2012 mayıs annelerinin doğum hikayeleri

Canimm içim gitti rabbim sabir versin insallah tekrar hamhle kalir bebegine sag salim kavusursun.inan o bebek sana şefaatci olacak cennete seni bekliyor.cok zor canimm rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah duakarim seninle

yani yardım edemiyosan zor zamanında insanı sıkıntıya sokma bari.. benzeri bende de olduğu için iyi anlıyorum, onları böle kabullenmek lazım sanırım.. ama en çok eşinin yaptığı dokunur insana, o da hatasını anlar umarım.. sen hiç sıkma canını, imtihan dünyası.. herşey yoluna girer inşallah..

ozay37baris, Allah sabır versin..insallah yeniden hamile kalır, bebişine kavuşur, bu acını dindirirsin.. ne desek boş gerçi, acını en iyi sen bilirsin..

allah razı olsun arkadaşlar oğluşumun boynuna kordon dolanmış oysa bir gece önce ne kadarda hareketliydi dolanmayla kalmamış kordonunda düğüm de varmış işte olcak oluyor gerisi bahane artık. soruyorlar bana hızlı mı kalktın döndün tansiyonun mu yükseldi oysa o gün diğerlerinde farklı hiçç bişey olmadı çok hareketliydi aklıma hep nazar geliyor hamile arkadaşlar nazar boncuğu takın dikkat edin kendinize biz yaşadık siz yaşamayın

Canım okuyunca çok kötü oldum inan Allah yardımcın olsun ...Nasıl bir aile nasıl bir kadın inanamadım ,eşine zaten diyecek bir şey bulamıyorum yok böyle bir insan ,insan bile değil yani... Ama mis kokulun kollarında, onun sevgisi içini ısıtır ,ne güzel ailende yanında ...Hiç üzülme herşey olacağına varır

arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum,malesef iki üzücü hikaye ile başlamış ama herkesin aynı olacak diye bir kaide yok,morallerinizi yüksek tutun
bende ikinci bebeğime gebeyim,ilk oğlum 2008 kasım doğumlu,şimdide allah nasip ederse ağustos başında ikinci oğlumu kucağıma alıcam

siyahlalecim gerçekten arkadaşlar söylenmesi gerekn herşeyi söylemiş zaten,kaynanan bu yaştan sonra iflah olmaz,size uzak allaha yakın olsun ne diyeyim,ama eşini allah ıslah etsin,annesinin dolduruşuna geliyor besbelli
şükürler olsun ki bebeğin sağlıklı ve kucağında yanında sana destek olan ailen var,keşke eşinle olsaydın huzur için ama olmayınca olmuyor işte
karısından ve en önemlisi çocuğundan ayrı olan o,bırak o yansın derdine,elbette üzülecek üzülme demek boşuna ama bebeğine bak bak rahatla ne diyeyim allah yardımcın olsun
canan tan'ın piraye romanı geldi aklıma okuyunca inşallah sonunuz güzel olur

ozaycım başınız sağolsun,allah sabırlar versin çok zor bir süreçten geçiyorsun ama çok güçlü gördüm seni aferin valla,çoğu kadım böyle bir durumda yıkılır belki bir daha çocuk yapmayı düşünmez ama sen hemen istiyorsun ne güzel
benim bir tanıdığım bebeği 6 aylıkken hamile kaldı yani her an olabilir tabi ama vücudun biraz kendini toplaması gerek,bir de sezeryan olmuşsun o yüzden yeni doğuma hazırlanması gerek sanırım doktorun o yüzden 1 yıl gibi bir süre vermiştir
en hayırlı olan zamanda kucağına bir bebiş gelecektir yeterki sabrını ve metanetini yitirme

canımm arkadaşın da dediği gibi o senin şefaatçin olacak Allahın izniyle,dirayetli olman çok güzel tevekkül et, vardır bunda da bi hayır,Rabbim tez zamanda annelik duygusunu yeniden sag salim yaşatsın inşallah..AMİN

