- Konu Sahibi KetenPrensess
-
Mayıs ayında asılama yaptıracak tek benım sanırım:) dun doktor knt vardı,yumurtalar gayet ıyı ama puregona 4gun daha aynen devam,pazt kntrolden sonra hersey bellı olacak..
canım pelıcanın anlattıgı gıbı olucak ama once sorun bellı olacak..bende pco baslangıcı dedı doktor,yarın yumosların durumunu bıldırırım ..Merhaba kızlar, ben de yrn ilk defa bi tüp bebek merkezine gdicem.adetn 3.günü gel demişler eşim randevu almştı da..ne olacak şimdi hiçbir bilgim yok??? hemen mi aşılama için gün verecek yoksa başka şeyler mi deneyeceğiz önce??ne olacağını bilmedğim için iyice gerildim =(
canım benım hayırlısı olsun senın ve dıger arkadaslarım ıcınde,,,ben fazla gergın ve streslıyım..doktor boyle olursan kaybedersın dedı,ama elımde degıl ınanın..yarın randevum var bakalım tekrar puregon verecekmı bana gıdıyo valla paracıklar ısallah emeklerımıze deger:)benimde bu ay doktor aşılama dedi tutmazsa tabi bekliyoruz bakalım adet günümü ondan sonra rahim filmi çekilecekmiş zaten uzun bi pko ve insülin direnci tedavisi gördüm arkasından prolaktinim yüksek çıktı nasıl olacak bilmiyorum hem korkuyorum hem bi an önce hamile kalmayı istiyorum hepiniz gibi umarım senin işlerde yolunda gider ve hamile kalırsın KetenPrensess bu süreçlerin ne kadar zor olduğunu öğrendik malesef allah yardımcımız olsun dualarım tüm bebek isteyenlerle sizde dualarınızı benden eksik etmeyin aşılamanın sonucunu ve sürecinide bizimle paylaşırsan sevinirim
canım pelıcanın anlattıgı gıbı olucak ama once sorun bellı olacak..bende pco baslangıcı dedı doktor,yarın yumosların durumunu bıldırırım ..
canım benım hayırlısı olsun senın ve dıger arkadaslarım ıcınde,,,ben fazla gergın ve streslıyım..doktor boyle olursan kaybedersın dedı,ama elımde degıl ınanın..yarın randevum var bakalım tekrar puregon verecekmı bana gıdıyo valla paracıklar ısallah emeklerımıze deger:)
keten prenses bebek yüzünden uykularım kaçtı artıkkk, bu arada prolaktin testini bendende istedi ne demek acaba...
valla sana bısey dıyımmı ben suana kadar bırsuru tahlıl yaptım,ama prolaktınle ılgılı bısey duymadım yanı ınan ne testı oldugunu bıle bılmıyorum cunkı ne verdıyse yaptım,benım uykular kacalı aylaaar oldu,ama benım kk da 2 tane cok tatlı arkadasım oldu dısardada gorusuyoruz durumlardan hep bırıbırımızı haberdar edıyoruz onlar bana umut oldu ısallah bırbırımıze destek olur asarız bunları,,bu arada sıgara ıcıyormusun cnm merak ettım[/QUOTE
ok tatlım buldum. prolaktin şekerle ilgili bir sayımmış.son zamanalrda kilo aldığımı söylemiştim o yüzden istedi sanırım.aynen öyle destek önemli. 31 yaşındayım artık anne olmak istiyorum bende.bi an önce meleğime kavuşmak tek hayalim. ne mutlu sana kendine ii dostlar bulmuşsun...
valla sana bısey dıyımmı ben suana kadar bırsuru tahlıl yaptım,ama prolaktınle ılgılı bısey duymadım yanı ınan ne testı oldugunu bıle bılmıyorum cunkı ne verdıyse yaptım,benım uykular kacalı aylaaar oldu,ama benım kk da 2 tane cok tatlı arkadasım oldu dısardada gorusuyoruz durumlardan hep bırıbırımızı haberdar edıyoruz onlar bana umut oldu ısallah bırbırımıze destek olur asarız bunları,,bu arada sıgara ıcıyormusun cnm merak ettım[/QUOTE
ok tatlım buldum. prolaktin şekerle ilgili bir sayımmış.son zamanalrda kilo aldığımı söylemiştim o yüzden istedi sanırım.aynen öyle destek önemli. 31 yaşındayım artık anne olmak istiyorum bende.bi an önce meleğime kavuşmak tek hayalim. ne mutlu sana kendine ii dostlar bulmuşsun...
benımde tek ıstegım saglıklı bır evlat dogurmak,bak ne dıcem sana ,meryem suresı oku 41 gun boyunca cok ıyıymıs ben baslayacagım ,okuyordum sonra bıraktım sımdı tekrardan aksatmadan baslayacagım..ısallah nasıp eder Allah bızede..bende 28yasındayım,3yıllık evlıyım,,sıgara ıcıyormusun dıye sordum ama:)
Kızlar bugun kontrolum vardı,yumoslar 16mm olmus tekradan 2gun daha puregon kullanmamı ıstedı ...carsamba tekrar randevum var ,75 doza aynen devam..ısallah 2 gune kadar buyur yumoslar:)
tatlım bende 31 yaşındayım. 2yıllık evliyim. öğretmenim.ist. yaşıyorum. benimde çarşambakontolüm var yumurtalıklara bakılcak. evet malesef sigara içiyorum...
2012 mayıs ayında aşılama yaptıracak arkadaslar buyrun deneyimlerimizi paylasalım,benim bu ay ilk aşılamam olacak hem heyecanlı hemde biraz stresliyim:18: mayıs ayı ugur getirsin bize:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?