Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayıs gelinlerine biri daha geldiii bayanlaaarrrrrrr
5 mayıs da benim büyük günüm...
yani 36 güncüük kaldı... sanırım 5 mayısla mayıs ayının ilk düğünü benimle başlıyorrrr..
hepimize hayırlısı olsun kızlarrrrr![]()
yani 36 güncüük kaldı... sanırım 5 mayısla mayıs ayının ilk düğünü benimle başlıyorrrr..
bende kavgalıyım ya neden tartışılıo anlamıyorm stresmi oluyoruz birbirimizden mi alıyoruz bilemiyorum bi yanımda eksik oluyo kavgalıyken![]()
Hoşbulduk canım. İzmir denim :)) Burdayım :)) hazırlıklar iyi gidiyor şimdilik.. sadece ev tutulmadı bir kısım mobilya eksikliği var.
Amaannn arkadaşlar sıkılmayın herşey olur şu anlarınızın tadını çıkarın fazla eksikliklere kafanızı takıp huzursuz etmeyin kendinizi..Evin eksikliği bitmez der büyüklerimiz gerçekten doğru :)) olduğu kadar eşyamış o muş bu muş mutluluk vermez insana önemli olan huzurdur.![]()
Hoşgeldiiin :) Hemen listeye yazıyorum seni de. Hadi bakalım sen evlen gel anlat dicem ama sen balayından gelene kadar biz gidiyoruz :) Neyse yaşayıp görücez![]()
canım benide ekler misin listeye düqünüm 6 mayısta
Aynı durumdayım. Hem sevdiğim insanla aynı güne uyanmak için sabırsızlanıyorum hem de nasıl ayrılırım evimden diyorum. Akşamları SK ile otururken ya da evde yalnız kaldığımda şimdi evde şunu yapıyo olurduk dicem biliyorum. İçim gidiyo artık anneme baktığımda, sürekli sarılmak dokunmak istiyorum.
canım benide ekler misin listeye düqünüm 6 mayısta
ya evet listede benim adım da yok beni de ekleyinn 12 mayıs aa![]()
bu arada ben halı işini de hallettim perdelerim takıldı beyaz eşyalar geldi 14unde mobilya da gelirse süper olacak sizler ne alemsiniz kızlar
benide ekleyin kızlaar bende 12 mayısta
çok buruğum .. korkuyorum hatta biraz da :S
ben sadece anadolu yakasından avrupa yakasına geliyorum ama bu çok büyük bir gurbet gibi geliyo banaaa![]()