• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ne tatlıyım yaw:16:Ben bile sevdim kendimi:1:her halim güzel:9:

evet canım senin her halin güzel:16:
aynı burda oldugu gibi:9::9:
$20080301_706992_1204392781_rakz.webp
çok tatlısın çoook:))

hava kapalı burda:5: akşama yemeğim yok. eşimde bende geç gelecez. çayın yanına kek var sadece:35::35: kızımada yoğurt çorbası var bize yok

evet kalpsizanne hanım ya, insan bir mrb der, nassınız der ne bileyim bir giriş gelişme sonuç yapar. hiç halimizi sormadan, "Babyceren'im Çağla nasıl oldu? saçını boyadın mı? Hejar hanım, eltinler yemeğe geldimi?alyel hanım, tayin işi olmamış, valla çok üzüldüm" filan demeden bir mesaj yazıp hooop kaçıyorsunuz :19: mesajınızda sizden birşeyler bulmak istediğimiz gibi kendimizden de birşeyler bulmak isteriz :34:

evet kalpsizanne hanım ya, insan bir mrb der, nassınız der ne bileyim bir giriş gelişme sonuç yapar. hiç halimizi sormadan, "Babyceren'im Çağla nasıl oldu? saçını boyadın mı? Hejar hanım, eltinler yemeğe geldimi?alyel hanım, tayin işi olmamış, valla çok üzüldüm" filan demeden bir mesaj yazıp hooop kaçıyorsunuz :19: mesajınızda sizden birşeyler bulmak istediğimiz gibi kendimizden de birşeyler bulmak isteriz :34:

yada:çikocum nasılsın,bugün kendindemisin,hala pazara gidiyomusun gibi şeylerde sorsa iyi olur:27:
yada deneylere devammı hep deney deney nereya kadar diyede sorabilir:27:yoksa sen deney diyip bizi uyutuyomusun?senin deneyin biz olmayalım:27:bizim üstümüzden tezmi yazıyosun yoksa:27:

Oh oh Allah versin şekerim :)) benden sana hadi 100 tl ama bir şartım var çağlama bir bluz alacaksın kapiş

tamam melegim yolla 120 lirayı söz çağlaya bluz alacam:9:kendime bile alırım hatta eşime,cerene:9:artan 1 lirayıda çikoya veririrm pazardan kaynanama don seçer yollar:1:pazar konusunda kendisi uzmandır:27:

tamam melegim yolla 120 lirayı söz çağlaya bluz alacam:9:kendime bile alırım hatta eşime,cerene:9:artan 1 lirayıda çikoya veririrm pazardan kaynanama don seçer yollar:1:pazar konusunda kendisi uzmandır:27:

Ay sana yazmaya korkar oldum ayol habire artıran yokmu diyen var gibi artırıyon parayı .. Bak bu son en son 120.99 olsun bir kuruş daha vermem ona göre :))

spor salonunu aradım dedim benim göbegi eritecez saat kaçta geleyim:)akşam 6-7 arası bide 8-9 arası varmış:26:6-7 olmaz çünkü zaten eşim 6 da geliyo:26:8-9 da geç oluyo off ne yapacam:31:
niyetim tabikide zayıflamak degilişte biraz sıkılaşmak:23:yoksa zaten zayıfım 57 kiloyum:23:ama vıcık vıcık bir göbek:27:
yaz geliyo:21:tankinimi giycem:1:daha yepyeni geçen yıl almıştım,10 yıl giyerim ben onu:51:
melegim sen gelince havuza gidelim şöyle havuz kenarında yürürüz:)sonra havuzda ben senin kafanı suya sokarım:27:olmadı sırtına binerim:1:
bugün içimde bir enerji patlaması var:27:hayırdır inşallah:)
çağlada uyansında güreş yapalım onunla:51:zaten minnacık yerde bi boğuşayım minnoşla:)

Ay sana yazmaya korkar oldum ayol habire artıran yokmu diyen var gibi artırıyon parayı .. Bak bu son en son 520.99 olsun bir kuruş daha vermem ona göre :))

neee 520.99 mu:53:tmm anlaştık ama ne gerek vardıo kadar zahmete melegim:)ben 520 yi alayım küsuratı sana kalsın canım:9:

Merhaba anneler ve kızları-oğulları...

Sizinle paylaşacağım önemli bir husus var;bugün karşı apartmandan (çok yakın binalar)komşum bakıcımın Doğaya çok bağırdığını ve Doğanın da ağladığını belirrti hatta bu olayın ara ara farklı günlerde olduğunu da belirtti.Zaten biz babasıyla yemeden içmeden kesildik moral hala sıfır..başımız ağrıyor hatta...Neyse aldığımız karar şu yönde;henüz bakıcıya bir şey söylememe kararı aldık.Pazartesi ve salı eve dinleme aygıtı koyup Doğaya nasıl kızıyor diye dinleme kararı aldık.yani şu an ben bakıcıdan sonra ne olacak derdinden ziyade acaba 1 senedir nasıl davrandı derdindeyim...İyice sorguluyorum kendimi...Anşlayacağınız karmaşık,sinirli,üzgün vb.. adını siz koyıun öyleyim işte..aklıma binbir türlü şey takılıyor acaba Doğa bundan mı konuşmuyor,bundan mı duygusal vb...diye...neyse sizler ne diyorsunuz?
çok sinir oldum... :47::47::47:
canım bende seni tebrik ediyorum:46:umarım sigaradan sonsuza kadar uzaklaşırsın,,darısı benimde başıma ama benim hiç niyetim yok:)tek istedigim baya azaltmak onuda biraz başardım ama dahada azaltmak istiyorum,
bu benim keyfim sanırım hiç bırakamıycam:ssz:ama günde 2-3 tane olsa süper olacak..
senin neyin var dostum:32:neden psikologa gidiyon:32:enişte bişeymi dedi:47:kaynananmı canını sıktı:47:
defnenin yeşil gününü yerim ben:56:cerenlerde yapıyo bu etkinligi:)bu hafta turuncu günü vardı:27:evde turuncu bişey bulamadım eşimin tişörtünü elbise niyetine giydirdim:9::9::9:
şaka yaww:27:turuncuya yakın bir renk olan lacivert giydi gitti:9:
evet 1 hafta oldu bırakalı... umarım sen de başarırsın...
psikolog rahatlamak için bi nevi.. bilmem canım istiyo :)
şekersizim defnoşta rahatsızmış:26:geçmiş olsun,,dişten :26:olduguna eminmisin tatlım:26:inşallah diştendir,acil şifalar..
evet dişten olduguna emin oldum sonunda.. baska bişey yok cunku :/
cerenin eli nasıl oldu? gecmiş olsun :(

Günaydın Dünyanın En Güzell Mayıs Annelerii. :kkk::nazar::nazar::21:. Biz dün babycerenimlenn buluştuk ki :7::7:hariika bi gün geçirdik benim çetenin(Gönül Mira' nın) çağlayı sıkıştırma ve huysuzluk dakikalarını saymazsak:17::17::emir_bebek:.Sizlerin huzurunda da tekrar babycerenime herşey için çook teşekkür ederim.:16::16: Resimleri attım albüme isteyen buyursun :21::21: Hepinizi öpüyorum inşallah sizlerde şahane bi haftasonu geçirmişsinizdir.:16::16:
gercekten supersiniz..
benimde haftasonu kayınvaldem geldi valla iyimi oldu kötümü anlamadım sürekli bilale çikolata bisküvü vb. şeyler verme derdinde ben beyaz şeker bile vermezken anne verme diyorum 2 saat sonra bilali oyalamak için elinde bişey gıdasını alacakmış çıldırmazsam iyidir.
ömerin kontrolünden geliyorum oğluşum ağzını şapırdattı çok tatlıydı 1200 olmuş çok şükür.
hay allahım ya. nedir bu abur cubur yedirme sevdası anlayamıyorum.. ve sinir oluyorum...
o ağzını şapırdatmasını yerim ben ömerciğin
Dün eşim babannesini kaybetti:ssz:Tüm gün cenaze okuma derken yorgun düştük...
Kayınpederim çok kötü oldu,insan kaç yaşında olursa olsun,yeri doldurulamayacak tek
varlık anne...

Mira hala toparlanamadı,nasıl bir virüsse neler yaptım iyileşemiyor yavrum:ssz:
Bu hafta yeniden dr.a götüreceğim sanırım:ssz: Dün cenaze kalabalığına sokmayayım diye bakıcıya bıraktım
biraz değişiklik oldu yavrumada:16:
basınız sagolsun :(
gittiniz mi doktora? arkadasının bebeği nasıl oldu? unutuyorum hep sormayı :(
slm kızlar...uzun bir aradan sonra fırsat bulmuşken birkaç satır yazayım dedim...umarım herkes iyidir..biz de iyi olmaya çalışıyoruz...çağatay kış boyunca 3 defa ateşli hastalık geçirdi ve sonuncuda orta kulak iltihabı ile sonlandı...kulak akıntısı...antibiyotik falan derken çok şükür atlattı...kızlar ateşe çok dikkat edin ...bizim 15 tatilin son cuması oğlum biraz üşütmüştü....çocuk druna götürdük pek bişeyi yoktu...cuma gecesi cumartesi gündüz ateş ve kulak akıntısı arkasından....pazartesi kulak burun boğaza götürdük ...kulak zarı kızarmış şişmiş ve ufak bir delikten kulağı akmaya başlamıştı..aman neyse yani bu kadar çabuk nasıl ilerledi anlayamadık...çok şükür şimdi iyi...
bi de oğlum daha konuşmuyor...canı isterse baba ..mama..birkaç hayvan sesi o kadar...hiç de hevesi yok ...napcaz bilmem...tavsiyeleriniz bekliyorum...herkese:16:
:( çok geçmiş olsun kuzuma.. nasıl ağrımıştır kimbilir...

Mahir babasının horlama sonunda titremesini dahi taklit ediyor , ölüyoruz gülmekten bir arada ters bakış atmayı yapıyordu ki daha 8 aylıktı ;))
:) sıpa yaaa... güldürdünüz akşam beni:D

spor salonunu aradım dedim benim göbegi eritecez saat kaçta geleyim:)akşam 6-7 arası bide 8-9 arası varmış:26:6-7 olmaz çünkü zaten eşim 6 da geliyo:26:8-9 da geç oluyo off ne yapacam:31:
niyetim tabikide zayıflamak degilişte biraz sıkılaşmak:23:yoksa zaten zayıfım 57 kiloyum:23:ama vıcık vıcık bir göbek:27:
yaz geliyo:21:tankinimi giycem:1:daha yepyeni geçen yıl almıştım,10 yıl giyerim ben onu:51:
melegim sen gelince havuza gidelim şöyle havuz kenarında yürürüz:)sonra havuzda ben senin kafanı suya sokarım:27:olmadı sırtına binerim:1:
bugün içimde bir enerji patlaması var:27:hayırdır inşallah:)
çağlada uyansında güreş yapalım onunla:51:zaten minnacık yerde bi boğuşayım minnoşla:)

Evt CNm bugün çok enerjiksin hatta öyle çok enerji fışkırıyor ki beni havuzda boğma planları bile yapıyorsun :))
Spora gitme bence evde bir kaç hareket yapıp sıkılaştırabilirsin .. Bunun için internetten bir çok siteden tüyo alabilirsin CNm .

Kızlar merak ediyorum şu kalan dişler ne zaman çıkar bilen varsa lütfen paylaşırmısınız ..
Şimdi 16 diş var ve 20 dişe tamamlaması lazım , benim bildiğim üç yaşa kadar çıkması gerekiyor .. Peki son 4 azılar ne zaman başlıyor çıkmaya ..

selamlar..

cumartesi sabahı kutlu baturumuz hastaneden çıktı. artık evinde. inşallah bu kötü günler geride kalacak.. şimdi testler için doktor arıyorlar. göz testi ve bera (işitme) testi yapılacak...bi de küvözde kaldığı için çocuk nörologunun görmesi gerekiyomuş.. Annemler Cerrahpaşa, Haseki, Çapa ve Samatya Hastanelerinin göbeğinde oturuyor ve bunlardan birinde olmasını istiyorlar... ben de devlet hastanesinin iyi olduğunu düşünüyorum ama doğru mu düşünüyorum acaba? bu hastanelere devam edip de hizmetinden memnun olduğunuz ya da olmadığınız durumları belirtebilir misiniz? bir de sağlık ocağına gitmişler dün kontrol için. idrarında bazen kan oluyormuş biraz.. sık görülen bi durumolduğunu söyleyerek yeni doğan sünnetini önermiş. (çocuk cerrahına gitmelerini söylemiş) şu testleri vs atlatana kadar bu durumu bekletseler sorun olur mu acaba? yoksa bunun da acil yapılması mı gerekiyor?

ah batur ah... biberonu cok cok çekip memeyle savaş veriyor. inşallah buna da alışacak tabi ama yine de endişeleniyorum. inşallah biberonu bırakır da memesini emer anneciğinin...

cumartesi batura gitmeden önce seminere gittim. bahsetmiştim sanırım size.. notlar burada... http://allaboutaylin.blogspot.com.tr/2014/02/2-3-yas-cocuklarnda-psikososyal-gelisim.html
tam da üstüne denk geldi.. sabah defne ağlama krizine girdi. beni itti, git dedi, sonra gel dedi, suratımı tırmaladı, tokat attı, bol hayır dedi... yarım saatten fazla ağladı.. nasıl davranacağımı bilemedim.. of ne yapacağız biz bu ergenlerle..

neyse pazar günü de kuzey yağızın doğum günüydü.. çok güzel oynadı bıdıklar. baktım baktım.. büyümüş benim fıstığım yaa...

sigarayı bırakalı 1 hafta oldu.

dün akşam koltuk minderlerinin kılıflarını değiştirdik. bu akşam da temizlik ve poğaça yapmam lazım. yarın akşam gelecek misafirlerim. umarım yetişebilirim.
mutlucum bi kamyon ütü de bende var... seven birine yollayabilirim... :)

Kızlar merak ediyorum şu kalan dişler ne zaman çıkar bilen varsa lütfen paylaşırmısınız ..
Şimdi 16 diş var ve 20 dişe tamamlaması lazım , benim bildiğim üç yaşa kadar çıkması gerekiyor .. Peki son 4 azılar ne zaman başlıyor çıkmaya ..

bizimde 16 dişimiz var,benim bildigim 2 yaşında tamamlamış olması lazım:51:ceren 2 yaşındaydı hepsi çıkmıştı ama abimin kızı 2 buçuk yaşında ve onunda 16 dişi var:51:daha arka dişler çıkmamış:51:demek 3 yaşa kadar çıkıyo:51:ben bildim bana yüs puan:)

selamlar..

cumartesi sabahı kutlu baturumuz hastaneden çıktı. artık evinde. inşallah bu kötü günler geride kalacak.. şimdi testler için doktor arıyorlar. göz testi ve bera (işitme) testi yapılacak...bi de küvözde kaldığı için çocuk nörologunun görmesi gerekiyomuş.. Annemler Cerrahpaşa, Haseki, Çapa ve Samatya Hastanelerinin göbeğinde oturuyor ve bunlardan birinde olmasını istiyorlar... ben de devlet hastanesinin iyi olduğunu düşünüyorum ama doğru mu düşünüyorum acaba? bu hastanelere devam edip de hizmetinden memnun olduğunuz ya da olmadığınız durumları belirtebilir misiniz? bir de sağlık ocağına gitmişler dün kontrol için. idrarında bazen kan oluyormuş biraz.. sık görülen bi durumolduğunu söyleyerek yeni doğan sünnetini önermiş. (çocuk cerrahına gitmelerini söylemiş) şu testleri vs atlatana kadar bu durumu bekletseler sorun olur mu acaba? yoksa bunun da acil yapılması mı gerekiyor?

ah batur ah... biberonu cok cok çekip memeyle savaş veriyor. inşallah buna da alışacak tabi ama yine de endişeleniyorum. inşallah biberonu bırakır da memesini emer anneciğinin...

cumartesi batura gitmeden önce seminere gittim. bahsetmiştim sanırım size.. notlar burada... http://allaboutaylin.blogspot.com.tr/2014/02/2-3-yas-cocuklarnda-psikososyal-gelisim.html
tam da üstüne denk geldi.. sabah defne ağlama krizine girdi. beni itti, git dedi, sonra gel dedi, suratımı tırmaladı, tokat attı, bol hayır dedi... yarım saatten fazla ağladı.. nasıl davranacağımı bilemedim.. of ne yapacağız biz bu ergenlerle..

neyse pazar günü de kuzey yağızın doğum günüydü.. çok güzel oynadı bıdıklar. baktım baktım.. büyümüş benim fıstığım yaa...

dün akşam koltuk minderlerinin kılıflarını değiştirdik. bu akşam da temizlik ve poğaça yapmam lazım. yarın akşam gelecek misafirlerim. umarım yetişebilirim.
minik batur hastaneden çıkmış çok sevindim canım:nazar:umarım dedigin gibi biberonu bırakır annesini emer:emir_bebek:
blogunu şimdi okuycam:6:minnak ergen defne demek seni tokatladı:)çağla hiç böyle bişey yapmaıyo ama bazen ceren onu gaza getiriyo git anneye tokat at diyo gelip vuruyo sonra üzgün üzgün yüzüme bakıp gülümsüyo öpüyo:17:

misafirlerin içinde kolay gelsin cicim:6:valla ben ütüyü sevmem yapamam kusura bakma:)

Eki Görüntüle 995694

daha 8 ay varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sağol CNm bu iyi oldu .. Batur çıkmış çok sevimdim Rabbim oralara düşürmesin bir daha inş .. Devlet hastanesi konusunda bir bilgim yok ama sünnet i hemen yaptırmalarını bende tavsiye ediyorum .. Çok sağlıklı oluyor ve çabuk atlatıyorlar .. Çoçuk cerrahı kesinlikle olmalı ..
Geçtiğimiz pazar arkadaşlarla yemek yiyelim dedik dışarda ve gittiğimize mahir bizi bin pişman etti .. Sokakta kendini yerden yere atarak bizi öyle zor duruma düşürdü ki ne yapacağımızı şaşırdık .. Galiba bu iki yaş sendromu bizi epey Zorluyacak .. Defnem çok aklı başında bir kuzu buna rağmen böyle ise mahir den kokmaya başladım :((
Bloğunu bende okucam , paylaşım için çok tşk ederiz

Son düzenleme:
selamlar..

şekersizyeşilçay hanım, bildiğim kadarıyla sünnet hemen yapılması önerilse bile (Orhan Cemal'de öyle olmuştu) 2-3 ay geciktirilebilen birşey. yani "acil" dense bile 1 ay sonra yapıldığında problem oluşturmuyor.

devlet hastaneleri daha çok hasta gördüğü için, vaka bakımından çok zenginler, teşhisleri de isabetli oluyor. üniv. hastaneleri az hasta aldıkları için, daha az çeşitte vaka görüyor ve bazen teşhisleri doğru olmayabiliyor. çocuk nörologunun görmesi gerekse bile bu hergün gidilip gelinecek anlamına gelmiyor. iyi bir devlet hastanesi veya başka şehirde bir çocuk hastanesi de olabilir diye düşünüyorum. ank (sami ulus), izmir(behçet uz). bir de doğum hastanelerindeki çocuk nörologları (varsa) da iyi olabilir :26:

sigarasız günlerinizin devamını diliyorum :16:

Back
X