2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

liman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
643
1
96
Bursa
Merhaba kızlar. bir kaç topikte takılıyorum ama bizden ya çok öndeler yada yeni gelenler var. baktım mayıs ikiz anneleri yok, bu konuyu açmak istedim. bilgilerimizi daha rahat, daha anlaşılır paylaşabiliriz diye. yeni topiğimiz hayırlı olsun. :nazar::nazar::nazar:
Listedeki beklenen doğum tarihleri 36. haftayı baz almıştır... daha önce gelmemeleri dileğiyle...

.....ANNEMİZ.............Beklenen doğum tarihi..........BEBEKLERİMİZ................................DOĞUM TARİHLERİ
1) mevizhande...............5 Mayıs........................ERKEK ve ERKEK:nazar:..............19.04.12 Perşembe :nazar: 35+3 :46: :46: :46:
2) mutluolmak1985.........17 Mayıs.......................KIZ ve ERKEK :nazar:................19.04.12 Perşembe :nazar: 32+0 :46: :46: :46:
3) tesila.......................20 Nisan.......................KIZ ve ERKEK :nazar:................02.05.12 Çarşamba :nazar: 38+3 :46: :46: :46:
4) ressam07..................8 Mayıs........................KIZ ve ERKEK :nazar:.................04.05.12 Cuma :nazar:...........:46: :46: :46:
5) liman.........................5 Mayıs.......................KIZ ve KIZ :nazar:...................09.05.12 Çarşamba :nazar: 36+4 :46: :46: :46:
6) Telma.....................14 Mayıs.......................KIZ ve KIZ :nazar:.....................14.05.12 Salı :nazar:.............:46: :46: :46:
7) cagnur....................17 Mayıs.......................KIZ ve KIZ :nazar:.....................17.05.12 Perşembe :nazar: 38+0 :46: :46: :46:
8) meryemmeryem.........20 Mayıs.......................KIZ ve KIZ :nazar:.....................18.05.12 Cuma :nazar:.............:46: :46: :46:
9) Ebrarfeyza................16 Mayıs.....................ERKEK ve ERKEK :nazar:................21.05.12 Pazartesi :nazar:.............:46: :46: :46:
10) Bedegt19................14 Mayıs.......................KIZ ve KIZ :nazar:......................21.05.12 Pazartesi :nazar:36+4 :46: :46: :46:
11) Sea_Light...............19 Mayıs........................ERKEK ve ERKEK :nazar:
12) Akillibidik.................?..Haziran......................KIZ ve ERKEK :nazar:
13) Senn......................12 Mayıs.......................KIZ ve ERKEK :nazar:
14) Gampili....................16 Nisan.......................KIZ ve KIZ :nazar:
15) canım_ca.................15 Mayıs.......................KIZ ve KIZ :nazar:
16) gulveikizleri...............30 Mayıs......................ERKEK ve ERKEK :nazar:
17) hayrunnas................2 Haziran.....................KIZ ve KIZ :nazar:
18) HaLePdR..................28 Mayıs......................ERKEK ve ERKEK :nazar:
19) melisci......................30 Mayıs......................KIZ ve KIZ :nazar:
20) CallCenter................15 Haziran....................KIZ ve ERKEK :nazar:

Son düzenleme:
topiğin hayırlı olsun arkadasımda burası cogul gebelik yani diğer topklerde her ayın annelerini fazlasıyla bulursun ama burada birz zor
Tek gebelikte oldugu gibi 40-50tane insan bulman zor...
Sonucta ikiz gebelik, alınan doğum tarihine her bebek uymuyor. İkiz bebek demek heran doğumu beklemek demek. Süpriz yapanlarımız cok.
Neysee canım hayırlı doğumların olur insalah allah kolaylıklar ıhsan eylesin:nazar:

Son düzenleme:
kızlar ben daha ben çok gerilerdeyim yani 20li haftalardayız inşalah sonuna kadar sağlıcakla gideriz.
ama içimdeki korkularıda atamıyorum sürekli erken doğumla ilgili şeyler okuyorum bilgim olsun diye kötümü yapıyorum bilemiyorum
bugün işten erken çıkacam alışveriş yapacam bir hafta içinde bütün eksiklerimi tamamlayıp hazır beklemk istiyorum
birden bişey olur diye ödüm kopuyor
rabbim sağlıcakla zamanlarında doğmalarını nasip eder inşallah
hepimize sağlıklı doğumlar ve bebekler versin
Meryemmeryemcim yazılarını diğer topikten aldım. burada cevaplamak istedim. umarım senin için bir sakıncası yoktur.
bende seninle aynı tedirginliği yaşıyorum. birde şu 20. haftaya girdikten sonra dahada çoğaldı tedirginliğim. belkide okuduğumuz şeyler bizi daha çok etkiliyordur. ve ikiz anneleri topiğinde bu günlerde erken doğum çok olmaya başladı. sanırım bundan da etkileniyoruz. ama daha serin kanlı olup kendimizi çok dinlemesek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Rabbim zamanında sağlıklı doğumlar nasib etsin İnşallah.
kızlar yaa belki alakasız bişey ama sizlerin fikirlerinede ihtiyacım var
şimdi kısmet olursa inşallah zamanlarında gelirlerse ben mayıs sonu gibi doğum olacak
yani yaza doğuyor bebekler ben bu yüzden ilk ayları hep yazlık aldım
şimdi ekimde 6 aylık olup yaza kadar nerdeyse 11 aylık olacaklar

yani kış kıyafetlerini 6-9 aylık mı yoksa 9-12 mi alsam şaşırdım
şimdi ikiz oldukları için biraz küçük olurlar diye hepsini 6-9 mu alsam
mesela normal bebek kıyafetlerine bakıyorum 9 aylık kıyafetler,9 aylık ikizlere nasıl oluyor çokmu büyük olur

eşim yoğun çalışıyor,evde zaten 1 oğlum var ben doğumdan sonra belki 1 sene alışverişe çıkamam doğru düzgün
o yüzden en azından 1 yıl kullancakları kıyafetleri almam lazım
ama kafam bu ölçülere takıldı
anlatabilmişimdir umarım derdimi
demek ki bu haftalarda tedirginlikler ve düşünceler aynı oluyor. hem her şeyi almak hemde ya bir şey olursa diye almamak istiyorum.
çok yazlık alma kıyafetlerini bence. çünkü küçük oldukları için onlar üşürler. mesela ben iç atletlerini uzun kollu aldım. büyüklerde öyle söylüyor. bebekler üşür. kış kıyafetlerinide 6-9 normal olur dıye düşünüyorum. bende 6 aylık iki tulum aldım ekim gibi giyinirler diye. başkada bişey almadım henüz zaten. ama dışarı çıkma konusunda telaş etme. çıkarsın İnşallah. Bu konuda yardımcıların olur herhalde???

Merhaba canim benimde dogum tarihim mayis sonu normal sartlarda siz bizden bir gün öndesiniz :) benide ekleyebilirsin listeye:) Bence topic düsüncen güzel olmus...

topiğin hayırlı olsun arkadasımda burası cogul gebelik yani diğer topklerde her ayın annelerini fazlasıyla bulursun ama burada birz zor
Tek gebelikte oldugu gibi 40-50tane insan bulman zor...
Sonucta ikiz gebelik, alınan doğum tarihine her bebek uymuyor. İkiz bebek demek heran doğumu beklemek demek. Süpriz yapanlarımız cok.
Neysee canım hayırlı doğumların olur insalah allah kolaylıklar ıhsan eylesin:nazar:

Teşekkür ederim canım. Duaların için canı gönülden AMİİİİİN....topikler kalabalık olunca takipte zorlanıyorum. bu kızlar aklımı da aldı galiba :D onun için açmak istedim.
zaten muhtemel tarih 36. haftayı bilebiliyoruz sadece. Diğerini Rabbim bilir.

Merhaba canim benimde dogum tarihim mayis sonu normal sartlarda siz bizden bir gün öndesiniz :) benide ekleyebilirsin listeye:) Bence topic düsüncen güzel olmus...

