2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana bi yardımcı olun..ben bu kıyafet konusunda dengedemiyim dengeyi bulamıyomuyum karar veremedim..evimin sıcaklığı 25 derece..üzerine çıtçıtlı pamuklu body ve uzun kollu pamuklu bi tişört giydiriyorum..uyuyp uyandığında terli olup olmadığını kontrol ediyorum terliyse değiştirip üzerine aynı şekilde body+uzun kollu tişört +penye yelek giydiriyorum..burun hala tıkalı hastalığı tam atlamadı daha ama hasta diye çok fazla giydirmek olmaz terletmek ve üzerinde kuruması daha çok hasta eder..benim giydirdiklerim normal mi sizce?

cnm bende öyle giydiriyorum....
altınada içe çorap üste ayaklı pijama çünkü çorabını çıkarıp emiyor...
ablam bana rüzgarda yada ceryanda kalmadığı sürece üzerinde teri kurusun hasta etmez dedi...
sırtına durmadan havlu koyarsan alışır çok hasta olur dedii walla 3 çocuk büyütüyoooo:):):)
ben evimin derecesini ölçmüyorum ben tshirt giyersem asyaya çıtçıtlı artı uzun kolluu
ben çorap giyersem patikte giydiriyorum
yani 1 fazlasınıı cnmmm
çabuk iileşsin kuzumm inşş..

çok sevindim çünkü dün bizim civardaki marketlerde bulamadık beşevlere gitmeyi de gözüm kesmemişti
koruparka geliriz eşim kipada keçi sütü ararken ben de boynere dalarım :9:

cnm daha önce yazmıştımm
A.O.Ç . nin ürünü
litrelik ve yarım litrelik cam şişelerdeeeee
:)

boynerrrr bekleee zeynepp geliyoooooo:):):)

kızlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..
bebeği hadta olan herkeside çok iyi anlayan biri olarak, çok geçmiş olsun inşallah biran evvel düzelirler.

SEARCHBLUE MELEĞİM OKYANUSUNKALBİ bebişleriniz nasıl oldu ya merak ediyorum
PLANNER senin kaynananı da çok kıskanıyorum bilmiş ol!

cnm ilgine çok teşekkür ederim.
çok şükür azranın öksürüğü büyük ölçüde kesildi. ama burun tıkanıklığımız devam ediyo. ama oda azaldı. bnde baya düzeldim allahıma şükürler olsun.
kendimide iyileştirmeye çalıştım biran evvel, korktum çnk kızıma geçircem diye. bide yaklaşamıodum azraya, oda ayrı bi üzüntü sorma:)
havalar sıcak bizim evde sıcak, ama bu kezde sıkımı giydirdiğim içinmi bilemiyorum çok terlio. sonra teri üzerinde soğumasın diye bi yelek giydiriorum derken daha çok terlio.
soysam tam iyileşirken ya iice kötülerse deyip soyamıyorum.
napcam bilemedim.
bgn biraz hafifletiyim üzerindekileri diorum.
allah yardımcımız olsun valla deneme yanılmayla çocuk büyütüyorum korka korka.

seninde doktoru tembihleyip ailenle o şekilde konuşmasını sağlayacak olman güzel fikir cnm.
ailelerimiz zamanında bizleri böyle büyütmedikleri için, bzm onları uyarmamız onlara garip geliyo haliyle..
bu şekilde hem sen onları kırmamış olcaksın hemde bebeğin istediğin giibi beslencek inşallah.:16:

kızlar bana bi yardımcı olun..ben bu kıyafet konusunda dengedemiyim dengeyi bulamıyomuyum karar veremedim..evimin sıcaklığı 25 derece..üzerine çıtçıtlı pamuklu body ve uzun kollu pamuklu bi tişört giydiriyorum..uyuyp uyandığında terli olup olmadığını kontrol ediyorum terliyse değiştirip üzerine aynı şekilde body+uzun kollu tişört +penye yelek giydiriyorum..burun hala tıkalı hastalığı tam atlamadı daha ama hasta diye çok fazla giydirmek olmaz terletmek ve üzerinde kuruması daha çok hasta eder..benim giydirdiklerim normal mi sizce?

cnm ben de çıtçıtlı kolsuz ve üzerine tişört giydiriyordum bu aralar çıtçıtlı üzerine uzunkollu badiye geçtik
evim 25derece şu an ama ömer azıcık üşüse kusmaya başlıyor o nedenle muhakkak bileği uzun çorap giydiriyorum.

bence giydirmen normal tabi bebeğe göre de karar veriyor insan
ömere hiç yelek giydirmedim daha evde ben
bu arada tulum ya da bol alt giydirdiğimde bacaklarının üşüdüğünü farkettim
tenine temas etmeyince ısıtmıyor sanırım
o nedenle akşam yatırırken tenine temas edecek şeyler ya da tulum giyiyorsa içine bir tane daha alt pijama giydiriyorum

dediğin gibi çok terletmediğimiz ve üşütmediğimiz sürece sorun yok

Güzel annişler nasılsınız bakalım?

