• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beykozum uzuldugun seye bak , guzelim cok degil bir kac hafta sonra iyiki kestirmisiz diyeceksin cunku ayni durumu bende yasadim..oglumu antepte iken bizde uc Numara kestirdik ve cok uzulmustum fakat sonrasinda defalarca iyikide kestirmisiz dedik gerisine gelen saclar cok daha saglikli oluyor inan bunu zaten ilerleyn zamanda sende sahiit olursun..

inş melegimcim iyiki kestirdik derim hemen uzuyorsa sorun yok canım saol böcegim :27:
sac rengi degiştimi melegim koyulastımı biz kestirdik diyince koyulasır diyolarda canım :49:

Amaan ne olcak cnm bir yudumdan hem seker degilki :)) bizimkide bugun ictigim latte kahveden istedi bende verdim bir yudum aldi ama yuzunu gormen lazim dogduguna pisman olmus gibiydi yani bir daha istemedi bende rahat yudumladim ...

Ohh masallah sen koca cok calismali sana yetismek zor :)) ihtiyacsa alinacak tabiiki yani o nevresimlerin uzerinde yatarken iyide alirkenmi iyi degil :))
biliyomusun ben latte hiç içmedim:14:o ne ki:14:acaba içtimde adınımı bilmiyom:9:
kocam çalışsın işi ne:)kapmış benim gibi birini daha ne istiyo:))
aldıgım nevresim şu kaygan olanlardan:23:satenmidir nedir:23:ilk defa alıyom:23:işlaa gece uyurken yataktan kayıp düşmem:27:
hayır alışıkta degilim kullananlar bilgi versin:27:yatarken bi yere tutunmak gerekiyomu:))
yarın gelip yazmassam bilinki yataktan kaydım düştüm:9:hastanedeyim:9:
Kuzucum geldi misil misil uyuyordu. Sessizce ustunu değiştirdim uykulu gozunu acti bana guldu anne dedi kollarimi oksamaya basladi. Sonra yatirdm. Optum öptüm cok ozledm. Beraber yattk yapisti bana. Numaradan uzaklasmaya calistikxca sokuldu da sokuldu. Uzaklasmama izin vermedi boynuma sojuldu ellerimi kollarimi oksadi ozlemis bebeğim beni

cigerim öyle bir anlatıyon ki anı yaşatıyosun:))kendimi yaren nurun yanında hissettim valla:9:

Son düzenleme:
saatler olsun melegim abim:))
iyi yapmışın canım güle güle kullan,eminim yakışmıştır güzel arkadaşıma..
benim saçlarda çok uzadı acaba diyorum küt kestirsem bana yakışırmı:26:yani omzumdan az yukarı anladınızmı:51:
fikir verirseniz sevinirim:44:

Oyy abi diyen dillerini yiyim ehueheuheue :)) benzedimde gercekten ..yalniz Mahir garipsemedi sacimi ben hep arkadaan topladigim icin anlayamadi herhelde neyse gitti saclar ama bence iyi oldu kurutma derdi yok tarama derdi yok super oldu ya...

Sana kanimca kut cok yakisir, Ceren e de mesala cok yakismisti eminim sanada iyi gider bu model..saclar dalgali degilde duzse daha cok iyi gider..seninde duz du dimi bana oyyle geldide..

Bu arada kizlar Enes sac kestirirde melegim teyzesisi kestirmez mi :)) tabiki eksik kalmasin ...bende bugun saclarimi kestirdim uc Numara degil ama ona yakin cok kisa kestirdim cunku artik sac dokulmesi ile basedeemedim ne yaptim ise olmadi..arkasi amesikan trasi gibi oldu:)) amaaann iste idare etsin ne diyim kel kalmaktan iyidir :))

ilahi melegim cok güldüm ikinizi yan yana koyup cekmek lazım sende beyazsın eneste casper gibi komik olurdunuz:8:
eşim kellogs diyo enese :9:
kellogsun teyzesi bosver kökü sende uzar bebegim eşine söle benim yerime öpsün kafandan :9:
saka bir tarafa sen ne yapsan yakısır kalbin yüzüne yansımıs balböcegim :54:
hayırlı olsun yeni sacların inş dökülmende kesilir :16:

öpücem sizin yerinize teyzeleri şimdi uyuyoooo pasam:24:

Oyy abi diyen dillerini yiyim ehueheuheue :)) benzedimde gercekten ..yalniz Mahir garipsemedi sacimi ben hep arkadaan topladigim icin anlayamadi herhelde neyse gitti saclar ama bence iyi oldu kurutma derdi yok tarama derdi yok super oldu ya...