Hoşgeldin şekerim. bebişlerinin cinsiyeti belli mi?
sat ney? ben sata göre dr.lar genelde 36. haftayı verdiği için 36.haftayı yazmayı uygun buldum. Tabi ki doğum zamanını Rabbim bilir.

Hoşgeldin şekerim. bebişlerinin cinsiyeti belli mi?
sat ney? ben sata göre dr.lar genelde 36. haftayı verdiği için 36.haftayı yazmayı uygun buldum. Tabi ki doğum zamanını Rabbim bilir.

Canim cinsiyetler henüz beli degil carsambaya beli olacak umarim benim doktorumda 36.haftayi bitirince dogumu gerceklestiririz diyor oda mayis ortasi falan oluyor.

Merhaba kızlar. bir kaç topikte takılıyorum ama bizden ya çok öndeler yada yeni gelenler var. baktım mayıs ikiz anneleri yok, bu konuyu açmak istedim. bilgilerimizi daha rahat, daha anlaşılır paylaşabiliriz diye. yeni topiğimiz hayırlı olsun. :nazar::nazar::nazar:

ANNEMİZ.......36.hafta doğum tarihi..........BEBEKLERİMİZ
LİMAN.............. 5 MAYIS..........................KIZ VE KIZ
CANIM_CA.........6 MAYIS..........................??????????

merhabalarr... Kısmetse ben de 2012 mayıs annesi olacağım ve Allah nasip ederse iki tane prenses bekliyoruz :)) beklediğimiz doğum tarihi 17 mayıs. Tahminen 38. hafta diyor doktor. eklersen sevinirim...

Son düzenleme:
merhabalarr... Kısmetse ben de 2012 mayıs annesi olacağım ve Allah nasip ederse iki tane prenses bekliyoruz :)) beklediğimiz doğum tarihi 17 mayıs. Tahminen 38. hafta diyor doktor. eklersen sevinirim...
Sende hoşgeldin aramıza canım. senide ekledim. umarım iyi gidiyordur hamileliğin. benim bugü
nlerde biraz sertleşmem var ama dr. aradım, bir şey olmaz dedi. proluton vurul dedi. vuruldum biraz daha iyiyim şimdi.

selam kızlarr ay çok sevindim çok güzel olmuş topic..
benim satım 01 eylül ,normal şartlarda doktorum 20 mayıslarda felan diyor ama inşallah erken gelmezlerse
ikisinede kız denildi..

aslında sürekli ikizlerin erken doğum riskleri olabileceğini düşünüp konuşuyoruz belkide bu da etkiliyordur bizi..
her an her şeyi tedirginlikle korkuyla karşılıyoruz

rabbim hepimize sağlıklı doğumlar bebekler versin
inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız bebeklerimiz kucağımızda evimize gideriz

Hoşgeldin meryemcim. Amin İnşallah herşey zamanında olur. Ve sağlıkla büyürler.

kızlar çatlaklarınız başladımı? benim karnımda yok ama göğüslerim mor harita oldu :52:

AAAAAA şuanda 6 tane prensesimiz var :) mayıs kızların ayı olacak galiba :)))

Son düzenleme:
hoşbulduk canım
vallahi bende şuan için çatlak yok
lierac kullanıyorum ,bazen oğlumun bebe yağlarını bazen nemlendirici
hangisi kolayıma gelirse her fırsatta deniyorum ama bu son günlerde karnım sürekli büyüyor
ama inanki kızlarımı düşündükçe çatlak felan umrumda olmuyor onlar yeterki sağlıcakla gelsinler

benimde çatlaklar pek umrumda değil canım. Sadece merak ettim. Yeter ki sağlıkla gelsinler İnşallah...

kızlar benim bir oğlum vardı zaten,onun odası var hiç düzenini bozmayacağım
oturma odamızı bozduk orayı ikizlere yapıyorum
bu hafta yatakları gelecek,bende bugün yatak koruyucu felan bakıp alacam
ondan sonra büyük işlerim kalmayacak sadece kzılarımın kıyafet ihtiyacları benim hastane ihtiyaçlarım kalacak
onları da bir ara hallederim..
ayy bişey diyeyimmi benim ilk çocuk olmasına rağmen oğlumun hazırlıkları beni bu kadar mutlu etmemişti
kız çocuklarına daha süslü püslü şeyler yapıyoruz ya çok mutlu oluyom
stres atıyom denilebilir çok masraflı bişey yapmıyom tabiki ayrıca belirteyim bunu sevmem
uygun kriterlerde bişeyler yapmaya ihtiyacımız olan şeyleri almaya çalışıyorum

