2012 Mayıs Annelerinin Kilo Topiki.

bende 32. haftama girdim 10 kilo aldım...

32+0 da toplam 9 kilo almıştım.
Bugün tartıldım 1 kilo vermişim geri.
Yani 33+0 itibari ile toplam 8 kilo ile devam..

33.haftamdayım 9 kilo aldım.az kilo almak bence bünye ile alakalı biraz.ben minyon tipliyim mesela.ama çokta iştahım açık değil.bide çalışıyorum hemşireyim hareket çok ediyorum

34 haftada 15 kilo aldım 58 den 73 e çıktım ,zaten artık bebişlerden mideme yer kalmadı,yemeklerden sonra nefesim daralıyor.

33+3 teyim 11,5 kilo aldım. ama ben sabah aç karna tartılıyorum. gün içinde ya da yatarken tartılmayı göze alamıyorum

35.haftadayım 5 kilo almışım 71 den 76 ya çıktım daha alırmıyım bilmiyorum hala iştah özürlüyüm:)

35.haftadayım 5 kilo almışım 71 den 76 ya çıktım daha alırmıyım bilmiyorum hala iştah özürlüyüm:)

Arkadaşım sen ne yaptın yaa hiç kilo almamışsın nerdeyse vayyy beee seni mayıs annelerinin bişeyi seçmeliyiz ama neyi daha bulamadım :)))))

Ben 66 ile başladım ayın 30 unda 74 olmuştum ama şuan durum nedir bilmiyorum. 33. haftadayım :) iyi gittiğimi düşünüyorum umarım böyle devam eder...:44:

78,5 ile başladım şu an 85,5 kiloyum 7 kilo aldım. 3 kiloyu son 1 ayda aldım :)))

59 kg ile başladım şuan 76 kg mım.17 kg almışım.amanda aman yemişim yemişim löp löp yağ olmuş.aman olsun sağlıkla gelsinde bebeğim.kızımda 30 kg almıştım fazlasıyla geri verdim bunuda eminim verdirir .hayata bi merhaba desinler o zaman görürüz bakalım:)

ben de 36. haftama bugün başladım 55 ile başladım
16-17 kilo almışım bazen 71 bazen 72 geliyorum

59 la başladım şimdi 73...:))..14 kilo almışım...annelerin bazıları hemen kilolarını veriyor bazıları ise veremiyor bakalım ben hangi gruba dahil olcm...önümüz yaz eski halime hemen dönerim umarım...

57 ile başlamıştım tartı 73 gösteriyor..16 kilo çok almışım yaaaaaaaaaa.İnş. en kısa sürede eski halime dönerim

30+0 da 16,5 kilo almıştım.34+0 a 16,5 kilo ile devam...son dört haftada kilo almadım çok şükür,bebeğim almıştır herhalde,c.ertesi kontrolü dört gözle bekliyorum....

37+0 itibari ile 12 kilo almış bulunmaktayım :18:...
İştahım çok açık,sürekli acıktığımı hissediyorum...Böyle giderse 15 kilo ile tamamlanacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…