Sana kanimca kut cok yakisir, Ceren e de mesala cok yakismisti eminim sanada iyi gider bu model..saclar dalgali degilde duzse daha cok iyi gider..seninde duz du dimi bana oyyle geldide..

evet melegim abim saçlarım fönlüyken düz:))normaldede düz ama boyatmaktan saçımın dogallıgı bozuldu biraz kabarıyo bende fönle biraz düzeltiyorum:51:demek kısa saç bana yakışır:17:bakalım daha yorum istiyorum:))
aman kökü bizde boşver uzar dimi canım:34:

Dilberegecim maasallah oglusuna :nazar:

nagişim sana kanım bu yuzunden kaynamıs demek hürremim :16:

kızlar enesin sacını babası 3numara yaptı ve kabak gibi kafası cıktı ortaya hiç begenmedim alısamadım cok kötüyüm geri tusu yokki döniyim oglusumun saclarını geri alıyım öhö öhö öhhhöööö:43::43::43:

Oyy kiyamam ki kusuma. Üzülme annesi yerine gelecek o guzelim saçlar. ne derler koku onda uzar cnmcim.

Belki de ondan kaynamistr. Kiz kardesim de senle ayni yil dogumlu.benim de ondan mi kaynadi acaba:1: :16:

biliyomusun ben latte hiç içmedim:14:o ne ki:14:acaba içtimde adınımı bilmiyom:9:
aldıgım nevresim şu kaygan olanlardan:23:satenmidir nedir:23:ilk defa alıyom:23:işlaa gece uyurken yataktan kayıp düşmem:27:
hayır alışıkta degilim kullananlar bilgi versin:27:yatarken bi yere tutunmak gerekiyomu:))

cigerim öyle bir anlatıyon ki anı yaşatıyosun:))kendimi yaren nurun yanında hissettim valla:9:

kız sen iyi tutun bence yada eşini bagla
özellikle eşin kayarsa fenaaa:27:
+18 dıttttttttt :9:
sabahlar olmasın :1:
kaza sonucunda nüfusta artıs :118:
olduda bitti maasallah :23:

$988311_742735825743219_1594648414_n.webp
herkesi saygıyla ve sevgiyle selamlıyarak huzurlarınızdan ayrılıyorum:):42::42:
çok uykum geldi ve agırlaştım,artık beni taşuyabileceginize pek inanmıyorum:9:
iyi geceler :3:

Selam arkadaşlar,

İş yerindeki ilk haftam fena geçmedi.. biraz sıkıcıydı aslında belki önümüzdeki haftalar işlere adapte olunca daha keyifli olabilir..
Dün gece Kaan çok öksürdü yavrum öksürdükçe yutkunmakta zorlandı ve ağladı..
Sabah hemen doktora götürdüm.. Boğazlar fena olmuş kızarık ve iltihatplı.. kulaklardan şüphelendi doktorumuz baktı ama içini göremedi hemen hastaneye KBB ye gönderdi.. Hastaye gittil kulaklara bakıldı ve orta kulak iltihabı başlangıcı dedi :(( yavrumu bi görseniz o kadar kötü ki öksrürmeye korkuyor resmen belli ki çok canı yanıyor.. Antibiyotik verildi tabiki.. ve öksürük şurubu
Gitmişken boy kiloya da baktık.. 3 cm uzamı 86 cm olmuşuz ama hiç kilo almamışız :(( belki hastalıktan dolayı da olabilir dotor ama iştahı gayet iyiydi güzel yemek yiyordu niye almamış ki 10,500 Kg yuz.. 11 olamadık daha :(

Off bugün yorucu geçti.. hastane orası burası derken.. yorulduk akşam Kaanı banyo yaptırdım yatırdım bakalım bu gece nasıl geçecek.. Yarın da düğün var gidip erkenden yatayım da yarın gözlerin altı şiş olmasın bari..

Öptüm kızlar kendinize ve kıymetli bebişlerinize iyi bakın tamam mı?