Yavrucaklarımızdan hasta olanlar varmış onlaraa boooollll şifa diliyorum Rabbimden.Ben henüz yaşamadım ama inanın ki benim de ödüm kopuyor birşey olacak diye.Devamlı hava değişikliği yaşadığımızdan olsa gerek.Bir an evvel iyileşsin kuzucuklar.Herkese geçmiş olsun.Annecikler enerjiniz düşmesin.Moralinizi yüksek tututn.Allah daha kötü hastalıklardan korusun inş.

kızlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..
bebeği hadta olan herkeside çok iyi anlayan biri olarak, çok geçmiş olsun inşallah biran evvel düzelirler.

cnm ilgine çok teşekkür ederim.
çok şükür azranın öksürüğü büyük ölçüde kesildi. ama burun tıkanıklığımız devam ediyo. ama oda azaldı. bnde baya düzeldim allahıma şükürler olsun.
kendimide iyileştirmeye çalıştım biran evvel, korktum çnk kızıma geçircem diye. bide yaklaşamıodum azraya, oda ayrı bi üzüntü sorma:)
havalar sıcak bizim evde sıcak, ama bu kezde sıkımı giydirdiğim içinmi bilemiyorum çok terlio. sonra teri üzerinde soğumasın diye bi yelek giydiriorum derken daha çok terlio.
soysam tam iyileşirken ya iice kötülerse deyip soyamıyorum.
napcam bilemedim.
bgn biraz hafifletiyim üzerindekileri diorum.
allah yardımcımız olsun valla deneme yanılmayla çocuk büyütüyorum korka korka.

seninde doktoru tembihleyip ailenle o şekilde konuşmasını sağlayacak olman güzel fikir cnm.
ailelerimiz zamanında bizleri böyle büyütmedikleri için, bzm onları uyarmamız onlara garip geliyo haliyle..
bu şekilde hem sen onları kırmamış olcaksın hemde bebeğin istediğin giibi beslencek inşallah.:16:

tatlım sırtı terlediyse yelek giydirmiyorum ben minik sırt havlularımdan koyuyorum
üstü kuruyunca da havluyu alıyorum
ama üzeri iyice ıslak terlediyse değiştiriyorum ki bu genelde sadece araç koltuğunda oluyor

bu akşam yürüyüşümüzde ananemize uğrayıp armut püremizi orda yiyeceğiz hem ananesi birşey yedirmiş olur hem de iki çift ek gıda muhabbeti yaparız =)

bu arada bebeconfort araçkoltuğu kullananlar jokere bizim araç koltuğuna göre havlu kılıf gelmiş bilginize

cnm ben de çıtçıtlı kolsuz ve üzerine tişört giydiriyordum bu aralar çıtçıtlı üzerine uzunkollu badiye geçtik
evim 25derece şu an ama ömer azıcık üşüse kusmaya başlıyor o nedenle muhakkak bileği uzun çorap giydiriyorum.

bence giydirmen normal tabi bebeğe göre de karar veriyor insan
ömere hiç yelek giydirmedim daha evde ben
bu arada tulum ya da bol alt giydirdiğimde bacaklarının üşüdüğünü farkettim
tenine temas etmeyince ısıtmıyor sanırım
o nedenle akşam yatırırken tenine temas edecek şeyler ya da tulum giyiyorsa içine bir tane daha alt pijama giydiriyorum

dediğin gibi çok terletmediğimiz ve üşütmediğimiz sürece sorun yok

bende alta çıtçıtlı badi,üzerine 1 uzun aykalı,birde uzun kollu giydiriyorum.evim 26 derece.sürekli ter silmiyorum bende.ceyranda bırakmayalım ısıları da düşmesin yeter bence de.

