2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

açıkcası bukadar erken olursa uzulurum ben çünkü kızım anne sütü alıyor şuanda sadece ve çokk küçükler ya hem bizimde bedenimiz henuz hazır değildir zaten yeni bir gebeliğe üstelik ben sezaryen oldum, offf ıns yoktur:(

canım ben adetim gecikince anladımki 2.ciye hazır degilim Allahıma binlerce sükür oglusumun rızkınıda kesmedi benide bu zorluga sokmadı benim 2.ci bebegimde oglusum gibi olsa ben kaldıramayabilirim ve ben oglusumdan tat almaya basladım bişeyler yemeye baslıcak yürücek ben o halde onun peşinde kosturup doya doya gezebilmek istiyorum düsünün 2side pesinizde hadi biri büyük olsa tamam onu yollarım babannesinin yanına ben bebekle ilgilenirim karnım burnumda ne hamilelikten nede ilk bebegimden anlamam sinirden kudururum orda ciyak burda ciyak dikiş acılarım falan derken oooooooo ben bebekleri cocukları cok severim nese Allahım isteyenlere versin :16:

canım ben adetim gecikince anladımki 2.ciye hazır degilim Allahıma binlerce sükür oglusumun rızkınıda kesmedi benide bu zorluga sokmadı benim 2.ci bebegimde oglusum gibi olsa ben kaldıramayabilirim ve ben oglusumdan tat almaya basladım bişeyler yemeye baslıcak yürücek ben o halde onun peşinde kosturup doya doya gezebilmek istiyorum düsünün 2side pesinizde hadi biri büyük olsa tamam onu yollarım babannesinin yanına ben bebekle ilgilenirim karnım burnumda ne hamilelikten nede ilk bebegimden anlamam sinirden kudururum orda ciyak burda ciyak dikiş acılarım falan derken oooooooo ben bebekleri cocukları cok severim nese Allahım isteyenlere versin :16:

Canım ben birde çalışıyorum düşün yani halimi:( birazdan gidip tet alıcam beykoz korkunun ecele faydası yok dimi ama:( içimde hamile olduğuma dair bir his yok ama yinede emin olayım

:1::1:orda ciyak burda ciyak :1:güzelmiş

Canım ben birde çalışıyorum düşün yani halimi:( birazdan gidip tet alıcam beykoz korkunun ecele faydası yok dimi ama:( içimde hamile olduğuma dair bir his yok ama yinede emin olayım

cnm benimde içimde o his yok.çünkü hamile olduğum ay çok rahattım ve huzurluydum.hamile miyim acaba diye delirmeyi bırakmıştım.ama evet emin olmak zorundayız...

beykoz burada ama yazmoyor.bir selam vereyim.nasılsın beykozzzzzz??:3:

kız güldürdün beni iyiyim bacım sen nasılsın ben bebegimi yeni uyuttumda oyuzden şimdi yazabiliyorumm okuyodum 3işi bir anda yapıyorum hayatım hem kahvaltı ettim busaatte anca hem bebegimi uyuttum ve sizi okuyorum yazmakta gecikebiliyor ama takipteyim bende bulusmaya kocamı ikna etmeye calısıyorum benim kocamda bekarken motor sitesinde takılıyormus bulusmuslar sonra zevki kalmamıs bana onu söylüyor sizde öyle olursunuz yok diyo hem bebeklerle rezil olursunuz diyo bende sen bırak ona biz karar verelim bakan biziz dedim sizin yerinizede söylendim yani kardeslerim:52:

hayatım bakabileceksen yap derim ilerde rahatlarsın ama calısıyorsun zorunlu oldugun için calısıyorsundur oyuzden dahada zor tabi nese hakkında hayırlısı bacım :16:

kız güldürdün beni iyiyim bacım sen nasılsın ben bebegimi yeni uyuttumda oyuzden şimdi yazabiliyorumm okuyodum 3işi bir anda yapıyorum hayatım hem kahvaltı ettim busaatte anca hem bebegimi uyuttum ve sizi okuyorum yazmakta gecikebiliyor ama takipteyim bende bulusmaya kocamı ikna etmeye calısıyorum benim kocamda bekarken motor sitesinde takılıyormus bulusmuslar sonra zevki kalmamıs bana onu söylüyor sizde öyle olursunuz yok diyo hem bebeklerle rezil olursunuz diyo bende sen bırak ona biz karar verelim bakan biziz dedim sizin yerinizede söylendim yani kardeslerim:52:

ay canııımmm sağolasın.iyi demişsin ya.bende eşime söyledim taam dedi.valla zor olacak ama olsun.en az artık 4 aylık anneleriz.başa çıkabiliriz.her zaman.:))))benim de bugün pek yoğun değil.o yüzden bu kadar takılabildim.Her zaman olmaz herhal.ama siz muhabbet ederken kuduruyordum cevap yazamıyom diye.ama artık yok öyle:)))))

herkese merhaba annecikler ben geldim sonunda face takılıp forumdan uzaklastım ama anladımki burası daha iyi artık buradayım gecmiş o kadar cok ki okuyamadım ama bebişler umarım iyidir benim elifnur adında suanda 4ay 12 günlük bir kızım var 12 gün önce 5950 gr dı dr az dedi 2 haftadır kendimi parcalıyorum daha cok yesin diye ama nafile yediremiyorum yediremiyorum 6500 olması gerekiyormus bakalım kaç oldu bugun asımız var öğleden sonra gidicez hem kontroluz hem asımız var

bitanemo; neden burası daha iyiymiş dedin. bişey mi oldu. orayı neden beğenmedin?

ay yok ya ben buluşma gününden bahsediyordum cnm.hatlar fena karıştı:))):3:meleğim cevap verir misin ist.maltepe carrefour değil mi?

Ayy ağzına sağlık iyi demişssin sağol kardeş..Bu arada eşine katılmıyom valla dun kadıköyde Amerika da gebelik topiğinden bir bayanla goruştum ve muhabbet harikaydı ..o taaa amerikadan geldi bende taa ingiltereden ve görüştük yani bebek var diye duşunmedim burdan atladım sahilden iki katlı otobuse ve pushchairle hemde harika bir gun geçirmek üzere çıktık oğlumla yola hemde guzel bir gezi oldu bizim için ..
Kızlar biliyorum bazı bebekler zor dısarda rahat durmuyanlar ve anneye hiç fırsat vermeyenlerde vardır onlara birşey diyemiyorum haklısınız ama gelebilecek için söyluyorum hadi bir davranın daa

ay canııımmm sağolasın.iyi demişsin ya.bende eşime söyledim taam dedi.valla zor olacak ama olsun.en az artık 4 aylık anneleriz.başa çıkabiliriz.her zaman.:))))benim de bugün pek yoğun değil.o yüzden bu kadar takılabildim.Her zaman olmaz herhal.ama siz muhabbet ederken kuduruyordum cevap yazamıyom diye.ama artık yok öyle:)))))

ben gelemezsem bir sandalyeyi boş bırakın orda beykoz oturuyor diyin olurmu:43:

Ayy ağzına sağlık iyi demişssin sağol kardeş..Bu arada eşine katılmıyom valla dun kadıköyde Amerika da gebelik topiğinden bir bayanla goruştum ve muhabbet harikaydı ..o taaa amerikadan geldi bende taa ingiltereden ve görüştük yani bebek var diye duşunmedim burdan atladım sahilden iki katlı otobuse ve pushchairle hemde harika bir gun geçirmek üzere çıktık oğlumla yola hemde guzel bir gezi oldu bizim için ..
Kızlar biliyorum bazı bebekler zor dısarda rahat durmuyanlar ve anneye hiç fırsat vermeyenlerde vardır onlara birşey diyemiyorum haklısınız ama gelebilecek için söyluyorum hadi bir davranın daa

canım maltepe cok uzak ümraniye olsa falan belki dedi ona bile aaa olur ne demek demiyor ama ikna etmek için bişeyler yapcam:52:

Son düzenleme:
tamamdır ama bu cumartesi gelemem.keşke başka sefer c.tesi yada pazar olsa ya.neyse hayırlısı artık.

bu arada jerenim bana yakın biryerlerde oturuyor galiba.ümraniye çakmak erdem hast.'ne geliyordu.

:)) ümraniye çakmak erdem hastanesi mi bende orada doğum yaptım:)
evimde yakın sayılır ümraniyeye sende mi orada oturuyorsun:27:

ben dudullu tarafında oturuyorum.ama uzak değil yani.kızımın aşı ve aylık kontrollerini orada yaptırıyorum.dr. kürsat özer.şimdi aynı okuldan çıkarmışız?hangi okulda okudun?

ne dudullu mu kız yoksa aynı mahalleden miyiz bizim mahalle şerifali diye geçiyor bilirsin belki
kürşat özeri biliyorum bizde ilk başta ona götürmüştük oğlumu şimdi başka yere gidiyoruz
yok aynı okuldan değilizdir ben fenerbahçe lisesinde okudum:)evlendikten sonra geldim buraya:)

Back
X