- Konu Sahibi SekersizYesilCay
-
biz geldik,bizde eksik kalmayalım dedik:)aslında montessoriyle pek ilgilenmiyorum ama bizimde oynadıgımız oyunlardan pek farkı yok:)
arada sizlere eşlik edecez:)
Eki Görüntüle 789812
tek elimizle kule yapıyoruz:)
Eki Görüntüle 789815
arada telefona bakıyoruz mesaj varmı diye:)
Eki Görüntüle 789816
evet bu aktivitede çağla çok başarılı:)
oyun bitti:))
Bravo tavşana :) çok eğlenmiş bellihayırlı uğurlu bereketli olsun yeni 2012 Mayıs Annelerinin Montessori Uygulamaları
biraz geç oldu ama idare edin :111:
ilk tanıma evresi
ilk ben yaptım sonrasevdi 2 şer 2 ki şer soktu kürdanları
sonra sıkıldı oyuuncalarını doldurdu
notgörünen suç alaeti süzgeç bizm del komşunun kömürlüğünden aldık anca orda bulduk kadın dedi netcek parmak kadar çoçuk süzgeçi oyun oynucaz varsa öle aldık daha pisti yıkadım anca çıktı ee komşu komşunun süzgeçine muhtaç oluyo işte :18:
BAMBUCANIM, tatlim bugun bizde duyu balonlari etkinligini yaptik ve cok hosumuza gitti tsk ediyoruzBakalim ekleyebilecekmiyim...
Kizlar baktim hava mucezi bir sekilde cok guzel hemen kaptim Masali ve bugun ki etkinligimizi bahcede cimlerin uzerinde isil isl gunes esliginde yaptik,guzeldi ama tabi disari da olunca dikkatini tam veremedi,makarnayi alayim derken eline makarnayla beaber gelen cimlere sinirlendietrafi incelemek daha cazip geldi ve etkinlik kisa surdu ama cubuga uc bes tane makarna gecirmeyi de ihmal etmedi Bu etkinligi evde tekrar deneyecegim.Ayrica ben su sekilde yapiyorum hergun yeni etkinlik + eskileride soyle bir tekrar ediyoruz simdilik zevk aliyor,tekrar tsk ediyorum kizim ve kendi adima
Oyy ne guzel bi hava öyle. Canım çekti. Biz de tekrarlı gidiyoruz :)
Ya ben dün makarna çalışmasını yapayım dedim ama yok istemedi. Makarnaları dagıtıp topladı sadece ben de üstüne gitmedim bıraktım. Bi daha denerim sonra
aktivite çok da ben nedense resim yükleyemiyorum....
Eki Görüntüle 807580 Eki Görüntüle 807583 Eki Görüntüle 807584 Eki Görüntüle 807585
balıkçı geldi hanım:))) monterossi minikleri grubundan gördüğüm bu etkinliği hazırlamak biraz zordu ama ece çok eğlendi. balıkları buzdolabının üzerinde bıraktım renklerine göre diziyor bayağı oyalanıyor tavsiye edilir:))
Eki Görüntüle 807580 Eki Görüntüle 807583 Eki Görüntüle 807584 Eki Görüntüle 807585
balıkçı geldi hanım:))) monterossi minikleri grubundan gördüğüm bu etkinliği hazırlamak biraz zordu ama ece çok eğlendi. balıkları buzdolabının üzerinde bıraktım renklerine göre diziyor bayağı oyalanıyor tavsiye edilir:))
Biz de etkinliklerimizi paylaşalım.
Eki Görüntüle 808480 Eki Görüntüle 808481 Eki Görüntüle 808482 Eki Görüntüle 808483
bizde lorinle aktivitelere başladık ama fotolar büyük olduğu için yüklemede zorluk yaşıyorum. kızım çok sevdi etkinlikleri devamında grüşürüz. Eki Görüntüle 808490 Eki Görüntüle 808491 Eki Görüntüle 808492 Eki Görüntüle 808493 Eki Görüntüle 808494 Eki Görüntüle 808495 Eki Görüntüle 808496
yeşilçayım balıkların resmini eklemiştim zamanım varkende nasıl yaptığımı anlatayım. ben el işi kağıdı aldım ama yanlış almışım renkli kartonlardan almak gerekiyormuş. ben el işi kağıtlarını pritle tekrar kartona yapıştırmak zorunda kaldım hemde keçeli kalemle çizimlerim dağıldı. 5 ana renk aldım google balık çizimi deyince görsellerde çıkan resimden kopya alıp çizdim. önemli olan arkalı önlü çizimler yapacağımız. sonra bu bebek şekerlerini yapmak için mıknatıs satılıyormuş torbayla ben zorlana buldum marmariste o da sayılı. o kartonların arasına mıknatısları silikonla 2 şer adet yapıştırdım. sonra kırtasiyede satılan pvclerden aldım a4 şeklinde 2 tane. balıkları pvcnin arasına koyup ütüle bastırdım tabi arasına tülbent koydum ve buharsız şekilde. kenarlarını yuvarlayıp kestim ve balıklar hazır lakin mıknatısım bitince çubuğa bağlamaya evdeki dolap süslerinden sökeyim diye düşünürken dart geldi aklıma oldu o da sana misina:)) karışık anlattığımın farkındayım ama ben karışık bir insanım onda yani sorunuz olursa cevaplarım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?