Ayrıca zeynepyus canım senin durumu okudum ve üzüldüm.aynı durumu dün bende yaşadım.sinirden ağlayacaktım nerdeyse.eşimin babannesine uğradık dün avrupa yakası'nda çapada.içeri girdik duman içinde.çocuğu da bir güzel kucaklayıp sigara içilen odaya soktular mı delirdim.orada sigara yanıyor.ben onlardan kimseyle hiçbir zaman ters düşmedim ama sanırım kızım nedeniyle olacak bu.neyse zor bela sigara söndürüldü.eşime al çocuğu getir diye isaret yaparken sigara söndürüldü.neyse daha sonra kızımın ağzına kakaolu petibör bisküvisi ufalayıp soktu.Allahım babanne napıyorsun verme ona ben vermiyorum.sadece ek gıdaları var dedim.nolacak tatsın dedi.Hey Allahım gel de delirme.sonra demez mi ben geçen geldiğinde ona çekirdek verdim.Aha bayılacaktım az daha.zaten moralim bozuktu.aldım kızımı on dk sonra kalktık gittik.yani çocuklar büyüdükçe bu büyüklerimiz rahat bırakmayacak yavrularımızı.o yüzden daha da gitmek istemiyorum.

kızlar ömer biz yokken nasıl oynuyor diye konuşuyorduk eşimle
bir de odadan çıkıp geri döndüğümde bambaşka bir yerde bulunca nasıl ilerlediğini çok merak ediyordum
bugün kurdum kamerayı odadan çıktım sizle yazışıyorum işte
döndüm yine diğer köşeye kadar yüzüstü ilerlemiş
kamerada bir izledim gül gül şiştim asker olmuş da idmana çıkmış sanki bir çabuk bir çabuk sormayın tırtıl gibi kıvrıla kıvrıla ilerliyor
bir ara halının köşesini emmeye başlamış onu da gördüğüm iyi oldu artık halıları yıkamamın zamanı gelmiş anladım :1:

bende alta çıtçıtlı badi,üzerine 1 uzun aykalı,birde uzun kollu giydiriyorum.evim 26 derece.sürekli ter silmiyorum bende.ceyranda bırakmayalım ısıları da düşmesin yeter bence de.

Ayrıca zeynepyus canım senin durumu okudum ve üzüldüm.aynı durumu dün bende yaşadım.sinirden ağlayacaktım nerdeyse.eşimin babannesine uğradık dün avrupa yakası'nda çapada.içeri girdik duman içinde.çocuğu da bir güzel kucaklayıp sigara içilen odaya soktular mı delirdim.orada sigara yanıyor.ben onlardan kimseyle hiçbir zaman ters düşmedim ama sanırım kızım nedeniyle olacak bu.neyse zor bela sigara söndürüldü.eşime al çocuğu getir diye isaret yaparken sigara söndürüldü.neyse daha sonra kızımın ağzına kakaolu petibör bisküvisi ufalayıp soktu.Allahım babanne napıyorsun verme ona ben vermiyorum.sadece ek gıdaları var dedim.nolacak tatsın dedi.Hey Allahım gel de delirme.sonra demez mi ben geçen geldiğinde ona çekirdek verdim.Aha bayılacaktım az daha.zaten moralim bozuktu.aldım kızımı on dk sonra kalktık gittik.yani çocuklar büyüdükçe bu büyüklerimiz rahat bırakmayacak yavrularımızı.o yüzden daha da gitmek istemiyorum.

çekirdek mi :53:
bizimkiler duymasın hemen verirler bayılırlar çocuklara çekirdek vermeye :50:
1 yaşlarını bir bitirseler daha az takacağım ama hayatlarının en önemli dönemi bu 1 yıl
gerekirse daha az görüşeceğiz dediğin gibi
bize de şöyle piyangodan fln para çıksa da kendi işimi kursam ne güzel kendim bakarım :ssz:

