• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kırmızı olsun daha hoş olur hem bende Mahir'e kırmızı çok yakıştırırım ..
Bende oğlum için tema arıyorum bugün bayağı netten araştırdım ve tren olabilir diye düşündüm çünkü oğlum trenlerle oynamayı çok seviyor görünce çüf çüf diyo bazen söyleyip bulup oynar .. Eşimde Bahriye'li olsun dedi gençken askerliğini Bahriye'li yapmış ondan çok sever birde kıyafeti çok şık olur Diyor .. Siz ne dersiniz ..

canım denizci temalı seylerde cok güzel oluyor
bahriyeli bence biraz daha büyüdügünde olsa daha güzel olmazmı :26:
yinede mahirimize hersey yakıstıgı için oladabilir :27:
sana fikir verirken kendi aklım karıstı :30:
bence gönlünden ne geciyorsa onu yap en güzelini yapacagından eminim zürafa bile cok güzeldiiiki pek secilen hayvan olmamasına ragmen :16:

Canım saol ilgin için hayatım :54:
tütüm kırmızı olacak inş
masa örtüsü aldım mickeyli
cupcake standı
kurabiye standı aldım
cupcake kabı aldım kırmızı beyaz
mickey kalıbı aldım kurabiye için
2yas kalıbını almadım ablamdan alcam
keçe aldım enes 2yasında yazısı yapcam
balon aldım kırmızı siyah puanlı ve tek kırmızı olan
tütü için tül aldım
siyah puanlı gelenlerin içine vereceklerimi koyacagı kutu gibi poset aldım
denemelik seker hamuru aldım
birde seker hamuruna sekil verecek bıcak yuvarlak uclu bişeyler aldım
sanırım bukadardı canım eminönünde gercekten uygun seyler var
pastayıda kendim yapmayı düşünüyorum inş yapabilirim deneme yapınca resimleri paylascam canım
inş beceririz :16:

Uuu bir sürü şey almışsın CNm ne güzel , bende cupcake yapıcam ama ilk denemem olucak ve ayrıca burdan şeker hamuru bulabilirmiyim hiç bilmiyorum bulamazsam sade cupcake olur artık .. Pastamı bu sefer ben kendim istediğim şekilde yaptırmam geçer sefer sağolsun arkadaş üstlendi ama hiç içime sinmemişti şimdi tüm içimde kaldın hevesimi almayı düşünüyorum inş Rabbim nasip eder .. Sen pastamı bir kaç kez dene bakalım , ben eminim kalkarsın üstünden CNm ..

canım denizci temalı seylerde cok güzel oluyor
bahriyeli bence biraz daha büyüdügünde olsa daha güzel olmazmı :26:
yinede mahirimize hersey yakıstıgı için oladabilir :27:
sana fikir verirken kendi aklım karıstı :30:
bence gönlünden ne geciyorsa onu yap en güzelini yapacagından eminim zürafa bile cok güzeldiiiki pek secilen hayvan olmamasına ragmen :16:

Bahriyeliyi eşim istiyor aslında bende dedim çoçuk küçük olmaz diye .. Deniz çapa su olur mesela ama basit geldi bana en iyidi çüf çüf oğlumda seviyor onun istediği oldun diyorum ..

Bahriyeliyi eşim istiyor aslında bende dedim çoçuk küçük olmaz diye .. Deniz çapa su olur mesela ama basit geldi bana en iyidi çüf çüf oğlumda seviyor onun istediği oldun diyorum ..

bencede çüf çüf güzel olur yerim agzını onun :55:
melegim onun hoslandıgı bişey olması cok güzel olur
suan kücükler cocukca seyler gercekten cok yakısır
5yasında falan bahriyeli cok hos olur giydirdigin en azından temiz durur ve bez derdinde olmaz lekelenme daha az olur diye düşünüyorum kankiler gelsin onlarda güzel fikirler verir hem teman hakkında hem bahriye hakkında :16:

bencede çüf çüf güzel olur yerim agzını onun :55:
melegim onun hoslandıgı bişey olması cok güzel olur
suan kücükler cocukca seyler gercekten cok yakısır
5yasında falan bahriyeli cok hos olur giydirdigin en azından temiz durur ve bez derdinde olmaz lekelenme daha az olur diye düşünüyorum kankiler gelsin onlarda güzel fikirler verir hem teman hakkında hem bahriye hakkında :16:

Sağol CNm görüşlerin için .. Banada tren güzel göründü hem buradaki doğum çizelgesindede tren kullanmıştım bak oğlanda sever oldu :)) işe yaradı demek ;))
Evt kankilerimizde fikirlerini söylerse iyice oturur tema fikrim ..

Ortada hiç birşey yok.. test 4 gün önce yaptım CNm .. Sende çalışmalar nasıl gidiyor taz gaz devam Beykoz :))

benim regl yeni bitti bakalım birdahaki aya :9:
ovülasyon testinde cift cizgi koyu sekilde görülmedimi canım
görüldüde calıstınmı canım belki idrarda belli olmamıstır daha :51:
işte böyle canım birbirimize dua edelim :49:
BU ARADA MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN DOSTLARRRR:16:

Son düzenleme:

ben geldim kızlar okmeydanındaydım yanı karşıda kaynatam yanı kayınpederim hastaydı oraya gitmiştim berbat geçti zor dayandım :47: kaynanam soktu soktı ılan gibi doldum geldim şimdi yorgunum yarın öbürgün X patlıcam :27:
yorgunum banyo yapıp tavşanım arabada uyudu yatırdım bende az bakım dedim hemen datcan :ssz::ssz:

not :tek tek hepinizi ve datluşlarınızı öpyöm :54::16::16::16::16:

telden okuyup yazamamak çok kötü yaw :37:

abovvv eski beğeniyi istiyom :kkk::kkk::kkk: bu ne böle :37:

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun güzel arkidişlerim:16:
tarık buğra uyuyo bi bakim dedim havada serin gibi dışarı çıkmadık evde pinekliyoruz
uyansında bebişimle biraz parmak boya yapıcaz
bu gün su damacanasına tırmanmış ve düştü çenesi masaya geldi dişleri dudağını kesmiş çok kanadı:(
sonrasında da akıllanmadı düz duvara tırmanmaya çalışıyodu 2 gündür düz duvara tırmanmaya çalışıyo dağcımı olucak ne olucak:1:

Evt CNm çok ruhsuz oluyorlar neymiş yarım yaparmış bana çatlama az daha merak et ne olcak dedi .. Şeytan diyor yemeğine fare zehiri koy her Allah'ın günü azar azar sonra mefta olsun neyse oğlumun babası kıymıyım dimi mahir için katlanabilirim galiba ;))

Tarık Buğra çok alem olmuş ya her anlatışında kıkır kıkır gülüyorum burda :)) yesinler onu sevgi pıtırcıyı :54:

sen çok yaşa emii:))ne faresi ne zehiri şekerim sen iyice niyeti bozmuşsun:1: 2. bebeğide bi doğurda sonra bunları düşün:9:

Kırmızı olsun daha hoş olur hem bende Mahir'e kırmızı çok yakıştırırım ..
Bende oğlum için tema arıyorum bugün bayağı netten araştırdım ve tren olabilir diye düşündüm çünkü oğlum trenlerle oynamayı çok seviyor görünce çüf çüf diyo bazen söyleyip bulup oynar .. Eşimde Bahriye'li olsun dedi gençken askerliğini Bahriye'li yapmış ondan çok sever birde kıyafeti çok şık olur Diyor .. Siz ne dersiniz ..

madem mahir paşa tren seviyo sende trn yap canım banner a harflerin köşelerine trenler yerleştirirsin hatta annezeynep gibi bacasından çıkan duman yerine kalpler eklersen çokta şirin olur:34:

Canım saol ilgin için hayatım :54:
tütüm kırmızı olacak inş
masa örtüsü aldım mickeyli
cupcake standı
kurabiye standı aldım
cupcake kabı aldım kırmızı beyaz
mickey kalıbı aldım kurabiye için
2yas kalıbını almadım ablamdan alcam
keçe aldım enes 2yasında yazısı yapcam
balon aldım kırmızı siyah puanlı ve tek kırmızı olan
tütü için tül aldım
siyah puanlı gelenlerin içine vereceklerimi koyacagı kutu gibi poset aldım
denemelik seker hamuru aldım
birde seker hamuruna sekil verecek bıcak yuvarlak uclu bişeyler aldım
sanırım bukadardı canım eminönünde gercekten uygun seyler var
pastayıda kendim yapmayı düşünüyorum inş yapabilirim deneme yapınca resimleri paylascam canım
inş beceririz :16:

herşeyini tamamlamışsın canım sen bravo:46::46:
bi ikramlıkların evin süslenmesi ve misafirlerin eksik:)
bu malzemelerin hepsini bi yerden mi aldın yoksa gezerek farklı yerlerden mi aldın canım?
bende gitsem tarık buğrayla zor olur çocuksuz gidip gezmek lazım ki rahat rahat alabilesin:31:

ben geldim kızlar okmeydanındaydım yanı karşıda kaynatam yanı kayınpederim hastaydı oraya gitmiştim berbat geçti zor dayandım :47: kaynanam soktu soktı ılan gibi doldum geldim şimdi yorgunum yarın öbürgün X patlıcam :27:
yorgunum banyo yapıp tavşanım arabada uyudu yatırdım bende az bakım dedim hemen datcan :ssz::ssz:

not :tek tek hepinizi ve datluşlarınızı öpyöm :54::16::16::16::16:

telden okuyup yazamamak çok kötü yaw :37:

abovvv eski beğeniyi istiyom :kkk::kkk::kkk: bu ne böle :37:

hoşgeldin bebek:54:
kız kv yüzünden eşine ne patlıyosun..x senin elinden neler çekiyo terlik fırlatmalar,ayrı yatmalar,patlamalar:27:
kp de geçmiş olsun canım..çok öptüm seni ve davşanı:16:

selammmmmm:4::4:
nasılsınız:3:
dünden beridir avm geziyorum:)sözde elektirikli süpürge alacam ama süpürge dışında herşeyi aldım bi süpürgeyi alamadım:)
çok bakınca kafam karıştı:31:eşim sinir oldu bana:27:istersen en pahalısını al yeter kurtar artık beni diye isyan etti:30:
dedim böyle işler aceleye gelmez:27:biraz daha bakacam:))eger kocanıza kıcık vermek istiyosanız yaptıgımı yapın:1:
kujum datlum benim bizde diyoruz nereye kayboldu bu kız:24:demek kaynatan la kayınbatana gitmişsin:)
iyi hoşta x in suçu ne:))adamı rahat bırak datlum,biliyosun onda şeytan tüyü var:1:
tatlıcadıcım canım ya uff olmuş benim x damadım:26:geçmiş olsun beterinden saklasın,,çıkacak başka yermi kalmadı tarık buğra:)
aklımızı alacaklar yakında:)
melegim cuff cuff iyi fikir ama bu ne acele yaww bekleyin daha hemen karar vermeyin ama yinede cuff cuff iyimiş:)

