2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mahir nasıl oldu acaba...insalah daha iyidir..
benim yüzümde normalde sivilce cikmaz ama şu an 3 tane var
neye stres yaptim bilmiyorum..yoksa ergenligemi giriyorum anlamadim:)
gerci bu aralar yine ceren beni sinirlendiriyo:) sebebi ceren olmali
yarin yagmur olmassa cerenin okuluna gidecem pilav yiycem çok mutluyum sormayin:))

Bi sürü şey yazdım hepsi gitti ya sinir oldum
Tarık buğranın doğum gününü kutlayan değerli teyzelerine teşekkür ediyoruz
Başım çok ağrıyo tarık buğranın huysuzluğundan olsa gerek
Bu gün kuzum puzzle yaptı çok sevindim ilk kez yaptıda 2 tanesi 3 parça,1 tanesi 5 parça.1 tanesi 6 parça ben ilgilenmediğini düşünüyodum meğer arada ezberlemiş yerlerini tıkır tıkır yaptı oyun sonunda ki alkışlar ve balon patlatmalar hoşuna gitti galiba

Mutlum; sana bol kazanç diliyorum canım

Meleğim;umarım mahir bu gece rahat uyur Allah bilir ne derdi var yavrumun

Şekersizim;siyahtan sarıya geçmişsin cesaretinden dolayı kocaman bebeto olduğun için sarıda yakışmış

Minyatür;lorinin doğum gününü kutluyorum iyiki doğmuş kuzucuk..benimde ilk aklıma büyüme ağrısı geldi umarım önemli bi şey yoktur geçmiş olsun

ya kızlar kusura bakmayın bir yazmaya başlayınca arkası geliyor yazmadığım günlere sayın ben öyle süsleyemiyorum da ondan yağsız tuzsuz kuru kuru duruyor yazılar...foto koydum bakmak isteyen olursa net değil ama cepten çekilmiş iare edeceğiz artık. bir arkadaşım fotomakinesiyle çekmişti o gönderirse daha iyilerini koyarım..

Enes'in doğumgünüymüş, aşırı kutluyor ve öpüyorum

canım arkadasım ve arkadaslarım gec oldu ama cok saolun bende tüm miniklerimizin dogum gününü tüm kalbimle kutluyorum inş hepiniz cok güzel yerlere gelirsiniz aminnn inş
iyiki varsınız canlarımmm iyiki tandım sizi

Îyiki doğdun Enes iyiki doğdun Enes .. Nice mutlu yıllar dilerim tüm sevdikleri ile beraber ..
Beykoz delikanlımızı öp bizim içinde .. Rabbim bahtını hep güzel kılsın inş .

ayyy neler kacıırmısımm bu güzell dileklerin için cok tesekkür ederşm mahir pasamadaa nice seneler canım inş hep basarılarla dolu bir ömrü olur kuzumuzunnn sende öp delikanlımızııııı sarı papatyammmm

ayyyy babycimmm cok saol
sacına cok üzüldm inş bu renkte güzel olmus içine sinmiştirrr bebegimmm

turuncum deniz gözlümüzünde dogum günü kutlu olsun nice senelereee öpüyorum hamarat annecigini ve yakısıklı pasamızııııı

biyığın şey yazdım silindi

sarı şekerim behlülüm enesim doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, kardeşli yıllar dilerim...

biyıgını bıyıgın okudum bıyıkları ne alaka diyorummm
oyyy iltifatlarını sevsinler ne güzelll seyler yazmıssın azraececim güzel arkadasıımmm sarı sekerinle kokulu opücük yolluyoruzzz sana
amin inşşş saglıkla dogururum kardesine kavusur hadi sizdende bekliyorum güzelll anneler 2.ci yada 3.cüleri

Herkese güzel sabahlar
Sarı şeker Enesimizin 2.yaşını kutlarım Beykozcum Allah size bir ömür boyu sağlık sıhhat mutluluk versin canım Ailenle birlikte nice mutlu yıllar dilerim canım

canım cok tesekkür ederizzz teyzesi
sizinde kutlu olsun rabbim yüzünüzü hep güldürsün inş amin
süper seyler yapmıssın ve iş yeri acmana cok sevindim tebrikler sen bununda üstesinden gelirsin eminim

saol sekersizim tesekkür ederimmm sizin dogum gününüzüde bekliyorum
eminim cok güzel seyler yapacaksın canım arkdasımmmm

hımm, dostum bizim oğlanda böyle bir ağrı veya acı yok ama belliki Lorin'i çok ragatsız eden bir acı, geçmiş olsun diyorum. ama ortopedist tecrübemiz yakın zamanda olacak Orhan Cemal yürümeye başladığından beri parmak uçlarında yürüyor. sadece dururken ayağını basıyor, yürüken ve özellikle koşarken parmak uçlarında hareket ediyor, garip :26:

Lorin'i gözümde canlandırıyorum, ordan oraya koşarken bizde de durumlar aynı azizim. hatta Orhan Cemal yemek yerken bile oturmaz. en fazla 5 dakika oturup, dolaşmaya başlar. gezerek yer, o yüzden restoran gibi yerlerde eşimle yemeği sırayla yeriz. birimiz yerken diğeri oğlanı takip eder evde yerde yemek yiyiyoruz bu arada ama kilo almasına çok sevindim

evet dostum, kınalı kuzuyum. ama paraya kıyarsam 10 liraya kızıl-mor boya alıp boyayabilirim de :18:

hımm, Turuncu hanım bazen annesine gider ve birkaç gün kalır. o yüzden evde bulmak zor olabilir :26: biz burda gördükçe kendisine yazarız

Minyatur ..; canim ben kargo firmasini aradim. Evimi bulamadiklari icin teslim edememisler kargoyu. Ben yarin gidip alacağım canim.

Tarık buğrayı yatırdım buraya geldim ama kimsecikler yok
Bugün hep yağmur vardı kış yeniden geldi doğalgaz yeniden yandıhafta sonuda yağmurlu geçicekmiş diğer haftaya güneşle başlasak
Bu gün hediyemizi göndericektim ama yağmur çok yağdığı için çıkamadık geç olsun temiz olsun havada iyi olsun

pat diye mi bıraktı nasıl yani ya umarım bu bakıcıyla kreş yaşına kadar gidersiniz
Maalesef öyle oldu Allah bildiği gibi yapsın onu
Hayırlı olsun tatlım çok sevindim senin adına hayırlı kazançlar

Vavvv demek sarışın oldun eminim çok yakışmıştır güzele ne yakışmaz

Taş hatunun sarı şeker oğluşu ENES imin ve Ismi gibi tatlı annenin yakışıklı prensi TARIK BUĞRA mın doğum günü kutlu olsun öpüyorum ikisini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…