• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meleğim ece külotlu çorap ve çıtçıtlı badiyle tartıldı bezini de yeni değiştirmiştim 100 gr düştük yinede.

dilbercim yazmadım kaç gündür maşallah kaancıma. ece ile aynı gidiyor gelişimleri. yap bozda yapmış afferin yakışıklıma. eğer onu çözdüyse hemen farklı olanından al ilk siz yapın hep onun göreceği şekilde arkası gelir muhakkak.

annem yarın gidiyor. ecenin resmen uşaklığını yapıyor beni deli ediyor. sabah kalkınca yataktan benim cadı annannem diye bağırıyor:)) ctesi görcem onu ben kalacak yine benim elime:)) aşure yaptık, arkadaşlara gündüz gezmesine gittik sayılı gün bitti bile. ben de doktora gittim yine ferritin değerlerim çok düşmüş:)) içmek istemiyorum o kan haplarından çok iştah açıyor. beslenme yönü dicenizde zaten iyi yiyorum anlamadım bu işi annemde eceyi emzirdiğinden bıraktır artık deyip duruyor.

bugün gittiğimiz gezmekte 2 yaşında kız çocuğu vardı çok öksürük nöbeti geçiriyormuş ona da alerji demişler ilaç içmiş fayda etmemiş başka doktora götürmüşler yalancı boğmaca çıkmış. aklınızda bulunsun diye yazım dedim.

Ayy aynen valla biz de aynı saatte oturuyoruz sabah 6.30 da da işe gitmek için kalkıyorum uyuyup kalıyorum akşam.
seni tebrik etmek lazım iki çocukla yine de gayet iyisin. Ben buradan iki ve daha fazla sayıda çocuklu anneleri tebrik ediyorum.
.

gayet iyimiyim bilmiyorum çok yoruluroum:ssz:çokşükür ki eşim bana çok yardımcı o da vurdumduymaz olsa mahvolurdum,ne anneden ne kaynanadan hiç şansım yok:ssz:ikiside gelse misafir gibi oturup kalkıyolar,yemeklerini hazırlıyorum yiyolar tabaklarını bile kaldırmıyolar:ssz:annesi kaynanası yardımcı olanlara imrenerek bakıyorum,yani bana bişey olsa çocuklarım sefil olur:ssz:bakacak kimse olmaz:ssz:neyse Allah saglık versin insan 2 degil 5 çocuga bile bakar,bide sabır versin dimi:)

yarın cerenin okulunun ögretmenler günü kutlaması var:ssz:ceren hem şiir okuyacak hemde arkadaşlarıyla dans edecek:51:ne kadar özgüvenli bir kız herşeyede parmak kaldırıyo ben okurum ben oynarım:))hayır yani bide şiiri ezbertletmek bana düşüyo:)
neyseki 3 kere okudum hemen ezberledi:51:o ezberledi ama ben unuttum:1:
yarın 1 de gidecez bide pasta börek falan istiyolar:56:ne yapacam bilmiyorum:44:
cerene dedim yapmasam olurmu:27:''anne o zaman sende digerlerinin getirdiginden yiyemessin'':36::36: dedi:37:
mecbur yapacaz:18:
bide ögretmenine hediye alacakmış:53:dedim tamam alalım:53:efendim hediyeyi verirken ögretmenine şiir okuyacakmış:53:
''ögrtmenin canım benim canım benim seni ben pek çokpek çok severim'':53::53:
sanırım örtmenini çok seviyo:6:yok yok kıskanmıyorum:26:gerçekten:44:

büyük küçük hasta herkes:(( meleğim içim cız etti denir ya sen hasta mahirim hasta kimsen yok tek başına:(( bende tek başıma çok kaldım ama komşum bile dar zamanımda yetti bana ama sende o da yok. yanlış anlamazsan hani sen 2. ci bebeği düşünüyorum dediğinde ben de seni düşünüyorum. mahir zor bir bebek ve sen onda çok yıprandın. senin ileride olmazsa diye hemen 2. bebeği yapman seni daha da yıpratmıcakmı gurbet ellerde 2 bebekle ki eşinde yardımcı değil. evet hayatlarımızda bütün önceliğimiz yavrularımız oldu onlar için iyi olanı yapmaya çalışıyoruz ama unutmayalım ki biz de iyi olucaz ki onlara iyi bakalım.

nagiş sen hiç yaren nuru üniversite hastanesine götürdünmü? hani orada herşeyi araştırıyorlar ya ondan dedim. yavrum daha kış bile daha tam gelmeden çok hastalanmış. maşallah o kadar iştahlı beslenmesi iyi çocuğun nasıl bünyesi böyle zayıf oluyor anlayamıyorum.