biraz dedikodu yapalımmııııı:27:ama kimseye söylemeyin haaa:27:
sizler evlerinizde pineklerken millet buluşup kaynaşıyo haberiniz yok:41:
aldıgım son dakika bilgilerine göre anlatıyorum:53:koltuklarınıza sıkı tutunun:53:sarsılabilirsiniz:1:
dün şekersiz defnoş ve oyuncakları rozi bebekle istanbula gitmişler:10:rozi bebege bebek arabası almaya:10:
almışlar sonra defnoş bebegi arabaya koymuş gezmeye başlamışlar:emir_bebek:yolda yürürüken şöyle bir ses duymuşlar:51:
''yeter artık ama kızım çık banyodan,miraaaaa miraaaa hadi su bitti''
mirada demişki''efemneeeee efemneee bananeeeee'':))
neyse bu sesi duyan şekersiz hemen apartmanın zilini çalmış:32:
mutlu-kimooooooo
şekersiz-benim cnm sesini duydum tesadüf evdeysen geliyim:51:
mutlu-ya ne güzel olurda ama görümcemdeyim cnm:27:
şekersiz-kız işte evdesin sesin geliyo:53:
mutlu-ahh cnm pardon telefonla konuşuyom sandım gel hadi gel evdeyim:27:
şekersiz yukarı çıkana kadar mutlu evdeki pirzolayı fırına saklamış:51:havyarda varmış onuda hemen yemiş:30:
şekeriszle defnoş ve mutluyla mira oturup sohpetler etmişlerrr yetmezmiş gibi bide terasa çıkıp kahve içmişler hatta balkon bile içmişlerrr:51::51:
tek tek herkesin dedikodusu yapmışlar:51:sıra bana gelince''cnm beybi ya ne tatlı kız,ne kibar ne şeker''demişler:27::27:
ama sizlerin hakkında bilemiyorum ne dedikodular dönmüştür:9::9:
sonra şekersiz mutfakta su içerken pipetli bir bardak görmüş:53:kız mutlu bunu alıyom ha demiş:53:
mutluda olmaz cnm veremem demiş:19:
sonra şekersiz nasıl yaptıysa mutlunun başını şişirip bardagı almış:27:
sonra evlerine gitmişler:10:
mutlu bütün gece uyuyamamış:37:agrı kesici içmişte biraz rahatlamış:9:
neyse bütün ayrıntıları anlatamıycam bu kadar yeter:1:ben kısaca özet geçtim yarın gelsinler onlar anlatır:9:
şey ben yarın yokum:18:çok önemli işlerim var:18:
mutlu ve şekersiz beni aramayın şarzım bitikkkkkk:52:
haydin byee byeeee:10::10::10::10:

selammmmmm:4::4:
nasılsınız:3:
dünden beridir avm geziyorum:)sözde elektirikli süpürge alacam ama süpürge dışında herşeyi aldım bi süpürgeyi alamadım:)
çok bakınca kafam karıştı:31:eşim sinir oldu bana:27:istersen en pahalısını al yeter kurtar artık beni diye isyan etti:30:
dedim böyle işler aceleye gelmez:27:biraz daha bakacam:))eger kocanıza kıcık vermek istiyosanız yaptıgımı yapın:1:
kujum datlum benim bizde diyoruz nereye kayboldu bu kız:24:demek kaynatan la kayınbatana gitmişsin:)
iyi hoşta x in suçu ne:))adamı rahat bırak datlum,biliyosun onda şeytan tüyü var:1:
tatlıcadıcım canım ya uff olmuş benim x damadım:26:geçmiş olsun beterinden saklasın,,çıkacak başka yermi kalmadı tarık buğra:)
aklımızı alacaklar yakında:)
melegim cuff cuff iyi fikir ama bu ne acele yaww bekleyin daha hemen karar vermeyin ama yinede cuff cuff iyimiş:)

evt canım erkekler bayanlarla alışveriş yapmaktan ve gezmekten nefret ediyolar iyi yapmışsın:)
benim 2 ablamda fakirin süpürgesini kullanıyolar ikiside çok memnun..bakmadıysan bi incele istersen
2013 yılının en çok satılan süpürgesi seçilmiş sanırsam kablosuda uzun diye duymuştum

bu arada kızlar elektrik süpürgesi soran olmuştu kimdi hatırlamıyorum :26:
philips maraton kullanıyorum çoook memnunum her ev süpürmemede iyi almışım seni diyorum süpürgeme:)
şimdi bi üst modeli var reklamlarda çıkıyo hangi arkadaşımızda bi baksın derim

ama daha sessiz istiyorsanız rowentanın sessiz bi süpürgesi vardı ablamda onu kullanıyo o da memnun