Canım valla hkiayeni oak,okuyunca rahmetli anacığımın hamileyken babannemden çektikleri aklıma geldi,annem hep anlatırdı,hastaneden geldim evde bir yudum yok yiyecek,kalkıp zar zor kendime bişeyler yapardım derdi,yemek yapılırmış anneme hep yemeğin dibi ya da suyu kalırmış,annem açlıktan suyuna ekmek batırıp yavrum için karnımı doyurmaya çalışırdım diye anlatırdı.Seninde yaşadıkların bundan farklı değilmiş canım,gözyaşları içinde okudum,çok üzüldüm.3 günlük dünya birbirine zehir etmeye değer mi?Bunlar ilerde sende hep bir kötü anı olarak kalacak,yıllar geçince belkide annem gibi sende çocuklarına anlatacaksın ve çocuklarında babaanneleri hakkında ne düşünür bilemem artık.Ben annemi 58 yaşında kaybettim babaannem 80 küsür yaşında ve hala yaşıyor şu aralar yatalakmış,sevgili kızları yani halamlar bakıyormuş,inan bir yanım diyorki git dolaş yaşlıdır,bir yanımda beter olsun diyor,2 adımlık yer ama gidip uğrayasım gelmiyor,iyiyken babaannem yolda görse gelip sarılırdı hemen ben size ne yaptım derdi,ama onu bir allah bir annem biliyor,Anneciğim hep derdi onunla öbür dünyada hesaplaşacağız,büyüler yapmadığımı kaldı annem ölür ölmez babama birini bulmaya çalışmadığımı kaldı.Ama Allahım biliyor ya artık vakti geldi babaannemin de bunun öbür dünyası da var,eden er geç yaptığının karşılığını buluyor canım.Senin kayınvaliden de ileride böyle olacak eminimki torunları aynı benim gibi nefretle yüzünü görmek istemeyecek,tek temennim sana yaptığı bu kadarla kalsın,seni daha fazla üzmesin.En azından sen buna izin verme,bırak saygıdan sevgiden anlamıyorsa değerinden fazla ona değer verme,eşinin annesidir ileride gene konuşursunuz ama kendini yıpratma onun için boşuna gözyaşı dökme,onun zihniyeti belli olmuş,ondan boşuna incelikler bekleyip hayal kırıklıkları yaşatma kendine.Eşine gelince eminmki bir kaç gün sonra yaptığı hatanın farkına varır yanına döner,yavrunuzla mesut mutlu devam edersiniz.Allah onu size bağışlasın,mutluluktan ayırmasın canım.İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım,öpüyoruz seni kızımla sen kavuşmuşsun yavruna darısı bizim başımıza tekrar tebrikler canım...
Canım yaşadığın o kadar zor birşeyki,yaşamadığımız için bilemiyoruz ama allahım sabır kuvvet versin,sana en kısa zamanda evlat nasip etsin dualarımız seninle canım.

MUTLUYUMMMMM sagol canim.annene Allahtan rahmet diliyorum,mekani cennet olsun.ben anlamiyorum bu kaynanalarin gelinlerle ne alip veremedigi var bu düsmanlik niye.

MUTLUYUMMMMM sagol canim.annene Allahtan rahmet diliyorum,mekani cennet olsun.ben anlamiyorum bu kaynanalarin gelinlerle ne alip veremedigi var bu düsmanlik niye.

Sağol canım amin.Bilmiyorumki canım,aslında kayınvalide olmakla ilgisi yok olayın,olay insanlık bence.Benim de kayınvalidem var ama kaynana demeye dilim varmıyor anneden başka bir kelime kullanamıyorum ona,o kadar iyidirki,annem olsa bu kadar düşünürdü,allahım ondan bin kere razı olsun,ne bir lafı oldu ne bir hareketi ,annemden sonra onu anne bildim.Allah herkese öyle bir kayınvalide nasip etsin inşallah.

Dogru diyosun canim insan olmak ...
ne güzel içten anne demek Allah gm aranizi dahada iyi yapsin ne mutlu sana canim benim rabbim sana böyle bir hediye vermis anne yoklugunu hissetme diye.
inşallah yavrunu da saglikla kucagina alir mutlulukla,huzurla büyütürsün

bu imtihanları da hayırlısıyle atlatıcaksın inşallah canım kayınvalidenler de bir an önce gider inşallah eşin tek kalınca aklı başına illa ki gelirrr

offf off okumaz olaydım çok üzüldüm canım.. bi gün önce herşey normalken bir gün sonra herşeyin değişmesi.. Rabbim sana sabır versin.. Evlat sevgisini en kısa zamanda tekrar yaşatsın inşallah ve Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..

Canım ya en hassas, en ilgi görmen gereken zamanda neler yaşamışsın. Çok üzüldüm. Valla o kocanla kaynananı öldürmek geldi içimden. Kusura bakma ama insan değillermiş, Allaha havele etmek en doğrusu canım kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz. Sen o mis kokulu kızınla güzel güzel vakit geçirirken onlar mahrum kalsınlar Emin ol sen daha iyi bir durumdasın kendini hiç üzme

Rabbim kimseyi merhemetsizlerin eline muhtaç etmesin. sen en hassas döneminde onların eline düşmüşsün Allah yardım etsin. boşver diyemem benimde başıma gelse ben de boşveremem. en azından iyi yönlerini düşün ailen ve en önemlisi dünyalar güzeli kızın yanında. o saf kocan elbet pişman olur gelir. Bundan sonra kendini ve kızını düşün kocan da gelirse kayınvaliden ve hayatınız hakkında bir daha konuş bu konuyu özellikle kaynana konusunu alttan alma sen de insansın senin de bir hayatın var. onlar nasıl kendini düşünüyorlarsa sen de kendini düşün bu konuda taviz verme.

Evetcanim cok haklisin ben herseyi cabucak unutur tm hic küs kalamam ama bu sefer öyle yapmicm artik kimseyi memnun etmicem

ayy kaynanana acayip gıcık oldum.. Allahım ne biçim insanlar var şu dünyada.. Allah yardımcın olsun bebeğine kavuşmuşsun.. inşallah hiç ayrılmassınız.. bana da dua et sağ salim kavuşayım canım oğluma.. bizim miyomumuz var teyzesi.. riskli bir hamilelik geçiriyorum

.........................................

