Beybim ne renk yaptın saçlarını çikolata kahve yapsaydın aktıktan sonra alttan balyajların hafiften parlar güzel olurdu
Burda hava bi iyi bi kötü
Benimde boğazım ağrıyo gidip bende yatıp dinlenim iyi geceler
Tarık buğrada pek atlamaz son 4 gündğr tırmanma işini abarttı..bende engellemiyorum engellediğim zaman inadıma yapıyo yapmaması gereken şeyleri..saldım çayıra mevlam kayıra dedim bıraktım artık:)
Meyve doğramayı nasıl bi bıçakla yapıyosunuz? Tarık buğra bu aralar bıçaklara çok meraklı oyun hamuru bıçakları var ama meyve doğranmıyo hamuru bile zor kesiyo:26:
Benim evim biraz kalabalık sanırım herşeyi atasım var
ne diyosunnnn... çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun canım yaa...Kızlaaaaaar toplanın:124:
Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama Rabbim ol dedi oldu:)
Ben Fatihte bir organizasyon evi mekanı açtım galiba sanırım
İsmi Fatih Köşkü intagram kullan canlarım fatihkosku olarak eklesin anacım
Kına Gecesi, Doğumgünü, Özel gün ve organizasyonlar için Fatihte restore edilmiş bir köşk...
Herşeyi anlatıcam ama yine aşırı yoğunumHerşey toplam 2 hafta içinde kendiliğinden gelişti
Bu arada Fatih ve civarında kına gecesi,mevlüt,sünnet,doğumgünü vs olursa mekanımıza bekleriz
Öte yandan hastane odası, doğumgünü evleri,kişiye özel organizasyonlar için de hizmet veriyorum artık
bilgi için: fatihkosku@gmail.com
Face kullanan annekuşlarım face sayfası açınca haber ederim ekleyin olurmu
Nolur dualarınızı eksik etmeyinSizi çok seviyorum
ah çağla ahhhh :) anneye vurulmaz kızımiyi aksamlar nasilsiniz kizlar:)
buraya yazmayi cok özlüyorum. .aslinda yaziyorum ama pcden yazmak deha güzel. .istediğim gibi dedikodu yapamiyom böyle
mutlucum canim arkadasim senin adina öyle çok seviniyorum ki inşallah bu işin üstesinden alninin akiyla cikacaksin cnm..sana çok yakisan bir iş, her zaman hayranlikla fotolara bakiyodum..Allah bol musteri ve bol kazanclar nasip etsin..en önemlisi de severek bu işi yapman cnm..
ne güzel artik havami atarim:) derim arkadasimin Köşkü var:))
keske sana destek olabilsem, ne bileyim yapabileceğimiz bir sey olsa oyle çok sevinecem ki..her zaman yanindayiz canim..
tatlicadi bir kudurukta bende var cnm:) düz duvara tirmanacak yakinda..yuksek yerlerde gezinmeyi cok seviyo zilli:) masa, koltuk tepeleri hep favorisi:) artik bagirmayada basladim korkuyorum bisey olacak diye ama beni tinlam i yohatta aglama numarasi yapiyom akilli olsun diye ama ben aglayinca gelip suratima yapistiriyo:)) benim gibi aglama sesine dayanamiyo:) susturmak icin yapistiriyo:))
ben daha yollamadımBugün evdeydik bi ara pazara gittik caglayla..bütün pazarcilar Çağlaya birseyler veriyo:) yakinda para vermeden tüm alisverisimi yapacam:) biri elma veriyo biri havuc:)) daha muz veren olmadi, kilosu pahali ya ondan sanirim:) Çağla da bayılıyo pazarda gezmeye..
cuma günü cerenin okulunda pilav senligi varmis muhaha dedim bu ne ya insan et senligi falan yapar:))
gidecez pilavimizi yiycez artik:) hangi akilla bunu yapiyolar valla anlamadim:)
ciş olayini 1 ay sonra halledecez inşallah. .kesin kararliyim.aslinda hemen basliycaktim ama biraz erteleme karari aldim..
yazin sicaklarda rahat rahat gezsin:) kilotla kalsin:))
azraece içimde kaldi illa ki hediyelerimin fotosunu koyacam ama internet hallolsun..telden olmuyo.
bu arada hediyesini almayan kaldimi veya kimler aldi neden foto koymuyosunuz kizlarmerak ediyirum..
hemen herkes yollasin artikyollayanlar üstüne alinmasin
Bende ağlama numaraları yaptım tarık buğrada bana bi güzel patlattı ağlayanlara vuruyo:))
Ben artık bağırmıyorum yapma,etme,çıkma,in dmekten dilimde tüy bitti çok inatçı
Bu gün 1 kere koltuktan düştü 2 kere çenesini vurudu dişi dudağını kesti
Atın üzerine çıkıpta tırmanırken atı düştü nasıl ağladı at düştü diye kendisi düşünce o kadar ağlamıyo gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
Bu aralara sevdiği oyuncaklarına bi şey olunca ağlıyo kuzum:)dün sabahta uyandığında memoyu(palyaçosu) göremediği için ağladı nasıl içini çekiyo:) üzerine yorgan gelmiş yorganı açtığımda memoyu görünce çok sevindi
Tarık buğraya yarın hemen doktor seti alıcam belki benimle oynar
Kızlaaaaaar toplanın:124:
Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama Rabbim ol dedi oldu:)
Ben Fatihte bir organizasyon evi mekanı açtım galiba sanırım
İsmi Fatih Köşkü intagram kullan canlarım fatihkosku olarak eklesin anacım
Kına Gecesi, Doğumgünü, Özel gün ve organizasyonlar için Fatihte restore edilmiş bir köşk...
Herşeyi anlatıcam ama yine aşırı yoğunumHerşey toplam 2 hafta içinde kendiliğinden gelişti
Bu arada Fatih ve civarında kına gecesi,mevlüt,sünnet,doğumgünü vs olursa mekanımıza bekleriz
Öte yandan hastane odası, doğumgünü evleri,kişiye özel organizasyonlar için de hizmet veriyorum artık
bilgi için: fatihkosku@gmail.com
Face kullanan annekuşlarım face sayfası açınca haber ederim ekleyin olurmu
Nolur dualarınızı eksik etmeyinSizi çok seviyorum
kızlarrr;
ben sarışın oldumsaçlarımı boyadım gecen akşam... görenler şokta
canim dedigin gibi oldu ama cikolata kahveden daha açık bir renk oldu..karamel gibi..alttan balyaj lar görünüyo. .rengi hemen akacak gibi artik bi dahaki boyada daha koyu yapacam..mumkunse 2 ay sacimi ellemiycem:)
daha koyu yaparsanız ya balyajlar görünmez olursa
geçen ay 350 tl verip arkadaşımın saçına balyaj ısmarladım (ama borç olarak) 2 hafta sonra evde kendi koyu renge boyayıp bütün bayajı yok etti
yok hayır, kendime balyaj felan ısmarlamam. kına yada boya hepsini evde kendim yaparım
Peki Mahir'e bu virüs nerden bulaştı tabiki doğum gününe gelen çoçuklardan biri olabilir malum oğlumu kızlar öpüp durdular ben De karar aldım oğluma öpüşmeyi yasaklıyorum , yok hani olan bizede oluyor uykusuzluktan gözlerim kan çanağına döndü yahu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?