ayyy canım ya sen soyleyınce farkettim hanı hafta sayıyordum da hıc 100 gun dıye dusunmemıstım :) amin hepimizin melekleri vakitinde gelsinler üzmesinler annelerini:)
arkadaslar bu arada ben dogumdan korkuyorum normal dogumu duşünmüyorum bile.genel anestezi istemiyorum yavrularımın seslerini ilk ben duyayım o anı yasıyabılmeyı istiyorum zaten benım dr umda sezeryanı spınal yapıyor ama bu sefer ondan da korkuyorum ben daha once panık atak gibi birşey geçirdim spınal oldugunda ya atak gecırırsem dıye de korkuyorum .napıcam ben ya

(( benim gibi korkan var mı aranızda.
günaydın güzel ve güçlü annelerr
canım ben daha önce genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım
doğum olayından mı anesteziden mi korkuyorsun anlamadım ben tecrübemi anlatayım belki faydam dokunur
ben gebelik süresince kan sulandırıcı iğneler kullandığım için normal doğum yasaktı neyse sezeryana karar verildi.
her kafadan bir ses bir akıl geliyordu bana neler duymadımki ama hiiiç birini takmadım doktoruma güvendim herşeyden önce
herkes hangi hastanede doğum yapacaksın dediğinde bile ''bilmem doktorum nerde diyorsa orda olur '' diyordum
neyse doğum sabahı geldik odamda hazırlandım doktorumla güle oynaya ameliyathaneye gittik,
ben ameliyat ortamını doktorumu bandajlı felan görmek beni kötü etkiler diye dayanamam diye genel anestezi istedim
eşimde böyle ortamlara çok gelemez diyede genel olsun istedik.
yattım karnıma batikon döktü kızlar,doktorum yanıma geldi,
anestezi verilecek 2 dk da uyacaksın,5 dakikada bebeğini alacam şurdaki yatağına koyacaz sonra 10 veya 15 dk sonrada sen uyanacaksın dedi
gerçektende öyle oldu kolumdaki serumdan anestezi yapıldı 10,9 dedim uyumuşum bir uyandımki
hadi kalk bebeğin ağlıyor dedi doktorum ,kucağıma koydu sonra odamıza geçtik
gece hastanede kaldık ertesi gün evimize gittik
hiç bir sıkıntı ağrı sızı bişey yaşamadım eve geldiğim andan itibaren bebeğimle misafirirmle kendim ilgilendim
böyleydi doğum olayımız hiç korkmadım rahattım hep öylede devam etti gerçektende çok güzeldi doğumumuz
sana yardımcı olabilmişimdir umarım
ben şuanda hiç korkmuyorum çoook rahatım hep güzel şeyler düşünüyorum
ama ben yine genel anestesi istiyorum biraz kişilik meselesi sanırım ben o andaki ortamı görmek istemiyorum
yani ben çok gelemiyorum ameliyat ortamı ışıklar etrafımda yeşilli doktorlar :)
o yüzden genel anestesi istiyorum
darısı tüm anne adaylarına olsun inşallah sağlıcakla sorunsuz bir doğum nasip etsin allah hepimize