Gecmis olsun cnm kaanima:ssz: yaren nur da da bir ara baslangici olmustu cok daha küçükken ama cabuk atlatmistk. Ins kaan da cabucak iyileşir.
Ise de yavas yavas ancak adapte olursun cnm.
Boyuna kilosuna yine de masallah:nazar: kilo almamis:44: istah iyiydi diyorsun ama kaka sayıları fazlalasti mi disler vs. Yada daha cok hareketlidir bu aralar yakiyordur yakisikli. Sende kendine ve kaana iyi bak cnm:16:

inş melegimcim iyiki kestirdik derim hemen uzuyorsa sorun yok canım saol böcegim :27:
sac rengi degiştimi melegim koyulastımı biz kestirdik diyince koyulasır diyolarda canım :49:

Yok cnm ne koyulasmasi aksine beyazlarin cikti ortaya kabak gibi :)) ne yapalim biz o saclari alnimizin ak akiyla beyazlattiik..benim hayatimin ispatlatlari her biri..

Dersin merak etme hatta melegim demisti gercekten dogduymus diyeceksin her iddiasina varim looo ;:)))

Bu arada bana bal bocegim demene bayiliyorum guzel Beykozum agzina saglik

Bende babynin gidisine dayanamayarak huzurlarinizdan ayriliyorum:16:

Herkese misil misil uykular diliyorum. yarin girersem muhabbetlesiriz. Cik cikk cik:1: deyince aklima tatli cadi geldi napiyor acaba?:44:

Somebody yazmiyorsun artik.slm:3: arada yazsana cnm. Bade nasil neler yapiyor sen nasilsin?
Öptüm kizlar:54:

ilahi melegim cok güldüm ikinizi yan yana koyup cekmek lazım sende beyazsın eneste casper gibi komik olurdunuz:8:
eşim kellogs diyo enese :9:
kellogsun teyzesi bosver kökü sende uzar bebegim eşine söle benim yerime öpsün kafandan :9:
saka bir tarafa sen ne yapsan yakısır kalbin yüzüne yansımıs balböcegim :54:
hayırlı olsun yeni sacların inş dökülmende kesilir :16:

öpücem sizin yerinize teyzeleri şimdi uyuyoooo pasam:24:

He valla tam resimlik olduk :)) op cnm doya doya op oyle sari keltos opulmezmi oyy canim cekti bak..bende bizimkine kellem sende kalsin diye opup duruyordum yalniz ters tepki yapti saclarim dokulmeye basladi yaa..oglan alindi galiba baksana basima geldi resmen...benim su som agzim yokmu off..

Yok cnm evli 2 yasinda melikemiz var ve kardesim calisiyor o da senin gibi deli doludur lafini esirgemez:16:

ay Allah bagıslasın :16:
demek seneden kaynaklanan bir durum sen beni daha iyi anlarsın ozaman bebegim cok sev beni :27:
size abla diyebilirmiyim:9:
şimdiden kardesini sevdim cok iyi kızdır eminim aynı senenin cıtırlarıyız nede olsa :51:
ben kendimi övmeyi sevmem zaten mütevazılığımı mükemmelliğime borçluyum:52:
nese 2.bebegi düşünüyormu canım gardasın :49:
kulakları alev almıstır şimdi kızın :9:

çok duygulandım okuyunca.... bebeğinizi Allah korumuş desenize...

benim de ikizimin birini ilk haftalarda kaybettik... ikiz olduğunu doktora ilk gidişimizde, normal kesenin yanında sönmeye başlamış 2. bir kese görmemizle öğrenmiştik. doktorum çok yakın bir çocuk cerrahı arkadaşımızın eşiydi. çok dürüst ve açık sözlü biriydi. hiç unutamam kendisini :16:

bu arada, bir ara topik olarak doğum hikayelrimizi yazmıştık. boş bir vaktinizde doğum hikayenizi yazınız da okuyalım :34:

sağol chihiro....evet allah korudu yoksa normal hamile olduğumu bilemeden çıkacaktım o hastaneden amelyt olarak..nasip değilmiş,,allah bu yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...eşimin abisi,ablası çift yumurta ikizleri...hamile olmadan önce eşimle konuşurduk ya ikiz olursa diye ama nasip işte..

en kısa zamanda yazarım doğum hikayemi...

canım cok zor günler gecirirmiş Allah onları nasıl biliyorsa öle yapsın insan hayatı ucuz artık :47:
benim adet günüm 500 küsür cıkmıstı millet o yüksekmiş ikizdir belki dedi ama tekiz
2tane enesle bakırköye yatardım rabbim acımıs sükürler olsun :16:
sag salimler saka yapıyorum 5te olsa bakarım ben yeterki dermansız dert vermesin rabbim varsın azgın olsunlar :49:

evet canım zor günlerdi ama geçti çok şükür..tşk ederim.... kistle,dış gebeliği ayırt edemiyo ve başımıza opr.dr olarak çıkıyor..allah korusun böylelerinden...

