2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

diş şeklinde pastayı es geç bencede
kadıköyde coşan pastacılık var orada tüm şeker hamuru kalıp ve mlzm bulabilirsin canım
baş ka başaaaa:44:

heeeheee iştee bende oraya gidicem bugun onları almak için cicim, birde ikramların (yani börek, yaprak sarması ve içli köfte olucak:) üstüne büyük çubuklu diş bayrakları yapayım diyorum, peçete halkalarını burda kendim yapabilirim bakalım akşama kadar yetirşirse tabiii:(

kızlar acil durum bana fikir verin;

zeynonun diş buğdayını daha bir iki hafta sonra yapacaktım ama bugun annem geliyor ve yarında kv yi bursaya götürelim dedik hemde amcaları zeynebı çok özelmiş ve görmek istiyorlardı, kv de dediki hep beraber olucaz nasılsa zeynonunda diş buğdayını yapalım orda.. hadiii... hiç hazırlık yapmadım henüz:( diyemedim tabi hem kimsesi kendi kendimize yapıcaktık diş buğdayını şimdi kalabalık ve ailemizle olmak daha önemli tabii, sonuç olarak ben yarına kadar yapabildiğim kadar hazırlık yaparak bursaya götürücem geçen akşam mutlu_anneciğimizin yaptığı kürdanlardan basmıştım işyerinde evdede kürdanlara hazırlamıştım o tamam yani birtek o var:1: diş kurabiyesi yaptırcaktım ama yetişmez oyuzden bugun gidip diş kurabiye kalıbı alıp ve şeker hamuru alıp evde kendim yapıcam akşama ilk deneyimim olacak korkuyorum ama cesaretliyimm:9: umarım güzel olur, diş pastasıda evde yapsam ki kalıbım yokk:26: onu götürmek zor iş ee gidince bursadan nerden buşayım diş şeklinde pasta:( pasta olayı zor yani onu es geçebilirim, napsam acaba ya fikir verin şekerlerr olduğu kadar olucak gerçi önemli olan ailemizle birlikte olmak ama yapabildiğim yetişebildiğim kadarıyla başka ne yapabilirim acabaa bukadar kısa süredee:26:

Canım kurabiye yaparsan pastayı boşwer bence,maksat adet yerini bulsun diye düşünüyorum,kurabiye de öyle zor değil zaten.ama illa pasta istersen oradaki bir pastanenin tel.ini ogrenip bugun siparis verisen yarına hazırda edebilirler,annezeynep falan söyler sana orada diş pastası yapan güzel bir pastane.Masa süslemesi icin
marketten haribo dişli şekerlerden alabilirsin,peçete halkalarını çıkış alıp kesebilirsin,yanında hazır dururlar onlarda.birkaç tane balon da alıp şişirdinmi,al sana party house:1:Aklıma bunlar geldi canım:26:

Ben sana söyleyeyim laf aramızda eşinle aranıza girmiş gibi olmayayım da o kaynana ve görümce alıştırmıştır Ece yi görmek için eşini ikna et demişlerdir.Biliyorum sen de Ece de kocacığını görmek istiyorsun,eğer o aileye katlanacağını düşünüyorsan git derim.Hep soracağım diyorum tam denk geldi,sen Marmariste yalnızken neden onlar hiç yanında olmadı?
pınardacım düşünki düğünümüzün bitmesini beklemeden saat 11de salondan ayrılan, evimize ece doğunca ilk defa gelen insanlar bunlar. eşim o kadar üzülüyor ki annesiyle kız kardeşi sonuçta vazgeçemezde. ne bileyim bir ömür çekicem bunları sıkıldım:14:
azraece__canım bence tuvaleti şimdi boşver..zaten zamanı gelince onu lacaksın..bakalım eşinin kalbinden
ne geçiyo senin için..
biraz uyanık olsana arkadaşım:))hediyeni al..
zamanı gelincede tuvaleti al:))

birde uyanık geçiniyorum dimi:)) tek maaşla olunca düşünüyorsun haliyle onuda. hep hediye hep hediye nereye kadar :52:

Günaydın işe gitmeye hazırlanan tüm annelere
günaydın canım
ah şu işlere biz gitmesek de sadece kocalar gitse ne iyi olurdu!

