Ay hayatim gitsen bı dert gitmesen ayrı dertuyuyan cocuğu yatağından kaldırmalarına mı?yoksa incelik yapıp gitmene istinaden yine ERVA yı uyandırmaları mı?canım valla Allah sabır versin birde torunlarını böyle akrabalarına peskes çeker gibi davranmaları beni sinirden ziplatiyor yaaaaa neyse tatlım sabret valla eslerimiz icin degilmi bu olanlara goz yummamız.
Ama benim esim beni nisanliyken uyarmıştı ailemle cok samimi olma yüz verme yoksa zararlı çıkarsın diye bende ne olacak ki?diye merak ederdim gercekten de haklıymış ben yüz verdim tabi annesi bizde kalmak icin kendini zorla davet ettiriyordu birde hic bir ise güce el sürmedigi gibi yer icer yatar kalkar giderdigünde iki uç kez arayıp geyik yapardı
kp desen o bize yakın oturuyor cocuk uyurken odasına gire çıka gire çıka uyandırır kızımı aglayincada atar kucağıma arkasına bile bakmadan çeker gider
Seni cok iyi anlıyorum canım benim Allah sabır versin valla ne deyim
(((
Günahını almak istemiyorum yanında gördüm uyanmıştı zaten erva omu uyandırdı yoksa erva kendi mi uyandı bilmiyorum ama ervanında pek öyle huyları yoktur. Kv garip insan olur bazen o yüzden herşey olabilir. Allah sanada sabır versin canım bizimkilerle biz o kadar sıkı fıkı değiliz başta yaşanan bazı olaylar beni iyice uzaklaştırdı onlardan da. Artık telefonla müsaitmisiniz diyerek gelir gideriz en son kv ervanın kuranına gelmişti.. Hakkına girmeyim yine eltimin bebeğine bakıyor o çalıştığı için de yine de istese onun izinli günlerinde gelebilir. Amaaan herkes kendi bilir... Eşim bile.. ben kızımla mutluyum gerisi boşşş... Kızımın babası olarak ona da sabrediyorum bazen ama sevgi olmasa tabiki çekilmez.. ALLAH HEPİMİZİN YUVASINI CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHCE EYLESİN EŞLERİMİZLE ARAMIZI BAL KAYMAK YAPSIN.. KAPIMIZIN DIŞINDAKİ HERKESİ DE İSLAH ETSİN BİZLERE DE ONLARA DAYANACAK GÜÇ SABIR VE TAHAMMÜL VERSİN. Tabi birde kendimize bakmamız lazım aceba bizlerin kv biraraya gelse neler kaynatırlar...