2012 Mayıs Annelerinin Kilo Topiki.

valla bende hiç ummamıştım böle olacağını ama hiç iştahım yok fazla yiyemiyorum hala 76 kiloyum sanırım bu kiloda doğuma gidicem ama bebeğim sağlıklı şükür bütün kilo ona gitmiş sanırsam ben 15 kiloya kadar sınır tanımıştım kendime ama bu kadarını hiç düşünmemiştim birde canım zaten zayıf çıtı pıtı hamile kalmadım ben kilolu insanlar daha az kilo alırmış bende onun avantajını kullandım sanırım ama ne kadar alırsak alalım bebeklerimiz sağlıklı olsunlar kilolar nasılsa verilir

38+0 itibari ile 13 kilo almış bulunmaktayım...
Cuma doğuma girmeden önce tartılıp son kilomu yazarım.Tabi doğumdan çıkınca kaç kilo verdiğimide...

59 ile başladım 74 ile bitirdim hamileliğimi 15 kilo alarak...doğumdan sonra 70 kilo ile ilk tartıldım daha sonra günden güne kilom azalıyor farkediyrm ama daha tartılmaya cesaretim yok...
:18:

merhaba taze anneler anne adaylari size ufak tefek tavsiyelerde bulunayim kabul ederseniz..yasim 36 3. bebegimi 2011 mayista dunyana getirdim yani tecrubeyle sabitdirki kiloyu takinti yapmayin ama kendinizide salmayim

1.hamileligim 25 kilo aldim 1 sene sonra nerdese hepsi gitmis 3 4 kilo fazlalik kalmisdi zamanla forma girmen SIKILASMAM 1.5 sene aldi(cahillik hep yedim)

2.hamileligim 18 kilo aldim (1 sene sonra -8 kilodaydim) cok uykusuz bir bebegim vardi

3.hamileligim 27 kilo aldim(su gunlerde vermem gereken 2-3 kilo daha var ama cokta orali degilim vermesemde olur)

Aslinda yapdigim pek birsey yok bol su bol hareket ve cok fazla ivir zivir yememek cocuklarimi 2sene emzirdim avantajim buydu ..homili girtlak yapmak yerine yerinde yerseniz cok kisa zamanda (en normali 1 yil) kilolar agir agir gidicek yeterki bebelerimiz saglikli olsunn HEPINIZE KOLAY DOGUMLAR DILIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…