ve etrafını da ganaj ile ince bir katman halinde sıvadım.Üst katı da bir tencere kapağı ölçüsüne göre küçültüp diğer pasta gibi kremalayıp fıstık serptim ve derin dondurucuya kaldırdım (vakit kısıtlı olduğu için böyle yaptım,yoksa 1 gece buzdolabında bekletilmesi gerekiyordu)
1.5 saat kadar dondurucuda kaldı veee sonra süslemeye başladım.Pastayı çıkarmadan önce tren malzemeleri ve dekorasyonu hazırlandı.Onlar buzdolabına kaldırılıp pasta şeker hamuru ile kaplandı ve son olarak o süsler yapıştırıldı.
Toplam 3 saatimi aldı :))
Sormak istediğin başka şey olursa çekinme :)

Kızlar kayra için aldığım lazımlığı hiç kullanmadan satıyorum.Normalde müzikli idi ama çok berbat ve ince bir sesi olduğu için çıkardık.Şuan o müzik kutusu yok ama hiç kullanılmamış bir şekilde duruyor.Kayra hiç sevmedi bu lazımlığı,her görmesinde kızıyor.O yüzden satmaya karar verdim ben de..
İlgilenen olursa bana özelden ulaşabilirsiniz.
Fiyatı 34.99 tl

Son düzenleme:
Manisa /Soma'da yaşanan maden faciasından dolayı çok ama çok üzgünüm...
205 ailenin evine ateş düştü...Allah sabır versin yakınlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…