öyle canım sağlıklı uzun,hayırlı ömürleri olsun biz anneyiz her şeylerine katlanıyoruz...

hu hu nevresim takımın % 100 satense dikkat derim...evliliğimin ilk aylarında sermiştim...yastık,yorgan torbası,çarşafı hepsi satendi...lila renginde çok şık durdu...

aylardan kasım ayıyıdı:) havalar soğuktu ama bir heves işte...eşim bununla üşürüm ben dedi...yaa bi şey olmaz üşürsek yarın kaldırırım dedim....neyse yattık...gece küttt diye bir ses geldi...bi doğruldum ki eşim yerlerde söyleniyor...ben başladım gülmeye hepten sinirlendi battanye aldı salonda yattı.....çok komikti....duyurulur....

ay Allah bagıslasın :16:
demek seneden kaynaklanan bir durum sen beni daha iyi anlarsın ozaman bebegim cok sev beni :27:
size abla diyebilirmiyim:9:
şimdiden kardesini sevdim cok iyi kızdır eminim aynı senenin cıtırlarıyız nede olsa :51:
ben kendimi övmeyi sevmem zaten mütevazılığımı mükemmelliğime borçluyum:52:
nese 2.bebegi düşünüyormu canım gardasın :49:
kulakları alev almıstır şimdi kızın :9:26::22::

Sevmem mi seni beykozum cok seviyom zaten:16:
Iyi kizdir iyi:1: 2. Yi dusunmuyor simdilik esi istiyor ama kendinde o cesareti bulamiyor henuz.

Sabah 8de kalkan kizimi henuz uyutamadm. DefLarca denedm aglayip durdu attim besige kendi uyjsun diye anne anne diye seslendi masum masum icim gitti aldm sonuc mu yasadigim bu gerginlik ten dolayi:47::47::47: boyleyim iste.

Ben yatakta kaldm beni uyuyor saniyor krndi icerde cadirda oyuncaklari ile oynuyor. Offf kizim offf.
Ben uyku egitimi falan veremem sanirim bir memeyi biraktik nasil olduysa.

Simdi icerde babasini durtuyor o da uyuyor baba baba diyor.

Uyumadi bir akrabamizin 52si var onun kKuranina gidecez daha yemek yemedi hazirlanacaz huysuzlancak ondan uyutmak istiyorum.

Sanirim bu kizin istemedigi hiçbir şeyi ben ona yaptiramayacam.

Simdilik opuldnz. Yemek hazirlayayim bari

Masallah defnecigime:nazar: cok akilli o da. Motor u super super cnm.:16:
Bu arada kasinti varmış gecmis cok sukur. Simdi de nezle olmus sanirim guzelim. Ins ilerlemez de toparlanir hemen.
Sofra kurmana yardimi super ya.

Bu arada vakit çok kisitli ki. Neye yetisecez sasiyoruz.

Is en buyuk zamani calan ama mecbur. Pilimiz orda bitiyor aslinda. Ama kuzularla biraz sarj oluyoruz diye düşünüyorum.

Mesela basim cok agrir ama kizima kavusunca çoğunlukla gecer vs...

Su parmak oyunu ne bi de at kisla mi yazmissin nasil onlar bizde oynayalım? Bas parmagim nerdesin burdayim olan mi?:1:

Mentossori topigine yeni oyunlar lazim kızlar paylasimlara devam:))

Youtube a gülçin öğretmen yaz sekerim. Oyunun adı at alkışı

Selam arkadaşlar,

İş yerindeki ilk haftam fena geçmedi.. biraz sıkıcıydı aslında belki önümüzdeki haftalar işlere adapte olunca daha keyifli olabilir..
Dün gece Kaan çok öksürdü yavrum öksürdükçe yutkunmakta zorlandı ve ağladı..
Sabah hemen doktora götürdüm.. Boğazlar fena olmuş kızarık ve iltihatplı.. kulaklardan şüphelendi doktorumuz baktı ama içini göremedi hemen hastaneye KBB ye gönderdi.. Hastaye gittil kulaklara bakıldı ve orta kulak iltihabı başlangıcı dedi :(( yavrumu bi görseniz o kadar kötü ki öksrürmeye korkuyor resmen belli ki çok canı yanıyor.. Antibiyotik verildi tabiki.. ve öksürük şurubu
Gitmişken boy kiloya da baktık.. 3 cm uzamı 86 cm olmuşuz ama hiç kilo almamışız :(( belki hastalıktan dolayı da olabilir dotor ama iştahı gayet iyiydi güzel yemek yiyordu niye almamış ki 10,500 Kg yuz.. 11 olamadık daha :(

Off bugün yorucu geçti.. hastane orası burası derken.. yorulduk akşam Kaanı banyo yaptırdım yatırdım bakalım bu gece nasıl geçecek.. Yarın da düğün var gidip erkenden yatayım da yarın gözlerin altı şiş olmasın bari..

Öptüm kızlar kendinize ve kıymetli bebişlerinize iyi bakın tamam mı?

Çoook gecmiş olsun :(

Dilberegecim maasallah oglusuna :nazar:

nagişim sana kanım bu yuzunden kaynamıs demek hürremim :16:

kızlar enesin sacını babası 3numara yaptı ve kabak gibi kafası cıktı ortaya hiç begenmedim alısamadım cok kötüyüm geri tusu yokki döniyim oglusumun saclarını geri alıyım öhö öhö öhhhöööö:43::43::43:

Ya niye sana sormadan kestirmiş ki. Ben olsam kıyameti koparırım

dilberegecim çok geçmiş olsun Kaancıma. yavrum canı acıyor dedin ya içim cız etti keşke hiç hastalanmasalar.

nagiş mahmut he:))) güldürdün beni. valla sana malum olmuş nagiş popom çok ağrıyor:)) hem bel fıtığımdan hem de ece kucağımdan oluğundanmı yollarda en çok popom ağrıyor:)))

kızlar izmirde hava çok güzel kısa kollularla gezdim. bugün ece ve arabasıyla bir de bebek çantamızla 3 otobüs değiştirerek büyük teyzeme gttim oradan 2 otobüslede manevi halamlara bana sen delisin diyorşar nasıl böyle geziyomuşum diye:))) tabi dönerken taksiye bindim ama bakıyorum kendime hiç canımın kıymetini bilmiyom ben:(((

Mammutlar hayırlı olsun sekerim gez valla ohhh misss. Keske ben de calışmasam da her gun bi yere gitsem. Cok özendim

Bu arada kizlar Enes sac kestirirde melegim teyzesisi kestirmez mi :)) tabiki eksik kalmasin ...bende bugun saclarimi kestirdim uc Numara degil ama ona yakin cok kisa kestirdim cunku artik sac dokulmesi ile basedeemedim ne yaptim ise olmadi..arkasi amesikan trasi gibi oldu:)) amaaann iste idare etsin ne diyim kel kalmaktan iyidir :))

Gule gule uzat. Ve cantanızı gule gule kullanın cok begendim

selam cankuşlar:3:hepinizi sevgiyle selamlıyorum:42:
kısaca özet geçecek olursak bugün gezdik tozduk:8:hava çok güzeldi,önce çarşıya gittik biraz alışveriş yaptım:27:
kocam yakında beni boşayacak:27:yeni nevresimler:23:yeni iç çamaşırları:23:sanırım dolunaya giriyoruz uuuuu:24::24::24:
neyse konuyu degiştirelim:51:
çağlayla ceren avm yi alt üst ettiler:37:çok yaramazlar çok:)
sonra abimlere geçtik oturduk:27:ya ben size herşeyi anlatmak zorundamıyım:9:
çocuklar 11 de uyudu:51::51:bugünlük böyle oldu napalım:51:
çağla kahve içti:30:benim kahveme dadandı:30:biraz içti napayım:37:
Uuu satense 3. Geliyoooo :) pamuklu satenleri seviyorum ben ama. Bi tane kırmızı tam saten var o cok kayıyo.

Bugun fotoğrafcılık kursum basladı. Kuzuyu babanneye ve babaya bıraktım. Belediyeden arkadasımla yazılmıştık cıkışta kahve keyfi yaptık sonra kuafore gittim ;) iyi geldi. Defnoşun yemeğini yedirdim nerdeyse mama sandalyesinde uyuyacaktı aldım yatırdım. Guya ben de yatıcaktım ama takıldım yine okumaya. Cok yorgunum halbuki. Dun de arkadasıma gittim kızlarla toplandık. Bebeler oyun oynadı biz de sohbet muhabbet.
Bayram tatilinden beri pilatese gidemiyorum. Hoş şantiyede her gun iyi egzersiz yapıyorum ordan oraya koşarken :) gerek kalmayacak gibi. Zaten havalar da erken kararıyo. Kuzudan da ayrı kalmak istemiyorum. Şimdilik evden idare edicem.

Mutlu günler

Back
X