:D :D Günaydın bütün mutlu anneler bir haftanın daha sonuna geldik çok şşükür.Benim canım mutlu annem ve diğer güzel annelerim bebişlerine daha çok vakit ayıracaklar.Vicdanlar daha rahat olacak.Bende artık son hazırlıklarımı yaparım bana ve kızcazıma dinlenmek yok malesef bu hafta sonu :(.Olsun tatlı yorgunluklar bunlar.Hadi bitsin hemen bugün.:)
işlerini bitir de son haftalarında dinlen canım
inan çok ihtiyacın olacak
ben doğumdan önceki gün koçtaş'ta gezdim eşime parfüm aradım balkonları fln yıkadım bugünkü aklım olsa son 1 hafta hatta 1 ay boyunca ayaklarımı uzatır yer içer kitap okur uyur yürür kendimi hiiiç yormazdım!

Kizlar ne yaptiniz hediye isini veya 14 subat kutlama isini, bende halan tik yok..kafam durmus halde habire disari cikiyorum birseyler bakiyim diye bekli degisik birsey bulurum diye nafile..
Aklimda soyle birsey var..kalp seklinde album buldum onu alip hepimizin resimleri epey birikti onlari yaptirir icine koyup hediye ediyim diyorum olurmu

tatlım ben istanbul'daki bir butik kurabiyeciden resimdeki kutu ve kurabiyeleri aldım
normalde sevgililer gününü kutlamayız. fazla yabancı geleneği geliyor aziz valentine günü ama bu sene ömerin diş buğdayı için dolanırken bunu gördüm çok beğendim
muhtemelen o günü beklemeden veririm
$sevgililer.webp

geçen sene de bir kutu çikolata almıştım çikolataların üzerinde harfler vardı eşimin adı ve sevgi notu fln ekletmiştim
aa bir sene de eşimin gönleğine adını yazdırmıştım! hatta birkaç tane fazladan kıyafet içine dikilecek şekilde isim yazdırmıştım galatasaraylı çok beğenmişti!

Kizlar benim oglan ilk dogdugunda mothercare den aldigim tulumu giymisti beyaz ve uzerinde zurafa vardi ve farkinda olmasan ondan sonra aldigim cogu seyde zurafa oldu sonradan farkettim..hatta bir bahtaniyemizde de zurafa resmi var :)) birde bir hayir vardir diyorum ve zurafali birseyler yapmayi dusunuyorum..

sizin için anlamlıymış madem zürafalı olsun tabi hem çok güzel zürafalı temalar var
ben giraffe clipart ya da giraffe illustration yazınca karşıma çıkanlara bayıldım!

eee kizlar elinizimi yuttunuz :)) neden yazmiyorsunuz..
ay o nasıl bir tabir öyle yaa hay allah da seni güldürsün çılgın :9:

canlarım bizim temamız ayı olabilir benim usak kastamonulu ya anlamı büyük:9::9::9:
kuzum sen de temanı seç artık hazır araştırırken sizinkilere de bakalım kurtlu anneler olarak

"ömerle bulutların üstünde " ne güzel oldu böyleee
gerçekten de sıpamla bulutların üstüne 1000m.ye çıkmıştık balonla
doğmadan havalara uçurdu bizi hem bedenen hem ruhen
balon ve bulut olmalı temamızda kesinlikle!

Aslan teması yapsana ya da bulut. Evet evet bulut. Kapadokya da bulutlara doğru ucarken almıstınız ya önerin haberini. Hatta genişletip gökyüzü de yapabilirsin. Kuşlar bulutlar falan. Olmaz mı? Gökkusagı da koyabilirsin böylece???

Babyceren canım elimden geldiğince ve vaktim oldujca yardım etmeye calısırım sana da.
balon bulut gökkuşağı!
davetiyemize ya da hediyelerimize de balon ve gökkuşağının anlamını farklı bir şekilde ifade ederim
tabi bütün bunları kendim yapmalıyım bu tarz hazır bir tema yok :26:
haydi zeyneppp iş başınaaa!!!

