2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yeni doğum yapan bir arkadaşım lierac kullandı hiç çatlamadı
ama şimdiden başlamak lazım
benim ilk hamileliğimde çatlaklarım oldu
en azından yeniler oluşmasın diye aldım bende başlıcam kullanmaya hemen

daha çok erken diilmi çatlak kremi için.kızlar bu arada göbüşünüz çıktımı bellimi yani....

daha çok erken diilmi çatlak kremi için.kızlar bu arada göbüşünüz çıktımı bellimi yani....

Bebekle birlikte bağırsak ve gaz problemim arttığı için ve rejimi falan bıraktığım için baya göbekli geziyorum:) ama bebişi olana göbiş serbest di mi artık kızlar:)

yok canım göbiş filan çıkmadı sadece bu kreme biraz erken başlamak gerekiyor yani göbişimiz çıkmadan
başlarsak çok etkili...bende arkadaşım kullandı o nedenle biliyorum.bir ara üç al iki öde kampanyası filan vardı
ama ortalama 55-60 tl fiyatı var

fatmacım hamilelikle ilgili bi kitap aldım yeni 4. hafta için şöyle bişey yazıyodu aklıma senin sorun geldi kitaptaki yazıyı aynen yazıyorum.

kişisel kod: çocuğunuzun kız mı erkek mi olacağı, dilinin ağzında çevrilip çevrilmeyeceği, göz ve saç rengi, saçlarının kıvırcıklığı yada düzlüğü döllenmeden kısa bir süre sonra kesinleşir. Yüzünün çizgileri, endamı, mizacı ve değişik yetenekleri çoktan, anne olacağınızı öğrenmeden önce tanımlanmıştır.

yazıyı okuyunca düşündüm biz öyle mi olsun böyle mi olsun die konuşurken çoktaaan belliymiş zaten bebeğimizin kime benzeyeceği kız mı erkek mi olcağı boşa konuşuyomuşuz:)

Öyle çok merak ediyorum ki cinsiyetini, kime benzeyeceğini falan.Resmen meraktan çatlıyorum.:15: Cinsiyet kromozomu erkekten geldiği için durmadan eşime kız mı yaptın erkek mi diyorum :3:
Bu arada bende belgeseller falan izliyorum ve kitap almayı düşünüyorum. Okuduğun kitabı beğenirsen bana da tavsiye edermisin.

yok canım göbiş filan çıkmadı sadece bu kreme biraz erken başlamak gerekiyor yani göbişimiz çıkmadan
başlarsak çok etkili...bende arkadaşım kullandı o nedenle biliyorum.bir ara üç al iki öde kampanyası filan vardı
ama ortalama 55-60 tl fiyatı var

çok pahalı yaa araştıralımda daha uygun ve etkili krem bulursak paylaşalım kızlar doktorlarınızada sorun....

Öyle çok merak ediyorum ki cinsiyetini, kime benzeyeceğini falan.Resmen meraktan çatlıyorum.:15: Cinsiyet kromozomu erkekten geldiği için durmadan eşime kız mı yaptın erkek mi diyorum :3:
Bu arada bende belgeseller falan izliyorum ve kitap almayı düşünüyorum. Okuduğun kitabı beğenirsen bana da tavsiye edermisin.

kitabı daha bugün aldım "hamilelik takvimi" diye bi kitap, daha okuyamadım cnm ama kitapta hem bilgiler var hemde bebekle ilgili duygu ve düşüncelerini yazıp ultrason resimlerini yapıştıracağın alanlar var. Bi bakıma bebeğin büyüdüğünde anı olabilecek bi kitap. İşteyim akşam biraz daha kurcalayım yazarım yorumumu cnm.

catlak kremine ne kdr erken baslarsan o kdr iyi.vucutu catlamadan nemlendirmek gerekiyor.benm gobisim cikti ya normalde dumduzdu simdi avucumu dolduruyor masallah:nazar::nazar:.anlam veremedim ama normalde bebis ufacik bu ne gobek simdiden:1:gazdan galiba ilk aylrada cok gaz olurmus doktorumda solemisti.siskinlikte gaz sisikinligi sanirim.

catlak kremine ne kdr erken baslarsan o kdr iyi.vucutu catlamadan nemlendirmek gerekiyor.benm gobisim cikti ya normalde dumduzdu simdi avucumu dolduruyor masallah:nazar::nazar:.anlam veremedim ama normalde bebis ufacik bu ne gobek simdiden:1:gazdan galiba ilk aylrada cok gaz olurmus doktorumda solemisti.siskinlikte gaz sisikinligi sanirim.

evet gaz çok oluyomuş ilk zamanlar inşallah bebişlerimizde fazla olmaz.....

$413bviyhy6lss500wr0.webp
kizlar ben yurtdisinda yasiyorum,burda hep palmers in urununu goruyorum.acaba iyi midir?cevresinde kullanan var mi?memnun mu?

SLM kızlar:16: yarın ilk kont. var heycan korku hepsi bi arada ne nette bakabiliyorum nede bişey yapabiliyorum beni anca siz anlarsınız inş. yarın güzel haberlerle gelirim

yaaa bende göbişlerden, çatlak kremlerinden, tişörtlerden doktor kontrollerinden konuşmak istiyorummmmmm....:9: İnşallah hasta olmazsam bu hafta belli olacak veya
bikaç güne kadar :34: :32: beni de alın aranızaaaa :52:

yaaa bende göbişlerden, çatlak kremlerinden, tişörtlerden doktor kontrollerinden konuşmak istiyorummmmmm....:9: İnşallah hasta olmazsam bu hafta belli olacak veya
bikaç güne kadar :34: :32: beni de alın aranızaaaa :52:

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.....

lc waikiki de hamile reyonu var ayrı, oraya bak öyle tatlılar ki tişortün karın bölümünde çatlamış yumurtadan bakan bebek bile var:))
ne güzel tişörtmüş öle bendede 2tane ebrunun var kırmızısında size anne diyebilirmiyim yazıyo beyazındabebek yatıyo a b c hafleri falan var kareler içinde ay ne güzel ya seviyoum çok böle giyinenleri 2defa bakıyorum okuyarak :nazar::nazar:

herkese merhabalar kızlar bende bugün 3 tüp kan verdim bendede hiç belirti yok ama kızımdada 1.5 aylıkken başlayıp 2 ay sürmüştü bulantılarım daha erken heralde hala rüya gibi bazen inanamıyorum
birde çok bel agrım var normalmiki acaba

Merhaba kızlar benim de hafif göbişim çıkıyo sanki.Ama sabahları değil yemek yedikten sonra.Bir de banim ayaklarım inanılmaz üşüyor sanki karakış sizce normal mi?Çatlak kremi kullanmak için ben de göbiş çıkmadan başlamak gerektiğini duymuştum bir de günde 3 lt su içmek gerekiyormuş.Çatlakları önlemek için Badem yağı susam yağı gibi karışımlardan bahsediliyor duyan var mı kızlar ?

Back
X