2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

15 günlük gelinde buradaaaa
bende dün işe başladım herşey yolunda kısslar evli olmak harika bi duygu bence..............

E herkes evlendiii...hadi gelin artık :) Nerdesiniz napıyosunuz, alıştınız mı?

slm kızlar bugün itibari ile 12 günlük evliyim
evlilk çok güzel bişey ama yorucu özellikle çalışanlar için eve gidicem yemek yapmam lazım çamaşır yıkamam lazım onları asmam lazım :)

ama herşeye değer:)

Selam kızlar, valla herşey çok güzeldi, yeni yaşama adabte olmaya çalışıyorum bende.
Zaten çalıştığım yer başka şehir olduğu için oradada evi çekip çeviriyordum, o yüzden işler bana çok zor gelmedi.
Biz havalar ısınınca ve ikimizinde işlerinin yoğunluğu nedeniyle haziranda balayını ayarlamıştık. şimdi ona hazırlanıyorum, 15 gün yokum. Kendinize iyi bakın :))
Allah hepimizi nazarlardan saklasın

Selam canim, bu tatlikedi ben miyim :26: Mayista evlendigimi bilmiyordum
Yok canim bi yanlis anlasilma olmus sanirim benim dügünüm 9 haziran

Bu arada herkese mutluluklar dilerim

E herkes evlendiii...hadi gelin artık :) Nerdesiniz napıyosunuz, alıştınız mı?

o kadar çabuk alıştım ki maşallah sanki on yıllık evliymişim gibi..
hiç sorun yok allaha şükür..sadece iş hayatı ve ev hanımlığı aynı anda biraz zor geliyor o kadar..
bide düğünden dolayı yapılan borçlar biraz sıkıyor beni...
allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısıyla atlatırız kocişimle bu günleri....

ya ewlılık cok guzel bısemısssssssssssss vala ya cok mutlyum sevdgm yanımda uyuyo artık muhtesem bırsey bu ıns hep bole kalırız huzur dolu ve mutluuuu

Canım bu cevabın için soru işareti yazmışım.

günaydın kızlaaaaaarrrrr

23 günlük taze gelin de buradaaaa :)))

herşey çok güzel Rabbim nazarlardan korusun :) huzurumuz daim olsunn :)

aynı sizler gibi bende iş ve ev hanımlığını bi koşuşturmayla yürütürüyorum

ama olsunnn evim evim canım evimmmmm :))

bende geldımmmm listede yokum ama takıpteydım.
2 hafta çok keyıflı gectı bugün işbaşı yaptımm
ve sanırım hepımızın ortak duygusu,yenı evımız esyamız ve kocamızdan ayrılmak cok zor gelmıss
herkes evini özlemişş:)
allah mutlulugumuzu daim etsinn

Hoşgeldiiin:) Ben daha iş hayatına atılamadım ama az kaldı. Bu halimle bile ev işlerinde çok zorlanıyorum :)

:) Aminnn. Eşimi sabah yolluyorum işe ve gelene kadar sabırsızlanıyorum. Çalışmaya başlarsam sanırım daha kolay geçer zaman.

eylül gelini olarak tüm mayıs gelinlerine kucam dolusu mutluluk diliyorummm darısı başıma inşallah

:) Aminnn. Eşimi sabah yolluyorum işe ve gelene kadar sabırsızlanıyorum. Çalışmaya başlarsam sanırım daha kolay geçer zaman.

:)

ben evde olunca mutfaktan odalarla uğraşmaktan aşkımla oturup zor çay içiyorum

kızıyo bana gelmiyosun yanıma diye

ama napiiim iş bitmiyo akşam gelince eve

bende gün boyu evde olsam akşama kadar işlerimi yaparım

ama o zamanda bu tempodan sıkılırım diye düşünüyorum

bende 6buçukta evde oluyorum çamaşır yıkıom yemek yapıorm cmrtesi çalışmadığım için cmrtesileri temizlik günüm tam iyi oluyo eşim benden sonra geldiği için denk oluyo bizim için saatlerimiz
bugün mesela eve gidicem ütü yapıcam yemeğimde hazır

Benim yemeğim yok çamaşır atıcam makineye bide bulaşık makinesini açıcam

:)

ama çok uzun sürmüyo yemek hazırlamak kocacım yardım ediyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…