2012 mayıs annelerinin doğum hikayeleri

canim annem erzurum babam bayburtlu istanbulda dogup büyüdüm.cok büyük konustum geldi beni buldu

olsun daha yolun başı senin için rabbim güzellikler göstersin sanada minik kuzunada...
Bunları unuttursun çoook güzel günler sizin olsun...
Duam kabul olur benim sen amin de:)))

cnm mahvettin beni ya..
ağlayarak okudum ve halen ağlıyorum...
bende daha şimdiden benzer şeyler yaşıyorum...
yanımda hep sağolsun ki annem var..
herşeyime koşuyor ama kayınvalidem taaaa kilometrelerce uzaklıktan
huzurumu ve moralimi bozmayı başarıyor..
gerçekten zor zamanlar geçirmişsin kocana da Allah akıl versin diyorum..
eminim ki çok pişman olacak ama bunu ödetmeden affetme bence onu...
Allah sağsalim bizleri de kavuştursun yawrularımıza...

siyahlalecim inan bende ağlayarak okudum yazını
rabbim bebeğine sana huzurlu mutlu sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
kocan ve kaynananda inşallah hatasını anlayıp telafi ederler umarım

ağlattın benide ... en önemlisi bebeğin sağ salim kucağında ve ikinizde iyisiniz senin o aptal kocannnn için bişe söleyemiyorum ayburun dediği gibi öpecek eteklerini hatasını anlayınca o pislik anasına gelince yine aybur çok güzel açıklamış lime lime etmek gerekkk Allah ıslah etsinn diyelim annem kız kardeşim doğum yaptığında ben çocuk oldu diye sevinemedim kardeşinin acı çektiğini görürken demişti benim canımdan can olan o önce onu düşünürüm demişti herkes sevinirken annem için için ağlıyodu herkes evladına ağlıyo evladına sahip çıkıyo işte ailenin kıymetini bil canımm Allah sana huzurlu mutlu günleride getirsin inşallahhh ...

Canim annem erzurum babam bayburtlu istanbulda dogup büyüdüm.cok büyük konustum geldi beni buldu

Kızlar aynı kültürden olmak bile yetmiyor mesela ben Erzincan lıyım eşim Erzurum lu kültür mezhep her ne varsa aynı ama gel gör ki onun ailesinde bana garip gelen çok şey var biz daha sıcak kanlıyız konuşkanız birbirimize çok bağlıyız onlar çok farklı örf adette bile farklılıklar var...

Ama önemli olan eşlerimizle uyumumuz..

ah cnm ya, ben de ağlaya ağlaya okudum doğum hikayeni.
zaten hemen hemen tüm haziran anneleri topici okudu sanırım yazdıklarını.
Allah bildiği gibi yapsın k. valideni de, kocanı da. kocan aramıyosa annesi de diyemiyo mu git bak karın napıyo ne ediyo diye.
insan o bebğin hatrına mrk eder de bi arar, hiç kıymet nedir bilmiyorlar.
ben de korkuyorum doğumdan sonra böyle şeyler yaşamaktan. şimdiden kaynana annnemin yaptıklarını kıskanıyo.
bnm kocam çok anneci değil ama sonuçta güvenemiyo insan. erkek milleti sonuçta annesini paylayamaz da sırtını karısına dönüverir iştw

