Selam güzel ikiz anneleri nasilsiniz bakayim? OOO ne güzel kapi süslerinden konusulmaya baslanilmis bugün vallah ben kayin valdeme söyledim o yapip getirecek beceriklidir bu konularda:) Bu arada kizlar esim baska isim konusuna alismaya basladi :)))) buda benim coooook hosuma gidiyor dün netten bakiyordu bana döndü dediki Beste ismi güzel bir isim birinin ismi Beste olabilir dedi bende cok sevdim ama ikinci ismini hala bulamadik ama annesiyle babaanesinin isimlerinden vazgecmis olmasi beni sevindirdi hihoyyyt
Bu arada cancagizlarim randevudan yeni geldim son bir haftadir hergün yaklasik 5 dakikada bir kendimi tuvalete buluyorum ama iki damla birsey anca yapiyordum agrim sizim yok ama bugün idrar testimi yapti doktorum meger idrar yolarim enfeksiyon kapmis soguktanmis büyük ihtimale ama agrim yok yeni baslamis dedi doktorum antibiyotik kulanacagim bir kac gün gecirecekmis...
Kizlarim büyümüsler teyzeleri birisi 580 digeri 620gr Masallah benim kuzularima

Sularina bakti doktorum gayet iyi dedi rahimi ölçtü oda iyi çikti sükür hersey normal çiktigi için ciger gelistirici ignemizi erken vurmaktan vazgecti. 28.haftamizda olacagiz. Bide kizlar kizlarim kilo almis ama ben bir kilo almisim kilo alimim azalmis sükür Ama kilo almis sayilmasin dedi doktorum iki kazak vardi üzerimde öyle ölçüldüm. Sanirim herseyi yazdim birsey unutmadim ha bide demir eksikligi varmi yokmu yarin beli olacak bukadar vallah kizlar ayin 27sinde seker yükleme testim var hadi hayirlisi