2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ne mi seçtiii şey ııı annesi bu seremoniyi unuttuda yavrum bişey seçemedi iyi mi :17::17:
aklımdaydı nasıl unuttum bilmiyorum kimsede hatırlatmadı :19:

:)) cnm geç kalmış sayılmazsın aksam hemen koy bakalım önüne ne seçecek...madem buğday yaptın adet yerini bulsun tatlım..öpüyorum sinemisi...

Bakıyorum da burda bi hamiş elif vardı ne olduki o diyen yok :(.Ben önce çok iyiydim sonra çok kötü oldum :(.Geçen hafta çarşamba,perşembe ve cuma günü meslek icabı işaret dili eğitimi aldım.Hocanın bütün anlatmak istediklerini ondan önce anlatınca çok şaşırdı nasıl yani dedi, dedim ki benimde ablam işitme engelli ondan yani.Hal böyle olunca 3 gün boyunca çok üzerime düştü nasipse Antalya' da vereceği kursta beni katılmış gibi gösterip internet üzerinden sınav yapıp tercümanlık belgesi göndericek ve ben Hatay' da ki ilk işaret dili eğitmeni olacağım inşallah.Hafta sonu hocamı bi güzel ağırladık eşimle, sonra otobüsüne bıraktık ve annemlere gittik yemeğimizi yiyip, çayımızı içtikten sonra evimize dönerken görümcem aradı bize gelmek istiyorlarmış, bi partide onlarla yaptık.Gecenin ilerleyen saatlerinde herkes köşesine çekildiğinde bende dayanılmaz bir bel ağrısı öyle ki yataktan yere attım kendimi eşim tutup kaldırmaya çalıştı ama nafile o çalıştıkça ben çığlık çığlığa, hareket bile edemiyordum.Doktorumuzu aradı eşim doğum başlıyor olabilir demiş doktor hemen hastaneye götürün aynı zmnda hastaneyide aramış acilden içeri girdiğimizde direk tekerlekli sandalyeye alıp doğumhaneye çıkardılar beni psikolojim tamamen çöktü ilk defa çat muayenesi oluyordum,korktum hemde çok korktum neyse ki açılma yok dediler ama canımı çok yaktılar.Sonrasında nst ye girdim.Bebeğim abartmadan söylüyorum 20 dk. boyunca 5 sn de bir hareket etti.Ama kalp atışları normalden biraz daha yavaşmış.Çok şükür bebeğimle ilgili ciddi sıkıntı yokmuş en önemlisi buydu benim için, benim çektiğimse hiç sorun değil, bi ağrı kesici vurdular biraz daha kıvrandıktan sonra geçti gitti.Hala yok mu var ama ciddi derecede değil yani dayanılamayacak kadar kötü ağrılarım yok.Ama bebeğim iyi binlerce şükür.Rabbim kimseye öyle ya da böyle evlat acısı göstermesin.Herkesin bebeği iyi olsun, mutlu olsun, huzurlu olsun, anne ve babalarıyla olsun inşallah.Aminn.

cnm geçmiş olsun..ayy beni götürdün o günlere yine...merak etmez olurmuyuz tatlım biz senide gönülüde çok seviyoruz...öpüyorum seni...

planeer cnm biz ellerini haftada bir kesiyoruz ayaklarını 15 gun fln oluyo heralde...kuyruk sokumunda öyle bişey yok cnm yani bilmediğim için dikkat etmemişte olabilirim..ama sende kafana çok takma bence önemli birşey olsa doktor yönlendirirdi seni tatlım...sonuçta 2 doktorda aynı şeyi soylemiş..

nereyi istersem gidermişiz plan yapmamıza gerek yokmuş nasıl olsaa bir yerler bulurmuşuz ya sabır 8 aylık bebekle

of kızlar offf sabah sabah başlamışsınız yazmaya olmuyo ama böylee:20:
zor okudum babyceren haklı yanii geceden tembihlemiş sizi:1:

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok tşk ediyorum..çok şükür yavrumun keyfi yerinde burnunun kenarında hafif kızarıklık ve şişlik kaldı:(

gece verdiğim kötü haberin ardından güzel haberimi verimm..