kızlar valla bnde şanslılardanım desenize..
valla bnm kayınvalidem (1,5 senelik evliyiz) evimize 5 kez anca gelmiştir heralde. bi doğum yaptığımda geldi 1 hafta kaldı o kadar.
baban kalmayı sevmez der kayınpederimden için. 1 tane görümcem var oda çalıştığı için siz gelin der zaten oda gelmez. kv gelincede kahvaltıya gelir öğlen mutfağa girer sen çocukla yapamzsın deyip işte yaprak sarar köfte hazırlayıp dondurucuya atar patlıcan yapar yada.. resmen bi kaç günlük yemek hazırlayıpta gider vakitlice. bu kadar yaptın e bari kalda beraber yiyelim öyle git derim ona bile durmaz.:nazar:
biz gideriz hep kalmaya.
gittiğimizdede yemeği hep o yapar mutfak topladığım bile sayılıdır.
çok yorulursa makinaya at uğraşma der allah adı verdirir gel otur diye.
azranın mevlüdünü bile onlarda yaptık. çoluk çocuk senin evini batırmasınlar burası önemli değil dedi. :nazar:
geçen hafta bi akrabaları gelicekti azra için, onlar heryere yemekli gider kızım dedi. sen şimdi çocukla yorulma deyip kendi yemeğe aldı, çaya bize getirdi. :nazar:
eşimin tarafından biri geliceksede bi gün öncesinden arayıp haber verir yarın gelebilirler diye..
azranın bayramlığını aldı montunu aldı daha biraz önce konuştum battaniye alcam diodun ben aldım dedi. poposu süslü kilotlu çoraplardan aldı.. çıtçıtlı badileri fln saymıyorum bile.
öyle emrivakide yapmaz, beğenmediysen değiştirelim der..:nazar:

kötü tarafları varmı derseniz olmaz olurmu?
kendi aileme gidersem suratı asılır. yada kendi tarafımdan biri bize gelirse..
hemen başlar yok bilmem kimin gelini kaynanasına benm için sizler önemlisiniz demiş, yok ötekinin gelini kendi ailesine hiç gitmezmiş bn sizle geçim yapıom demiş.
yani kızım sana söylüom gelinim sen anla yapıo.
bayramdan bayrama görüşeyim bizimkilerle ve onlardan çıkmayım.. benden iisi yok.
ee insan kendi ailesinden vazgeçermi? asla!
bnde napayım 5 görüşüosam 1 görüştüm diom. böyle idare etmeye çalışıom yani..
aile konusuda çok hassas bazen çok kırıcı olabilio ama napalım..
mecbur çekicez.neyse bakalım..
bizden böle işte kızlaaarrr:54:

Kızlar malum h.sonu düğün var demiştim.cuma günü işten çıkıp direkt kuaföre gittim.sağolsun,1 saatte fön çektiler.normalde benim her zaman gittiğim bir yer var ama eve yakın olsun diye hiç gitmediğim bir yere gittim.krize girdim.neyse sonra eşim geldi aldı eve gittim kıyafet değiştirdim falan derken saat 21:40'da ümraniyeden Sultanahmet'e yola çıktık.tabi kızım gündüzden babannesiyle gitmişti bizim geç kalacağımız düşünülerek.yolda az kalsın kaza yapacaktık.ödüm patladı.verilmiş sadakamız varmış.neyse kına yerine vardık.Kınada 1,5 saat sadece kızımı sevdim:)))sonrada kalktık eşimin bandırma'dan arkadaşı,kızı ve eşiyle birlikte gelmişler bizde kalacaklardı.daha önce hiç tanışıp konuşmamıştım.neyse aldık onları da kına yerinden eve geldik.gece kızım 1:30'da uyuduktan sonra kızla muhabbete giriştik.herifler çağırıyor gitmiyoruz.neyse güzeldi yani.c.tesi nikah,sonra eğlece vardı.nikahtan önce arkadaşlarla floryadaki akvaryumu gezdik.gerçekten çok güzel tavsiye ederim.oradan geç kalaraktan nikaha uğradık.sonrada arkadaşları bıraktık gittiler.ama acayip güzel ve stres dolu 3 gün geçirdim.c.tesi akşamı kayınvalide de kaldık.eğlenceye gitmedik vazgeçtik.dun de teyzemin tatlı mı tatlı kayınvalidesi vefat etmiş.Akşam da oraya uğradık.işte diğer büyük büyük babanne olayını anlattım size.böyle işte.bugünde geç kalıp işe 09:15'de geldim.kızım gece cıyak cıyak ağladı içim gitti yılan falan soktu zannettim...benden bu kadar.özetlemeye çalıştım.okurken yorulursanız bırakın he:37::37::37:

bir de odadan çıkıp geri döndüğümde bambaşka bir yerde bulunca nasıl ilerlediğini çok merak ediyordum
kamerada bir izledim gül gül şiştim asker olmuş da idmana çıkmış sanki bir çabuk bir çabuk sormayın tırtıl gibi kıvrıla kıvrıla ilerliyor
bir ara halının köşesini emmeye başlamış onu da gördüğüm iyi oldu artık halıları yıkamamın zamanı gelmiş anladım :1:
maaşallah ömerimize