siyahlalem seninle hamileliğin başlarından beri pek çok paylaşımımız oldu ama inan doğum hikayen öyle güzel ki tam istediğim gibi gel gelelim etrafındakiler.. ben şuna inanıyorum bir evlenme süreci bi de bu loğusalık sürecinde etrafındaki insanlarla ilişkilerini iyi tutmak çok zor kırgınlıklar anlaşmazlıklar düşüncesizlikler öyle çok oluyor ki benim de bu konuda çoook korkularım var annemle aynı şehirdeyiz ama kaynanam da geliyor cuma günü ve ben hiç doğurcak gibi değilim şu an tek istediğim yalnız kalmak ama öyle olmucak son günlerim hizmetle geçicek ve de eşimin abisi ve kardeşi gelicekmiş 4-5 günlüğüne düşün bendeki psikolojiyi işim çok zor ama sen burda kendini ve bebeğini düşün ben öyle yapıcam çünkü en özel günlerini insanların mahvetmesine izin verme kaynanana aşırı derecede sinirlendim ama onun değişmesini bekleme o yaştan sonra değişmicektir öyle kabul et bilmiyorum insanları idare etmek çok zor ama yapabiliriz gibime geliyor eşinle de konuş herşeyi anlat bir yerlerde bir anlaşmazlık var daha önce de benzer şeyler yaşadınız.. ben öyle çok doğurmak istiyorum ki ama cuma eşimin abisinin geleceğini falan öğrenince şimdi bebeğime diyorum bir hafta sonra gel herkes gitsin öyle gel diye..

Evet canim haklisin ama ailesini görünce 360 derece dönüyo ben hic öyle degilgm hakliyi haksizi görürüm eşimim bi parmagi kesilse cocuklar gibi sever nazlatirdim onu.o benim hic yanimda olmadi.yani ailesi benden degerli ben bunlari hic haketmedim o benim sadece pesimden kosan biri olarak kalacakti kiz halimle sevdigimin arkasinda durdum kabul ettirdim aileme ama o bem haklida olsam tutup annesine bisey demez

Son düzenleyen: Moderatör:

Helal olsun sana yikilmamissin bu kadar sana yapilan eziyete ragmen... allah sana guc ve kuvvet versin canim inan beni cok etkiledim halan gozyaslarim sapir sapir allahim ne insanlar varya tovbe tovbe inanilcak gibi degil bu arada annende eli opulecek kadinmis onada helal olsun bak halan analigini en guzel sekilde yerine getiriyor,, yalniz hissetme canim kendini bilki kardeslerin var burda her zaman sikintini paylasabilirsin bizimle....kotuluk helede sifa bekleyen insana olursa emin olki allah onlarida cok kotu sinar kendini uzme kizinla ins telkin ol allah sizi birbirinize bagislasin sana kucak deli dualarimi ve sevgilerimi gonderiyorum

Haklisni bitanem.bende son bi ay rahat edeyim dedim kaynanamlar geldi som güne kadar ayaktaydim cok anlayissizlar maalesef.
ben kaynanamin daha cogu seyini soylemedim esime ama o hemen annemle beni cekistirmis Allahhndan bulsun.ya ayni evde durulacak gibi de degl temizlik bilmez afedersin tuvaletten cikarellerini lavaboda yikar kafayi yemek üzereydim resmen bizim annemiz babamiz onlara bisey yapsane yaparlar acaba.daha o kadar yardimlarina ragmen nankörlük yapiyo annen evime gelmesgn diyo demekki sadece onun evi bende gelmicem dedim.hicte umrunda deglmis gelme defol dedi.of of imtihan bular yaa

Sagol bitanem beni anlamaniz derdimi paylasmaniz paha bicilemez.hakkinizi helal edin

Babam bayburtlu annem erzurumlu ama cok farkliyiz cok.
canimmm bende okudum nickinde 25 i de gorunce tamam dedim kesin erzurumludur kiii yanilmadimda nenehatunlarin torunuyuz biz tabiki yikilmayacaksin sabirli ol kuzum henuz cokk gencsin seneler gectikce senin icin neyin en kiymetli oldugunu daha iyi anlayacaksin ( en evvel kendi caninin sagligi bunu hic unutma) evlilik arefesi ve dogum sonrasi her evliligin imtihan safhasinin agir yasandigi donemlerdir seninki biraz daha agir olmus ama insaallah hersey yoluna girer sen bu hassas doneminde kafana takip canina yazik etme sonra sen cekersin
canim heryerin iyiside kotusude oluyo ben bu dogu bati ayrimini hic sevmem onemli olan iki tarafinda fedakar olmasi
cok haklisin insanlar amca teyze cocuklariyla evlenip anlasamiyolar bunlara ne diyicez dogu bati farkimi kultur farkimi hayir insanlarin kalinllasmis egolari

