2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Offff kizlar kizim 4-5 gundur corbasi haric herseyi agzinda bekletiyor kesinlikle yutmuyor.yemek istemediginde bile turlu saklabanlikla bir sekilde yedirirken bu durum karsisinda caresiz kaldim umarim gecicidir,dusunsenize on dk bir lokma agzinda yutmuyor,salyasiyla beraber siziyor agzindan on dk sonunda :43:

Allah razi olsun sayende money kazandim :)) cnm disin icin gercekten cok uzuldum inan ne yapalir bu konuda cok bilgin yok, ben eskiden asprin icer yada kolonya basardim varsa aslan sutu cok iyi geliyor birebir..ehuehuheu tove tove simdi gunaha sokucan benide yaa...
ben anlamammm bu işi sen çözeceksin..ahh dişimm...
moneyi sen kazandın çöz bu işi:1:
aslan sütü yok inek sütü birde anne sütü var:1:
ahh dişimmm:1:
Borek caiz mi acaba, yani verilebiliyormu bu yasta bebege onu ogrenmem lazim..
Bizimkide yerdi catalla az ezdigimde ama bugun ve dun tam kabus ne versem kusuyor, usuttu galiba yada ah disler yokmu hele su ust disler perisan etti kuzumu ah ah
canım ben dün hocaya sordum börek yedirmek caizmiş..hatta tuzsuz peynirle yaparsak sevaba bile giriyomuş:1:
ahh dişimmm...
geçmiş olsun mahire canım umarım üşütmemiştir birşeyi yoktur..öptüm mahiri
ahh dişimmm...
yok cnm bilemedin, ben misafirlerimi agirladim sadece bir cirttiler..menude pogaca yoktu ,ispanakli peynirli borek.,kakolu toplar ve mayonezli tavuk salatasi vardi

canım sen menüyü baya geişletmişsin valla bravo sana...ahh dişimm..
bende çok tembelimdir üşenirim ama sizleri görerek kendi çapımı ve zincirlerimi kırmayı düşünüyorum...
ahh dişimmm..

annezeynep__ben bu aralar göbek dekoltesi tercih etmiyorum canım..biraz göbegim varda..
genelde dekolteyi ya ellerimde yada ayak parmaklarımda kullanıyorum:1:
file çorap ama kısa olanlardan elime ve ayagıma giyiyorum:1:
hatta baş barmak yırtıksa daha bir se.i duruyo valla:1:bir dene istersen:1:
ahh dişimmmm

not:başlarız senin dişine demeyin gerçekten agırıyo:1::1:

kızlar akşam başıma gelenleri yazayımda ibretlik alalım. yan komşum eylülde taşınmıştı hemşireymiş hamileydi o zaman yazmıştım sanki biraz yardım etmiştim ona evliliğinde problemleri vardı. dün gece bavulları açarken geç saatte bebeğin ağlamasını duydum kapıyı açtım hastamı diye sordum değil deyince girdim o da asansöre bindi gitti. birşeylerin ters gittiğini hisettim ya aklımda kaldı. bugün yine akşamüstü bebeğin ağlamasını duyunca yine açtım kapıyı asansör bekliyordu hemde ağlıyordu gel içeri dedim. kızlar ayıp olacak ama hıncımı alamıyorum şerefsiz kocası bunu tahmin ettiğim gibi aldatıyor ve artık seni istemiyorum boşanalım demiş. kızda o saatte 3 buçuk aylık bebekle otele gitmişte kılını kıpırdatmamış. yavrum gece otelde çok üşümüşler. kızcağız 2 gündür açım diye titriyor. bendede bişey yok makarna yapmıştım kendime azcık o vardı yumurta kırdım tahin pekmez kardım. hem yiyor hem ağlıyor. çocukta ağlıyor belli aç kızın sütü yok. aldım bir güzel emzirdim bebeği. bana nasıl gülüyor emerken bir görseniz başladım bende ağlamaya ecede nasıl bakıyor bize şaşkın şaşkın. bugün konuşalım diye gelmiş kız ama adamın umrunda değiller. otele filan gitmek yok dedim burada kal eşimde yok çocuğun bezi yokmuş değiştirdik. rezenemde bitmişti. aşağıdaki komşuma nese ablama gittim istemeye. onada anlattım durumu. o da 1 yaşındaki oğlunu kaptı geldi. birde o emzirdi bebeği. sen niye gidiyorsunki dedi gitmesi gereken eşin gitmiyorsa polis zoruyla çıkarırız dedi. git otelden eşyalarını al gel dedi. eşyalarını alıp gelesiye neşe ablam tatlısına kadar bir tepsi yemek koyup gelmiş zorlana yedirdik kızcağıza. sonra gitti evine dava bitesiye kadar evimde kalıcam demiş adamda tamam demiş Allahtan.

