Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar düzensiz sancılarım var sanırım. Dün akşam kasılmalarım başladı. Aralıkları düzenliydi ama sancım yoktu. Sancım olmadığı için hastaneye gitmedik. Zaten sonraları da düzensizleşti ve kesildi kasılmalarım. Daha sonra gece 03.45 de uykumdan bel ağrısı ile uyandım. 7 dk. ara ile sancılarım oldu. 1 saat kadar takip ettim. Tam sancı olmaya ve şiddetlenmeye başlamıştı ki yine kesildi. Artık doğurmak istiyorum. Bu yalancı sancılarım beni bıktırdı artık. Yarın dr.a gidince bakalım ne diyecek.. Gerçekten hamileliğin bu son haftaları çok zormuş. Benim bel ağrım zaten çok kötü.. Gittikçe ağırlaşıyorum. Ayrıca uyumak, yatmak kalkmak da zor. Doğsa da valla rahatlasam artık...
Peki bunlar bir işaret olabilir mi ???
dogru diyosun hayatım kocalarımız evde ama biz temizlik yapıyoruz kocamla yani bizde bir cacık yok buarada oglusumda ben cıktı yoktu kolunun bel tarafına inerkenki arasında umarım anlamıssınızdır![]()
evet canım bunlar yakındır anne geliyorum diyen bebişinin verdigi işaretlerhayatım sabır 2haftan kalmıs buhaftada olabilir günüde gecebilir demem suki hayatım sen rahatla ve rabbime dua et sag salim kolaylıgını ver rabbim diye bak ben sezeryan olanlardanım normal yapmak istiyorum 2.ciyi kısmetse sende inş normal yaparsın hersey yolundaysa bekle sabret normal yapmak içinn gayret et olurmu canım ama yine söylüyorum saglıklıysanız sorun yoksa cnkü hiçbişey canınızdan önemli degil kendine iyi bak
![]()
Cok hassas konu oldugunu biliyorum canimcim ama bunları yaparkende gerekli olan vecibelerini yerine getirmek lazım. Mesela ilk basta temiz olmak lazım bu yok dedikodu birininin arkasından konuşmamak lazım bu da yok evini kocanı ihmal etmemek lazım bu da yok dilini elini bağlaman lazım bu da yok evli çocuğunu esine karsı kotuleyip evlilik temelini sarsmaman lazım bunlarda yok simdi sana sorarım bunlar iyi olmadıktan sonra gösteriş icin bunları yapmak ne derece doğru ilk once kalp temizliği gwtekmezmi?? Logusaligimda 1. Haftasında gelip 15 gun kaldılar ne ev işine YARDIM ne yemek tek yaptıgı dolmaydi o da full acılı çorba,pilav yapmayı bilmiyor hep ben yaptım evin ısı bulasik çamaşır yemek hep bendeydi yine sorsan bana yardıma gelmisti yemin ederim CANIM çıkmıştı bide sezeryanliydim yatamadim bile kendi evimde wc ye giremedim pislikten o kadar soyleyim ist da tanıkları olmadıgı halde yaa memleketten burada sohbet ark buldu beni yanliz bırakıp yanii daha cok söyleyecek soz varda neyse esim icin katlanıyorum maalesef
Sağol arkadaşım cevap verdiğin için :) Ay senden de duyunca heyecanlandım. Artık doğum olsun istiyorum gerçekten. Hem heyecandan, hem bebeğimi merak ettiğimdem... Hem de şu doğum nasıl birşey onu merak ettiğimden :) Kuşburnu mudur nedir ondan mı içsem acabaAma onlarda hurafe gibi geliyor biraz :) Bilemiyorum tabi. Biraz iş mi yapsam acep süreci hızlandırmak için?? Senin de arkadaşım şimdiden 2. çocuk cesaretini tebrik ediyorum. Ben şimdiden düşünmüyorum. Sen bebeğinle 2.yi düşünüyorsun. Maşallah sana
Güçlü kadınsın demekki...
Yeni kız isimleri duydum surekli katıldıgım amerika gebelik topiğinden ve sizlerle paylaşmak istedim, inanın hoş ve guzeller belki ilerde lazım olur hıı :)) Eva ve Lara ben bu isimlere bittim nasıllar sizce
Ama guzelim Asya çokk hoş bir isim valla okyanus ta çok guzel senin kızın kız kardeşi olursa çok uyumlu olur kıta ismi ve deniz ismi super :81: uyumlu olur
Cnm fitil bize sunnetten sonra verilmiştii ben iki gun kullandım 12 saat ara ile ama bizimkine çok dokundu bende bu yuzden kullanmaya yanaşmadım valla şimdi kaş yaparken göz çıkarmayalım dedik..
