- Konu Sahibi KetenPrensess
-
canım hadı hayırlısı sakın korkma ben cuma oldum canım suan evde dınlenıyorum,ısallah olumlu sonuclanır canım benım..zaten tutsun ılk buraya yazıp paylasacagım...sakın panık yapma canım tamammı:)canımm aşılaman oldumu seninn.
Keten prensesim haberim yoktu bu günmü olduuu.
Hadi hayırlısı olsun.
Benimkide ÇArşamba günü olacak...
arkadaşlar mrb bende 5 mayısta aşılama oldum şuanda beklemedeyim dualarınıza ihtiyacım var beklemek çok zor cuma günü test yaptırıcam tutup tutmadığı anlayamıyorum.. stres yapmamaya calısıyorum ama olmuyor düşünmeden yapamıyorum...
ayrıca evde test var ama yapıp yapmamakta kararsızım sonuctan korkuyorum sanırım
canım hadı hayırlısı sakın korkma ben cuma oldum canım suan evde dınlenıyorum,ısallah olumlu sonuclanır canım benım..zaten tutsun ılk buraya yazıp paylasacagım...sakın panık yapma canım tamammı:)
canım mrb testte cıkmaz evde yapma yanıltır senı,belırtılerın varmı canım nasılsın pekı
bu arada sende olmussun sanırım hayırlısı olsun ıns. güzel haberlerle donerız buraya.. sende herhangı bı belırtı varmı suanda...
keten prensessss, snrtn bende yarın 11.de ikinci aşılamamı olcakk. bana dua edin..
canım çok sorunsuz ve multu bir aşılama geçirdim iki gün önce. imşallah tutar bebeğim.
ayın 30' u gelsede bi rahatlasam bende :)))
sende durumlar nasıl keten prensesim...
bu arada sende olmussun sanırım hayırlısı olsun ıns. güzel haberlerle donerız buraya.. sende herhangı bı belırtı varmı suanda...
canım 6gun kaldı ogrenmeme,kasık agrısı ve akıntı dısınde pek bır sıkayetım yok..1haftadır yatıyorum ıs yok agır kaldırmak yok sakın unutma cnm..dualarım sızınle..
canım merhabaaa. ne durumdasın sonuç aldınmı. uamrım pozitifdir.
keten prensesssss zaman geçiyor... nakadar zamanın kaldı sonu almaya? bende yarıladım valla. 30 unda tahlil yaptırıcam inşallah tutmuştur bebişlerrrrrr.
yarın yapacagım cnm..ısallah tutunmustur,ama ınan olmadıgını dusunuyorum,cunkı belırtı yok hıc..oyuzden tuhafım,ama olsun ısyan yok,yıne bool bol dua edecegım..
pelıcan gogsum cok acıyor sadece,ama bende belırtılere takılmıyorum,bı ralar bende oyleydım tuum belırtıler var ama bebıs yok saglık olsun..oglen kan testımı yapıcam,ben herguuun dua edıyorum bol bol sanada edıyorum adını bılmıyorum ama pelıcan dıyorum vallahı:)olmazsada uzulmıcez yıne bool bol dua edıce bebegım tamammı:)yarın yapacagım cnm..ısallah tutunmustur,ama ınan olmadıgını dusunuyorum,cunkı belırtı yok hıc..oyuzden tuhafım,ama olsun ısyan yok,yıne bool bol dua edecegım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?