• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

Kızlar, ben kına gecesi için şarkı araştırmaya başladım. Siz hazırladınız mı?

3 saat araştırma yaptım ve biraz şarkı topladım. Yazayım size belki yararı olur.

Bülent Serttaş-tasa koydum kınayı
Halebi- anteplim
Damat halayı
Mahmut tuncer-jandarma
Kubat-yanıyorum hele
Hasan yılmaz- salla :)
Tarkan-acımıcak
Ankaralı coşkun-ankaranın bağları
Sezen aksu- rakkas (remix)
Fatih ürek-hadi hadi
Tarkan-öp
İbrahim tatlıses-kara üzüm habbesi
Halil koça- nikah
Ziynet sali-aman kuzum
Göknur-kime ne
Taylan-abe kaynana
delilo halayı
Kibariye-kara gözlü çingenem
Emir-eline düştüm
Sevan orhan- aynalı körük
Ajda pekkan-arada sırada
Babutsa-yanayım yanayım
Yudum-evlenmirem

Benden bu kadar şimdilik. Sizden de bekliyorum :)

3 saat araştırma yaptım ve biraz şarkı topladım. Yazayım size belki yararı olur.

Bülent Serttaş-tasa koydum kınayı
Halebi- anteplim
Damat halayı
Mahmut tuncer-jandarma
Kubat-yanıyorum hele
Hasan yılmaz- salla :)
Tarkan-acımıcak
Ankaralı coşkun-ankaranın bağları
Sezen aksu- rakkas (remix)
Fatih ürek-hadi hadi
Tarkan-öp
İbrahim tatlıses-kara üzüm habbesi
Halil koça- nikah
Ziynet sali-aman kuzum
Göknur-kime ne
Taylan-abe kaynana
delilo halayı
Kibariye-kara gözlü çingenem
Emir-eline düştüm
Sevan orhan- aynalı körük
Ajda pekkan-arada sırada
Babutsa-yanayım yanayım
Yudum-evlenmirem

Benden bu kadar şimdilik. Sizden de bekliyorum :)

ya canım şöle hareketli son hitleri koysana demet akalın rota bende özledim serdar ortaç tan ajda pekkan filan ben koydum hepsni

kızlar ben çok yoruldum artık ona koş buna koş valla bi an önce geçsin şu düğün ben artık teslimatları bekliyorum geri kalan herşey tamam temizlik yaptık davetiy bastık kıyafetler tamam salon tamam kuaför tamam bu haftadan itibaren halı perde mobilya tv teslimatı yapılcak temizliğide yaptık beyaz eşyalar takılı gelinliğim bitti kına gecesi için elbisem dikilio sadece teslim alıcam onlarıda sürekli kilo verdiğim için düğüne yakın alıcam
artık eşyalarımı tek tek evime götürmeye başlıcam burası çok zor işte koymaya başlıo bana ailemden ayrılcağımı iyice anlamaya başladım şimdiye kadar işin havasındaydım ama şimdi eşyalarımı götürmek koycak bana :14:

hersey yavas yavas tatlım ya .. bnde bıtrdım herseımı bıtek davetye dgtmak kaldı .. cok yorucu malesef dgun yapmak bole bıseymıss:D ama zewklı ya yuva kuruyoruz:D

ewt tatlım bıraz agır bıraz daha hareketlı koy bn genellıkle ankara havları koydum otrtmucam kımseı yerıne vallla:)
oguz yılmaz gordunmu
babutsa yanayım
candan ercetın vay halıme
dilara gazel dustu baglara
gamzelı yarım
hasan yılmaz ıstanbulun babası
hasan yılmaz salla
bunun gbı parcalrda kat sonucta snn kına gcen herkez kopsun yanı sekerım ..bunlar ornek sımdılık daha cok bnde bole sarkılar

Merhaba :46::46:

26 Mayısta Düğünüm 25 Mayısta Kına Gecem var. Son hazırlıklar için yoğun bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba canım hosgeldın .. ewt zor ıs alah sbr versın hpımızeee:)

Merhaba arkadaşlar,
davetiye bakıp duruyorum deli gibi bu ara ben :27: artık bastırma zamanı geldide geçiyor galiba sizler hallettiniz mi merak ettim modelleri ve fiyatları paylaşırmısınız..

