- Konu Sahibi SekersizYesilCay
-
biz geldik,bizde eksik kalmayalım dedik:)aslında montessoriyle pek ilgilenmiyorum ama bizimde oynadıgımız oyunlardan pek farkı yok:)
arada sizlere eşlik edecez:)
Eki Görüntüle 789812
tek elimizle kule yapıyoruz:)
Eki Görüntüle 789815
arada telefona bakıyoruz mesaj varmı diye:)
Eki Görüntüle 789816
evet bu aktivitede çağla çok başarılı:)
oyun bitti:))
bizdede bu zımbırtıdan var:)çağla doğmadan 3 yıl kadar önce almıştık,ceren ablamız çok oynadı sıra çağlada:)
Eki Görüntüle 789817
Eki Görüntüle 789818
şimdilik sadece baykuşu yerine takıyo..
Eki Görüntüle 789819
yine baykuşu takıyo:)
Eki Görüntüle 789820
veee yine baykuş:)istese hepsini takarda canı istemiyo
Eki Görüntüle 789821
veee the end:)sı kıl dımmmmmm:)
bizdede bu zımbırtıdan var:)çağla doğmadan 3 yıl kadar önce almıştık,ceren ablamız çok oynadı sıra çağlada:)
Eki Görüntüle 789817
Eki Görüntüle 789818
şimdilik sadece baykuşu yerine takıyo..
Eki Görüntüle 789819
yine baykuşu takıyo:)
Eki Görüntüle 789820
veee yine baykuş:)istese hepsini takarda canı istemiyo
Eki Görüntüle 789821
veee the end:)sı kıl dımmmmmm:)
Evt ya bu aktivite bizide cok sardi..ne guzel cocuklar icin eglence oluyor..hemde motor gelisimleri icinde iyi oluyor..masallah senin kuzunun saclarida kivircikmis Doruk efendi ile tanis olmaktan da memnun olduk ayrica..
Evet hem de tek başına da oyalandı baya Doruk :) Haftasonu çöp şişten boncuk makarna geçirdik onu da çok sevdi ama fotograf çekemedimBiz de çok memnun olduk , Mahir miydi senin kuzunun ismi ?
Evet hem de tek başına da oyalandı baya Doruk :) Haftasonu çöp şişten boncuk makarna geçirdik onu da çok sevdi ama fotograf çekemedimBiz de çok memnun olduk , Mahir miydi senin kuzunun ismi ?
Evt cnm oglumun adi Mahir...biz daha cop sisten boncuk makarna geciremedik cunku cop bulamadim...cubuk makarnadan deniyelim dedim ooo oda hemen kiriliyor bende cop sis bulana kadar beklemeye karar verdim...
Defnoş bu akşam kutuya kart atma çalışmasını yaptı. Detaylar blogda resimler aşağıda :)
Eki Görüntüle 792944 Eki Görüntüle 792946 Eki Görüntüle 792947 Eki Görüntüle 792949 Eki Görüntüle 792950
Seni gidi seker ne yapiyon bakem orda...masallah Defne kapmis bu durumu ooo ruzgar gibi esiyor :)) masallah
Biz daha bunuda yapamadik bunun icin kutu bulmam lazim ...bende evde ne varsa atiyorum bak iste lazim oldu ..olmazsa kutulu yeni bir oyuncak aliyim oglusuma bu vesile ile :))kutuda isimize yarar artik..
ikisinide severek oynadık özellikle ben duyu balonlarını çok sevdim..
sürpriz sepetini şekersizimden biliyorsunuz zaten..
duyu balonlarınıda kısaca ben anlatayım.. balonların içine ayrı ayrı tuz nohut mercimek koydum ve bir diğerinede su doldurdum..
azra salladıkça her birinden ayrı ses çıkmasına bayıldı..
patlatma riskine karşı tabi yanından hiç ayrılmadım..
sevgiler, saygılar efenim..
süper süper süper... ben de bu balonlardan arıyorum... en kısa zamanda yapıcam... azra iyi mi ?
herkese iyi akşamlar,
daha eve gideceğim, patlıcan oturtma yapacağım.
Orhan Cemal'in battaniyesi küçük geliyor, kenarda depolanmış yumaklardan bir battaniye öreceğim.
hurç alıp, kıyafetleri koyup dolaba yerleştireceğim.
"su sinekleri" nin sonunu okuyacağım.
filan belgeseli izleyeceğim.
annemin bahçe ölçülerini alıp, çadır kiralayıcılarına bildireceğim.
badem şekerisi kutusu alacağım.
bir gömleğin üstüyle diğer gömleğin altını birleştirip elbise yapacağım
pantolonuma lastik takacağım vs vs vs vs
haydin bye
azra çok iyi canım teşekkürler..
mutlaka yapmalısın.. ben bile çok sevdim..
ahh chirokko ahh.. yine yanlış yerdesin :)
ahh chirokko ahh.. yine yanlış yerdesin :)
Sekersizim dunyanin en sirine annesi ellerine saglik super olmus ya,bende kizimla nasil kaliteli zaman gecirecegim hep evde diye endiseleniyordum ama sayende bugun basladik etkinliklere,becerebilirsem eklerim
Malesef sorun ne anlamadim,ben artik foto ekleyemiyorumbir saattir ugrasiyorum hata veriyo,en son bi tane eklendi oda etkinlik bitimindeki zafer alkisimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?