çok teşekkür ederim canım o kadar işin arasında bir de zaman ayırıp bizim temamızı araştırdığın için

kimsecikler yok ortada ama birazdan evdekileri yatırdılarmı damlarlar buraya:)) o zaman benimde pilim bitmiş oluyor dayanamıyorum yatıyorum.

daha dün yazdım sanki malum olmuş gibi eşime tutturdu haftaya istanbula gel burdan izmire geçersin anneni karşılarsın onlan dönersin marmarise diye:44: hava tahminlerine bakarız iyi olursa gel nolur diyor. çocukla tek başıma ordan oraya zor olur diyorum ben eceyi özledim diye damardan giriyor:5: buyrun burdan yakın napıcam şimdi ben off off

aa kuzum niye taktın kafana? ne güzel işte eşini göreceksin? başka birşey mi var benim kaçırdığım?
gerçi istanbula otobüsle gitsen baya uzun sürer sanki
uçakla da havaalanı şu bu derken koşturmaca:26:
Hay allah icim parcalandi resmen sinirden aglayabilirim,nasil yapar yaa..halbuki sen ekmek parani kazaniyorsun o cocuklara bakarak insan olsa yapmaz..ben olsam elimden kesin kaza cikardi o bakiciyi yasatmazdim herhalde tuylerim diken diken oldu..
kızlar bana şu bakıcıyı hatırlatmayın sabah annem eşime anlattı arabada gelene kadar ağladım
ömerimle yaşıt o yavru
ömerime de benzetmedim değil
düşünüyorum kendi oğluma birinin öyle vurduğunu
daha doğrusu düşünemiyorum içim acıyor
yavrum nasıl da mülayim aslında
öyle kıyameti koparayım da demiyor medet umarcasına ağlıyor
nolur bu konuyu açmayın tutamıyorum kendimi
allah o kadına ölümü bile aratsın :43:

meleğim bu hazır temaya bayıldım çok sevimliymiş zürafa
gelen çocuklara zürafalı boy ölçer hediye edebilirsin

$giraffe-party-supplies.webp

Canım kurabiye yaparsan pastayı boşwer bence,maksat adet yerini bulsun diye düşünüyorum,kurabiye de öyle zor değil zaten.ama illa pasta istersen oradaki bir pastanenin tel.ini ogrenip bugun siparis verisen yarına hazırda edebilirler,annezeynep falan söyler sana orada diş pastası yapan güzel bir pastane.Masa süslemesi icin
marketten haribo dişli şekerlerden alabilirsin,peçete halkalarını çıkış alıp kesebilirsin,yanında hazır dururlar onlarda.birkaç tane balon da alıp şişirdinmi,al sana party house:1:Aklıma bunlar geldi canım:26:

sagol canım evet sanırım bu diş pastası oayını boşvereyim ben:) olmazsa normal bir pastanın büyük bir diş bayrağı çubuğu dikerimm olmazmı dimi amaa:1: balonu bende düşündüm hatta üzerlerine diş resmi çizerim diye düşündüm çocuklara veririm buda iyi fikir:54:

pınardacım düşünki düğünümüzün bitmesini beklemeden saat 11de salondan ayrılan, evimize ece doğunca ilk defa gelen insanlar bunlar. eşim o kadar üzülüyor ki annesiyle kız kardeşi sonuçta vazgeçemezde. ne bileyim bir ömür çekicem bunları sıkıldım:14:

canımm allah yardımcın olsun ya zor böylede sen takıp üzülme ama gereksiz bence keyfine bak gitmek istersende kocan için git canım:34:

Oku oku canım çıktı ayol:37:

Doğum günü konuşulmuş tüh kaçırdık malum en sevdiğim konuydu. Neyse kaldığınız yerden yine devam ederiz.
Bakıcı olayını sizden duydum ve çok kötü oldum iyiki izlememişim izlesem kesin uzun bi süre etkisinden kurtulamazdım. O kadını elime verseler parçalayabilirim.