Hoşgeldin meryemcim. Amin İnşallah herşey zamanında olur. Ve sağlıkla büyürler.

kızlar çatlaklarınız başladımı? benim karnımda yok ama göğüslerim mor harita oldu :52:

AAAAAA şuanda 6 tane prensesimiz var :) mayıs kızların ayı olacak galiba :)))
Ben hamileligimin basindan beri badem yagi kulaniyorum hem karnima hem gögüslerime cok iyi geldi pek öyle catlak falan olusmadi ama umadigim yerde var catlaklarim kalcalarimda birden kilo alimindan dolayi sanirim :18:napalim bebeklerim iyi olsunlarda gerisi önemli degil.
Bakalim benim bebislerimin cinseyiti ne olacak belkide prensler benden gelir :) artik elbise alisverisine baslamak istiyorum cinsiyetlerini ögrenmeyi sabirsizlikla beliyorum :)

ondan sonra büyük işlerim kalmayacak sadece kzılarımın kıyafet ihtiyacları benim hastane ihtiyaçlarım kalacak
ayy bişey diyeyimmi benim ilk çocuk olmasına rağmen oğlumun hazırlıkları beni bu kadar mutlu etmemişti
stres atıyom denilebilir çok masraflı bişey yapmıyom tabiki ayrıca belirteyim bunu sevmem
OOO masallah en güzeli bence bebek alisverisi, gercekten kizlar icin okadar güzel seyler varki insanin içi gidiyor cicili bicili :)
Biz yataklari aldik dolabida kurdu babamiz bir tek emzirme koltugumuzla alt degistirme masasi kaldi hatta gecenlerde pamperslerde düsüs olmus yari fiyatina en iyi markalardan biri normal sartlarda almam cok pahali ama düsüs varken alalim dedik stok yaptik:) Dün ben kendime hastane için 3 cift önden dügmelenen biraz geniscene pijama takimi aldim ablam özelikle önden dügmeli al dedi emzirirken kolaylik olsun diye yavas yavas artik yapabildigimiz kadar yapalim diyoruz artik carsamba günü cinsiyetlerini ögrendikten sonra hemen alisverise kosacagim elbiselerde düsüs var bu aralar burda cinsiyetler beli olduktan sonra bol bol alisveris yapacagiz kocisimle...
Ayyy cok heycanliyim ya kucagima almayi öyle sabirsizlikla bekliyorumki Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin kizlar bebislerimiz sag salim dogsunlar hemencecik eve dönsünler:nazar::emir_bebek:...
Cenem düstü bu arada heycan yaptim :1:

kızlar yaa ben daha oda felan almadım bile. siz hazırlamışsınız. ay cok heyecanlandım. bende yarın gidip alsam mı :)
kızların kıyafetleri süslü ya daha çok dikkat çekici oluyor. bende bugün çok baktım kıyafetlere ama daha erken diye almadım.

Ben hamileligimin basindan beri badem yagi kulaniyorum hem karnima hem gögüslerime cok iyi geldi pek öyle catlak falan olusmadi ama umadigim yerde var catlaklarim kalcalarimda birden kilo alimindan dolayi sanirim :18:napalim bebeklerim iyi olsunlarda gerisi önemli degil.
Bakalim benim bebislerimin cinseyiti ne olacak belkide prensler benden gelir :) artik elbise alisverisine baslamak istiyorum cinsiyetlerini ögrenmeyi sabirsizlikla beliyorum :)