Çok haklısın doğru sözü ne denir aynen katılıyorum ..işte bende artık Rabb'ime havale ettim eğer çok zorlanmıyacaksam olsun yoksa ne yapalım mevlam MAhirime sağlık ,kuvvet ve ömür versin..

melegimmm mahirime ve sana sifa versin rabbim gecmiş olsunn sarı papatyam :16:
inş su hastalıklar birdaha gelmez :47:

Sagol Beykoz'un sarı papatyan biraz soldu ama yine de şükür Rabb'ime oğluma bakacak kadar derman veriyor

Son düzenleme:
yarın cerenin okulunun ögretmenler günü kutlaması var:ssz:ceren hem şiir okuyacak hemde arkadaşlarıyla dans edecek:51:ne kadar özgüvenli bir kız herşeyede parmak kaldırıyo ben okurum ben oynarım:))hayır yani bide şiiri ezbertletmek bana düşüyo:)
neyseki 3 kere okudum hemen ezberledi:51:o ezberledi ama ben unuttum:1:
yarın 1 de gidecez bide pasta börek falan istiyolar:56:ne yapacam bilmiyorum:44:
cerene dedim yapmasam olurmu:27:''anne o zaman sende digerlerinin getirdiginden yiyemessin'':36::36: dedi:37:
mecbur yapacaz:18:
bide ögretmenine hediye alacakmış:53:dedim tamam alalım:53:efendim hediyeyi verirken ögretmenine şiir okuyacakmış:53:
''ögrtmenin canım benim canım benim seni ben pek çokpek çok severim'':53::53:
sanırım örtmenini çok seviyo:6:yok yok kıskanmıyorum:26:gerçekten:44:

Ay ne güzel işte sevsin tabiki öğretmenini sen şimdiden kıskanmalara başlarsan ilerde bu kızın boy friend i olunca ne yapacan hı
Maşallah güzel kızıma annesi gibi Zeki ve çalişkan hiç şaşırmadım desem:38:

evet canım fırçayı yiyince aklımdan çıkmıyosun:))bide zamanında bi arkadaş vardı gerçi pek tanımıyorum sizleri iyi bi fırçalamıştı:9:dilekmete miydi tam hatırlayamadım:))arada herkese fırça şart:9:
bende seni çok seviyorum:16:
benim kız kardeşim yok ve hep eksikligini hissettim,iyiki kızlarım var ilerde inşallah onlarla arkadaş gibi olurum:51:
gerçi o zaman beni istemezler ama ben aralarına sıkışırım:)
senin kıskançlıkta iyi yönde olmuş beykozum:)okuma yazmayı sökmüşsün:)
Allah gönlüne göre versin umarım 2 kızın olur,benimde enes gibi yakışıklı bir oglum olsun:17:
tabi 3. yaparsam:)bazen yapıyım diyorum bazen yok istemiyorum diyorum:ssz:hakkıma hayırlısı olsun..

ne ara kız fırcaladıysa fırcalanmıstır bebegimmm :47:
inş enes gibi bebegin olur yap sen yap :27:

Ay ne güzel işte sevsin tabiki öğretmenini sen şimdiden kıskanmalara başlarsan ilerde bu kızın boy friend i olunca ne yapacan hı
Maşallah güzel kızıma annesi gibi Zeki ve çalişkan hiç şaşırmadım desem:38:

evet melegim ben çok kıskancım koç burcuyum seven kıskanır:))
boy friend de neymiş:30::4::4::4::4:
okulda bi kıvanç vardı:51:cereni o çocuktan öyle bi sovuttumki:27:kötüyüm ben kötüyüm:27:
''cerennnn şu kıvancın dişlerine ne olmuş sanki simsiyah bide çürümüşmü ne'':9:
''bak bide terligini ters giymiş 5 yaşındaki çocuk böylemi olur'':9::9::9:
ve daha bir kaç şey daha:)
o günden beridir cerenin agzından kıvanç ismini duymadım:52::52:
çocugun aşkını söndürdüm:27:

ne ara kız fırcaladıysa fırcalanmıstır bebegimmm :47:
inş enes gibi bebegin olur yap sen yap :27:

bi ara fırçalamıştı işte 1 yıl önce falan neyse takma kafaya:)
beykoz ikizler ne alemde:)))benimkiler 1 haftadır inişe geçti:37:sönmüş balon gibi olacaklar:43:
seninkiiler nasıl:23:
emzirirken çok iyilerdi:18:alın size emzirmenin faydalarından biri daha:1:
ama korkmayalım bi süre sonra tekrar toparlanıyolar:21:ama eskisi gibi olmaları çok zor:43:

evet melegim ben çok kıskancım koç burcuyum seven kıskanır:))
boy friend de neymiş:30::4::4::4::4:
okulda bi kıvanç vardı:51:cereni o çocuktan öyle bi sovuttumki:27:kötüyüm ben kötüyüm:27:
''cerennnn şu kıvancın dişlerine ne olmuş sanki simsiyah bide çürümüşmü ne'':9:
''bak bide terligini ters giymiş 5 yaşındaki çocuk böylemi olur'':9::9::9:
ve daha bir kaç şey daha:)
o günden beridir cerenin agzından kıvanç ismini duymadım:52::52:
çocugun aşkını söndürdüm:27:

Vay hain dondon seni kızın şimdiden kismetlerini
Kapatıyor bak şuna aboo:30:

gayet iyimiyim bilmiyorum çok yoruluroum:ssz:çokşükür ki eşim bana çok yardımcı o da vurdumduymaz olsa mahvolurdum,ne anneden ne kaynanadan hiç şansım yok:ssz:ikiside gelse misafir gibi oturup kalkıyolar,yemeklerini hazırlıyorum yiyolar tabaklarını bile kaldırmıyolar:ssz:annesi kaynanası yardımcı olanlara imrenerek bakıyorum,yani bana bişey olsa çocuklarım sefil olur:ssz:bakacak kimse olmaz:ssz:neyse Allah saglık versin insan 2 degil 5 çocuga bile bakar,bide sabır versin dimi:)

İçim bir fena oldu valla CNm bende aynıyım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum Rabbim bizleri evlatlarımıza bağışlansın inş zaten bugünlerde çok melenkolik oldum sürekli oğluma birşey olursa seklinde vesveselerin var çok depresyonik bir durum galiba :14:

:61::61::61::61:anneyim ben:101::101:
aman kız anneleri kızlarınızı kıvançlardan uzak tutun:))
azraece hele hele sen aman dikkat et cicim:)

Ne yani şimdi mahir kızlarınızdan birine aşık olursa ne olacak aşk acısımı çktirçeksiniz
Pişt sevenlerin arasına girilmez :48:

İçim bir fena oldu valla CNm bende aynıyım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum Rabbim bizleri evlatlarımıza bağışlansın inş zaten bugünlerde çok melenkolik oldum sürekli oğluma birşey olursa seklinde vesveselerin var çok depresyonik bir durum galiba :14:

evet melegim sen uzakta yalnızsın ama inan bende kendi memleketimde yalnızım:ssz:akraba çok,arkadaşımda çok ama insan yinede en yakını annesinin biraz anlayışını ilgisini bekliyo:ssz:
sende çabuk sıyrıl o kötü düşüncelerden:20:bak bende hani rüya görmüştüm cerene yada çağlaya bişey olacak diye günlerce kendimi yedim bitirdim,cereni okula göndermemeyi bile düşündüm çok kötüydüm buraya çok yazmadım ama bu düşünce 1 ay boyunca beni mahvetti:ssz:çok kötü kabuslar gördüm:ssz:seni çok iyi anlıyorum ama hemen bu durumdan çıkmassan daha kötü olursun canım..aklına bile getirme,Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın acılarını göstertmesin amin..