MUTLU ANNE miramız iyileşmiş çok sevindim. Şu dişler çocukları mahvediyor hepsini çıkarsalar da rahatlasalar kuzular. Canım bu arada şişeyi çok beğendim sabun görüntü olarak daha çok hoşuma gidiyor; ama kolonya da güzel olur.:16:

PLANNER demek kuşadası planınız var çok sevindim canım ya:46::46::46::46::46: Seni ve zeynoyu görmeyi çok isterim. :21::21::21: Hem de büyümüş olurlar el ele tutuşup pıtı pıtı yürürler ay hayali bile güzel.:16: Dört gözle bekliyoruz şekerim:53:

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY temana ve davetiyene bayıldım harika olmuşlar defne karen çok şanslı senin gibi annesi olduğu için.Ellerine sağlık canım

YAVRUKEDİ günaydın şekerim bugün beste bir ilki gerçekleştirdi ve 8 de kalktı o yüzden geç kaldım. Öpüyorum seni ve güzel gözlü sinemisi:54:

ŞEKERİM ŞERBETİM nasıl acaba ya çok merak ediyorum görüşen var mı umarım ameliyatı iyi geçmiştir.

canım diş buğdayı için istersen süsleme falan da al onları taşıman zor olmaz. Aklıma başka şey gelirse yine yazarım

mutlu annecim çok şükür atlatmışınız ateşi gözünüz aydın. bir daha uğramaz evinize inşallah.

tahmin edersinki bende deli oluyorum sizlerle görüşebilmek için çok da güzel olur aslında. şu hava durumu da çok önemli benim için. soğuk olursa birden hava değişimi ece için iyi olmaz diye düşünüyorum. bakalım 2-3 gün geçsin karar veririm.

yeşilçay butikbebede senin konseptine uygun olabilecek çok güzel duvar stickerları var bir bak istersen.

kızlarr burda(kızıltoprak) öyle bir yağmur ve rüzgar varkii:( inş geçer ya kadköye gitmem lazım benimm kızıma diş kurabiye kalıbı alıcamm yaaa offff şansıma bakınn:5:

Günaydınlar canlarım,

Ateşi kovduk gitti,gelmesin birdaha istemem:9:
Şirinem bu sabah daha iyi çok şükür:nazar:
Elifçim sen hastane çantanı hazırladın mı?
yavrukedi de gitmiş yakın geçmişe,bende gittim geldim:16:
Azraece,İstanbul'a gelmene eşin,eşinin ailesi sevinecek ama belki birleri daha sevinecek unutma:34:
walla resimleriyle ağzımızı sulandıran küçük prensesini görme şerefine nail olur muyuz dersin birde:52:
Şekersizyeşilçay:Daveyiten harika olmuş canım:nazar:Madem gördük,bunu bi davet olarak kabul ettik:34:
Mira seni öpüyormuş,bende Defne Karen'i:54:

Herkese hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım:3:Butun hafta hava güzeldi,haftasonu geldi yine bozdu,bende buna
bozuluyorum:1:

canım bendede henüz faaliyet yok hala düşünüyorumm:1: bence senin hediyen çok güzel çok anlamlı bu fikrine ortak olabilirimm iznin olursa şekerimmm:9::54:

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım davetiyen çok hoş olmuş, renkleride çok güzel yalnız bunu açık davet kabul ettik ona göreee:9:

ANNE_ZEYNEP canım unnadoda istediğin ferforje dilek ağacından var bak istersen şekerimmm:34:

Ayıp ettiniz. Buyrun beklerim. Gelecekler haber versin ki adetleri ona göre yapayım...
Dilek agacı hangi markada? Göremedim

KIZLAR GÜNAYDIN BİRAZ GEÇ BİR GUNAYDIN OLDU:))

kızlar bu bakıcı videoyu bende izledim hatta 2 tane var nette arama motorunda aratırken 2 tane cıktı karşıma bi 55 yasında rus kadın bide baska...şok oldum yaa..yastıkla çocuğun kafasına nasıl vuruyor..nasıl yapabiliyorlar nasıl bu kadr cani olabiliyorlar elimle parçalamak istedim ikisinide..biliyosunuz benım kuzumada 2 ye kdr bakıcı bakıyor çok etkilendim ve eve kamera sistemi kurdurmaya karar verdım en azından caydırıcılığı olur..