OOO masallah en güzeli bence bebek alisverisi, gercekten kizlar icin okadar güzel seyler varki insanin içi gidiyor cicili bicili :)
Biz yataklari aldik dolabida kurdu babamiz bir tek emzirme koltugumuzla alt degistirme masasi kaldi hatta gecenlerde pamperslerde düsüs olmus yari fiyatina en iyi markalardan biri normal sartlarda almam cok pahali ama düsüs varken alalim dedik stok yaptik:) Dün ben kendime hastane için 3 cift önden dügmelenen biraz geniscene pijama takimi aldim ablam özelikle önden dügmeli al dedi emzirirken kolaylik olsun diye yavas yavas artik yapabildigimiz kadar yapalim diyoruz artik carsamba günü cinsiyetlerini ögrendikten sonra hemen alisverise kosacagim elbiselerde düsüs var bu aralar burda cinsiyetler beli olduktan sonra bol bol alisveris yapacagiz kocisimle...
Ayyy cok heycanliyim ya kucagima almayi öyle sabirsizlikla bekliyorumki Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin kizlar bebislerimiz sag salim dogsunlar hemencecik eve dönsünler:nazar::emir_bebek:...
Cenem düstü bu arada heycan yaptim :1:

EEE bu kadar prensese prenste lazım tabi ki :9: Merakla bekliyorum senin bıdıkların cinsiyetini de.
aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın İnşalllah.
bizimde bugün kontrolümüz vardı bebeklerim biri 460 biri 470 gr dedi dr. çok sevindim :)

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)) size 1 tane prens ve prenses getirdim...benimdoğum zamanı belli değil henüz..şuan 21.haftam doldu..ama dr.um 36.haftada serklaj dikişlerini alırız dedi...kuzucuklarım 340 gr ağırlığındalar.22. cm boyundalar ...artık burdan bol bol yazışırızzzz..hepinizi göbişlerden öptüm ve kaçtım..iyi geceler..:3::3:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)) size 1 tane prens ve prenses getirdim...benimdoğum zamanı belli değil henüz..şuan 21.haftam doldu..ama dr.um 36.haftada serklaj dikişlerini alırız dedi...kuzucuklarım 340 gr ağırlığındalar.22. cm boyundalar ...artık burdan bol bol yazışırızzzz..hepinizi göbişlerden öptüm ve kaçtım..iyi geceler..:3::3:

Hoşgeldiniiiiiiz. işte bir prensimiz oldu :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
diğer topikte okudum canım, sertleşmeden bahsetmişsin. benimde bu hafta hep bu korkuyla geçti. bugün kontrolümüzde dr. sordum. ilk hamileliğim sertleşme nasıl oluyor? anlayabilir miyim korkuyorum dedim. dedikiiii sertleşmede karnın üçgen gibi olur. 10-15 sn durur düzelir. ama tekrar olur ve sıklaştığında ağrında olur dedi. ultrasyona yattığımda o yumurtalar çıktı yine, bunlar ne dedim. onlar bebek dedi. yani korkulacak bir şey yok kızlar. yumurta gibi çıkıp gezinenler sertleşme veya kasılma değil. bildiğimiz bizim miniklerimizmiş :1::1::1: içim rahatladı.

Hosgeldin canim, mayis anneleri git gide artiyor ne güzel cogaliyoruz kizlar, hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza insallah...
kızlar yaa ben daha oda felan almadım bile. siz hazırlamışsınız. ay cok heyecanlandım. bende yarın gidip alsam mı :)
kızların kıyafetleri süslü ya daha çok dikkat çekici oluyor. bende bugün çok baktım kıyafetlere ama daha erken diye almadım.
EEE bu kadar prensese prenste lazım tabi ki :9: Merakla bekliyorum senin bıdıkların cinsiyetini de.
aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın İnşalllah.
bizimde bugün kontrolümüz vardı bebeklerim biri 460 biri 470 gr dedi dr. çok sevindim :)

Masallah senin prenseslere kilolari cok güzel aralarinda peke fark yok güzel güzel paylasiyolar desene :)
Canim ben doktoruma sordum 30.haftadan önce herseyini hazir et dedi 16haftayi atlatikmi pek bir riskin kalmiyor dedi bende ucuzlukta olunca yataklar falan aldim:)
Benim bidiklarin cinseyetlerini ögrenir ögrenmez gelir sizi haberdar ederim canim :1:

Back
X