• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

:64::64::64: Mayıs gelinlerine biri daha geldiii bayanlaaarrrrrrr :64:

5 mayıs da benim büyük günüm... :16:

yani 36 güncüük kaldı... sanırım 5 mayısla mayıs ayının ilk düğünü benimle başlıyorrrr..
hepimize hayırlısı olsun kızlarrrrr :nazar::nazar::nazar:

yani 36 güncüük kaldı... sanırım 5 mayısla mayıs ayının ilk düğünü benimle başlıyorrrr..

HOŞGELDİN TRİANKA..nerdensin ve hazırlıklar ne durumda bakalım..ben de 12 mayısta evleniyorum inş.. ev tutuldu beyaz eşyalar alındı düğün mekanı ve balayı hazır...başka da bişeyim yok henüz..ayrı şehirlerde olunca malum zor oluyor..nisan 14 ünde gidip hepsini birden halledicez inş..yetişir her şey...

:64::64::64: hemen arkanda ben varım tatlımm aman sıra bozulmasınn :))

hoşgeldinnn hayırlı olsun canım:)

bende kavgalıyım ya neden tartışılıo anlamıyorm stresmi oluyoruz birbirimizden mi alıyoruz bilemiyorum bi yanımda eksik oluyo kavgalıyken :31:

ah bi bilsem neden tartışılıyo :( allahtan nişanlım genelde alttan alıyo beni idare ediyor, stresten diyor ve inşallah ondandır. bu arada ev işini hallettim sayılır hemde beğendiğim sitede :) büyük eksik sadece gelinlik kaldıı :) onun dışında nerdeyse herşey hazır. inşallah sorunsuzca varırız artık şu işin sonuna, hepimiz için temennim bu..

Hoşbulduk canım. İzmir denim :)) Burdayım :)) hazırlıklar iyi gidiyor şimdilik.. sadece ev tutulmadı bir kısım mobilya eksikliği var.
Amaannn arkadaşlar sıkılmayın herşey olur şu anlarınızın tadını çıkarın fazla eksikliklere kafanızı takıp huzursuz etmeyin kendinizi..Evin eksikliği bitmez der büyüklerimiz gerçekten doğru :)) olduğu kadar eşyamış o muş bu muş mutluluk vermez insana önemli olan huzurdur. :32:

Evet her şey eşya değil ama ben evde zaman geçirmeyi çok sevdiğim için eşyalar istediğim gibi olsun istiyorum :) Çok lüks değil tabi demek istediğim ama insan gözüne güzel görünsün istiyor:) İnşallah herkesin istediği gibi olur her şey.

Hoşgeldiiin :) Hemen listeye yazıyorum seni de. Hadi bakalım sen evlen gel anlat dicem ama sen balayından gelene kadar biz gidiyoruz :) Neyse yaşayıp görücez:21:

ne yapıyorum nereye gidiyorum nasıl şeyler bilmiyorum..onca yıllık hayatımı geride bırakıp başka bir şehre gitmek annemi bırakmak düzenimi alt üst etmek napıyorum ben ya..aslında şu anki yaşamımın içindeykende herkes yuvasını kurmuş artık benim de gitme vaktim geldi dediğim çok zaman oldu ama bi yandan da gitmek istemiyorum ya..korkuyorum ne olacak diye..bu belirsizlıkler beni ürkütüyor...ya ile başlayıp sa ile biten bir sürü cümle kuruyorum kendi kendime ama işin içinden çıkamıyorum...ya ben napıyorum gerçekten bilmiyorum...

Aynı durumdayım. Hem sevdiğim insanla aynı güne uyanmak için sabırsızlanıyorum hem de nasıl ayrılırım evimden diyorum. Akşamları SK ile otururken ya da evde yalnız kaldığımda şimdi evde şunu yapıyo olurduk dicem biliyorum. İçim gidiyo artık anneme baktığımda, sürekli sarılmak dokunmak istiyorum.

Aynı durumdayım. Hem sevdiğim insanla aynı güne uyanmak için sabırsızlanıyorum hem de nasıl ayrılırım evimden diyorum. Akşamları SK ile otururken ya da evde yalnız kaldığımda şimdi evde şunu yapıyo olurduk dicem biliyorum. İçim gidiyo artık anneme baktığımda, sürekli sarılmak dokunmak istiyorum.

ah annecim ya en çok da ona üzülüyorum..ortak noktalarımız çok az olsa da onun varlığını hissetmek iyi geliyo bana..garip kuşlar gibi kalıcam sanki...noluyo ya offf...nasıl yapıcam ben..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

ya evet listede benim adım da yok beni de ekleyinn 12 mayıs aa:D
bu arada ben halı işini de hallettim perdelerim takıldı beyaz eşyalar geldi 14unde mobilya da gelirse süper olacak sizler ne alemsiniz kızlar

benide ekleyin kızlaar bende 12 mayısta

çok buruğum .. korkuyorum hatta biraz da :S

ben sadece anadolu yakasından avrupa yakasına geliyorum ama bu çok büyük bir gurbet gibi geliyo banaaa :43::43:

ya evet listede benim adım da yok beni de ekleyinn 12 mayıs aa:D
bu arada ben halı işini de hallettim perdelerim takıldı beyaz eşyalar geldi 14unde mobilya da gelirse süper olacak sizler ne alemsiniz kızlar

Ekledim seni de:)
Bizim daha mobilyalar ortada yok çünkü daha bakmadık, zamanımız olmadı. Çarşamba bakıcaz, büyük ihtimal Perşembe de siparişi vermiş oluruz. Halıyı da en geç cuma hallederiz. Beyaz eşyalar yaklaşık 1 sene önce alınmıştı ama fabrikadan gelicek 1 aya kadar. Çeyizin de büyük çoğunluğunu hallettim. Yarın gelinlik ayakkabısı, kına için abiye ve ayakkabı, bohça için terlik alırsam kına eksiğim kalmıyo. Ha bir de taç var off bitmek bilmiyo yahu. Nerdeyse her gün elimiz kolumuz dolu geliyoruz 2 haftadır ama bitmiyo. Daha Ankara'dan alıcaklarımız da var.

benide ekleyin kızlaar bende 12 mayısta

çok buruğum .. korkuyorum hatta biraz da :S

ben sadece anadolu yakasından avrupa yakasına geliyorum ama bu çok büyük bir gurbet gibi geliyo banaaa :43::43:

Ekliyorum hemen seni de.

Ben Ankara' dan İstanbula gelin gidicem, bana çok zor geliyo İstanbulu çok sevmeme rağmen :(

Back
X