bize kalmaya gelen arkadaştan bahsetmiştim.şuan kızı 4 yaşında.neyse emzirirken kızında kalça çıkıklığı olduğunu öğrendiğinde üzüntüden sütü kesilmiş.günlerce gelmemiş.yapmadığı şey kalmamış.an sonunda biri ona yaş pakmayayı nescafe fincanında suya eritip içmesini söylemiş ve faydasını görmüş bana da dedi bende bugün içeceğim.göğüsleri acayip dolduruyormuz.denemek isteyen arkadaşlar buyrun gayrı....

kızlar bazen imla hatası yapabiliyorum malum işteyim.kusuruma bakmayın normalde Türkçem çok iyidir.laf yetiştireyim diye ne yapayım işte...

:1:

kızlar bazen imla hatası yapabiliyorum malum işteyim.kusuruma bakmayın normalde Türkçem çok iyidir.laf yetiştireyim diye ne yapayım işte..
:1:

canım yazdım sana ama geçmişi okumadın sanırım bana olan haberını çokkkk merak ettım yahu ilk söylediğinde anlamadım sanırım şekerim, buara aheyecanla bekliyoruz test sonucunu:)

ahh Emirsultan ne güzeldir! şimdi meydana şahane binalar yaptılar Ömer büyüsün çok istiyorum Eski Bursa'da yaşamayı

tatlım biz meyve alırken 1tane de yumuşak sulu alıyoruz ömer için
armut veriyorum 2 gündür cam rendede hemen daılıverdi sulu bir püreye dönüştü
ama meyve sertse cam rendeden sonra blender ya da tülbentle süzme yapılabilir

bu arada armut yedirdikten sonra tetikte olun resmen bombardıman yaptı kokusu saatlerce çıkmadı evden kendi suratı bile değişti kokuyu aldı galiba :9:

canım eski bursa cok guzel gercekten emrisultan ve yeşil türbe gezmeleri yapıyoruz akşamları harika gerçekten ama çokta kalabalık ve gürültülü yerler doğrusu, buarada yaptığın araştırmalar super valla bızimlede paylaşıyorsun çokkk sagol canım mılupayla olan konuşmanıda bekliyoruz merakla emeğine sağlık

valla şekerim benim kızda yuzüstü yatına bacaklaarını karnına çekip totoşunu havaya dikip resmen ileri atıyo kendini doktora dedim erken ama diyo :52: erken merken emeklemeyemi başlıyo bu :nazar::nazar: daha sen totoşunu kaldırıp döneme yerde sürün resmen heleki onüne hoşuna giden bişy varsa çabuk gidemiyo diye sinir yapıyo. annemde o pozisyondayken eliyle ayak tabanlarına dokunuyo ama itmiyo sadece o surunurken ayağı annemin eline çarpıyo gibi oznm dah bi ileri gidebiliyo:nazar: yer faresi kızım benim:nazar::nazar:

kızımın ishal olmasına d vitamini de katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.
içinde ayçiçek yağı varmış.
ben de bugün 1 tatlı kaşığı muz püresine karıştırıp verdim.
inşallah iyi gelir.

kızlarr herkese günaydınn, oku oku bitiremedim geçmişi ama yılmadım okudum yani meraktannn:) haftasonu bursadaydık çok güzel geldi değişiklik oldu uzun zamandır gıtmıyordum kv mi birkere daha öpüyorum burdan çok sevıyorum yahuu:) ( çok şükretmeliyim gerçekten)