Gelicez gıı inş yersin totişini:)) bende tabii Asyanın oncelikle o minnak yanaklarını ham yapıcam
Sağol canımcım dileklerin için çok şükür atlattık ateşi meğer oğlum benden hastalık kapmış(
canım o bebeklerin biri benim 2si senin hayatım ben istersen dedim Allahım gönlüne göre versin inan hamileligimi cok ösledim ama bakamam oyuzden isteyenlere nasip etsin (sana mesela) nagihancım haber bekleyenlerden biride benim bu konular ilgi alanımdır buarada 2 gün yoktum biri dememiş beykoz nirde diye saka bir yana salonumu boyadı eşim net gitti oyuzden bende boya kokusu yüzüne gittim kv oturdum giremedim ösledim sizi hosbulduk canlarımmm
![]()
Evet cnm yapti fitil verdimde. Zor yetistim bezi kapatmaya aninda :))) nur kizimin adi babasina uydurduk nurettin :) duyanin ilk sordugu bitek nur mu aliskin degil bizim millet esimde uzun isim hic sevmez) hastanede fln isim sorunca diyorum nur mete bukadarmi diyolat
)
bizim kız 9 mayıs doğumlu 7.900 gr. 66 cm boy. sütüm şimdilik doyuroyr. her kes daha birşey vermiyrm diye bana ve eşime söyleniyor. doktorum verme gelşişimi iyi 5 ay sonunda başla diyo. bize her gelen çocuğa birşey vermeye çalışıyo verme dememize aldırış eden yok. doktorla çocuk büyütülür mü deyip üzüm tıkıştırıyorlar çocuğun ağzınabayramın geçmesini bekliyrm ek gıda için bayramsa bir hafta kv da kalacağız. orda vermek istemiyrm evde dönünde kandi kafama göre verilmesi gerekene göre başlayacağım bilinçsizced her şeyi bayram da kızın ağzına vermelerini istemirm
![]()
Hepsininde mı yavrucaklari durmuyor dedim ama son anda aklıma geldi hatunlarin koca bebekleri bugün evdeee:)))
Himmm iyi bakalım hadi keyfini çıkartın bu güzel hafta sonunun:)))
Sağol arkadaşım cevap verdiğin için :) Ay senden de duyunca heyecanlandım. Artık doğum olsun istiyorum gerçekten. Hem heyecandan, hem bebeğimi merak ettiğimdem... Hem de şu doğum nasıl birşey onu merak ettiğimden :) Kuşburnu mudur nedir ondan mı içsem acabaAma onlarda hurafe gibi geliyor biraz :) Bilemiyorum tabi. Biraz iş mi yapsam acep süreci hızlandırmak için?? Senin de arkadaşım şimdiden 2. çocuk cesaretini tebrik ediyorum. Ben şimdiden düşünmüyorum. Sen bebeğinle 2.yi düşünüyorsun. Maşallah sana
Valla bacım bende cevap vermeye niyetlendim ama dur dedim napiyorsun sen sancımı çektin:))))herhalde habercisidir annesi orada kök salacak degil yaaasaka bir yana tatlım beni görenler Allah kurtarsın derlerdi sebebini dogum yapınca anladım ki gercekten kurtardı anamdan yeniden doğarken birde misafir getirdim dene bilir:) Allah senide kurtarsın hayatim bı avazda kucağına al minik yavrunu sağlıklı bir sekilde inşallah
)
kızım 2 gündür toplamda bir gün içinde 4 kere fln emiyor:)
memeyi gördümü başlıyo ağlamayaaa
kendimi kötü ve istenmeyen biri gibi hissettim:)
ne kadar sürer yahuuu bu asilikkk
başlarım diyorum senin bebek ergenliğineeee
ıngaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaa:)
inş cnm sen gel bakalım katıl aramızaaa:)
ömer mahir asyaaaa
anammm ben asyayla uğraşmaktan kocam gelmesee farkına varmam...
emmiyor dolayısıyla uyumuyorrrr
kusura bakma şekerimmm
ne renk yaptınız bizde 3 hafta önce salonun 2 duvarını renklendirdik
baya bi zor çıktı koku:)
ahahha ne güzel kısacık bizimki gibi
bizimde ASYA EFE :)
o kadarmı diyr herkessss hueheuehue
nur ismine biterimmm:)
tek başına daha bir hoş olmuşşşş annesiii:)
cnm bizde 8 mayıs doğumluyuz...
kilosu boyu yaklaşık aynı benm kızımındaaa
dr daha bekle dedi banadaaaa
millete de koy tavrınıı
ne demek ağzına tıkıştırıyorlar ne münasebettt
koy tepkini wallaaaa
benm kocam bile bana sormadan su damlatamaz ağzınaaa
ben biraz caıdıyım ondan sanırım ama sende sakinsen çocuğunla ilgili koy tavrını ki kimse cesaret edemesinnnn
ben hastaneden geldiğim gün dogumdan annem kv fln herkes bişe söylüyo
dedim açık açık kouşalımm söz konusu benm kızımsaa sadece söyleyebilirsinizzz fikriniziii
kimse ısrar edip benden gizli bişe yapmaya kalkmasınnn
kalbinizi kırarım dedimm:)
banyoya sokarken bile hata giydirirken bile bana sorarlardıııı:)
olmaz öylee şimdi yüz verirsenn hep devamı gelir....