kandiliniz mübarek olsun güzel arkidişlerim:16:
tarık buğra uyuyo bi bakim dedim havada serin gibi dışarı çıkmadık evde pinekliyoruz
uyansında bebişimle biraz parmak boya yapıcaz
bu gün su damacanasına tırmanmış ve düştü çenesi masaya geldi dişleri dudağını kesmiş çok kanadı:(
sonrasında da akıllanmadı düz duvara tırmanmaya çalışıyodu 2 gündür düz duvara tırmanmaya çalışıyo dağcımı olucak ne olucak:1:

sen çok yaşa emii:))ne faresi ne zehiri şekerim sen iyice niyeti bozmuşsun:1: 2. bebeğide bi doğurda sonra bunları düşün:9:

madem mahir paşa tren seviyo sende trn yap canım banner a harflerin köşelerine trenler yerleştirirsin hatta annezeynep gibi bacasından çıkan duman yerine kalpler eklersen çokta şirin olur:34:

herşeyini tamamlamışsın canım sen bravo:46::46:
bi ikramlıkların evin süslenmesi ve misafirlerin eksik:)
bu malzemelerin hepsini bi yerden mi aldın yoksa gezerek farklı yerlerden mi aldın canım?
bende gitsem tarık buğrayla zor olur çocuksuz gidip gezmek lazım ki rahat rahat alabilesin:31:

hoşgeldin bebek:54:
kız kv yüzünden eşine ne patlıyosun..x senin elinden neler çekiyo terlik fırlatmalar,ayrı yatmalar,patlamalar:27:
kp de geçmiş olsun canım..çok öptüm seni ve davşanı:16:

canım bie yerden degilde bir sokaktan sora sora aldım
kimi yerde yoktu istedigim sey baska yere sordum
mesela seker agacı bir yerde kücüktü fiyatı 35tlydi ben baska yerde aynı sokakta kocamanı 35tlye aldım geziceksin canım eger bakıcak biri varsa tek gezmen daha iyi olur benim eşim tuttu ben baktım:51:
saol canım inş herseyimiz tam olur içime siner:16:

evt canım erkekler bayanlarla alışveriş yapmaktan ve gezmekten nefret ediyolar iyi yapmışsın:)
benim 2 ablamda fakirin süpürgesini kullanıyolar ikiside çok memnun..bakmadıysan bi incele istersen
2013 yılının en çok satılan süpürgesi seçilmiş sanırsam kablosuda uzun diye duymuştum

bu arada kızlar elektrik süpürgesi soran olmuştu kimdi hatırlamıyorum :26:
philips maraton kullanıyorum çoook memnunum her ev süpürmemede iyi almışım seni diyorum süpürgeme:)
şimdi bi üst modeli var reklamlarda çıkıyo hangi arkadaşımızda bi baksın derim

ama daha sessiz istiyorsanız rowentanın sessiz bi süpürgesi vardı ablamda onu kullanıyo o da memnun

canım bakmadıgım model kalmadı bayada araştırdım:6:fakirin bi modeli hoşuma gitti,
phılıps maratonda çok güzel ama alamam:50:pahalı geldi:18:aslında böyle şeylere parana kıycaksın ama şuanda kıyacak para yok:)
aklımda 2 model var hatta süper indirim bile buldum ama karar veremiyorum:51:
biri phılıpsin 1900 w,hepa 10 filtreli minicik mor renkli modeli:34:fiyatı 320 civarı ama 250 ye buldum...
digeride fakir 2400 w hepa 13 filte,biraz daha büyük birşey ama antialerjik oluşu bizim için çok iyi:51:fiyatı 400 ama şuan bime.s te 300 lira..
ceren için hepa filtreye önem veriyorum hatta fakirin bahsettgim ürünü tam bizlik,,ama aklımda phlıpsin mor renklisinde:1:
aslında o da bize uyar ama geri toz çıkarmama konusunda fakir daha iyi:36:offf kafam karışıkk:36:

eşim 400 liraya kadar al dedi bende diyorum bu paraya bunları alırsam yanınada dikey şarzlı süpürgede alayım:32:
bi tane begendim hemde baya indirimde fakirin 170 lira:27:
yarın öbürgün karar verip alacam inşallah:10:
bende rowenta var ama hiç begnmiyorum:19:igrenç bi makina,zamanında nasıl aldım bilmiyorum,onuda verecek bi kapı bulurum artık:17:

$image.webp $image.webp $image.webp
Bugün kütüphanemizi monte ettik ve içini yerleştirdik sonunda .. Oğlumun boyuna göre hem kitaplarını koyduk hemde oyuncaklarını güzel oldu sanki .

