Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mi seçtiii şey ııı annesi bu seremoniyi unuttuda yavrum bişey seçemedi iyi mi
aklımdaydı nasıl unuttum bilmiyorum kimsede hatırlatmadı![]()
Bakıyorum da burda bi hamiş elif vardı ne olduki o diyen yok.Ben önce çok iyiydim sonra çok kötü oldum
.Geçen hafta çarşamba,perşembe ve cuma günü meslek icabı işaret dili eğitimi aldım.Hocanın bütün anlatmak istediklerini ondan önce anlatınca çok şaşırdı nasıl yani dedi, dedim ki benimde ablam işitme engelli ondan yani.Hal böyle olunca 3 gün boyunca çok üzerime düştü nasipse Antalya' da vereceği kursta beni katılmış gibi gösterip internet üzerinden sınav yapıp tercümanlık belgesi göndericek ve ben Hatay' da ki ilk işaret dili eğitmeni olacağım inşallah.Hafta sonu hocamı bi güzel ağırladık eşimle, sonra otobüsüne bıraktık ve annemlere gittik yemeğimizi yiyip, çayımızı içtikten sonra evimize dönerken görümcem aradı bize gelmek istiyorlarmış, bi partide onlarla yaptık.Gecenin ilerleyen saatlerinde herkes köşesine çekildiğinde bende dayanılmaz bir bel ağrısı öyle ki yataktan yere attım kendimi eşim tutup kaldırmaya çalıştı ama nafile o çalıştıkça ben çığlık çığlığa, hareket bile edemiyordum.Doktorumuzu aradı eşim doğum başlıyor olabilir demiş doktor hemen hastaneye götürün aynı zmnda hastaneyide aramış acilden içeri girdiğimizde direk tekerlekli sandalyeye alıp doğumhaneye çıkardılar beni psikolojim tamamen çöktü ilk defa çat muayenesi oluyordum,korktum hemde çok korktum neyse ki açılma yok dediler ama canımı çok yaktılar.Sonrasında nst ye girdim.Bebeğim abartmadan söylüyorum 20 dk. boyunca 5 sn de bir hareket etti.Ama kalp atışları normalden biraz daha yavaşmış.Çok şükür bebeğimle ilgili ciddi sıkıntı yokmuş en önemlisi buydu benim için, benim çektiğimse hiç sorun değil, bi ağrı kesici vurdular biraz daha kıvrandıktan sonra geçti gitti.Hala yok mu var ama ciddi derecede değil yani dayanılamayacak kadar kötü ağrılarım yok.Ama bebeğim iyi binlerce şükür.Rabbim kimseye öyle ya da böyle evlat acısı göstermesin.Herkesin bebeği iyi olsun, mutlu olsun, huzurlu olsun, anne ve babalarıyla olsun inşallah.Aminn.
of kızlar offf sabah sabah başlamışsınız yazmaya olmuyo ama böylee
zor okudum babyceren haklı yanii geceden tembihlemiş sizi
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok tşk ediyorum..çok şükür yavrumun keyfi yerinde burnunun kenarında hafif kızarıklık ve şişlik kaldı
gece verdiğim kötü haberin ardından güzel haberimi verimm..
TARIK BUĞRA MIN DİŞİ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIII:124::119:
görünce çok sevindimm minicik bi şey..bi kaç gün içinde diğer inciside çıkar kuzumun çok belirgin bi şekilde kabarmış orasıda
ilk önce sevindim..sonra ağladım euheuheuh
ağlama sebebim:daha geçtiğimiz sene hamileydim şimdi büyüyo yavrum dişleri çıktı
görmemişin bi dişi olmuş gibi oldu ama çok mutluyum çok sevimli olucak bebeğim..
bende rüyamda azraeceyi gördüm..kırmızı uzun yandan uzun yırtmaçlı bi elbise giymişti çok güzeldi..biz yatak odasında eşimle yatarken o bizim salonda bi adamla dans ediyodu..
bende ona kız senin kocan yanında yok kim bu herif diye sordummo da bana sen karışma işine bak dedi..bende kuzu kuzu yatağıma gittim
eklmeeee:)elifcim geçmiş olsun tatlım..burda çoğu kişi merak etti seni
bundan sonra ayaklarını uzat bol bol dinlen canımm..
yeni bi ekleme daha:)plannercim bizde de öyle bi şey yok..önemli bi şey değildir inş..tarık buğranın tırnaklarını 3. gün kesiyorum çok çabuk uzuyo
bende dün doktora gideceğim sırtımla bacağım çok kötü ağrıyor dedim..
birinizde alıntılarınızda sanada geçmiş olsun bambucan yazmadınız
(mybabylove ve annezeynep hariç)
doktora gittim. omuriliğimde eğrilik oluşmuş. çok kötü kas spazmı var kesinlikle fizik tedavi görmelisin dedi.
30 gün ve günde 1 saat şeklinde.
1 tanecik komşum bile yok nasıl yapcam bilemiyorum.
gerçi siz bunada cevap yazmazsınız ama olsun![]()
doktora gittim. omuriliğimde eğrilik oluşmuş. çok kötü kas spazmı var kesinlikle fizik tedavi görmelisin dedi.
Pasta düşüncesi beni de sardı ama sonunda buldum,,kesinlikle pastam "1" olacak çünkü birdaha asla ilk yaşı olmayacak ve ben her formda pasta yaptırabilirim ama bunu yaptıramam diye düşündüm,temamı da bi şekilde pastayla bütünleştireceğim ve minnie ve 1 olsun istiyorum
Örnek bi resim buldum ekliyorum,bu değil ama bu tarz bişey yapacağım bebeğim için
Eki Görüntüle 624068
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok tşk ediyorum..çok şükür yavrumun keyfi yerinde burnunun kenarında hafif kızarıklık ve şişlik kaldı
görünce çok sevindimm minicik bi şey..bi kaç gün içinde diğer inciside çıkar kuzumun çok belirgin bi şekilde kabarmış orasıda
ağlama sebebim:daha geçtiğimiz sene hamileydim şimdi büyüyo yavrum dişleri çıktı
görmemişin bi dişi olmuş gibi oldu ama çok mutluyum çok sevimli olucak bebeğim..
bende rüyamda azraeceyi gördüm..kırmızı uzun yandan uzun yırtmaçlı bi elbise giymişti çok güzeldi..biz yatak odasında eşimle yatarken o bizim salonda bi adamla dans ediyodu..
bende ona kız senin kocan yanında yok kim bu herif diye sordummo da bana sen karışma işine bak dedi..bende kuzu kuzu yatağıma gittim
yeni bi ekleme daha:)plannercim bizde de öyle bi şey yok..önemli bi şey değildir inş..tarık buğranın tırnaklarını 3. gün kesiyorum çok çabuk uzuyo
uykusuz bi anne olarak miraya ne dinlettiğinizi sorabilirmiyim.
Benim işimin olduğu bir gece eşim açmış cevşen dinletmiş,sonrada yasin,tebareke,amme dinlettik bitene kadar,,uyanmadı sonra,Devam eden geceler de sürekli
açıyoruz dinliyor ve dalıyor,,Mira gerçekten çok az uyuyan bir bebek,biz denedik ve verimini aldık,umarım sizde kısa sürede çözüme ulaşırsınız çünkü uyumayan bebeğin ne demek olduğunu ben çok iyi bilirim.Biranda %100 düzelme yok tabi fakat iyi geldi bize
Planner bu senin içinDetay varsa özel mesaj at
Babyceren'i kızdırmak olmaz
Eki Görüntüle 624216