annem bana sormadan altını bile açamazzz
ben burdayım ama çok yorgunummm:)
öğlen 12 de uyandım da şekerimmm
eşim jest yaptı saolsun kafamı kaldıramıyorum hala yataktauımmmm
keyif yapıyorum walla:)
pc yi bile yatağa istedimm:)::):):)
cnm bak şimdi
öyle temizlik fln yapma
ben 10 km yol yürüdüm temizlik yaptım yine başlamadı doğummmm
düzenli olmasada 1 ay sancı çektim ha geldi ha geliyooo çok yıprandımmm
39-5 te acil sezeryana girdim...
dinlen
sakın yorma kendini uzat ayaklarını bebeğinle konuşşş sakinleşşşş
herşey işaret olabilir ama 41.haftada da doğabilirrrr
beklemek en zoru biliyorum walla bak 1-2-3-4-5-6-7 mayıs tarihli yazılaraa ağlıyordum artıkkkk
sakinleş tadını çıkarrr
bebeğine kavuşmana az kaldııı seni harika günler bekliyor acele etme olurmu
üzülmee benm gibi:)
kızım 2 gündür toplamda bir gün içinde 4 kere fln emiyor:)
memeyi gördümü başlıyo ağlamayaaa
kendimi kötü ve istenmeyen biri gibi hissettim:)
ne kadar sürer yahuuu bu asilikkk
başlarım diyorum senin bebek ergenliğineeee
ıngaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaa:)
inş cnm sen gel bakalım katıl aramızaaa:)
ömer mahir asyaaaa
anammm ben asyayla uğraşmaktan kocam gelmesee farkına varmam...
emmiyor dolayısıyla uyumuyorrrr
kusura bakma şekerimmm
ne renk yaptınız bizde 3 hafta önce salonun 2 duvarını renklendirdik
baya bi zor çıktı koku:)
ahahha ne güzel kısacık bizimki gibi
bizimde ASYA EFE :)
o kadarmı diyr herkessss hueheuehue
nur ismine biterimmm:)
tek başına daha bir hoş olmuşşşş annesiii:)
cnm bizde 8 mayıs doğumluyuz...
kilosu boyu yaklaşık aynı benm kızımındaaa
dr daha bekle dedi banadaaaa
millete de koy tavrınıı
ne demek ağzına tıkıştırıyorlar ne münasebettt
koy tepkini wallaaaa
benm kocam bile bana sormadan su damlatamaz ağzınaaa
ben biraz caıdıyım ondan sanırım ama sende sakinsen çocuğunla ilgili koy tavrını ki kimse cesaret edemesinnnn
ben hastaneden geldiğim gün dogumdan annem kv fln herkes bişe söylüyo
dedim açık açık kouşalımm söz konusu benm kızımsaa sadece söyleyebilirsinizzz fikriniziii
kimse ısrar edip benden gizli bişe yapmaya kalkmasınnn
kalbinizi kırarım dedimm:)
banyoya sokarken bile hata giydirirken bile bana sorarlardıııı:)
olmaz öylee şimdi yüz verirsenn hep devamı gelir....
annem bana sormadan altını bile açamazzz
ben burdayım ama çok yorgunummm:)
öğlen 12 de uyandım da şekerimmm
eşim jest yaptı saolsun kafamı kaldıramıyorum hala yataktauımmmm
keyif yapıyorum walla:)
pc yi bile yatağa istedimm:)::):):)
cnm bak şimdi
öyle temizlik fln yapma
ben 10 km yol yürüdüm temizlik yaptım yine başlamadı doğummmm
düzenli olmasada 1 ay sancı çektim ha geldi ha geliyooo çok yıprandımmm
39-5 te acil sezeryana girdim...
dinlen
sakın yorma kendini uzat ayaklarını bebeğinle konuşşş sakinleşşşş
herşey işaret olabilir ama 41.haftada da doğabilirrrr
beklemek en zoru biliyorum walla bak 1-2-3-4-5-6-7 mayıs tarihli yazılaraa ağlıyordum artıkkkk
sakinleş tadını çıkarrr
bebeğine kavuşmana az kaldııı seni harika günler bekliyor acele etme olurmu
üzülmee benm gibi:)
kızlar dün bebegim yataktan yuvarlanıp düstü esimede söyleyemedim umarım bışi olmaz
kızlar dün bebegim yataktan yuvarlanıp düstü esimede söyleyemedim umarım bışi olmaz