Son düzenleme:
biraz dedikodu yapalımmııııı:27:ama kimseye söylemeyin haaa:27:
sizler evlerinizde pineklerken millet buluşup kaynaşıyo haberiniz yok:41:
aldıgım son dakika bilgilerine göre anlatıyorum:53:koltuklarınıza sıkı tutunun:53:sarsılabilirsiniz:1:
dün şekersiz defnoş ve oyuncakları rozi bebekle istanbula gitmişler:10:rozi bebege bebek arabası almaya:10:
almışlar sonra defnoş bebegi arabaya koymuş gezmeye başlamışlar:emir_bebek:yolda yürürüken şöyle bir ses duymuşlar:51:
''yeter artık ama kızım çık banyodan,miraaaaa miraaaa hadi su bitti''
mirada demişki''efemneeeee efemneee bananeeeee'':))
neyse bu sesi duyan şekersiz hemen apartmanın zilini çalmış:32:
mutlu-kimooooooo
şekersiz-benim cnm sesini duydum tesadüf evdeysen geliyim:51:
mutlu-ya ne güzel olurda ama görümcemdeyim cnm:27:
şekersiz-kız işte evdesin sesin geliyo:53:
mutlu-ahh cnm pardon telefonla konuşuyom sandım gel hadi gel evdeyim:27:
şekersiz yukarı çıkana kadar mutlu evdeki pirzolayı fırına saklamış:51:havyarda varmış onuda hemen yemiş:30:
şekeriszle defnoş ve mutluyla mira oturup sohpetler etmişlerrr yetmezmiş gibi bide terasa çıkıp kahve içmişler hatta balkon bile içmişlerrr:51::51:
tek tek herkesin dedikodusu yapmışlar:51:sıra bana gelince''cnm beybi ya ne tatlı kız,ne kibar ne şeker''demişler:27::27:
ama sizlerin hakkında bilemiyorum ne dedikodular dönmüştür:9::9:
sonra şekersiz mutfakta su içerken pipetli bir bardak görmüş:53:kız mutlu bunu alıyom ha demiş:53:
mutluda olmaz cnm veremem demiş:19:
sonra şekersiz nasıl yaptıysa mutlunun başını şişirip bardagı almış:27:
sonra evlerine gitmişler:10:
mutlu bütün gece uyuyamamış:37:agrı kesici içmişte biraz rahatlamış:9:
neyse bütün ayrıntıları anlatamıycam bu kadar yeter:1:ben kısaca özet geçtim yarın gelsinler onlar anlatır:9:
şey ben yarın yokum:18:çok önemli işlerim var:18:
mutlu ve şekersiz beni aramayın şarzım bitikkkkkk:52:
haydin byee byeeee:10::10::10::10:

aşk olsun beybim niye detaylı anlatmadın böyle kısacık bi kaç cümleyle anlatmak olurmu:9:
hangi koltukta oturmuşlar yemeğin yanında ne içmişler şekersiz ordan kaçta ayrılmış hiç detay yok:20:
lütfen daha detaylı anlat canım:9:
şaka bi yana ne iyi etmişler:kkk:

"Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle." AMİNNN
MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN..

