merhaba kızlar oooo baya yazışmışız bu günde maşallah...bugün sanki şikayetlerimiz artmış gibi:)) eee ben de günlük nazımı size yapayım..bugün eşimle uzun bir aradan sonra dışarıda kahvaltı yapalım oradan da mağazaya geçeriz dedik..( neredeyse eve kök salacaktım adam korktu sanırım) biz böyle dedik ama ben iyice ağır vasıta olmuşum kızlar..hazırlanıp evden çıkmak bile yordu benimerdivenlerden inip arabaya binmek bile 15 dk.mı aldı doğrusu:)) artık yolda çukurlar daha bir sarsar oldu beni..adamcağızı şehir içinde 30 km hızla götürttüm valla:) neyse kahvaltıdan sonra mağazaya gittik.ben hemen kendimi koltuklara attım ayaklarımı da sehpaya uzattım ama nafile..en fazla 20 dk.o pozisyonda kalabildim..sırt üstü yaslanıp oturamıyorum artık nefesim daralıyor..popom acımaya başlıyor..sürekli pozisyon değiştirme ihtiyacı hissediyorum
( personel çocuklar bile bana acıyıp" abla birşey istermisin?,rahat değil gibisin,kıyafetlerden yastık yapalım mı?" gibi sorular sormaya başladılar:))) bizim ki de işe dalıp beni unuttu:) baktım dayanamıyorum iyice ağırlaştım eşime eve bıraktırdım kızlar kendimi(adamı da maymun ettik git gel:)))
hemen pijamalarımı giyip,bilgisayarı da alıp yatağa attım kendimi..yok anacım dışarı çıkmak bana göre değilmiş artık onu anladım..yaşasın yatak keyfi
![]()
Canım büyüdükçe şikayetlerimiz de büyüyor valla
Kızlar ben hiç süt içemiyordum o eksikliği yoğurt ve peynirle gidermeye çalıştım bu zamana kadar. Ama son bir haftadır akşamları yatarken 1 bardak süt içiyorum artık. Bu benim için büyük başarı valla