o gidince eşimi aradım durumu anlattım iyi yapmışın dedi. kapattıktan sonra mesaj atmış herşey için sağol iyiki varsın seviyorum seni diye. oturdum birde mesaja ağladım:))
sular bulanmadan durulmuyor. bende loğusalığımda boşanıcam diye tutturmuştumda eşim ne kadar üzülmüştü onları hatırladım. evliliğimin ilk yılı zor geçti sayılır. evliliğe alışmak, gurbetlik, kaynana cadısının problemleri. ama görüyorumki zamanla herşey oturmaya başlıyor yerine. bende dört dörtlük değilim benimde hatalarım oluyordu muhakkak. hele bu yaşadığımız ayrılıkla dahada bağlandık eşimle birbirimize. Ecemde en büyük mutluluğumuz ikimizinde o bizi tamamladı.

odunda olsalar, belki şu anda onlara kızgında olsanız gidip sarılın eşlerinize:)) çok duygusala bağladım gece gece:))
Canim Allah goguslerine dert zeval vermesin:60:valla ne iyi yapmissin canim yaa Allah razi olsun senden sutunde bol bol olsun bereketi hic eksik olmasin insallah komsun icinde ayrica cok uzuldum ama gecimsiz ailelerin bosanmalari bazen daha hayirli oluyor esler icin ozellikle cocuklar icin

canım ben acık kişiye konusuyorum millet bil bakalım bu kim oynuyor o yuzden sordum önemsedigimden degil ben buraya uzun zamandır yazı yazdım turuncum zaten böyle bir anda gelip süt mevzusunu eleştirenler yüzünede cok üzüldü anlamıyorum amac ne biz birbirimizi seviyoruz yapmacık bulanuyorsak yaptıklarımız abartıysa girip okuyarak zaman harcamasın kimse bir ton topik var ...
biliyorum beykozcum valla hic donupte muhattap bile olmam hayatim samimi gelmiyorlar bana buğne kadar yazmayipta arkadasi mudafa etmek icinmi uye olmus:27:ki bunun boyle olmadigini dusunuyorum ben hayatim uyelik almak ve ikinci uyeligi almak zor bir sey degil ya i bilemedim neyse yaaa dedigim gibi hic takma keyfine bak hayatim Enes in dislerinin ve 9. Ayinizin tadini cikart

MYBABYLOVE, canim nasil olayim vallahi, okumussundur esim izne gelemiyor biraz buruk icim ama kizim icin dimdik duruyorum cok sukur.Sanada cok gecmis olsun canim dikkat et kendine arik hasta olma luksumuz bile yok,bebisler bizden ilgi bekler :-) Annenin gelmesi iyi olmus,optum okisimizi ve annesini:16:
canim evet sagolsun annem bakiyor esinin gelmemesi bence daha iyi olur cunku suan alistiniz ana kiz gelse yine bir ayrilik ve husran olacak o yuzden sizde oda alismisken bence izinsiz Allah in izni ile burnu bile kanamadan gelsin insallah:52:

Arkadaslarim :-) anali kizli birsuru yeni foto ekledik,healde beni ve kizimi kirk metre oteden gorseniz tanirsiniz artik:1:

Offff kizlar kizim 4-5 gundur corbasi haric herseyi agzinda bekletiyor kesinlikle yutmuyor.yemek istemediginde bile turlu saklabanlikla bir sekilde yedirirken bu durum karsisinda caresiz kaldim umarim gecicidir,dusunsenize on dk bir lokma agzinda yutmuyor,salyasiyla beraber siziyor agzindan on dk sonunda :43:

Canım fotolarına baktım,bayıldım hem sana hem de tabiki MASAL a...
Canım bence diştendir benim kız da ağzına verince ağzı açık bir şekilde yutmadan öylece bir kaç saniye kalıyor sonra yutuyor.Farklı bir teknik dene ki unutsun ağzında bekletmeyi.Doğa sonra yapmamaya başladı.Kaşığı ağzına verdikten sonra gürültü yap mesela taklit yap,şarkı söyle,eline resimli dergi ver vb.

yine topikte kimse yok acaba ki ne yapıyo:))tahminler geliyo:)))

edaack__bu sefer beni merak eden olmuşmudur diye düşünüyodur:))evet bennnn:)

offf dişimmmm:1:

merak edilmek ne güzel bişeymiş yaa :21:çok sağol canım benim :16: , bu arada dişin için çok çok geçmiş olsun ama ne yapılacağı konusunda bi fikrim yok inan eczacı bi arkadaşıma bile sordum sadece ilaç tavsiye etti o da sana olmaz tabi, dişçiye gitmeden olmuyo ne yazıkki...

