2012 Mayıs Ayında Aşılama Yaptıracak Arkadaşlar ..

KetenPrensess

Miraç Deniz'in Annesi :)
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
447
0
116
41
İstanbul
2012 mayıs ayında aşılama yaptıracak arkadaslar buyrun deneyimlerimizi paylasalım,benim bu ay ilk aşılamam olacak hem heyecanlı hemde biraz stresliyim:18: mayıs ayı ugur getirsin bize :

Mayıs ayında asılama yaptıracak tek benım sanırım:) dun doktor knt vardı,yumurtalar gayet ıyı ama puregona 4gun daha aynen devam,pazt kntrolden sonra hersey bellı olacak..

selam canımmm.
ben varımmm :)))))))
2. aşılamam olacak. Bahçeci Fulyada yaptırıcam. Mayısın 2. haftası olacak.
sen nerde yaptırıyosun? ilaçların varmı neler kullanıyosun anlatsana canım...

Canım bende ıstanbul tup bebek merkezınde yaptırıyorum ılk olacak aret bey var doktorumuz..kk dan arkadasım var,oda burda hamıle kaldı pko lu o goturdu zorla benı saolsun ıyıkıde goturmus..:) bana pregon verdı 600ml hergun gobekten yapıyorum, pazt kontrol var,duruma gore bakılacak..eger buyumemısse ıgnelere devam,hayırlısı olsun ısallah hakkımızda sen ne asmadasın

ben ilk aşılamamı bilinçsizce safada yaptırdım.Süreç çok kötü ilerledi. bir sürü aksilik...
O yüzden 2 aşılamada Bahçeci Fulyayı seçtim.
Ayın 9'unda randevum var ilaç kullanıyorum. Gidip aşılama günümü belirliycem.
Herşey çok güzelde beklemek inan çok kötü.
Aşılamdan sonra zaman hiç geçmiyor diyebilirim sana.
Umarım hakkımızda hayırlısı olur canım.

Merhaba kızlar, ben de yrn ilk defa bi tüp bebek merkezine gdicem.adetn 3.günü gel demişler eşim randevu almştı da..ne olacak şimdi hiçbir bilgim yok??? hemen mi aşılama için gün verecek yoksa başka şeyler mi deneyeceğiz önce??ne olacağını bilmedğim için iyice gerildim =(

yok tatlım hemen aşılama günü belli olmaz. önce bi takım tahliler belki rahim filmi falan isterler, muayeneden sonra ilaç yada iğneyle yuurtalar büyütülür, sonra çatlama iğnesi yapılır. ardından 24-48 saat arasında aşılaman olur.heycanlanma. inşallah hayırlısı olur senin için. herşey kolayda zor olan beklemek...

hemen aşılamaya mı yönlendriolar peki??bz ilk defa gtcez yrn bu doktora...problem ne onu da blmiorz??eşimde sperm sayısı azlığı vardı ama çok da az sayılmaz engel değil demişti gttğimz doktor.. yani nie olmuo bi tanı da yok daha..önce bunu mu araştrcaklar?? ilk doktormz stres yapmayın bekleyelm demişti.. ilk defa gitcez ya bu doktora gergnm brz off:S

Mayıs ayında asılama yaptıracak tek benım sanırım:) dun doktor knt vardı,yumurtalar gayet ıyı ama puregona 4gun daha aynen devam,pazt kntrolden sonra hersey bellı olacak..

benimde bu ay doktor aşılama dedi tutmazsa tabi bekliyoruz bakalım adet günümü ondan sonra rahim filmi çekilecekmiş zaten uzun bi pko ve insülin direnci tedavisi gördüm arkasından prolaktinim yüksek çıktı nasıl olacak bilmiyorum hem korkuyorum hem bi an önce hamile kalmayı istiyorum hepiniz gibi umarım senin işlerde yolunda gider ve hamile kalırsın KetenPrensess bu süreçlerin ne kadar zor olduğunu öğrendik malesef allah yardımcımız olsun dualarım tüm bebek isteyenlerle sizde dualarınızı benden eksik etmeyin aşılamanın sonucunu ve sürecinide bizimle paylaşırsan sevinirim

canım pelıcanın anlattıgı gıbı olucak ama once sorun bellı olacak..bende pco baslangıcı dedı doktor,yarın yumosların durumunu bıldırırım ..
canım benım hayırlısı olsun senın ve dıger arkadaslarım ıcınde,,,ben fazla gergın ve streslıyım..doktor boyle olursan kaybedersın dedı,ama elımde degıl ınanın..yarın randevum var bakalım tekrar puregon verecekmı bana gıdıyo valla paracıklar ısallah emeklerımıze deger:)

keten prenses bebek yüzünden uykularım kaçtı artıkkk, bu arada prolaktin testini bendende istedi ne demek acaba...

keten prenses bebek yüzünden uykularım kaçtı artıkkk, bu arada prolaktin testini bendende istedi ne demek acaba...

valla sana bısey dıyımmı ben suana kadar bırsuru tahlıl yaptım,ama prolaktınle ılgılı bısey duymadım yanı ınan ne testı oldugunu bıle bılmıyorum cunkı ne verdıyse yaptım,benım uykular kacalı aylaaar oldu,ama benım kk da 2 tane cok tatlı arkadasım oldu dısardada gorusuyoruz durumlardan hep bırıbırımızı haberdar edıyoruz onlar bana umut oldu ısallah bırbırımıze destek olur asarız bunları,,bu arada sıgara ıcıyormusun cnm merak ettım

Kızlar bugun kontrolum vardı,yumoslar 16mm olmus tekradan 2gun daha puregon kullanmamı ıstedı ...carsamba tekrar randevum var ,75 doza aynen devam..ısallah 2 gune kadar buyur yumoslar:)

Kızlar bugun kontrolum vardı,yumoslar 16mm olmus tekradan 2gun daha puregon kullanmamı ıstedı ...carsamba tekrar randevum var ,75 doza aynen devam..ısallah 2 gune kadar buyur yumoslar:)

tatlım bende 31 yaşındayım. 2yıllık evliyim. öğretmenim.ist. yaşıyorum. benimde çarşambakontolüm var yumurtalıklara bakılcak. evet malesef sigara içiyorum...

tatlım bende 31 yaşındayım. 2yıllık evliyim. öğretmenim.ist. yaşıyorum. benimde çarşambakontolüm var yumurtalıklara bakılcak. evet malesef sigara içiyorum...

benımde carsamba kontrol cnm ,bende ıcıyorum da o yuzden sordum bu surecte bızı etkılıyor sıgara ben azalttım sayılır,yanı gunde 2 yada 3,aslında hıc ıcmesem daha ıyı ama,bu arada ıgnelerı vuruyorsun dımı sureklı puregonmu verıldı sana

2012 mayıs ayında aşılama yaptıracak arkadaslar buyrun deneyimlerimizi paylasalım,benim bu ay ilk aşılamam olacak hem heyecanlı hemde biraz stresliyim:18: mayıs ayı ugur getirsin bize :

talia yasemin ben canım tüpbebekten bulamadım seni face den. benim face de ismim direk geçmio '' jasmin cb '' olarak bulabilirsin beni canım:) görüşmek üzere

canıııımmmm benim nasılsın:)yatıyormusun canım benim ben yatıyorum kasıklarım agrıyor ne yapacagım bilmiyorum..ilişkide önerdi doktor...

canımm aşılaman oldumu seninn.
Keten prensesim haberim yoktu bu günmü olduuu.
Hadi hayırlısı olsun.
Benimkide ÇArşamba günü olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…