2012 Mayıs Annelerinin Kilo Topiki.

ben de 25+4'teyim, 53 ile başlamıştım şu an 61 (o da sabahları açken)... şiştikçe şiştim gibi geliyor...

merhaba bende kiloyu bol alan her dk yemek düşünenlerdenim27+0 dayız ve ben 13 kg civarında kilo aldım kaçla bitircem bilemiyorum ama 20 yi geçmeyim bari diye düşünüyorum. ama yemektende vazgeçemiyorum iştahım acayip açık maşallah:18:

bende 25+4 üm 11 kilo aldım
hangi arada alıyorum anlamıyorum
55 idim 66 oldum acaba daha kaç kilo alırım...

kendimi tebrik ediyorum 10 gün yarıyıl tatili için memlekete gittim ve sonuç 3 kilo....:))
toplamda 9 kilo aldım 27. haftadayım...ne güzel iyi gidiyordum tatil bozdu olayı...

Son düzenleme:
iki-üç gündür tartıya çıkmıyorum böylece kilomu bilmeyerek kendimi kandırıyordum ama yarın yüzleşme vakti :18:
bir de bizim hamileliğimiz kışa ve de çok soğuklara denk geldi, sizi bilmiyorum ama ben yürüyüş falan yapamıyorum. zaten normalde bile kışın kilo alırdım...

28 haftalık hamileyim kızlar 6 kilo aldımm:)61 le hamile kaldım şuan 66.5 67 geliyorum

Çok iyisin bence canım..Kilo meselesi sanırım yemekle çok ilgili değil..Çok yiyen birine göre ben daha fazla kilo alıyorum..
Bu ayda deneyeceğim baktım yine çok alıyorum sıkmayacağım kendimi..Her türlü tatlılardan çikolatadan abur cuburdan pilav makarna,pasta börek vb. kilo aldıracak ne varsa hepsinden uzak duruyorum...Açıktığımı hissettiğim an meyve yiyorum..Ara öğünlerim meyve, kuru incir (1 ad.), kuru kaysı( 3 ad.) ve ceviz (3 ad.)bunlarla geçiyor..Hepsini birden yemiyorum tabiki akşama kadar bunlarlayım...Çok su içiyorum..Gece yatarken bir bardak sütüm var. Beyaz ekmek tüketmiyorum. 24+0 dayken doktora gittiğimde toplamda 9 kilo aldığımı öğrendin..Son ayda 5 kilo..Yürüyüş yapamıyorum merak ediyorum az kilo alanlar yürüyüş ya da spor yapan bayanlar mı

27+2 günlük hamileyim.
Başlangıç kilom 68.
Şuan ki kilom 73,5.
Toplam 5.5 kilo almışım şimdilik.

ben 25 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ilk 5 ay 1 kilo son ay 2 kilo aldım bu son iki kilo beni biraz korkuttu çünkü nasıl aldığımı hiç farketmedim. bu yüzden egzersize başladım günde yarım saat ama yemekten kısamıyorum gerçi günde iki öğün yerim sabah ve akşam ama ekmek ve çikolata çok çok tüketiyorum ikisinden de vazgeçemiyorum 52 idim şuan 55 im.aşırı kilo kompleksim var bu korkudan da olsa alırım sanırım

68 le hamile kaldım73.8 im yani kendimi avutuyorum tam 6 kilo değil diyorum ama bir fil gb hissediyorum kendimi

Benim de 28 haftada 12 kilo oldu ,ikize göre çok degil herhalde,inşallah kalan iki ayımda toplam 20 yi geçmem...

kızlar, çok üzülmeyin. son aylarda çok alınmıyor. ben 10 kg almıştım son 1 ay sadece 500 grm aldım

29. haftamdayım toplam 5,5 kilo aldım ama artık kilo artışı hızlanıyor...

31.haftadayım 71 ile başladım şuan 75 kiloyum 4 kilo almışım bundan sonra sanırım daha fazla alırım tabi iştahım yerine gelirse:)

bende 32. haftama girdim 10 kilo aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…