2012 Mayıs Annelerinin Montessori Uygulamaları

bayıldım aynı bilal herşeyi tek eliyle yapmaya çalışıyo olmayıncada sinirli şirine bağlıyo

hayırlı uğurlu bereketli olsun yeni 2012 Mayıs Annelerinin Montessori Uygulamaları

biraz geç oldu ama idare edin :111:

ilk tanıma evresi

ilk ben yaptım sonrasevdi 2 şer 2 ki şer soktu kürdanları

sonra sıkıldı oyuuncalarını doldurdu
not görünen suç alaeti süzgeç bizm del komşunun kömürlüğünden aldık anca orda bulduk kadın dedi netcek parmak kadar çoçuk süzgeçi oyun oynucaz varsa öle aldık daha pisti yıkadım anca çıktı ee komşu komşunun süzgeçine muhtaç oluyo işte :18:

Son düzenleme:
BAMBUCANIM, tatlim bugun bizde duyu balonlari etkinligini yaptik ve cok hosumuza gitti tsk ediyoruz Bakalim ekleyebilecekmiyim...

Eklentiler

• $20130906_165106.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 151
  • $20130906_165016.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 125
  • $20130906_153524.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 125
Kizlar baktim hava mucezi bir sekilde cok guzel hemen kaptim Masali ve bugun ki etkinligimizi bahcede cimlerin uzerinde isil isl gunes esliginde yaptik,guzeldi ama tabi disari da olunca dikkatini tam veremedi,makarnayi alayim derken eline makarnayla beaber gelen cimlere sinirlendi etrafi incelemek daha cazip geldi ve etkinlik kisa surdu ama cubuga uc bes tane makarna gecirmeyi de ihmal etmedi Bu etkinligi evde tekrar deneyecegim.Ayrica ben su sekilde yapiyorum hergun yeni etkinlik + eskileride soyle bir tekrar ediyoruz simdilik zevk aliyor,tekrar tsk ediyorum kizim ve kendi adima

Eklentiler

• $20130907_113420.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 145
  • $20130907_113351.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 125
  • $20130907_113346.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 128
Bravo tavşana :) çok eğlenmiş belli

BAMBUCANIM, tatlim bugun bizde duyu balonlari etkinligini yaptik ve cok hosumuza gitti tsk ediyoruz Bakalim ekleyebilecekmiyim...

Oyy ne guzel bi hava öyle. Canım çekti. Biz de tekrarlı gidiyoruz :)

Ya ben dün makarna çalışmasını yapayım dedim ama yok istemedi. Makarnaları dagıtıp topladı sadece ben de üstüne gitmedim bıraktım. Bi daha denerim sonra

Ah canim sorma bende makarnali calismanin basarisiz olmasini bahcedeki atmosferin Masalin dikkatini dagittigina baglamistim ama malesef evde tekrar ettim ve sonuc ayni,bende senin gibi israr etmedim bi sure sonra tekrar deneriz
Bu arada hekes iki hafta icinde kar yagacak diyor ama ilginc bir sekilde hava super uc gundur,sanirim Akdenizin sicakligini getirdim Karsa,ama bakalim etkisi nekadar surecek

balıkçı geldi hanım:))) monterossi minikleri grubundan gördüğüm bu etkinliği hazırlamak biraz zordu ama ece çok eğlendi. balıkları buzdolabının üzerinde bıraktım renklerine göre diziyor bayağı oyalanıyor tavsiye edilir:))

bizde lorinle aktivitelere başladık ama fotolar büyük olduğu için yüklemede zorluk yaşıyorum. kızım çok sevdi etkinlikleri devamında grüşürüz.

Son düzenleme:
yeşilçayım balıkların resmini eklemiştim zamanım varkende nasıl yaptığımı anlatayım. ben el işi kağıdı aldım ama yanlış almışım renkli kartonlardan almak gerekiyormuş. ben el işi kağıtlarını pritle tekrar kartona yapıştırmak zorunda kaldım hemde keçeli kalemle çizimlerim dağıldı. 5 ana renk aldım google balık çizimi deyince görsellerde çıkan resimden kopya alıp çizdim. önemli olan arkalı önlü çizimler yapacağımız. sonra bu bebek şekerlerini yapmak için mıknatıs satılıyormuş torbayla ben zorlana buldum marmariste o da sayılı. o kartonların arasına mıknatısları silikonla 2 şer adet yapıştırdım. sonra kırtasiyede satılan pvclerden aldım a4 şeklinde 2 tane. balıkları pvcnin arasına koyup ütüle bastırdım tabi arasına tülbent koydum ve buharsız şekilde. kenarlarını yuvarlayıp kestim ve balıklar hazır lakin mıknatısım bitince çubuğa bağlamaya evdeki dolap süslerinden sökeyim diye düşünürken dart geldi aklıma oldu o da sana misina:)) karışık anlattığımın farkındayım ama ben karışık bir insanım onda yani sorunuz olursa cevaplarım:))

selam kızlar epeydir yazamadım int. sorun vardı..
en kısa zamanda ekliycem yaptıklarımızı..
ama burası hiç ilerlememiş

aktarma çalışması (bir kaptan bir kaba)

aktarma çalışması (bir kaptan 2 kaba)

tuzluktan kürdan geçirme

koli bandının altından geçme ve gazeteden yapılmış toplarını toplama

kapak eşleştirme

(şuanda kolimizde boş yer yok, bitmiş halini henüz resimleyemedim)

kürdan batırmaca

kaşıkla aktarma çalışması

şimdilik bunları ekleyebildim kızlar....
devamı gelicek...
şekersizim nerelerdesin hadi kızlar sayfalar ilerlesin

hoşgeldiniz :) nihayet yüklendi fotoğraflar. lorin de çok dikkatli görünüyor.. sevmiş etkinlikleri, evet. daha cok görmek istiyoruz lorini..

ahşap yapbozları benim kuzum da çok sevdi. daha geçen gun yeni bi tane aldım ve hemen yapmaya başladı.. cadı bunlar cok akıllı yaa. hemen kapıyolar, çözüyolar..

anladım ben canım... umarım fırsat bulurum da yaparım. çok hoşuma gitti. çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…