Kızlar müjdee,ısırgan otu bizzat tarafımdan denenmiş ve sütümü artırdığı tespit edilmişdir.İvedilikle kullanmanızı tavsiye ederim.

ayy canm ben oğlumda iki gündür aynı şeyi yapıyor bende dikkatini dağıtmak için şarkı söylüyorum öyle yutuyor

Canım fotolarına baktım,bayıldım hem sana hem de tabiki MASAL a...
Canım bence diştendir benim kız da ağzına verince ağzı açık bir şekilde yutmadan öylece bir kaç saniye kalıyor sonra yutuyor.Farklı bir teknik dene ki unutsun ağzında bekletmeyi.Doğa sonra yapmamaya başladı.Kaşığı ağzına verdikten sonra gürültü yap mesela taklit yap,şarkı söyle,eline resimli dergi ver vb.

Kızlar müjdee,ısırgan otu bizzat tarafımdan denenmiş ve sütümü artırdığı tespit edilmişdir.İvedilikle kullanmanızı tavsiye ederim.

acaba dişten midir ki,ilk dişlerimizi yeni çıkardık ama bakalım hayırlısı umarım bizimde böyle devam etmez
benimde sütümde azalma oldu hemde baya bi kesilecek diye korkuyorum hemen ısırgan otu deneyeyim o zaman inş bendede etkili olur canım
bol bol sütün olsun inşallah:16:

kızlar bugün lunaparka gittimmmmmm:118:
çocuklar gibi eğlendimmmmm
eşimle hava hokeyi oynadıkkkkk
annemle korku tüneline girdikkkkkkk
yeğenimle gondola binmedim eşim yok artık sen çocukmusun demeseydiiiiii :52::52::52:

eşimle karar aldık bundan sonra her haftasonu lunaparkta eğlenmeye gideceğizzzzzzzz
muhteşemmm eğlenceliiiiiiiiiymişşş unutmuşuz yahuuuuuu

hepinize şiddetle tavsiye ediyorum ne stres kalıyor ne yorgunlukkkkkk
elimizde bebek arabası deli gibi yarıştıkkkkkk:27::27::27:

doğumdan sonra sırt ve sol bacağımda ciddi ağrılar oluştu ve geçmedi.
yeni fırsat bulabildim ve yarına randevu aldım.
fakat telefonda danışman fiziktedavi ve ortapedi arasında kaldı.
en son fiziktedavi uygundur dedi. siz ne diyordunuz hangi bölüm bakar bilgisi olan varmı aranızda?
yoksa değiştireyim geç olmadan:26:

kizlar biliyorsunuz belim tutulmustu simdi ben size siralayalim su 20 gun icinde basima gelenleri bakalim ne diyeceksiniz:53:
once sag azi disimin dolgusu dustu bir kac gunsonra sol azi disiminki dustu neyse gecen hafta temizlik yaptik yuksek ihtimal usutttum is yaparken halilar duvarlar derken yorgunluk ve usutme ile beraber en son ebeveyn banyomuzu yikarken ciplak olarak :37:usuttum ertesi gunu aksam bir titreme basladi sonra belim agridi yorgunluktan dedim ama baktim sabaha kalkamiyorum kalkarken zaten altima kacirdim onuda esime yaziyorum diye esimin kuzenine msj da askim cok zor kalktim yataktan donuma kacirdim diye yazdim ama esimin kuzenine atmisim msji tabi dalga konusu oldum o ayri:27:neyse hemen kuzenim i cagirdim kizla ilgilendi sagolsun aksaminada pilimizi pirtimizi toplayip anneanneye geldik:1:o gece dahada siddetlenen ve sanki dis zonklamasi diye tabir edecegim bir zonklama ne saga ne sola donebildim yuz ustu yatinca rahat ediyorum ama bu seferde her yerim uyusuyor:18:kalkip sekil degistirmem daha da zor oluyor neyse dun aksam hem grip hem bel agrisi ile bogusurken birden bire gozum kanlanip iplik gibi sey gelmeye basladi sol gozumden sanki bir sey var ve batiyor gibi kizarikligi iyice artti icine baktik capak gibiydi temizledik yatttim ama batiyordu hala birseyler onun ustune gece kulak agrisi ile uyandim:37:sag kulagimin icinde davul caliyorlar sanki titresim sesleri yanki ne ararsan var:30:gozum iyice kapanmis esimi uyandirdim adam cagiz zaten ilk mesaisi yani hasta baktiklari ilk gnun yorgunlugu var 4 tane panik atak hastasi 5 tanede tercume yaptigi hasta olunca adam moloz yigini gibi geldi eve eee birde bizim evden 5 dk olan klinige gitmek icin annemlerden sabah 07-07:30 da cikmasi lazim neyse yorgundu ki oda erken yatmisti ama ben agridan duramiyorum uyandirdimmmm agliya agliya salya sumuk askim kulagim cok agriyor dedim gozum yaniyor dedim sipir sipir yas geliyor gozum den hem agridan hem iltihaptan ama dayanamiyorum yat askim uyursan gececek belin nsail oldu dedi belim biraz daha iyi ama kulagim cok kotu deyince beni hala yatirmaya calismasi na sinir oldum hayir gozum gorse kendim gidecem hastaneye ama puslu goruyorum:37:neyse sinirlenip yattim ama 10 dk duramadim annemle babami kaldirdim gozumu gorunce zaten annem hemen gidelim dedi esas sikinti kulagimda deyince korktu kadin cunku anne tarafimda anneannem de dayimda ve annemde isitme kaybi var irsi olabilir hemen onlem alalim diye korktu kadin giyindik ciktik cikarken esime dedimki kulagin kizda olsun biz hast gidiyoruz dedim bozuldu megersem beyimiz benim ona naz yaptigimi sanip onemsememis orta kulak iltihabi ve gozdede enfeksiyon dedi belim icin birde agri kesici igne vurdurdum eve geldik benimki eeee dr nededi dedi bende seni sordu dedim kocan nerde niye babanla geldin diye sordu dedim kustu gitti yatti:43:neyse ilaclarimi aldim goz damlasi merhem derken biraz rahatlayip uyumusum sabah gozum capak olmus sismis iyice:18:benim herif ise giderken bakmis durum ciddi klinige gidince msj atmis askim cok ozur dilerim ben sorumsuz bir koca degilim mizmizlandigini sandim demis:47:bende dedimki eger boyle bir ozur girisiminde bulunmasaydin aksam kendi evimize git gelme diyecektim dedim eeee ta i aksama cicegimide almis gelmis simdi hata yaptiktan sonra bana cicek alma desem ama adam 15 gunde bir alir gelir yani Allah var simdi neyse kizlar durum bundan ibaret .......
dis agrisi
Grip
bel agrisi
gozumun durumu
kulak agrisi derkennnn
birde dudagim ucukladi:1:yani netice itibari ile agrisada uzuvlarimi kullana biliyorum elim ayagim tutuyor cuk sukur ya olmasaydi
Allah bu gunlerimizi aratmasin o guzel anamida basimdan eksik etmesin diyorum biraz uzun oldu kusura bakamayin diyerek hepinizi opuyorum:nazar:
Ben bu yasadiklarimi nazara bagliyorum tabiki Allah cok sukur kimseye ihtiyacim yok ama bende bir olsun baskalarinda 5 olsunki bende 1 de kimsenin gozu olmasin diye elimdekilere hep sukrederim Ama hep derim ya yildizim cok dusuk nazara geliyorum diye Allah cumlemizin yuvasini sagligini kem gozden nazardan korusun iyi gecelerrrr:54:

Mybabylove canım neler gelmiş başına gerçektende hepsinin bir arada olması nazarı çağrıştırıyor
bol sadaka ve dua et canım,eminimki yapıyorsundur sadece hatırlatmak istedim
çok çok geçmiş olsun canm:54:

en son fiziktedavi uygundur dedi. siz ne diyordunuz hangi bölüm bakar bilgisi olan varmı aranızda?
Himmm canim gecmis olsun hayatim fizik bencede daha uygun gibi Allah sifa versin