Son düzenleme:
benim 28 nisan cumartesi gunu sabahtan beri ara ara gelen sancilarim vardi. 5 dakikada bir ama hafif sancilardi. aksama kadar bekledim yuruyus yaptim ev isi felan da yaptim. aksama dogru sncilarin siddeti artti. oglumu yatirdim saat 11 gibi hastaneye gittik. nst ye bagladilr sanci gorunuyor ama acilman 1 cm 3 gun sonra bile gelebilir bebek istersneiz burda uyuyun isterseniz evinize gidip uyuyun dedi. ben de madem dogum olmicak eve gidiyim rahat ederim dedim yarin yine gelirim dedim hemsire agrilar dayanilmaz olursa gelin bkaariz yine dedi sanki dogum olmayacak gibi konusuyordu kadin. ben hastaneden ciktigim gibi agrilarim siddeti daha da artti ama ne de olsa dgum olmicak diye biz eve geldik yattim her gelen sanciyla esimin kollarini morartiyordum resmen, ilk hamileligimde de acilma 1 cm idi ve erken hastaneye gittik diyesunni sanci vermislerdi sezeryaa girmistim. yine oyle olmasin diye esim de hastaneye goturmek icin erken diye dusundu ama bakti ben dayanamiyorum hastaneye gidelim diye yataktan kalktigim gibi alttan bayagi bir kanamam geldi saat 2.40 da esim evden cikarken hastaneyi aradi geliyoruz diye bebek 3.01 de dogdu. hastaneyle ev arasi zaten 20 dakikaydi ama esim hizli gittigi icin hastaneye yetistik 5 dakika gec ciksak arabada dogurucaktim. bebek 2,800 kilo dogdu 2. derece dikis yaptilar. sutum gayet iyi yarin hastaneden cikicam. hemsire de pijamamdaki kani gorene kadar ciddiye almadi once yavas davraniyordu. dogumun bu kadar hizli olduguna herkes cok sasirdi. aslinda beni eve geri yolladiklrinda arabada bayagi bir hurma yedim belki o hizlandirmistir. ama son 2 saat cektigim cok fena agrilardi. normal dogumun son anlari bebek cikarken cok dayanilmaz oluyormus oncesindeki sancilar o kadar korkulacak bisey degilmis

hastanede zaten ebeler vardi yurt disinda bir sorun olmadigi surece doktor dogumu yaptirmaz ebeler bakarlar. ebelik muessesi cok gelismis ve herkes de ebelik yapamiyor. ebeler iyi davrandilar hatta dikis ...yaparken konusturdu beni ilgimi dagitmak icin. esim de yanimdaydi. dogum olur olmaz bebegi kucagima verdiler gobegini hemen kesmediler bir sure sonra esime kestirdiler gobegi. ortam losdu az isiklandirilmis dikis yapilan yere lokal vuran isik vardi bebek anne karnindaki gibi los bir isikta kaldi. bebek ciktiginda agladi ama kucagima verir vermez sustu oglum nerdeyse hic aglamadi dogduktan sonra desem yeridir. yikamadilar once dikis bitip ben biraz toparlaninca esimle birlikte yikadilar bebegi yikanirken 3 kere ardarda kaka yapti. sonra yine bana verdiler. hastaneye gidip genis yuvarlak bir yataga yattim ayni evdeki yatak odalari gibi dosenmis yastiklar yorgan.... odada catal bile yoktu, yukardan sarkan bir bez de vardi ayakta dogum yapmak isteyenler icin. ben gidip yattigim gibi isterseniz 4 ayak ustune durun dedi ebe ama 2 ikinmamla ciktigi icin dogum seklini degistirmeye vakit kalmamisti. dogum yaptigim hastane bebek dostu bir hastane oldugu icin cok hosuma gitti ama simdi turkiyede ordaki teknelojiyle burasi aynimi dicekler hani turkiyedeki doktorlar yurt disinda teknoloji daha gelismis o yuzden ssvd yaptiriyorlar diyorlar ya. ben almanyanin kucuk bir sinir kasabasinda kucuk bir dogum kliniginde dogum yaptim. oyle uni hastanesi herseiy tam tesekkulu buyuk sehirde olan bir hastane degildi. ustelik ilk dogumum sezeryan oldugu halde beni eve geri yolladilar bile cunku burda ssvd cok normal ve oyle turkiyedekilerin abarttiklari gibi buyuk risk tasiyan bisey degil.

Mehmet Yunusum 38+5 de 29 mayista gece saat 3.01 de 2.800 gr 48 cm i olarak normal dogumla dunyaya geldi. ilk oglum 2 yas 3 aylik.

Son düzenleme:
yukarda biraz karisik yazmisim artik kusura bakmayin biri 2 yasinda biri yeni dogmus 2 bebegim var bu kadar yazarken bile cok zorlandim asil is dogumdan sonra basliyor

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm.. bebeğin hayırlı olsun.. sen sezeryandan sonra normal doğum mu yaptın? gerçi dediğin gibi yurtdışında normal.. keşke türkiyede de bu kadar kolay olsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…