Mide bulantısını hiç takma bence,ben bir kere bile kusmadım allah şükür dilimi ısırayım,herkesin bünyesi farklı canım,inşallah iyi haberler alırsın...
ya kızlar bu kalp atışlarını dinledikten sonra dr tahliller veriyo ya bissürü onu nerede ve nekadara yaptırdınız?? bizim burda özel bi hastane var hepsine 329 dedi.sigortalı fiyatı bide:44: içinizde özele gidipte ssk da bu tahlilleri yaptıran varmı istanbulda?? varsa nereye yaptırıyosunuz? o daha mantıklı yani tahlilleri sigortada yaptırmak.
ya kızlar bu kalp atışlarını dinledikten sonra dr tahliller veriyo ya bissürü onu nerede ve nekadara yaptırdınız?? bizim burda özel bi hastane var hepsine 329 dedi.sigortalı fiyatı bide:44: içinizde özele gidipte ssk da bu tahlilleri yaptıran varmı istanbulda?? varsa nereye yaptırıyosunuz? o daha mantıklı yani tahlilleri sigortada yaptırmak.
Kaçıncı haftadasin ikili test olmasın
ben özelde muayene oluyorum oradada doğurucam inş. benim doktorum önerdi bana sigortada yaptırabilirsin testleri diye.. ilk bebeğimi düşükle kaybettiğim için okadar çok test yaptırıyorki özelde yaptırsam mahvolmuştum..
anadolu yakasında her ssk da doktoruna rica edersen yazıyorlar istediğin testleri canım..
merhaba ben 5+5 iken hem keseyi hem kalp atışlarını gördüm dr bir çok tahlil istedi hemogram yani tam kan idrar rutin biyokimya hormon tahlilleri antikoagulan testleri yani kanama pıhtılaşmayla ilgili testler igg igm toxoplazma yine birkaç tane daha test vardı
ben devlet hastanesinde yaptırdım ve hiç ücret ödemedim testlerimde güzel çıktı sizlerde devlet hastanelerinin k.doğum polikliniklerinden testleri istettirip yaptırabilirsiniz ben zaten sağlıkçıyım ve ücretsiz olduğunu biliyorum siz de testler için neden ücret ödeyesiniz ki...
şimdi çok şükür 10 haftalık oldum ve herşey çok iyi..bu arada son yazını yeni okudum bazı dr lar çok ukala olabiliyorlar aynı dr a gitme her dr aynı şekilde konuşmayabilir belki..
ben küçük bir şehirde yaşadığımdan daha kolay oluyor bu işler inşallah sende daha anlayışlı bir dr la karşılaşırsın...
ikili test değil canım ben 8+5 im.rutin tahliller yani tam kan tam idrar ve bazı hormon tetkikleri
kızlar günaydın herkese.. öncelikle bana yardımcı olmanızı gerçekten çok istiyorum lütfen
dün 2. kontrolüm vardı be doktora gittim. 7+6 da. doktor ultrasonla karnımdan baktı keseyi içinde bebeğimi ve kalp atışını gördük. cihaz olmadığı için sesini duyamadık malesef. folik asit almaya devam et bi bardak süt iç dedi.. ve bitti!!! basiretim bağlandı sanki derlerya bişey diyemeden çıktım bende.. bebeğim ne kadar olmuş, kaç cm soramadım.. int.ten bakıorum baş popo mesafesi şu kadar olmalı, dr. idrar testi almalı, yok rahim kalınlığı ölçümü yapılmalı gibi bisürü şey yazıyor. sizler 2 ayınızda gittiğinizde doktorunuz ne yaptı çok merak ediorum.. bnm doktorum ilgisizmi başka bi doktora gitmelimiyim sizce? bir kez beta hcg yapıldı bana. oda ben idrar testinden sonra emin olmak için kendim yaptırmıştım. bidahada yapılmadı.. takibi yapılması gerekmiomu azalıomu artıyomu die?? dün çok üzüldüm eve gelince bana yardımcı olun kızlar lütfen
Merhaba seninle aynı zamandayız ben de bugün 7+6 dayım:) Şimdi ben ilk 5 haftalıkken gittim kan testi yaptık ultrasonda bakıldı çok küçük yeni oluşmuş ama var bişiler dedi iki hafta sonra gel dedi ve hastanemi değiştirip başka bi doktora gittim geçen c.tesi 7+2 olarak. Doktor inceledi baktı baktı sonra açtı sesi kalp atışı dedi duyulması lazımdı duyuldu dedi herşey normal sağlıklı dedi ve ultrason çıktısı verdi üstünde yazıyo bebeğin boyu ayrıca söylemedi dr. beraberinde aldığı notları iliştirdiği kağıdı bunu her gelişinde getit takibi yapıcaz dedi sonra rutin kan ve idrar testi istedi temiz çıktı bir ay sonra kontrole gel dedi bu kadar. senle karşılaştırınca eğer öncesinde yaptırmadıysa kan ve idrar testlerini yaptırması gerekirdi bence, rahim kalınlığı konusunda fikrim yok ama daha ilgili olabilirdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?