TARIK BUĞRA MIN DİŞİ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIII:124::119::52:

görünce çok sevindimm minicik bi şey..bi kaç gün içinde diğer inciside çıkar kuzumun çok belirgin bi şekilde kabarmış orasıda
ilk önce sevindim..sonra ağladım euheuheuh
ağlama sebebim:daha geçtiğimiz sene hamileydim şimdi büyüyo yavrum dişleri çıktı:9:
görmemişin bi dişi olmuş gibi oldu ama çok mutluyum çok sevimli olucak bebeğim..

bende rüyamda azraeceyi gördüm..kırmızı uzun yandan uzun yırtmaçlı bi elbise giymişti çok güzeldi..biz yatak odasında eşimle yatarken o bizim salonda bi adamla dans ediyodu..
bende ona kız senin kocan yanında yok kim bu herif diye sordumm:52:o da bana sen karışma işine bak dedi..bende kuzu kuzu yatağıma gittim:1:

eklmeeee:)elifcim geçmiş olsun tatlım..burda çoğu kişi merak etti seni
bundan sonra ayaklarını uzat bol bol dinlen canımm..

yeni bi ekleme daha:)plannercim bizde de öyle bi şey yok..önemli bi şey değildir inş..tarık buğranın tırnaklarını 3. gün kesiyorum çok çabuk uzuyo

Son düzenleme:
Gunaydın annişler.
Öncelikle mutlu anne ve ilkimcim cok tesekkurler yuva yorumlarınız için.

Mybabylove; cok gecmiş olsun. Basına gelmeyen kalmamış.
Azraece; komşuna çok üzüldüm öküz kocasına uyuz oldum, size de nese ablayla helal olsun dedim
Babyceren; cerenin basına gelenleri yuregım agzımda okudum. Cok sukur gecip gitmiş bişey olmadan. Kesinlîkle haklısın. Onlara bişey olmasın da biz ne cekilecekse razıyız.
Zada ellerine saglık (sanki yazmıştım daha önce ama olsun yani)
Mutlu anne; canım evet bi dahaki sefere karsılıklı alkış yapcaz mirayla. Ek gıda olayına cok sevindim. Uykular nasıl? Bu arada pasta da cok seker. 1 fikrini ben de düşünüyorum :)
Yavrukedi; koptum kız allah iyiliğini versin. Neyse bu akşam sectir bari yalancıktan :)

Ve elif 344; kafanı kırarım. (Sen forumda küçük kardessîn ya ondan yazdım haaa... kızdıysan söle) Burda bas bas bağırdım elif nerde diye hatta bugun özel mesaj atıcaktım gelmeseydin. Basına bî iş geldi sandım.
Unuttuğum varsa affola... Okuyup yazamayınca böle oluyo:ssz:

Evet işte unutmuşum :(
Tatlıcadı çok üzüldüm geçmiş olsun. Amaaaaa incinize çok sevindimmm hayırlı olsun kuzum.

Azraece rüyalarda buluşalım. Herkese göründün bana da gel anacım :)

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok tşk ediyorum..çok şükür yavrumun keyfi yerinde burnunun kenarında hafif kızarıklık ve şişlik kaldı:(

görünce çok sevindimm minicik bi şey..bi kaç gün içinde diğer inciside çıkar kuzumun çok belirgin bi şekilde kabarmış orasıda
ağlama sebebim:daha geçtiğimiz sene hamileydim şimdi büyüyo yavrum dişleri çıktı:9:
görmemişin bi dişi olmuş gibi oldu ama çok mutluyum çok sevimli olucak bebeğim..

bende rüyamda azraeceyi gördüm..kırmızı uzun yandan uzun yırtmaçlı bi elbise giymişti çok güzeldi..biz yatak odasında eşimle yatarken o bizim salonda bi adamla dans ediyodu..
bende ona kız senin kocan yanında yok kim bu herif diye sordumm:52:o da bana sen karışma işine bak dedi..bende kuzu kuzu yatağıma gittim:1:

yeni bi ekleme daha:)plannercim bizde de öyle bi şey yok..önemli bi şey değildir inş..tarık buğranın tırnaklarını 3. gün kesiyorum çok çabuk uzuyo

Hayirli olsun inciniz canim:46::46::46:Bu da oğluşuna:16:

$dis.webp

bende dün doktora gideceğim sırtımla bacağım çok kötü ağrıyor dedim..
birinizde alıntılarınızda sanada geçmiş olsun bambucan yazmadınız:50:
(mybabylove ve annezeynep hariç)
doktora gittim. omuriliğimde eğrilik oluşmuş. çok kötü kas spazmı var kesinlikle fizik tedavi görmelisin dedi.
30 gün ve günde 1 saat şeklinde.
1 tanecik komşum bile yok nasıl yapcam bilemiyorum.
gerçi siz bunada cevap yazmazsınız ama olsun :43::43:

doktora gittim. omuriliğimde eğrilik oluşmuş. çok kötü kas spazmı var kesinlikle fizik tedavi görmelisin dedi.

Ya inanmıyorum şuan kendime:54::54::54:
Gerçekten gözümden kaçmış canım:71:Kendi adıma çok özür dilerim:26:
Geçmiş olsun,,ne diyosun ne eğriliği ya ufff. Fizik tedaviye başla canım baksana dr. kesin demiş.
Herkesi tek tek okuyup atlamiim istiyorum gözlük bile takıyorum sizi okurken ama olmuyor demekki işte:26:
Allah biran önce şifa versin canım:nazar:

canım kusura bakma dün ben yazılanları okudum ama benim sıpam yataktan düşünce ömrümden uzun yıllar ve aklımında bi kısmı gidince unuttum:17:
omurgada eğrilik ve düzlük duymuştumda omurilikte eğriliği ben yeni duydum:53:daha neler duyucaz bakalım..
geçmiş olsun canım..
benim aklıma 1 saat için gelenler..yakınlarda senin yakının,eşinin yakını yok mu 1 saat azranın yanında bulunsalar?eşinin iş yeri uzak mı?1 saatliğine eve gelse

Pasta düşüncesi beni de sardı ama sonunda buldum:28:,,kesinlikle pastam "1" olacak çünkü birdaha asla ilk yaşı olmayacak ve ben her formda pasta yaptırabilirim ama bunu yaptıramam diye düşündüm,temamı da bi şekilde pastayla bütünleştireceğim ve minnie ve 1 olsun istiyorum:nazar:
Örnek bi resim buldum ekliyorum,bu değil ama bu tarz bişey yapacağım bebeğim için:emir_bebek:
Eki Görüntüle 624068

bende öyle dşünüyorum cicim 1 herzaman öenmlidir dimi ama bidaha 1 temalı bir pasta ancak okul birincisi olduğunda falan yaptırız inşşş:34: üstelik bu şekilde seker hamuruyla kaplanmasıda gerekmiyor kremalı güzel bir pastayı böyle etrafında falan süslerle çok hoş gele getirebiliriz bende 1 şeklinde yaptırıcam kesinn:46:

Hayirli olsun inciniz canim:46::46::46:Bu da oğluşuna:16:

Eki Görüntüle 624129

mutlu_anne benim kızımada şöyle kafasıdan kukuleta olan bir diş resmi yapsana şeker teyzesi ya olurmuuu:26: üstündede zeynep ada'nın dişi çıktı yazsınn:9: belki diş buğdayımızda onu kullanırım cicim dizayn by mutlu_anne yazarım kenarına köşesine canımcım emeğe saygııı:34::54:

canımcım geçmiş olsun dolmuş taşmış geçmiişi okurken arada kaynamış şekerim nasılsın şimdi, annenler falan nerdeler bu süreçte gelip biri destek olamazmı sana zor ya allah hem kuzularımıza hem bize sağlık versin inşş

canımm hadı bakalım incini hayırlı olsunn yakışıklı erkekin tam bir delikanlı olma yolundaa:nazar::nazar:

ayrıca sorularıma cevap veren İLKİM, MUTLU_ANNE, ZADA ve TATLICADI sağolun şekerler ya doktor öyle dedi ama yinede takıyorum inş geçer kısa zamanda:26:

cnm hayırlı olsun inciniz...kocaman MAŞŞALLAH TARIK BUĞRAYA.....diğerleride gelir peş peşe..bizimde 5. dişimiz patladı dün...kolla memeyi cnm artık..

