2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese selaaammmmmm:6::emir_bebek::8::24:
15 gün oldu galiba uğramayalı daha doğrusu uğrayamayalı umarım herkesler iyidir
benim minnoş yine hastalandı çok ağır geçirdi 10 gün sürdü:( şimdi çok şükür iyi meleğim
eşim 9 günlük tatiline gitti ve döndü çok iyi geldi bize deli gibi özlemişiz:17:
tarık buğra hastalanınca sıkıntıdan mide ağrım tavan yaptı..arada bir de tarık buğra oyuncağıyla gözüme vurdu şişti ve kan topladı gözüm böyle kocaman oldu:53:
biz 15 günü böyle geçirdik işte:27:

şimdilik iyiyiz bol bol kuduruyoruz yavru kuşumla:emir_bebek:
hepinizi öptüm şimdilik şekerler:54:
bunlarda bebişlerime:54::54::54::54:

hoşgeldin canım:54:
geçmiş olsun tarık bugraya,ne oldu canım grip mi:31:kışın bitmesine az kaldı çok seviniyorum çünkü 5-6 ay hastalık olmıycak inşallah..
tarık bugra gözüne neyle vurdu canım ya:26:hay Allah:18:sert çocuk dikkat etmek lazım:)
kızımı elinden kurtardıgım iyi oldu:9:

hoşgeldin canım:54:
geçmiş olsun tarık bugraya,ne oldu canım grip mi:31:kışın bitmesine az kaldı çok seviniyorum çünkü 5-6 ay hastalık olmıycak inşallah..
tarık bugra gözüne neyle vurdu canım ya:26:hay Allah:18:sert çocuk dikkat etmek lazım:)
kızımı elinden kurtardıgım iyi oldu:9:

her zamanki hastalığı canım işte bi gün burnu aktı hemen doktora götürdüm başıma gelicekleri bildiğim için 2. gün göğsünde hırıltı ve ıslık sesi gibi ses,ateş,iştahsızlık
hala iştahı yok ama zorlamıyorum keyfi yerinde çok şükür
gözüme ansızın oyuncağının çekiciyle vurdu hiç yapmazdı oturdum hüngür hüngür ağladım valla:1:
ben ağlayınca kuzumda çok üzüldü sarılıp bol bol öptü:)
ne vurması,ne ağlaması kızz şaka yaptım oğlum kızını hiç incitmez:1:

bu sitenin bana bi garezi var resim yükleyemiyorum:31:
en son oğlumun portakal yiyen minik bebe halini görmüşsünüz nerdeyse 1 sene oldu resim yükleyemeyeli :1: oğlum evlenince gözüm görürse yüklerim artık:27:

her zamanki hastalığı canım işte bi gün burnu aktı hemen doktora götürdüm başıma gelicekleri bildiğim için 2. gün göğsünde hırıltı ve ıslık sesi gibi ses,ateş,iştahsızlık
hala iştahı yok ama zorlamıyorum keyfi yerinde çok şükür
gözüme ansızın oyuncağının çekiciyle vurdu hiç yapmazdı oturdum hüngür hüngür ağladım valla:1:
ben ağlayınca kuzumda çok üzüldü sarılıp bol bol öptü:)
ne vurması,ne ağlaması kızz şaka yaptım oğlum kızını hiç incitmez:1:

ya kıyamam sana demek çekiçle vurdu:27:bakma güldügüme valla üzüldüm:)
hemen öpseydi annesini hiç acımazdı dimi canım:34:geçmiş olsun,ben öpeyimde geçsin:54::27::27:

canım az çok biliyosun bizde öksürükten çok çektik ama ben balla limonun çok faydasını gördüm aklında olsun:34:
hasta olsada olmasada günde 1 yemek kaşıgı ballı limon veriyorum..
şimdi birde balık yagı sipariş verdim belki bagışıklıgı güçlenir.

herkese selaaammmmmm:6::emir_bebek::8::24:
15 gün oldu galiba uğramayalı daha doğrusu uğrayamayalı umarım herkesler iyidir
benim minnoş yine hastalandı çok ağır geçirdi 10 gün sürdü:( şimdi çok şükür iyi meleğim
eşim 9 günlük tatiline gitti ve döndü çok iyi geldi bize deli gibi özlemişiz:17:
tarık buğra hastalanınca sıkıntıdan mide ağrım tavan yaptı..arada bir de tarık buğra oyuncağıyla gözüme vurdu şişti ve kan topladı gözüm böyle kocaman oldu:53:
biz 15 günü böyle geçirdik işte:27:

şimdilik iyiyiz bol bol kuduruyoruz yavru kuşumla:emir_bebek:
hepinizi öptüm şimdilik şekerler:54:
bunlarda bebişlerime:54::54::54::54:

Geçmiş olsun CNm Tarık Buğra haşin erkek olucak galiba :)) benim oğlan babasının kafasına logoları ile vurup durur ve bana cesaret edemez çünkü ben sert çıkışıyorum .. Minik çoçuktan dayak yiyemem kusura bakmasın kimse .. Eşim birşey demiyor ve yiyor bir güzel dayağı :)) çok çoçuk merkezli yaşadığımı farkettim ama artık yavaş yavaş bunu değiştirmenin zamanı geldi ve geçiyorda ..

bu sitenin bana bi garezi var resim yükleyemiyorum:31:
en son oğlumun portakal yiyen minik bebe halini görmüşsünüz nerdeyse 1 sene oldu resim yükleyemeyeli :1: oğlum evlenince gözüm görürse yüklerim artık:27:

Paint proğramında resmin ebatını küçült istersen bence ondan olmuyordur.. Hadi bakalım bir dene çok merak ediyorum Tarık buğrayı ;)

Hayırlı akşamlar kızlar.Uzun ve güzel bir tatilin ardından tekrar merhaba..
En son kayınvalideler bizdeyken yazmıştım size.10 günlük ziyaretin ardından döndüler evlerine ,ben de rahatıma kavuştum :6:
Şubat tatilini ise annemlerde geçirdik.Bütün kardeşler bi evde toplanınca baya curcuna oldu ama çok keyifliydi.Hepimiz iş güç dolayısı ile ayrı ayrı yerlerde hayatlarımıza devam ediyoruz.Bazen keşke 20 sene öncesine gidebilsem diyorum...:ssz:

Geçmişe bakınca hem bebek haberi hem de hamile kalmaya çalışan arkadaşları okudum.Ben aslında uzun bir süre çocuk düşünmüyordum ama her an niyeti bozabilirim :24:

Hşg CNm , turuncu ne iyi olmuş tüm kardeşler biraraya gelmişsiniz .. Bende çok özlüyorum eski birlik olduğumuz zamanları çok iyidi ya .. Hele anne ve baba başımızdaki günler ah ah :((

Kızlar çok güzel birkaç gün geçirdim:16:
Arkadaşım bende kaldı perşembe akşamı,başka bir dostumuza ev gezmesine gittik,
çok eğlendik..haftasonu yaş gününe gittik kızımla,gittiğimiz ev çocuk doluydu Mira çok sevindi:16:
Akşamları da yine arkadaşlarım yalnız bırakmadılar beni sağolsunlar mutlulukla bekledim eşimi:16:
Mirayı parka götürdüm dün,sonra da dedesine..
Dün gece eşim 1 gibi geldi,bende beklerken uyumuşum koltukta,öpücüklerle uyandırdı beni:16:
Çok özlemiş walla şaşırdım:1: Mira uyuyordu öptü kokladı kızını:16:Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın:16:
İtalyadan getirilebilecek herşeyi getirmiş,peynirler makarnalar özel soslar bildiğiniz market alışverişi yapmış:1:
Beklerim yemeğe sizi de:56: Kızına dünyaları almış çok mutlu oldum,tabi sabah Mira hediyelerini görünce çok sevindi:16:
Beni de boş geçmemiş sağolsun beğenipte alamadığım birkaç bişey vardı almış hepsini:16:
Dün gece birkez daha anladım ki herşey boş,insanın önce sağlığı veeee "huzuru" olmalı hayatta...Yuvada huzur olunca herşey
güllük gülistanlık oluyor ama benimki gibi bazı kocalar bu zor anlıyor:9: Neyse uzun lafın kısası eşime bu birkaç günlük ayrılık iyi gelmiş kızlar:34:

Gözün Aydın CNm eşin dönmüş sağsalim şükür , hediyelerinizde hayırlı olsun mamalarıda afiyetle yiyin inş .. Sevdiğin çikolata neydi merak ettim yani sana aldığı çikolata hangisi CNm .. Magnet de aldımı ;))
Neyse hafta sonun güzel geçmiş çok sevimdim inş her hafta sonun bir öncekinden de daha iyi olur .

Kızlar bişy dicem illuminati'yi duydunuz mu ve ne düşünüyorsunuz?
Geçen hafta evine gittiğimiz arkadaşım çok inançlıdır ve çok okur 2,5 yaşında oğlu var ve çizgi film izlerlerken
tom ve jeri de koşuştururlarken tabloda çıplak vücutlar görmüş ve özellikle disney çizgifilmlerinde rastlamış hatta bazılarını
kayıt etmiş ve eşine de göstermiş.. Neyse kısa kesicem arkadaşım artık oğluna her çizgi filmi izletmiyor,bizim öylesine bakıp geçtiğimiz çizgifilmden çocuklar aşırı uçlarda ve arkadaşımın bahsettiği şekilde cinsel içerikli mesajlar alıyorlarmış yada başka mesajlar ve ileride yatkınlığı artıyormuş çocukların bazı şeylere:18:
Biraz da altta alıntı yapıyorum size;
İlluminati ve Subliminal mesaj; başka bir objenin içine bir mesaj ya da işareti saklamaktır. İlk bakışta fark edilmezler ancak bu mesajların bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Reklamcılık ve propaganda alanlarında kullanılan Subliminal mesajın daha çok masonlar tarafından kullanıldığı bilinmektedir. Subliminal mesajı kullananlardan biri de var olduğu iddia edilen illuminati isimli gizli örgüttür. Peki İlluminati nedir? İşte en yaygın görüşler:
İnanışa göre İlluminati adını ve üyelerini bir sır gibi saklayan ölümcül bir kuruluştur. Bugün hemen her ülkede mevcuttur. Özel eğitim, tören ve alt kültürlerden gelmeyenler İlluminati'ye kabul edilmezler.
İlluminati o kadar gizlidir ki, varlığından bile bahsedilmez. Bu gizli örgüte ihanet edenlerin cezası kayıtsız şartsız ölümdür.

Arkadaşlarımla da baya konuştuk ama sizin de görüşlerinizi merak ettim...Dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum:18:

Evt CNm bende duydum bu olayı özellikle amerika çizgi filimleri yoğunlukta .. Mahir çizgi filim seyretmiyor ki burda hiç Amerikan çizgi filimine pek rastlamadım onun dışında oğlum çoçuk tiyatrolarına ve mini çoçuk oyunları seviyor .. Bazen nadir olarak Sara& duck ve lola ya bakar .. Cbbc yani BBC nin çoçuk tv proğramınına netten bir göz atmanızı tavsiye ederim, programlarının çoğu eğitici ve çizgi filim yok denecek kadar az ..

ya kıyamam sana demek çekiçle vurdu:27:bakma güldügüme valla üzüldüm:)
hemen öpseydi annesini hiç acımazdı dimi canım:34:geçmiş olsun,ben öpeyimde geçsin:54::27::27:

canım az çok biliyosun bizde öksürükten çok çektik ama ben balla limonun çok faydasını gördüm aklında olsun:34:
hasta olsada olmasada günde 1 yemek kaşıgı ballı limon veriyorum..
şimdi birde balık yagı sipariş verdim belki bagışıklıgı güçlenir.

hiç üzülmüş gibi gözükmüyosun:47:oğlumu yanına yollarım haberin ola:27:göz ağrısı çok zormuş çekici gözüme yiyince vücudumdaki bütün damarlar zonkladı:1:

balık yağı bende kullanıyorum canım+vücut direncini yükseltmesi için damlamız var onların etkisindenmi bilmem 2 ay hastalanmamıştı kuşum..umarım çağla içinde iyi olur:54:
bende sabahları pekmeze bi kaç damla limon sıkıp veriyorum birazda bal verim bakalım

Geçmiş olsun CNm Tarık Buğra haşin erkek olucak galiba :)) benim oğlan babasının kafasına logoları ile vurup durur ve bana cesaret edemez çünkü ben sert çıkışıyorum .. Minik çoçuktan dayak yiyemem kusura bakmasın kimse .. Eşim birşey demiyor ve yiyor bir güzel dayağı :)) çok çoçuk merkezli yaşadığımı farkettim ama artık yavaş yavaş bunu değiştirmenin zamanı geldi ve geçiyorda ..

sağol meleğim:54:
bizdede baba çok dayak yer suratına vura vura sever babasını saçını çekerek öper:1:bana yapmazdı hiç sıpa:)
artık babasıda sert çıkıyo vuduğu zaman hemen kendini öptürüyo kedi gibi sokulup:1:

Paint proğramında resmin ebatını küçült istersen bence ondan olmuyordur.. Hadi bakalım bir dene çok merak ediyorum Tarık buğrayı ;)

rsim yüklenmeye başlıyo %100 e geldiği zaman resim yüklenirken bir hata oluştu diyo:26:

alıntılardan gördüm şimdi;mutlum sende kocişine kavuşmuşsun cicilerin hayırlı olsun canım:16:
truncum;hoşgeldin boncuk kayramız nasıl?

bu arada tarık buğra hastalanınca tekrar bezlemeye başladım..artık çişi ve kakası geldiğinde wcye gitmiyo biraz ara verip eniden popoyu açmaya başlıycam

herkese iyi geceler. çiçeğimle mutlum kulaklarımı çınlatmış:)) geçen hafta nasıl geçti anlamadım kız kardeşim yanımdaydı sonradan babamda geldi çok güzel geçti zaman hem ece için hem benim için. annem umrede haftasonu dönecek inşallah. temizlik yaptık kız kardeşimle tabi arkasından fena bel ağrım başladı:(( nasıl yaşıcam bu hastalıkla bilmiyorum. parol içiyom ya eceyide emziriyorum inşallah geçmiyordur kuzuma:((

tarık buğrama çok geçmiş olsun havalar düzelecekmiş inşallah hastalanmazlar bir daha.

nagişim eşin genç tedavi ile atlatırsınız inşallah geçmiş olsun.

talaycım da nasıl acaba? inşallah o da hayırlısıyla atlatır taşınma işini herşey yoluna girer.

defnem içinde çok sevindim. herşeyi normal çıkmış çok şükür büyüdükçe geride kalır inşallah şu alerjisi. şarkı söyleyen hali yok mu gel beni ısıra ısıra ye bitir diyor:))

meleğim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun çoğunluğumuzun evliliğinde böyle geçtiği dönemler oluyor iyi düşünüp sadece nasıl mutlu olacağına inanıyorsan onu yap.

çiçeğim memleketinde bol gezmeler sana bol bol enerji depolayın masalımla kars için:))

beykozum sana da geçmiş olsun hız kesmek yok yola devam:))

mutlum gözün aydın kavuşmuşun x menine:)) hediyelerde bonus olmuş iyi olmuş:)) miracıkımla gezmelere akmışınız daha ne olsun bu tatil iyi gelmiş size maşallah:))

turuncu gaza gelmişin çok fena bebek konusunda hadi bakalım hayırlısı:))

dilbercim evde yazamadı yine:))

bebeğim çağla ince uzun olacak demekki daha ne olsun geleceğin top modeli mavişim işte:)) şaka bi yana o yemek mevzusu yokmu biz anneler için ahha ahh geçmiş çok şükür bir dahada olmaz inşallah.

Eşin dün gece benden özür dileyerek hatalarını kabul etti kızlar ama benim nedense içim soğumadı .. Beni sevdiğini söylüyor ama sonra yaptıkları ile beni kendinden epeyce soğutuyor .. Benim birde bir huyum vardım bazı yapılanları unutup geçemiyorum hepsi hafızamda kene gibi yer ediyor ..bazı şeylere oğlum içinmi katlanıyorum onada emin olamıyorum .. Sonumuz hayır ola inş

$DSCF4708.webp $DSCF4707.webp $DSCF4709.webp

hello teyzeler sonunda geldim:3:

Eşin dün gece benden özür dileyerek hatalarını kabul etti kızlar ama benim nedense içim soğumadı .. Beni sevdiğini söylüyor ama sonra yaptıkları ile beni kendinden epeyce soğutuyor .. Benim birde bir huyum vardım bazı yapılanları unutup geçemiyorum hepsi hafızamda kene gibi yer ediyor ..bazı şeylere oğlum içinmi katlanıyorum onada emin olamıyorum .. Sonumuz hayır ola inş

aferim enişteye:46:hatalarını anlamasıda birşey melegim:34:bir evlilik ancak ne zaman biter biliyomusun,
hiç kavga etmemeye,birbirini hiç takmamaya başlandıgı zaman:31:ne yaparsa yapsn umrumda degil dersin ya işte onu içte yaşadıgında biter,,enişte seni seviyo belli ki yoksa neden özür dilesin dimi..
Allah hakkınıza hayırlısını versin cnm,gönlüm birlikteliginizden yana:54:

aferim enişteye:46:hatalarını anlamasıda birşey melegim:34:bir evlilik ancak ne zaman biter biliyomusun,
hiç kavga etmemeye,birbirini hiç takmamaya başlandıgı zaman:31:ne yaparsa yapsn umrumda degil dersin ya işte onu içte yaşadıgında biter,,enişte seni seviyo belli ki yoksa neden özür dilesin dimi..
Allah hakkınıza hayırlısını versin cnm,gönlüm birlikteliginizden yana:54:

Sağol CNm cümlemizin inş .. Bende çoğu zaman öyle yapıyordum umursamıyordum ama öyle zaman geliyor canına tak ediyor .. Neyse zaman ilaç olur inş ve düzelir bazı şeyler .. Ben yinede tr ye gitme yolu gözlüyorum , umarım havalar erken ısınırda kendimizi vatan topraklarına atarız ;))

yatmaya gidiyim gayri:10:
oyunuda geçemedim sinir oldum:47:
birazda haberlere baktım :31:dünyada neler oluyor arkadaş:51:Allah sonumuzu hayretsin,,
çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyo çok korkuyorum..

hadi herşeyi geçtimde en çok aklıma takılan haber şu oldu:51:ünlülerin yaşam koçu şeyda diye bir kadın var:9::9:
yaw ayda 200 bin kazanıyomuş:53:ünlülerle yürüyüşe çıkıpbu parayı kazanıyo:51:vay anasını dedim:1:
ben bu kadına 200 bin versem zaten açlıktan ailecek zayıflarız:9::9:

bende kendime yeni iş buldum:28:mahaledeki şişko teyzeleri toplayacam:27:akşamları bi köprüye kadar yürüteyim onları:27:
her biri 1 tl verse 10 kişi bulsam işte yarım saatte 10 liram olur:9::9:
günde 10 liradan ayda 300lira:9:
yolda yorulan olursa valla beklemem döner evime gelirim:27:
şeyda kadar olamasakta bu işte iyi para var ben anladım:27:

günaydın kızlarr bu gün dükkanı ben açıyorum:24:
gece tarık buğra çok terlemişti üzerini değiştirirken uyandı ve uykusu kaçtı ailecek dikildik ayağa
oyun oynarken baktık el sallayıp odasına gitti uyudu:)
sabahta nedense erken uyandım uyuyamadım camları açtım bu gün hava çok güzel:16:
kuzum uyansında ananneye kahvaltıya gidicez ordanda parka gideriz kuşlara yem atarız
bu arada tarık buğra anannesine teyzelerine ve parka yaklaştığımız zaman sokakları tanıyo kendince bi şeyler söyleyip seviniyo:)

herkese iyi geceler. çiçeğimle mutlum kulaklarımı çınlatmış:)) geçen hafta nasıl geçti anlamadım kız kardeşim yanımdaydı sonradan babamda geldi çok güzel geçti zaman hem ece için hem benim için. annem umrede haftasonu dönecek inşallah. temizlik yaptık kız kardeşimle tabi arkasından fena bel ağrım başladı:(( nasıl yaşıcam bu hastalıkla bilmiyorum. parol içiyom ya eceyide emziriyorum inşallah geçmiyordur kuzuma:((

tarık buğrama çok geçmiş olsun havalar düzelecekmiş inşallah hastalanmazlar bir daha.

nagişim eşin genç tedavi ile atlatırsınız inşallah geçmiş olsun.

talaycım da nasıl acaba? inşallah o da hayırlısıyla atlatır taşınma işini herşey yoluna girer.

defnem içinde çok sevindim. herşeyi normal çıkmış çok şükür büyüdükçe geride kalır inşallah şu alerjisi. şarkı söyleyen hali yok mu gel beni ısıra ısıra ye bitir diyor:))

meleğim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun çoğunluğumuzun evliliğinde böyle geçtiği dönemler oluyor iyi düşünüp sadece nasıl mutlu olacağına inanıyorsan onu yap.

çiçeğim memleketinde bol gezmeler sana bol bol enerji depolayın masalımla kars için:))

beykozum sana da geçmiş olsun hız kesmek yok yola devam:))

mutlum gözün aydın kavuşmuşun x menine:)) hediyelerde bonus olmuş iyi olmuş:)) miracıkımla gezmelere akmışınız daha ne olsun bu tatil iyi gelmiş size maşallah:))

turuncu gaza gelmişin çok fena bebek konusunda hadi bakalım hayırlısı:))

dilbercim evde yazamadı yine:))

bebeğim çağla ince uzun olacak demekki daha ne olsun geleceğin top modeli mavişim işte:)) şaka bi yana o yemek mevzusu yokmu biz anneler için ahha ahh geçmiş çok şükür bir dahada olmaz inşallah.

sağol canım..ecişkom nasıl:54:akıl küpümüzden vidio yuk muuu:1:

amaninnn iyiki geldin hoşgeldin kuzum ya maşallah kojaman olmuş:nazar:Allah nazarlardan esirgesin esmer bombayı:nazar::nazar:
tatlıcadım tarık bugraya çok iyi bakmışsın canım:54:
kızıma hala talipmi:9:

Allah hepimizin yavrularını nazardan korusun canımcım.
talip olsakmı acaba:9:
talibiz tabikii konuşan süpürgenizi getirmeyi unutmayın :27:

Maşallah sübhanallah :nazar:
Kocaman olmuş bizim delikanlı yaw sen bu yaman beyi bu kadar zamandır bizden ne diye mahrum ettin hı aşk olsun ya resmen özlediğimi hissettim İnan ..

evt canım çok zaman oldu:17:
bi dönem çok yüklemek için uğraştım ama resim boyutuda küçük olduğu halde hata veriyodu
kısmet bu güneymiş:1:

umarım herşey düzelir meleğim musmutlu olursunuz:16:

yatmaya gidiyim gayri:10:
oyunuda geçemedim sinir oldum:47:
birazda haberlere baktım :31:dünyada neler oluyor arkadaş:51:Allah sonumuzu hayretsin,,
çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyo çok korkuyorum..