planercim cnm pasta olayını bencede ess geçebilirsin kurabiye var nasılsa..şimdiden bol eğlenceler ve kolaylıklar diliyorum cnm...

mutluanne mira iyileşmiş çok sevindim..bidahada uzak dursun bu mikroplar yavrularımızdan..

meleğim bende henüz bişey bulamadım sevgililer gunu için..ama senin fikir hoşuma gitti bende yapabilirim..

veee bütün güzel anneler ve bebişleri kocaman öpüyorum sizleri...

kızlar acil durum bana fikir verin;

zeynonun diş buğdayını daha bir iki hafta sonra yapacaktım ama bugun annem geliyor ve yarında kv yi bursaya götürelim dedik hemde amcaları zeynebı çok özelmiş ve görmek istiyorlardı, kv de dediki hep beraber olucaz nasılsa zeynonunda diş buğdayını yapalım orda.. hadiii... hiç hazırlık yapmadım henüz:( diyemedim tabi hem kimsesi kendi kendimize yapıcaktık diş buğdayını şimdi kalabalık ve ailemizle olmak daha önemli tabii, sonuç olarak ben yarına kadar yapabildiğim kadar hazırlık yaparak bursaya götürücem geçen akşam mutlu_anneciğimizin yaptığı kürdanlardan basmıştım işyerinde evdede kürdanlara hazırlamıştım o tamam yani birtek o var:1: diş kurabiyesi yaptırcaktım ama yetişmez oyuzden bugun gidip diş kurabiye kalıbı alıp ve şeker hamuru alıp evde kendim yapıcam akşama ilk deneyimim olacak korkuyorum ama cesaretliyimm:9: umarım güzel olur, diş pastasıda evde yapsam ki kalıbım yokk:26: onu götürmek zor iş ee gidince bursadan nerden buşayım diş şeklinde pasta:( pasta olayı zor yani onu es geçebilirim, napsam acaba ya fikir verin şekerlerr olduğu kadar olucak gerçi önemli olan ailemizle birlikte olmak ama yapabildiğim yetişebildiğim kadarıyla başka ne yapabilirim acabaa bukadar kısa süredee:26:
Tatlim pecete halkasi ve su sisesi halkasini ben yaparim renk model yaz ozelden yeter
Ya da bayraklardaki tasarimini yolla ona gore yapayim
Kurabiyedendusler ayse hanim var
Omerin partisini o hazirliyir aradim sordum dis seklinde kurbiyeyi yarina yetistiririm dedi
Sen aksam aksam ugrasamazsan telefonunu yollayayim gorus
Pasta yetismez dedi ama ulku pastanesi yapiyor diye biliyorum
Simdi toplantidayim cikinca ararim ya da googledan arat ulku pastanesi ihsaniye bursa diye
Bu sube yeni acildi cikmazsa nalbantoglu subesinden numrasini isteyebilirsin

canım bendede henüz faaliyet yok hala düşünüyorumm:1: bence senin hediyen çok güzel çok anlamlı bu fikrine ortak olabilirimm iznin olursa şekerimmm:9::54:

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım davetiyen çok hoş olmuş, renkleride çok güzel yalnız bunu açık davet kabul ettik ona göreee:9:

ANNE_ZEYNEP canım unnadoda istediğin ferforje dilek ağacından var bak istersen şekerimmm:34:
Amaninnn hemen almam lazimmmmm sagol cnm cok makbule gecti!

heeeheee iştee bende oraya gidicem bugun onları almak için cicim, birde ikramların (yani börek, yaprak sarması ve içli köfte olucak:) üstüne büyük çubuklu diş bayrakları yapayım diyorum, peçete halkalarını burda kendim yapabilirim bakalım akşama kadar yetirşirse tabiii:(
Cnm istersen birkac tane pecete bulut yapayim size biryerde teslim ederim
Dedigim gibi pecete halkasi ve sise yazisi da yapabilirim
Zaten asagi yukari hepimiz bu kadar yapicaz
Heyyy bu aile biziz isteeee
Balonun renkleri bile ayni nerdeyse :8:
kuzum bu arada istanbul kac saat ordan cok yorucu olmaz mi?
Kv de ordaysa zaten bosverrr dicem ama karismiim cok :)
Annezeynep bu senin için,,netten buldum:9:Sen arama bulamazsın:54:Sadece bu forumda var :16:
Eki Görüntüle 627509
In misin cin misin arkadasim sen hizir gibisin valla :)
Hemen kopyaladim ama senle baska isim olcak az kaldi :8:

Tatlim pecete halkasi ve su sisesi halkasini ben yaparim renk model yaz ozelden yeter
Ya da bayraklardaki tasarimini yolla ona gore yapayim
Kurabiyedendusler ayse hanim var
Omerin partisini o hazirliyir aradim sordum dis seklinde kurbiyeyi yarina yetistiririm dedi
Sen aksam aksam ugrasamazsan telefonunu yollayayim gorus
Pasta yetismez dedi ama ulku pastanesi yapiyor diye biliyorum
Simdi toplantidayim cikinca ararim ya da googledan arat ulku pastanesi ihsaniye bursa diye
Bu sube yeni acildi cikmazsa nalbantoglu subesinden numrasini isteyebilirsin

Amaninnn hemen almam lazimmmmm sagol cnm cok makbule gecti!

Cnm istersen birkac tane pecete bulut yapayim size biryerde teslim ederim
Dedigim gibi pecete halkasi ve sise yazisi da yapabilirim
Zaten asagi yukari hepimiz bu kadar yapicaz

zeynepcim canım çok sagol ayyy çok duygulandımmm:54::54: canım teşekkür ederim teklif etmen bile yeter yorarmıyımm ben seniii hiççç artık olduğu kadar napayımm, şimdi kadıköyden geldim diş kurabiye kalıbı, kurabiye sapları ve dişim çıktı kurdelaları aldım (mavi ve pembe) ve şeker hamurları aldım beyaz pembe ve mavi:) niye mavi diyecek olursanız bursada eltim var bebeği zeynepten 15 gün küçük onun daha dişi çıkmadı ama belki onunda hoşuna gider diye hem pembe hem mavi yapıcam yakında çıkar nasılsa dişi şimdi evde iki bebek varken birine böyle hazırlık yapıp diğerini yoksun bırakamam içeme sinmez, negüzel rengarek egleniriz işte, akşama çokk işim var yanii kızlar, diş pastasından vazgeçtim, peçete halkalarınıda burda basıcam birazdan:9:

kızlar dilek ve kart ağacımı aldım bir tane daha farklı bir model var onun daha çok dalı vardı ama eline yüzüne batar çok sivri diye bunu seçtim
hem çınar ağacına da benziyor

TEŞEKKÜRLER PLANNERRR
:109:
$19661_030113_4836.webp

zeynepcim canım çok sagol ayyy çok duygulandımmm:54::54: canım teşekkür ederim teklif etmen bile yeter yorarmıyımm ben seniii hiççç artık olduğu kadar napayımm, şimdi kadıköyden geldim diş kurabiye kalıbı, kurabiye sapları ve dişim çıktı kurdelaları aldım (mavi ve pembe) ve şeker hamurları aldım beyaz pembe ve mavi:) niye mavi diyecek olursanız bursada eltim var bebeği zeynepten 15 gün küçük onun daha dişi çıkmadı ama belki onunda hoşuna gider diye hem pembe hem mavi yapıcam yakında çıkar nasılsa dişi şimdi evde iki bebek varken birine böyle hazırlık yapıp diğerini yoksun bırakamam içeme sinmez, negüzel rengarek egleniriz işte, akşama çokk işim var yanii kızlar, diş pastasından vazgeçtim, peçete halkalarınıda burda basıcam birazdan:9:
Hadi bakalim kolay gelsin o zaman
Ihtiyac duyarsan HUUUU demen yeterli canim
Firsatiniz olursa Zeynomu gormeyi isterim biz hsonu ev ve avmler arasinda mekik dokuayacgiz bir planimiz yok yani

Omercik kiyafetlerine sigmaz oldu kollar bacaklar kisa geliyor kuzuma alisveris yapacagim

Back
X