aminnnn..seninde kandilin mübarek olsun:16:

canım bie yerden degilde bir sokaktan sora sora aldım
kimi yerde yoktu istedigim sey baska yere sordum
mesela seker agacı bir yerde kücüktü fiyatı 35tlydi ben baska yerde aynı sokakta kocamanı 35tlye aldım geziceksin canım eger bakıcak biri varsa tek gezmen daha iyi olur benim eşim tuttu ben baktım:51:
saol canım inş herseyimiz tam olur içime siner:16:

bizim kuduruk zaptedilmez canım:)
hımm demek her mağaza farklı oluyo iyi gezmek lazım oraları
emeğinin karşılığını alabileceğin süper bi doğum günüsü olucak enesimin:16:

canım bakmadıgım model kalmadı bayada araştırdım:6:fakirin bi modeli hoşuma gitti,
phılıps maratonda çok güzel ama alamam:50:pahalı geldi:18:aslında böyle şeylere parana kıycaksın ama şuanda kıyacak para yok:)
aklımda 2 model var hatta süper indirim bile buldum ama karar veremiyorum:51:
biri phılıpsin 1900 w,hepa 10 filtreli minicik mor renkli modeli:34:fiyatı 320 civarı ama 250 ye buldum...
digeride fakir 2400 w hepa 13 filte,biraz daha büyük birşey ama antialerjik oluşu bizim için çok iyi:51:fiyatı 400 ama şuan bime.s te 300 lira..
ceren için hepa filtreye önem veriyorum hatta fakirin bahsettgim ürünü tam bizlik,,ama aklımda phlıpsin mor renklisinde:1:
aslında o da bize uyar ama geri toz çıkarmama konusunda fakir daha iyi:36:offf kafam karışıkk:36:

eşim 400 liraya kadar al dedi bende diyorum bu paraya bunları alırsam yanınada dikey şarzlı süpürgede alayım:32:
bi tane begendim hemde baya indirimde fakirin 170 lira:27:
yarın öbürgün karar verip alacam inşallah:10:
bende rowenta var ama hiç begnmiyorum:19:igrenç bi makina,zamanında nasıl aldım bilmiyorum,onuda verecek bi kapı bulurum artık:17:

kız sen dikey süpürge aramıyomusun yazdıklarından benimde kafam karıştı:1: yoksa elektirik süpürgesimi alıcan :26:

Eki Görüntüle 929714 Eki Görüntüle 929716 Eki Görüntüle 929721
Bugün kütüphanemizi monte ettik ve içini yerleştirdik sonunda .. Oğlumun boyuna göre hem kitaplarını koyduk hemde oyuncaklarını güzel oldu sanki .

oyy minicik çok güzell tam mahirimin boyuna göre güle güle kullansın miniğim:54:
bölmeleri geniş olduğu için ilerleyen zamanlar içinde kullanışlı olur ben çok beğendim

tatlıcadım evet dikey arıyodumda ama normal süpürgemdende memnun degilim diye iki tane birden alıyım dedim:17:
dedikoduyuda özet geçtim ki onlar anlatınca heyecanı kesilmesin diye:1:

melegim minnak kitaplıgınız hayırşı olsun çoook şeker çok begendim:16:mahirimde herşeye kolayca erişebilir:34:çok iyi düşünmüşsün cnm:34:

çağlayla cereni uyuttum oh biraz dinleneyim ayak dabanlarım agırıyo:31:hergün temizlik temizlik yetti gariiiii:47:
her gün çamaşır yıkadıgım yetmiyo gibi bugün 3 makina yıkadım:19:daha astıklarım kurumadan digerlerini astım:19:amma kirletiyobu cadılar ya:27:bide benim eşim iri kıyım bir adam,bi pantolon bi kazak bide eşofmanı makinayı dolduruyo:27:
hele ki gömlegini ütüledigimde kan ter içinde kalıyorum mübarek çarşaf gibi:1:
ama çağlanın kıyafetlerini ütülemek çok kolay:16:ya bide çağla hanım bu aralar kıyafet seçiyo deli oluyorum:1:
boyuna bakmadan giydirdigimi begenmiyo:))dün bir bluz için 15 dakika durmadan agladı:36:illa ki onun istedigini giydireymişim tamam giydireyimde hep aynı bluzu istiyo:9:çiçekli bir bluzu var çok seviyo:51:banada gına geldi o bluzdan:51:
dün giydi bugün sepete attım,yine dişarı çıkacaz yine onun için agladı :51:gitti sepete baktı neyseki göremedi:1:
evdeyken giymek istemiyoda dişarı çıkınca istiyo..

Back
X