Ne yani şimdi mahir kızlarınızdan birine aşık olursa ne olacak aşk acısımı çktirçeksiniz
Pişt sevenlerin arasına girilmez :48:

yok canım,mahir olur,ahmet olur mehmet olur sorun degil:))yeterki kıvanç olmasın:9:
ya ne çabuk unuttun o kıvancın bihtere yaptıklarını:20:gerçi bihterde az degildi ama neyse:))
olan adana oldu:ssz:hala aklıma geldikçe üzülüyorum adnancıga:ssz:Allah tan matmazel vardı belki onu teselli etmiştir:ssz:
off ne filmdi ya:))beni beni bihterini:52:

18.ay aşısı yaptıran anneciklere bi sorum olacak,çocuk felciaşısı agızdan kaç damla verdiler:26:
çaglaya 2 damla damlattılar dogrumudur:26:
gerçidaha aşımız bitmedi haftaya devamı var,şu suriyeliler yüzünden her yıl ekstradan aşı oluyo çocuklarımız:20:
valla hepsine uyuz olmuş durumdayım:20:hepsininde küçük küçük bir sürü çocugu var,hangi ara yaptınız bunları:53:
2 yıldan fazla oldu burdalar ve kundakta bir sürü bebe var:53:
erkekleride öyle pis bakıyo ki:20:hepsinin gözünü oyacan :19:
bide şöyle bişey var kaç kişi kocasını suriyelilere kaptırmış biliyomusunuz:53:
neyse asıl mesele şu:bizi begenmiyolarmış:47:
''türk erkekleri lokum gibi,kadınları b.kum gibi ''diyolarmış:53::47::47::47:
hepsini yolacan:4::4:valla yine sinir oldum:47::47:

neyse ben yatıyım yoksa konuştukça konuşuyorum:47:kimsede sus demiyo:47:
ben normalde çok sessiz mülayim ve kibar bir insanımdır ama buraya yazınca bana bişeyler oluyo:9:
içimdeki canavar dişarı çıkıyo:9::9:
aslında çok tatlıyımdır:101::101::101:tadımdan yenmez:90:
akıllı,agırbaşlı,oturaklıyımdır:111::111:
gerçekten bana ne oluyo anlamıyorum:))
neyse kendimide çok övdüm,birazda sinirliyimdir:47:ama 1 dakika sonra pammık gibi olurum:86::86:
hepinizi öperim,ayrıca gidiklarım:80:
iyi geceler rüyanızda beni görün:125:

bi ara fırçalamıştı işte 1 yıl önce falan neyse takma kafaya:)
beykoz ikizler ne alemde:)))benimkiler 1 haftadır inişe geçti:37:sönmüş balon gibi olacaklar:43:
seninkiiler nasıl:23:
emzirirken çok iyilerdi:18:alın size emzirmenin faydalarından biri daha:1:
ama korkmayalım bi süre sonra tekrar toparlanıyolar:21:ama eskisi gibi olmaları çok zor:43:

ikizler iyi canım bazen özellikle takkeleri takılıyken sızlıyorlar:27:
ama ilk zamanlardaki gibi degil simdi daha rahatım:27:
daha önce daha pörsüktü şimdi biraz sıkmalık gibi oldu ele geliyor yani:23:
digeri içine az su koyulmus balon gibiydi elleyince kacıyordu :9:
biraz daha düzelse on numara olcak sen deneyimlisin canım ne kadarı geri geliyor ve nekadar sürede:29:

18.ay aşısı yaptıran anneciklere bi sorum olacak,çocuk felciaşısı agızdan kaç damla verdiler:26:
çaglaya 2 damla damlattılar dogrumudur:26:
gerçidaha aşımız bitmedi haftaya devamı var,şu suriyeliler yüzünden her yıl ekstradan aşı oluyo çocuklarımız:20:
valla hepsine uyuz olmuş durumdayım:20:hepsininde küçük küçük bir sürü çocugu var,hangi ara yaptınız bunları:53:
2 yıldan fazla oldu burdalar ve kundakta bir sürü bebe var:53:
erkekleride öyle pis bakıyo ki:20:hepsinin gözünü oyacan :19:
bide şöyle bişey var kaç kişi kocasını suriyelilere kaptırmış biliyomusunuz:53:
neyse asıl mesele şu:bizi begenmiyolarmış:47:
''türk erkekleri lokum gibi,kadınları b.kum gibi ''diyolarmış:53::47::47::47:
hepsini yolacan:4::4:valla yine sinir oldum:47::47:

canım kıskanclıktan diyolardır :47:
şey meraklısı olanlar söylüyordur özellikle :47:
zatn sende demişsin kac kişi kocasını kaptırdı diye :47:
bazı kişilerin zihniyeti belli :47:
sorsunlar bakalım suriyeli erkeklere onların fikri ne :47:
nese bende sinirlendim:47: