- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
herkeze günaydın haftanın son çalışma günüde geldi çok şükür.bende giderek ağırlaşıyoeum haftasonu ömerin eşyalarını yerleştirip çantamı hazır edeceğim.dün eşim a101den bebek malzemeleri aldı adamcağız savaş vermiş resmen kadınlardan etkilenip ne bulduysa 2şer almış.
sayın chirico bakıcımız varken bütün gün oğlum aktivite yapıp kitap okuyordu şimdi ise anneannesinin yanında doğal hayatın içinde sizde durumlar nasıl acaba birlikte kitap okuyorlarmı.gerçi bu benim işimede geliyor dışarıda yorulduğu için akşam eskisi gibi üstüme düşmüyor birlikte resim yapıyoruz.
benim oğlan hala anlamsız konuşuyor kızlar suya öğğ,süte fü gibi kendi dilinde isimler koyuyor halbuki okadarda konuşuyoruz onunla sizinkileri duyunca özenmiyor değilim biliyorum eninde sonunda konuşacak bizim gibi olan varmı.tağrık buğra da acaba konuşuyormu
torununa kitap okurken annemi hiç düşünemiyorum

akşam eve geldiklerinde hemen yemek yemesi gerekiyor çünkü çok erken uyuyor. yemekten hemen sonra resim yapıyoruz, kağıt kesiyoruz veya yeni aldığım oyun hamurlarıyla oynuyoruz. daha çok kendi kurduğu oyunları oynuyor. arabaları kendince yarıştırıp "daaaaan" diyerek kaza yaptırmak gibi. daha uzun yazacaktım amma iş bekliyor dostum. iyiki sordunuz, ben de uzun uzun içimi dökeyim