2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaaaaaa çok güzeller yaaaa carrefourdan mı aldın indirim varsa bende gideyim... güle güle sağlıklı günlerde giysin poposunda paralanın oğluşunun :9::9::9::9:
ay şimdi onların içinde tombik tombik bebeklerimizi hayal ettimde, dişlerimi sıktım valla...

ben o minik desenli tuluma bayıldımm onun içinde mis kokulu pamuk tenli minişlerimiz mi olacak gerçekten?
Allahım sonsuz şükürler olsun yaa içim bi hoş oldu şuralardan bi çocuk geçse de bağrıma bassam :S:S
annemler kapalı çarşıya gitmiş bir de alt çarşıyı gezmiş oğluma örgü örmek için ip ararken
öyle güzel bebek mağazaları varmış ki zor tuttuk kendimizi diyorlar

annem tekstilde çalışmıştı kapalı çarşıdaki bir bebek mağazına da zara gibi bildik mağazalara da aynı zıbınlardan veriyorduk demişti

az daha büyüsünler de beraber kapalı çarşıya gidelim mi?
kozahanda ıhlamur içeriz sonra da

ohhhhhhh

tickerfactory.com
lilypie.com vb sitelerden çizlege yapıyorsun. bak şu linkte detaylı anlatımı var

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...orular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

canım bikaç site var bildiğim kadarıyla ama benim yaptığım site lilypie diye bi site yalnız içeriği ingilizce... google aratabilirsiniz nasıl yapılacağını adım adım gösterenler var...

yaaaaaaaaaaa çok güzeller yaaaa carrefourdan mı aldın indirim varsa bende gideyim... güle güle sağlıklı günlerde giysin poposunda paralanın oğluşunun :9::9::9::9:
ay şimdi onların içinde tombik tombik bebeklerimizi hayal ettimde, dişlerimi sıktım valla...

He he he he ben de yaptım kızlar:52::52::52::52:

hergün aynı bebeği görüyorum rüyamda kızlar mavi gözlü esmer nasıl tatlı birşey anlatamam acaba oğluşumu mu görüyorum
ay inş gördüğüm gibi olur çok şekerdi

hergün aynı bebeği görüyorum rüyamda kızlar mavi gözlü esmer nasıl tatlı birşey anlatamam acaba oğluşumu mu görüyorum
ay inş gördüğüm gibi olur çok şekerdi

olabilir tabi, ben rüyamda gördüğüm ultrason görüntüsünün aynısını muayenede gördüm, sadece konuşmuyordu onun dışında yatış şekli hareketleri bile aynıydı
rüyamda cinsiyetini söylemişti muayenede açtı gösterdi o fark var bi de :)

ben dinledim telsiz gibi minik bir cihazları var diğer tarafta da cihaza kabloyla bağlı kalın uclu bir kaleme benzeyen probu var
görüntü fln yok cihazdan traktör sesi gibi ses geliyor
kolik cd'si almıştık biz ordaki ilk şarkı/gürültüye benzeyen sesin aynısıydı :)
bebek hareket ettikçe ses de değişiyor tekme atınca farklı bir ses çıkıyor

tatlım çok saol cevap verdiğin için merakımı giderdin. içerde muhteşem bi çalışma var :1:::nazar: sesler ondan kaynaklanıyordur.

olabilir tabi, ben rüyamda gördüğüm ultrason görüntüsünün aynısını muayenede gördüm, sadece konuşmuyordu onun dışında yatış şekli hareketleri bile aynıydı
rüyamda cinsiyetini söylemişti muayenede açtı gösterdi o fark var bi de :)

hadi inşallah ya.. gerçi ben hep kız görüyodum rüyamda erkekmiş benm rüyalar yanıltıcı olabiliyo..

deneme..............................................................
çoc cüzel olmusssssssssss:9::9::9::9:
ben o minik desenli tuluma bayıldımm onun içinde mis kokulu pamuk tenli minişlerimiz mi olacak gerçekten?
Allahım sonsuz şükürler olsun yaa içim bi hoş oldu şuralardan bi çocuk geçse de bağrıma bassam :S:S
annemler kapalı çarşıya gitmiş bir de alt çarşıyı gezmiş oğluma örgü örmek için ip ararken
öyle güzel bebek mağazaları varmış ki zor tuttuk kendimizi diyorlar

annem tekstilde çalışmıştı kapalı çarşıdaki bir bebek mağazına da zara gibi bildik mağazalara da aynı zıbınlardan veriyorduk demişti

az daha büyüsünler de beraber kapalı çarşıya gidelim mi?
kozahanda ıhlamur içeriz sonra da

ohhhhhhh
olur tabi olmazmı hiç,bursa anneleri olarak buluşuruz dediğin gibi ama göbeklerin daha çıkması lazım daha komik olur....:49::49::49::49::49::49::49:

Çok güzel olmuş canım :))

hadi güle güle kullan güle güle büyüt bebişini =)
çizelgene bakarken 156gün kalmış yazıyor ya, aklıma filler geldi, 21 ay hamile kalıyordu di mi onlar, yazık yaaa hem anaya hem babaya

olur tabi olmazmı hiç,bursa anneleri olarak buluşuruz dediğin gibi ama göbeklerin daha çıkması lazım daha komik olur....:49::49::49::49::49::49::49:

Teşekkür ederiz teyzeleri,kız olduğumuz nasıl belli di mi,pembiş pembiş:3::3::3:

:3:merhaba ben burda yazmaya yeni başladım. 17+4 haftalık hamileyim. kadınlar kulübü sayesinde gebelik ve diğer konularda cok sey öğrendim. allah nasip ederse 20 mayıs doğum tarihi. sakin bir hamilrlik geciriyorum. bel ağrılarım dısında bir sorunum yok cok sükür .60kilo il hamile kaldım suan 65 kiloyum cinsiyetini henüz öğrenemedim bebişimin cok hareketli sağolsun görmedik...... bundan sonra hep burda olcam inşaalh balıkesirde yasıyorum buarada özellile balıkesirli anneleri merak ediyorum varmııı..........:34:

evet eveeet daha da büyümeliyiz kalabalığın içinde yürümek ne kadar zor olursa indirim koparmak da bir o kadar kolay olur :1:

düşündüm de bizim arabaya zor sığarız 4 hamiş :49::49::49::49:

kardeeş bu halimizle otobüslerde ayakta geldik ama yap bi güzellikkk

:3:merhaba ben burda yazmaya yeni başladım. 17+4 haftalık hamileyim. kadınlar kulübü sayesinde gebelik ve diğer konularda cok sey öğrendim. allah nasip ederse 20 mayıs doğum tarihi. sakin bir hamilrlik geciriyorum. bel ağrılarım dısında bir sorunum yok cok sükür .60kilo il hamile kaldım suan 65 kiloyum cinsiyetini henüz öğrenemedim bebişimin cok hareketli sağolsun görmedik...... bundan sonra hep burda olcam inşaalh balıkesirde yasıyorum buarada özellile balıkesirli anneleri merak ediyorum varmııı..........:34:

hoşgeldin canım, sorunsuz bir hamilelil geçirmene sevindim inşallah öylece devam eder
balıkesirli duymadım ama inş. vardır

Hoşgeldin canım,balıkesirli birileri vardı ya yanlış hatırlamıyorsam.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl
inşallah herkez iyidir.bu arada benim cinsiyeti kesinleşti kızım olucak inşallah
önce erkek gibi demişti doktor şimdi geçen hafta gittiğimde kesin kız dedi.
anlacağınız ailecek bir şok geçirdik üç haftadır erkeğe alıştırmıştık kendimizi
ama çok sevindik benim bir oğlum var zaten değişik olması güzel oldu
yani allahım gönlüme göre verdi tabiiki önce sağlık bu arada kız anne adayları
isim konusunda neler düşünüyorsunuz paylaşırmısınız

evet eveeet daha da büyümeliyiz kalabalığın içinde yürümek ne kadar zor olursa indirim koparmak da bir o kadar kolay olur :1:

düşündüm de bizim arabaya zor sığarız 4 hamiş :49::49::49::49:

kardeeş bu halimizle otobüslerde ayakta geldik ama yap bi güzellikkk

4ümüzün bi arabaya sığmaması için baya şişmemiz lazım:9::9::9::9::9::9::49::49::49::49:

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum nasılsınız bakalım bebişleriniz nasılinşallah herkez iyidir.bu arada benim cinsiyeti kesinleşti kızım olucak inşallah önce erkek gibi demişti doktor şimdi geçen hafta gittiğimde kesin kız dedi.anlacağınız ailecek bir şok geçirdik üç haftadır erkeğe alıştırmıştık kendimiziama çok sevindik benim bir oğlum var zaten değişik olması güzel olduyani allahım gönlüme göre verdi tabiiki önce sağlık bu arada kız anne adaylarıisim konusunda neler düşünüyorsunuz paylaşırmısınız
ya o kadar güzel kız isimleri var ki hergün aa bu da çok güzelmiş dedirtecek bir tane duyuyorum miray simay ela damla duru ece elif (bu ismi çok seviyorum ama hem kuzenim hem arkadaşım koydu kızım olsa bile zor koyarım :()

Son düzenleme:
15 haftalik hamileyim 2 hafta önce kahverengi akıntı geldi bi hafta gelmedi bi haftanın sonunda tekrar kahverengi akintim oldu bi kac gun kahverengi akintim yoktu.Cuma ve cumartesi tekrar kahverengi akintim oldu iki gundur kahverengi akintim yok bugun doktora gittim izini bitmemis persembe gunu izni bitiyomus:(Cok ama cok korkuyorum bu akintinin nedeni ne olabilir?

Back
X