Selam kızlar bu ara yoğunluktan hiç giremedim buraya
Haftasonu baya kolayladık herşeyi.
Gelinliğim bitti, damatlığı aldık.
Haftasonu temizlik yaptık, mutfağa masa sandalye aldık, zigon sehpalarımızı aldık, çok değişik:) biraz renkli bir evimiz olacak:)
avizelerimizi taktık, bu hafta içi beyaz eşyalar ve mobilyalar gelecek.
davetiyelerimizi dağıtmaya başladık.
kına gecesi kıyafetim ve bindallım hazır.kına malzemelerimizide almıştık zaten.
artık koşturmacadan kilolar akıp gitsin hehe :)
sizlerde baya ilerlemişsiniz, çok tatlı heyecanlar bunlar
bu arada kayınvalidem milli piyangoda tek rakamla 2 trilyonu kaçırdı kızlar :( sadece teselli alıcak,resmen ucundan döndük :)

Selam kızlar bu ara yoğunluktan hiç giremedim buraya
Haftasonu baya kolayladık herşeyi.
Gelinliğim bitti, damatlığı aldık.
Haftasonu temizlik yaptık, mutfağa masa sandalye aldık, zigon sehpalarımızı aldık, çok değişik:) biraz renkli bir evimiz olacak:)
avizelerimizi taktık, bu hafta içi beyaz eşyalar ve mobilyalar gelecek.
davetiyelerimizi dağıtmaya başladık.
kına gecesi kıyafetim ve bindallım hazır.kına malzemelerimizide almıştık zaten.
artık koşturmacadan kilolar akıp gitsin hehe :)
sizlerde baya ilerlemişsiniz, çok tatlı heyecanlar bunlar
bu arada kayınvalidem milli piyangoda tek rakamla 2 trilyonu kaçırdı kızlar :( sadece teselli alıcak,resmen ucundan döndük :)

işleri hallettikçe yük kalkıyo insanın omuzundan, bekleyenler kadarda stres yükleniyo. Baya halletmişsin gözün aydın :46:
Bende tekrar kontrol ettim saydıklarından iyi oldu aşşa yukarı aynı durumdayız bizde ama davetiye yaa davetiye bulmam lazıım aaa :111:

işleri hallettikçe yük kalkıyo insanın omuzundan, bekleyenler kadarda stres yükleniyo. Baya halletmişsin gözün aydın :46:
Bende tekrar kontrol ettim saydıklarından iyi oldu aşşa yukarı aynı durumdayız bizde ama davetiye yaa davetiye bulmam lazıım aaa :111:

netten bak canım siparişinide ver hiç yorulmadan

Höfff kızlar yorgunum :( Bugün davetiyelerim geldi. 200 tane davetiyenin kağıdını katladım, içine yazılı kartonu koydum, üstüne kurdela yapıştırdım ve zarfa koydum. Tam 4 saat uğraştım. Yarın da bir çoğunu 3 ayrı şehre kargolayacağım. Çeyizimden eksiklerim:
Tülbent
Seccade
Mutfak dolaplarının içine örtü
Büfe içine örtü
Günlük sürahi
Ütü masası
Çamaşırlık
Kirli sepeti
Çöp kovası
Klozet takımı
Namaz eteği
Elektrikli süpürge
Şarjlı el süpürgesi
Ütü
Saç kurutma makinesi
Tost makinesi

Ay az dedim baya eksik çıktı:)) Halbuki mandalıma kadar almıştım :) Yarın maaşımı alıyım da biraz eksik gidereyim, hep baba alsın hep abla alsın olmaz :)

Höfff kızlar yorgunum :( Bugün davetiyelerim geldi. 200 tane davetiyenin kağıdını katladım, içine yazılı kartonu koydum, üstüne kurdela yapıştırdım ve zarfa koydum. Tam 4 saat uğraştım. Yarın da bir çoğunu 3 ayrı şehre kargolayacağım. Çeyizimden eksiklerim:
Tülbent
Seccade
Mutfak dolaplarının içine örtü
Büfe içine örtü
Günlük sürahi
Ütü masası
Çamaşırlık
Kirli sepeti
Çöp kovası
Klozet takımı
Namaz eteği
Elektrikli süpürge
Şarjlı el süpürgesi
Ütü
Saç kurutma makinesi
Tost makinesi

Ay az dedim baya eksik çıktı:)) Halbuki mandalıma kadar almıştım :) Yarın maaşımı alıyım da biraz eksik gidereyim, hep baba alsın hep abla alsın olmaz :)

bi günde halledilcek şeyler canım benimde ekmek kutusu eksik kapı süsü yaptırmıştım çeyiz serilirken ve düğün günü evin kapısına asmak için ona tül alıcam sizde yaptırabilirsiniz çok güzel görünüyo mutfak dolaplarına örtü yaptırıcam davetiyeyide bugün teslim alıcaz onu yazıp dağıtmak kaldı tam 30 günüm kaldı şaka gibi ya :25:

benim düqünümede sadece 17 gün kaldı çok heyecanlıyım bu pazar çeyizler qidiyo ama benim hala tamamlayamadıqım işler var...
kına kıyafetim ayakkabısı vs. tamam da daha gelinlik işini halledemedim....:((

Back
X