Ya 11 sayfa geri okudum daha bitmedi bitmedi
laf yetistiemiyorum.
Pelin 7 pelinecok gecmis olsn cnm. Basabiliyor degilmi?
Melegim mahirin çanta cok guzel benim temam ugur bocegi
Güle güle kullansin. Yemek olayna fazla takma nolur. Cok sik hasta olan bi cocuk degil. Saglikli da yavrum. Bu kadar olmazdi dedin ya belki dişler cok zorluyor. Uzulme tamam mi?
Alyel feyzanur ile yaren nur ayni gun gelmisler ayyy ne guzel bir de edaack da var yusuf emre. Dogum gunu arkadasiyiz. On kg gormussunuz bende gördüm sonunda. Bakici yaradi sanirim
maşallah
Talay cnm sen nasilsin fazla uzme cok sorgulama olup bitecekleri sanirim biraz kara kara dusunuyorsun. Sen ikisine de harika bakacaksin hem de saglam akli selim halinle
az kaldi sayilir cinsiyet ogrenmeye hadi bakalim.
Azraece cnm bi otur totonun üstüne:)) gez gez nereye kadar:)) saka saka cnm ohhhh sefan olsun cok iyi yapıyosun. O ecosu op lutfen. Ananemizi de alt edersin sen.
Beykoz cnm enesime masallah harika bir gelisimi var
annesini aramaz mi onlar bizi unutmazlar nazlari da kaprisleri de bize
bu arada ben de bjkliyim. Babye duyurulur
:13:
Dahaaaaa;
Mutlu anne mutlu anne
esine bravo.her ne kadar batirsa da bunu yapiyor olmasi cok dogru. Esim bu konularda cok ketumdur. Bir kere yakin zamanda elinden kahve icmisligim vardir sanırım birkac ay oldu
Birde 3 sene kadar once yağsız tuzsuz pilav=lapa yapmisti.ben isteydim. Telde sana pilav yaptim askim demisti ama biraz garip oldu sanki demisti
eve gelince lapayi sutlaca cevirmistim hic unutmam
arada yumurta kirabilir etrafi batirarak sucuklu ve peynirlisini yapabiliyor
yani yemek yapan adam eyidir eyi
Baby kiyafet hosmus ve sana çooook yakismistir. Kargo ile isterdim ama 36 beden falandir bana olmaz malum 50 bedenden 42ye yeni düştüm
Ilkim nerelerde ya onu da bir aramak lazim
Chiciro ay dogru mu yazdim ki
sagolasin azizim ama ben yaren nurumu bazen cadi diye seviyorum. Banane banane
Bu arada iyi uyku tulumu alio memnun jalanlardan rica ediyorum bilgi paylassinlar
Bugun KACAK ZADA ILE RUSTUM. Cok iyiler. Sileye yazliga gitmisler.ada istahsizmis.gecen 1, 5 yas asisini olmus ates sitma tutmus. Neyseki gecmis kuzumdan
kendi de iyi ama cok yogun hic firsat bulamiyormus.
Boyle.simdilik bu kadar. Bu aksam cok takildim. Malum bugun calistim. Kizim babasiyla ise gitti Cok merak ediyorlarmis. Babannesine gectiler. Oradalar cok trafil olduğu icin cikamadilar. Ben de karsiya gecemedigime pisman oldum.
Genel olarak iyiyiz canlarim
Pelin 7 pelinecok gecmis olsn cnm. Basabiliyor degilmi?
Melegim mahirin çanta cok guzel benim temam ugur bocegi
Alyel feyzanur ile yaren nur ayni gun gelmisler ayyy ne guzel bir de edaack da var yusuf emre. Dogum gunu arkadasiyiz. On kg gormussunuz bende gördüm sonunda. Bakici yaradi sanirim
Talay cnm sen nasilsin fazla uzme cok sorgulama olup bitecekleri sanirim biraz kara kara dusunuyorsun. Sen ikisine de harika bakacaksin hem de saglam akli selim halinle
Azraece cnm bi otur totonun üstüne:)) gez gez nereye kadar:)) saka saka cnm ohhhh sefan olsun cok iyi yapıyosun. O ecosu op lutfen. Ananemizi de alt edersin sen.
Beykoz cnm enesime masallah harika bir gelisimi var
Dahaaaaa;
Mutlu anne mutlu anne
Birde 3 sene kadar once yağsız tuzsuz pilav=lapa yapmisti.ben isteydim. Telde sana pilav yaptim askim demisti ama biraz garip oldu sanki demisti
Baby kiyafet hosmus ve sana çooook yakismistir. Kargo ile isterdim ama 36 beden falandir bana olmaz malum 50 bedenden 42ye yeni düştüm
Ilkim nerelerde ya onu da bir aramak lazim
Chiciro ay dogru mu yazdim ki
Bu arada iyi uyku tulumu alio memnun jalanlardan rica ediyorum bilgi paylassinlar
Bugun KACAK ZADA ILE RUSTUM. Cok iyiler. Sileye yazliga gitmisler.ada istahsizmis.gecen 1, 5 yas asisini olmus ates sitma tutmus. Neyseki gecmis kuzumdan
Boyle.simdilik bu kadar. Bu aksam cok takildim. Malum bugun calistim. Kizim babasiyla ise gitti Cok merak ediyorlarmis. Babannesine gectiler. Oradalar cok trafil olduğu icin cikamadilar. Ben de karsiya gecemedigime pisman oldum.
Genel olarak iyiyiz canlarim