kizlar biliyorsunuz belim tutulmustu simdi ben size siralayalim su 20 gun icinde basima gelenleri bakalim ne diyeceksiniz:53:
once sag azi disimin dolgusu dustu bir kac gunsonra sol azi disiminki dustu neyse gecen hafta temizlik yaptik yuksek ihtimal usutttum is yaparken halilar duvarlar derken yorgunluk ve usutme ile beraber en son ebeveyn banyomuzu yikarken ciplak olarak :37:usuttum ertesi gunu aksam bir titreme basladi sonra belim agridi yorgunluktan dedim ama baktim sabaha kalkamiyorum kalkarken zaten altima kacirdim onuda esime yaziyorum diye esimin kuzenine msj da askim cok zor kalktim yataktan donuma kacirdim diye yazdim ama esimin kuzenine atmisim msji tabi dalga konusu oldum o ayri:27:neyse hemen kuzenim i cagirdim kizla ilgilendi sagolsun aksaminada pilimizi pirtimizi toplayip anneanneye geldik:1:o gece dahada siddetlenen ve sanki dis zonklamasi diye tabir edecegim bir zonklama ne saga ne sola donebildim yuz ustu yatinca rahat ediyorum ama bu seferde her yerim uyusuyor:18:kalkip sekil degistirmem daha da zor oluyor neyse dun aksam hem grip hem bel agrisi ile bogusurken birden bire gozum kanlanip iplik gibi sey gelmeye basladi sol gozumden sanki bir sey var ve batiyor gibi kizarikligi iyice artti icine baktik capak gibiydi temizledik yatttim ama batiyordu hala birseyler onun ustune gece kulak agrisi ile uyandim:37:sag kulagimin icinde davul caliyorlar sanki titresim sesleri yanki ne ararsan var:30:

cnm çoook geçmiş olsun valla ne badireler atlatmışsın öyle..
inş bir an önce toparlanırsın.. okişede dikkat et grip geçerde allah korusun :26:
cnm bende nazara çok inanırım.. allah kem gözlerden korusun bolca oku cnm..
tekrar çok geçmiş olsun allh acil şifa versin..

kızlar bugün lunaparka gittimmmmmm:118:
çocuklar gibi eğlendimmmmm
eşimle hava hokeyi oynadıkkkkk
annemle korku tüneline girdikkkkkkk
yeğenimle gondola binmedim eşim yok artık sen çocukmusun demeseydiiiiii :52::52::52:

eşimle karar aldık bundan sonra her haftasonu lunaparkta eğlenmeye gideceğizzzzzzzz
muhteşemmm eğlenceliiiiiiiiiymişşş unutmuşuz yahuuuuuu

hepinize şiddetle tavsiye ediyorum ne stres kalıyor ne yorgunlukkkkkk
elimizde bebek arabası deli gibi yarıştıkkkkkk:27::27::27:
Canim cok sevindim eglenmene Asyama da cok iyi gelmistir sizin mutlu olmaniz onada huzur verir

Mybabylove canım neler gelmiş başına gerçektende hepsinin bir arada olması nazarı çağrıştırıyor
bol sadaka ve dua et canım,eminimki yapıyorsundur sadece hatırlatmak istedim
çok çok geçmiş olsun canm:54:
sagol canim yaaa Allah razi olsun:54:

yaaa masallah cnm ben de ariyorum 3gundur marketlerde yok nerden aldin sen?

Ben benzer sikayetlerle fizik tedaviye gittim tatlim
Dogru adres bence fiz tedavii

Mybabylove kuzum cok yorulmussun ya gecmis gitmis olsunlar artik o ne oyle!

azraececim cok sevinmistim seni gorunce ama kotu oldum okuyunca komsunun durumundan haberdar et nolur

kizlar biz de parktaydik bugun bahar havasini yakalayinca :8:
Omer ilk defa salincaga bindi mest oldu indirirken aglar mi ki diye cekindik ama uyumlu yavrum hic aglamadi
Sallandikca etrafa guldu durdu havaya fln bakti yeri inceledi:8:

cnm çoook geçmiş olsun valla ne badireler atlatmışsın öyle..
inş bir an önce toparlanırsın.. okişede dikkat et grip geçerde allah korusun :26:
cnm bende nazara çok inanırım.. allah kem gözlerden korusun bolca oku cnm..
tekrar çok geçmiş olsun allh acil şifa versin..
Amin canim sagol okis le anneannesi ilgileniyor zaten sagolsun kucagima bile alamiyorum ki zaten haaa bugun mutfak masasina gelmis dikip tutunmus sıki sıki sonra ayaklari kaldirip sallanmis:1:

Back
X