Sorma canım,herşey hoş güzel de 1 haftadan sonra sıkılıyorum ben ya...Şimdi de kaçtım,oğluşu uyuttum,odamda kafa dinliyorum biraz.
Muhtemelen yarın gidecekler,ben de tekrar eski düzenime döneceğim.
Birilerinin bir şeylere müdahele etmesinden hoşlanmıyorum hiç.
Oğlumu doyuruyorum,1.5-2 saat sonra çocuk huysuzlanınca "annesii bu çocuk acıkmış,karnını doyur"....
Ya da yine bi huysuzluk esnasında "şimdi anneni emseydin ne güzel karnını doyurur ağlamazdın"...(Alışmışlar tabi her ağlandığında meme vermeye)
Çocuk birinin kucağında hoplatılıp zıplatıldıktan sonra,diğerinin şapur şupur sıkılarak öpmelerine maruz kaldıktan sonra haliyle mızmızlanıp ağlayınca "annesi bu çocuğun uykusu gelmiş"...(halbuki daha kalkalı 45 dk olmuş)...
Çocuğu herzaman ki saati olan 7 de yatırdığım bilindiği halde 6.15de uykusu gelmeye başlayınca kaynananın"sen bu çocuğu yatır,sonra kalkar oynadıktan sonra geri yatırırsın"demesi...Yaw tuhaflarına gidiyor çocuğumun 6.30-7de uyuması....Ben normalde 6.15te uykusu gelmeye başladığında 15-20 dk daha oyalayıp banyo yaptırıyorum ve yatırıyorum...(dün akşam 9.30a kadar ayaktaydı çocuk,sabah 5.30da kalktı ve iyice huysuzlandı uykuyu alamayınca...anlatamıyorsun işte bazen)
Hele her gün banyo yapıyor olmasına hep müdahele edilmek istenmesi yokmu..."her gün banyo mu olur kızım,bırak bugün de yıkanmasın......Kışın ne yapacaksın bakalım...(bla bla bla)
Yavrumun yemek sonrası kusmaları çoğaldı çünkü sürekli kucakta karnına baskı yapılıyor,ya da yerde oynasın diye koyuyorlar,e çocukda yüz üstü dönünce kusuyor....Bu seferde "sen sağdığın sütün yağını al,herhalde o yağı dokunuyor çocuğa...........
Evet saolsunlar yemek yapmaları,temizlik yapmaları ve bana çok yardımcı oldukları doğru ama kendi düzenin kurmuş olan biri için bu yapılanlar bile 1 haftadan sonra sıkmaya başlıyor....
Vel hasılı kelaammmm,uzak ooool tatlı ooool......
turuncu ya, aynılarını yaşadığım için seni anlamam hiç de zor değil.
bütün düzenin değişiyor, resmen içine ediliyor yani. çocuk durmayınca ya aç, ya altı pis, ya da uykusu gelmiş. onlar bizden daha iyi anlıyor ya. töbeee sütün yağını almak ne demek ya

yardımını da isteyen yok ama ben bir de önünde resmen hizmetçi gibiydim, sadece bez getir oturduğum yerde masayı sileyim derdi, bez getirince ben silemiyorum sanki