canım geçmiş olsun nasıl oldu bebişin
maşallah kayınvalidene canım :nazar::nazar:
tşk ederim bizi ve diğer bebişleri düşündüğün için. Allahım hepsine şifa versin.
benim kuşum da huzursuz tam atlatamadı teyzesi, ishali biraz daha iyi gibi ama ağlarken bile sesi bozuk çıkıyor :37:
salgın var heralde, benim de hafif boğazım ağrıyor.
sen ve bebişin nasıl tatlım.
ben de 2 ay sonra işe döneceğim sanırım.
Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun..
Kızlar malum h.sonu düğün var demiştim.cuma günü işten çıkıp direkt kuaföre gittim.sağolsun,1 saatte fön çektiler.normalde benim her zaman gittiğim bir yer var ama eve yakın olsun diye hiç gitmediğim bir yere gittim.krize girdim.neyse sonra eşim geldi aldı eve gittim kıyafet değiştirdim falan derken saat 21:40'da ümraniyeden Sultanahmet'e yola çıktık.tabi kızım gündüzden babannesiyle gitmişti bizim geç kalacağımız düşünülerek.yolda az kalsın kaza yapacaktık.ödüm patladı.verilmiş sadakamız varmış.neyse kına yerine vardık.Kınada 1,5 saat sadece kızımı sevdim:)))sonrada kalktık eşimin bandırma'dan arkadaşı,kızı ve eşiyle birlikte gelmişler bizde kalacaklardı.daha önce hiç tanışıp konuşmamıştım.neyse aldık onları da kına yerinden eve geldik.gece kızım 1:30'da uyuduktan sonra kızla muhabbete giriştik.herifler çağırıyor gitmiyoruz.neyse güzeldi yani.c.tesi nikah,sonra eğlece vardı.nikahtan önce arkadaşlarla floryadaki akvaryumu gezdik.gerçekten çok güzel tavsiye ederim.oradan geç kalaraktan nikaha uğradık.sonrada arkadaşları bıraktık gittiler.ama acayip güzel ve stres dolu 3 gün geçirdim.c.tesi akşamı kayınvalide de kaldık.eğlenceye gitmedik vazgeçtik.dun de teyzemin tatlı mı tatlı kayınvalidesi vefat etmiş.Akşam da oraya uğradık.işte diğer büyük büyük babanne olayını anlattım size.böyle işte.bugünde geç kalıp işe 09:15'de geldim.kızım gece cıyak cıyak ağladı içim gitti yılan falan soktu zannettim...benden bu kadar.özetlemeye çalıştım.okurken yorulursanız bırakın he:37::37::37:
ne güzel canım, düğün, cenaze, misafir dolayısıyla herkesin gönlünü almışsınız.
bebişler kalabalıktan ve çok gezmelerden huzursuz oluyor biraz ama olsun napalım böyle böyle büyüyecekler.
herşeyden kendimizi kısıtlarsak onlar da çok nazlı ve biraz da asosyal yetişir gibime geliyor.
valla tebrik ettim sizi.
benim de komşularım gelecek onları davet etmem lazım, kızım bir iyileşse, hazırlığımı yapıp çağırıcam inş.

kızımın ishal olmasına d vitamini de katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.
içinde ayçiçek yağı varmış.
ben de bugün 1 tatlı kaşığı muz püresine karıştırıp verdim.
inşallah iyi gelir.

maşallah kayınvalidene canım :nazar::nazar:
tşk ederim bizi ve diğer bebişleri düşündüğün için. Allahım hepsine şifa versin.
benim kuşum da huzursuz tam atlatamadı teyzesi, ishali biraz daha iyi gibi ama ağlarken bile sesi bozuk çıkıyor :37:
salgın var heralde, benim de hafif boğazım ağrıyor.
sen ve bebişin nasıl tatlım.
ben de 2 ay sonra işe döneceğim sanırım.
Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun..

ne güzel canım, düğün, cenaze, misafir dolayısıyla herkesin gönlünü almışsınız.
bebişler kalabalıktan ve çok gezmelerden huzursuz oluyor biraz ama olsun napalım böyle böyle büyüyecekler.
herşeyden kendimizi kısıtlarsak onlar da çok nazlı ve biraz da asosyal yetişir gibime geliyor.
valla tebrik ettim sizi.
benim de komşularım gelecek onları davet etmem lazım, kızım bir iyileşse, hazırlığımı yapıp çağırıcam inş.

muz püresi iyi gelir muhtemelen canım ıyı yapmıssın, butun bebeişler hasta baksana salgın olabilir gercekten doktorumuz hastaneye getırmenız bıle tehlıkelı saglıkocagına falanda goturme demıstı gecen hafta bıze bende grıp oldum sanıyordum ama doktora gıttım grıp degılsın gecmez bebege faranjıtın azmıs yıne dedı:( kızım gayet ıyı ama çok şükür teyzesi çok sagol sorduğun için şekerim valla bız hasta olalımda onlar olmasın ıns... 2 ay sonra işe başlaman bıle çok guzel canım ya tadını çıkar kızının başlayana kadar neyse sonrada işten yazar herkes kaynatırız yine:)

Back
X