anneler aksam yatmak, yatakta yön değiştirmek, gece tuvalete gitmek,giyinmek,soyunmak, rabaya binmek-inmek,merdiven çıkmak,koltukta rahat bir pozüsyon bulup oturmak çok zor eylemlermiş bunu anladım. hepimiz bu evreye gelmişiz alkışşş

ben bugün haddimi bilmeyerek araba desteği olmadan dışarı çıktım canımın içi kardeşimle. normalde 5 dk. da yürüdüğüm yolu 26 dk.da katettim. ah oh aman allahım gibi ünlemlerle. bebek alışverişini yapacağımız mağazayı bornovada evimize çok çok yakın olan pamidor mağazası olarak seçmek zorunda kaldım. aslında isteğim kemeraltına gitmek, hisarönünde bir fincan kahve içip sısra sıra bebek mağazalarını dolaşıp pazarlık yapa yapa alışveriş yapmaktı ama nerde ... zaten bu söylediklerimin mümkün olamayacağını 22 haftayı atlamış her ikiz annesi bilir:) neyse ki orası da indirim yapmış çok güzel ciciler alım oğluşlarıma. rabbim bu aldıklarımızın içinde donandıklarını göstersin:)
unibaby markası bir ıslak mendil çıkarmış sadece su ve pamukmuş mamül bileşimi. forumlarda falan da bakmıştım herkes olumlu bahsediyordu almış bulundum.daha önce duyan oldu mu ya da alan?