ayy cnm çok geçmiş olsun tatlım...bende dünkü sorunu gördüm tatlım soracaktım gittinmi nededi doktor diye ama erken diye sormadım..kendi adıma özür dilerim tatlım bazen havada gibi kalıyor yazdıklarımız ama gözden kaçıyor işte...eğerki bırakcak kimsen yoksa yanında götürcen mecbur tatlım bende aylarca diş için gittim geldim hemşire ablalar ilgilendi hep kızımla 45 dk sürüyodu bir pansuman 2 ay gittik geldik haftada 2 kere...ama tabi bu en son çare..eğerki kardeşin annen fln gelebilecek olursa süper olur..1 aycık idare ediverirler inş.

uykusuz bi anne olarak miraya ne dinlettiğinizi sorabilirmiyim.

Benim işimin olduğu bir gece eşim açmış cevşen dinletmiş,sonrada yasin,tebareke,amme dinlettik bitene kadar,,uyanmadı sonra,Devam eden geceler de sürekli
açıyoruz dinliyor ve dalıyor,,Mira gerçekten çok az uyuyan bir bebek,biz denedik ve verimini aldık,umarım sizde kısa sürede çözüme ulaşırsınız çünkü uyumayan bebeğin ne demek olduğunu ben çok iyi bilirim.Biranda %100 düzelme yok tabi fakat iyi geldi bize:nazar:

Planner bu senin için:54:Detay varsa özel mesaj at:54:Babyceren'i kızdırmak olmaz:9:
$ZEYNEP.webp

Benim işimin olduğu bir gece eşim açmış cevşen dinletmiş,sonrada yasin,tebareke,amme dinlettik bitene kadar,,uyanmadı sonra,Devam eden geceler de sürekli
açıyoruz dinliyor ve dalıyor,,Mira gerçekten çok az uyuyan bir bebek,biz denedik ve verimini aldık,umarım sizde kısa sürede çözüme ulaşırsınız çünkü uyumayan bebeğin ne demek olduğunu ben çok iyi bilirim.Biranda %100 düzelme yok tabi fakat iyi geldi bize:nazar:

Planner bu senin için:54:Detay varsa özel mesaj at:54:Babyceren'i kızdırmak olmaz:9:
Eki Görüntüle 624216

çok sağol canım deniycem bu gece inşallah bizdede olumlu sonuç verir.bizim dün gece ki uykumuz 3.30 da başladı mesela.rabbim başka sıkıntılarını göstermesin.geçici bi süreç sonuçta diye diye 9 ayı devirdik:34:en fazla 2 yaşına kadar sürecek.buna da şükür.temennim en kısa sürede düzelmesi bütün bebeklerin uykularının.

selamlar herkese:)

tatlıcadı__:52::52:dişiniz hayırlı olsun emi,tarık bugra seni dişlesin emi:))

mutluanne__canım yine sayfalar uçmuş:1:bende 1 yazılı pasta düşünüyorum:56:
cereninde pastası 1 di..eklerim resmini..bu arada prensesin uykusu birazda olsa düzelmiş çokkk sevindim:54::54:

bambucan__canım kendi adıma özür diliyorum evet okudum ama pek bir bilgim olmadıgı için cevap yazmadım,
ama geçmiş olsun yazabilirdim dalgınlıgıma geldi..geçmiş olsun canım..kimse yokmu sana yardımcı olabilecek..
allah yardımcın olsun çocukla zor olacak ama bir yolunu bulacan mecburen:54::54::54:

planner__canım bence kafana takma önemli birşey degildir bak doktorda öyle demiş zaten:54:

elif344__hoşgeldin cigerim inan seni merak ettik..geçmiş olsun sanada..öpom senide gönül ümüzüde:54:

yavrukedi__diş bugdayınız hayırlı olsun canım..

beykozla nagişi göremiyorum...

çok hızlı yazdım çünkü çağla durmuyo..daha detaylı yazmak isterdim..
unuttuklarım olmuştur mutlaka bekleyin geliyorum birazdan:1:
çagla dur kızım ya...edaack sende aklımdasın:1:
çağlaaaa...
neyse çağla durmuyo görüşürüz:1::1:

Back
X