Sagol bitanem beni anlamaniz derdimi paylasmaniz paha bicilemez.hakkinizi helal edin

helal olsun canim ne hakkimiz olacakki
inan varya yurtdisindayim yanimda kimse yok diye mizmizlaniyordum ama gordumki ailelerle yakin olmakta epey bir sorun ne yapsak ya bence kizlar kapin kocalarinizi uzaga gidin en guzeli bu galiba ohh kafanizi dinlersiniz bir guzel off ne bilem kendimce care uretmeye calisiyorum ama galiba sacmaliyorum sen yinede uzme kendini cok degerli bir varliga sahipsin o sana yeter canim bebeklerimiz bizim yasama sevimcimiz dimi?

kızlar ya hepimiz aşağı yukarı benzer şeyler yaşıyoruz ama ne kadar acı değil mi? ne hayallerle evleniyorsun neler oluyo... ailenden kopup da farklı insanların içine karışınca anlıyor insan hayatın zorluğunu. siyahlale arkadaşımız açıkyüreklilikle paylaşmış yaşadıklarını ama bunun o kadar çok örneği var ki ama gün geliyor insan sağlık gibi daha ağır imtihanlarla karşılaşıyor ve bunlar o kadar boş geliyor ki. sağlığımızın ve sevdiklerimizin kıymetini bilelim de üzülmeyelim hiç bişeye. Allah her zaman mazlumun yanında oluyor ve kimsenin yaptığı yanına kalmıyor...

siyahlale canım hikayeni okudum, ne güzel yazmışsın yaşadıklarını.. yaşadıklarını yinede sen iyi bilirsin ama ne güzel normal doğurmuşsun ve doğumun çok kısa sürmüş.. Allah tüm hamilelere böyle kolay doğum nasip etsin.. amin. anne olmak ne zormuş ama dimi..

kayınvalideler neden böyle anlamak zor.. neden gelmiş değilmi, bari gel misafir gibi , sonrada git, bişeyde bekleyen olmasın senden.. hepsi böle değil tabi, ama insan hamileye lohusaya Allah rızası için tanımıyosa bile yardım eder.. onlarsa inadına rahatsızlık veriyor. hiç ona kafayı takıp moralini bozma, şimdi annendesin, bebişini ve kendini düşün.. Allah eşine de akıl fikir versin.. bebişine de hayırlı uzunnn ömürler versin rabbim ..

16 nisan 2012de 38+4 günlük bebeğimle kontrole gittim ultrasonda dr bebeğimin kalp atışının olmadığını söyledi hastaneye yatırdı suni sancı verdi ölü bir bebek için sezeryan yapmayalım dedi 24 saat sonunda hiç açıklığım yoktu 17 nisanda sezeryan oldum dünyam yıkıldı allah kimsenin başına vermesin banada tekrar gebe kalıp bebeğimi kucağıma sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin inşallah(((

ne denir ki böyle durumlarda bu da bir imtihan demekki canım başın sağolsun. Rabbim tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın sana. hayat işte her an hepimizin başına her şey gelebiliyor. imtihan dünyası metanetli olmaya çalış Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Evet canim annemde bende onu diyoruz bana zaten annem bakacakti ben yaparim deyip annemlere gelmemi engelledi.hic bisey yapmadi annem bana yemek getiriyo biraz artiyo aksam yerim diyorum aksama bakiyorum yemegimide yemis.nasil tuhaf bisey anlatamam böyle kadin olunur mu.of günahada giriyorum ama zorla bu duruma getiriyolar.annemler o kdar ilgileniyor Allah razi olsum esim gelmedi aramadida gözüm görmek gstemese de insana cok dokunuyor yaptigi

teşekkür edrim duman elin kolun bağlı kalıyosun hiç bişey yapamadann. biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum hemen iyileşip ama dr 1 yıl dedi başından böyle bişey geçen arkadaşlarınız varmı ne kadar süre sonra hamile kalmışlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…