hadi herşeyi geçtimde en çok aklıma takılan haber şu oldu:51:ünlülerin yaşam koçu şeyda diye bir kadın var:9::9:
yaw ayda 200 bin kazanıyomuş:53:ünlülerle yürüyüşe çıkıpbu parayı kazanıyo:51:vay anasını dedim:1:
ben bu kadına 200 bin versem zaten açlıktan ailecek zayıflarız:9::9:

bende kendime yeni iş buldum:28:mahaledeki şişko teyzeleri toplayacam:27:akşamları bi köprüye kadar yürüteyim onları:27:

ayyy bilmem mi o kadını ne para kazanıyo:47:
mehmet ali erbilin eski karısı vardı ya tuğba coşkun onun kardeşi
bu bünlüler benimlede yürümezlermi ki acep
onlardan şeydanın aldığı paranın çeyreğini alırım:27:

Merhaba mutlucum...
Evet canım anlattığın olay 25.ci kare diye geçiyor ve kesinlikle doğru.Özellikle disney çizgi filmlerinde çok daha fazla var.CN isimli çizgi film kanalından da çocuklarımızı uzak tutmamızda fayda var.
Ben özellikle bu konuya çok dikkat etmeye çalışıyorum :34:
Selam canım:3:hoşgeldin:3:
Henüz çizgi film izlemiyor Mira sadece netten indirdiğim müzikli videoları izliyor ama tabi bu hiç izlemeyeceği anlamına gelmez
,dediğin gibi dikkatli olmak lazımmış yaw:ssz:Bi 25.karemiz eksikti:ssz: Sende niyetin bozdun demek 2.bebek için:9: Hadi hayırlısı canım...Boncuk gözlümü öperim:54:
Heeee şimdi anladım :26:
duygusal sarkıymıs be :26:
nese sorry edilie:29:
ben bilmemek senin dil ben bilmek turkca :9:

cevirin için saol bebegim :54:
kocan tabi alcak senden iyisini uzayda arasa bulamaz :9:
güzel alımlı tası sıksa suyunu cıkarak bir karısı var masallah ayva ayva:9::nazar::nazar::nazar:
Ay sen tam alemsin yaaa:1:Ben bu gazla uçarım artık:10:Ayva ayva:1:Sağol bitanem:16:
canım iliminatu cok arastırdım
25.kareyide arastırın neler var film aralarına adamın seyini koymuslar falan bizim gözümüz algılamıyor ama beynimiz algılıyor
bu grup seytana tapanlar grubu cogu ünlü buna üye onlar cok para ve seks sunuyorlar üyelerine
birde hedefleri müslümanlıgı bitirmek oldugunu duymustum bir ülkeyi en kolay bu yöntemle yıkarsın
osmanlı karı düşkünlügünden sona erdi
şimdi cocuklarımızn kafasına Allah korusun seks ve para sokup gelişmesini ve ilerlemesini durduruyorlar aklı fikri uçkuru olmasını saglamak amac :47:
Ay tırstım walla:18:o muydu bu muydu derken açamam da ben şimdi:18:benim kız televizyonu vazo sanıcak:1:
Canım bu bel ağrası berbat bişey ya geçenlerde sadece 1 gün tuttu mahvetti beni,seni düşünemiyorum:5:İnşallah çabucak iyileşirsin canım:nazar:
HOşşşgeldiiiin yakışıklım:nazar:Çok özledik biz seni çooookk:16:yolda görsem tanımam walla o kadar büyümüşsün bitanem:16:
Allahım nazarlardan korusun yine çok güzel giydirmişsin annesiiii:nazar:
Gözün Aydın CNm eşin dönmüş sağsalim şükür , hediyelerinizde hayırlı olsun mamalarıda afiyetle yiyin inş .. Sevdiğin çikolata neydi merak ettim yani sana aldığı çikolata hangisi CNm .. Magnet de aldımı ;))
Neyse hafta sonun güzel geçmiş çok sevimdim inş her hafta sonun bir öncekinden de daha iyi olur .
Sağol meleğim:16:Sevdiğim çikolata Raffaello birde After Eight:56: magnetimiz vardı almamış bu sefer:9:
:46:Sonunda sevdiğin işi buldun mu babycan:46:yakışıırr:46:

Back
X