günaydın dostlarım,
bol gezmeli bir haftasonundan çıkan Tatlıcadı hanım'a,
doğumgünü hazırlıklarını yaparken arada doğumgününe de gidebilen faal arkadaşımız Şekersizyeşilçay hanım'a,
İstanbul'da mayıs annesi toplaşması organize edebilmesinin yanında, İzmit'tekine de yetişebilen hareketli arkadaşımız mutlu_anne hanıma,
an itibariyle doğumgünüsü kıyafetinden henüz haber alamayan bahtsız dostum meleğim hanıma,
tecrübeli anne, çiçeği burnunda hamile arkadaşımız beykoz hanıma,
nihayet hediyelerine kavuşan aziz ve leziz dostum Babyceren'e
güzel bir gün diliyorum
gerçi Babyceren dostumuz bu mesajı anca gün bitiminde okur. kahvaltısını yeni bitirmiş, balkona çıkmış ve akşam yapacağı yemeği düşünmekle meşgul olabilir olabilir şuan kendileri :26:
Enes'in doğumgünüymüş, aşırı kutluyor ve öpüyorum
Îyiki doğdun Enes iyiki doğdun Enes .. Nice mutlu yıllar dilerim tüm sevdikleri ile beraber ..
Beykoz delikanlımızı öp bizim içinde .. Rabbim bahtını hep güzel kılsın inş .
selamyine kaçak yollardan internete giriyom heran kapanabilir sanki benim girdigimi anlıyolar
enes sarı şeker dogum günün kutlu olsun canım benmiyiki annen seni dogurmuş
bugün evdeydimyemek ,ev işi zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
anlatacak çok şey var ama zamanım yok
hoşçakalın
Beykoz ; canım Enesin doğum günü kutlu olsun.Daha nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllara
Meleğim ; canım kıyafet olayına üzüldüm ve sinir oldum..Keşke böyle olmasaydı ama hayırlısı artık...Üzme o tatlı canını
Tatlıcadı ; ben de marka olarak seker & sugar markası idi.Senin aldığın markayı ilk defa duyuyorum.İnsallah herşey güzel olur
biyığın şey yazdım silindi
sarı şekerim behlülüm enesim doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, kardeşli yıllar dilerim...
Herkese güzel sabahlar
Sarı şeker Enesimizin 2.yaşını kutlarımBeykozcum Allah size bir ömür boyu sağlık sıhhat mutluluk versin canım Ailenle birlikte nice mutlu yıllar dilerim canım
iyi ki doğdun enesmutlu yıllar
tatlıcadı markayı vermemin sebebi içindeki malzemelerden dolayı cnm. bi yerde okumustum en iyisi o diye..
mutlu gunler hanımlar
ben dun gezmelere gittim yine bişey yapamadım yanihakkımda hayırlısı valla :) son dakka tutuscam yine sanırım
aklıma gelmişken sorayım lorin iki haftadır ayağım ağrıyor diyor özellikle akşam yatma zamanları bazen uykusundan bile uyanıyor acıyor diyor ayağının altını bileğini son günlerde bacağını falan gösteriyor ikisi birden ağrıyormuş. önce büyüme ağrısı dedim ama genelde 3 yaşında falan luyormuş. dr götürdüm. ortepediste sevk etti. perşembede kan tahlili randevusu vedi. bakalım ne çıkacak. dr. kontrol için bunları yapıyoruz irşey çıkmayabilir ama ciddiyede almak gerek dedi. haftaya randevu alacağım çocuk ortepedistinden. sizlerde de böyle durumlar var mı?
Lorin çok hareketli bir çocuk hiç oturduğunu görmedim. yalnızca mama sandelyesinde tutabiliyorum onun dışında yemekte yedireme zaten durmaz çünkü. koltuk kenarları sehba ustleri lorinin oyun yerleri. buraları önemsemiyorum artık ama sandalyesini getirip pencere önüne getirip sirkte cambaz gibi yürüyor yüreğim ağzıma geliyor kızım ne yapıyorsun dediğimde bale diyor. bu günlerde buna sarmış bale yapıyor. baleye göndereyim dedim 3 yaş altı biryer almıyor. yemek masasının etrafındaki sandalyeleri falan hep kaldırdım yemek asasına çıkıyor elinede birşey alıyor şarkı söylüyormuş kendince birşey söylüyor. gören herkes bu çocuk nasıl kilo alacak bu haliyle diyor.
evet cnm daha koyu olursa balyajlar kapanir:))
350 tl mii Ooo baya pahaliymis..benim sadece önlere balyaj yapıldı, 60 lira verdim ama hesabını bile sordum:)) niye bu kadar aliyon dedim:) kazikladi beni
senin saclar hangi renk cikocum..hala kinali kuzumusun:)
ha aklıma geldi kızlar aranızda turuncunun telefonu olan varmı bana özelden yazabilir mi veya araya bilirmi. geçen hafta ona yazmıştım arkadaşım cuma günü hediyesini kargoya vermiş. kargo evde bulamamış kargodanda alan olmamış. ya yeni ardres ya kargodan gelinip alınmasını istiyorlar yoksa geri gönderecekler.
Maalesef öyle oldu Allah bildiği gibi yapsın onupat diye mi bıraktınasıl yani ya umarım bu bakıcıyla kreş yaşına kadar gidersiniz
Hayırlı olsun tatlım çok sevindim senin adına hayırlı kazançlarKızlaaaaaar toplanın:124:
Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama Rabbim ol dedi oldu:)
Ben Fatihte bir organizasyon evi mekanı açtım galiba sanırım
İsmi Fatih Köşkü intagram kullan canlarım fatihkosku olarak eklesin anacım
Kına Gecesi, Doğumgünü, Özel gün ve organizasyonlar için Fatihte restore edilmiş bir köşk...
Herşeyi anlatıcam ama yine aşırı yoğunumHerşey toplam 2 hafta içinde kendiliğinden gelişti
Bu arada Fatih ve civarında kına gecesi,mevlüt,sünnet,doğumgünü vs olursa mekanımıza bekleriz
Öte yandan hastane odası, doğumgünü evleri,kişiye özel organizasyonlar için de hizmet veriyorum artık
bilgi için: fatihkosku@gmail.com
Face kullanan annekuşlarım face sayfası açınca haber ederim ekleyin olurmu
Nolur dualarınızı eksik etmeyinSizi çok seviyorum
gunaydın herkese
mutlu yıllar tarık buğraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanice guzel yılların olsun. anneni dövmeyeceğin, sağlıkla inşallah
kızlarrr;
ben sarışın oldumsaçlarımı boyadım gecen akşam... görenler şokta
bu haftasonu temizlik işlerimi bitircem inşallah öbür haftasonu partimiz var.. of nasıl gerginimmm
Taş hatunun sarı şeker oğluşu ENES imin ve Ismi gibi tatlı annenin yakışıklı prensi TARIK BUĞRA mın doğum günü kutlu olsun öpüyorum ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?