2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

canım merhaba. benimde son adet tarihim 11 ağustos netten hesaplamalara göre 17 mayıs doğum tarihi inş. sağlıklı sihhatli bir şeklide bebişlerimizi dünyaya getiririz.. aminnnn.. kalp atışı 5. haftadan sonra duyulur diyorlar doktorum beni ayın 20 sinde çağırdı merakla bekliyorum o günü çok heyecanlıyımmmmmm hayırlı olsun canım..

inşallah canım.. teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.. beni de 20 sinde çağırdı. ama kalp atışını duyucağımızı sanmam en erken 6 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum.. ben de bi belirti yok sen de nasıl durumlar doktordan sonra haberlerini verirsin..her şey yolundadır umarım..

çooook geçmiş olsun.umarım yakın zamanda müjdeni alırız burada.sevgiler...

derin6 ve baypipo , ben de izmirdeyim. 4+6 yım .salıya doktora gidiyorum.umarım bebeğim sağlıklıdır.sevgiler...

herkese merhaba,

benim de sat 12 ağustos idi. şu an hamileyim. çok heycanlıyım. doğum tarihi 18 mayıs olarak çıkıyor. inşallah sağ salim doğar bebeklerimiz. bir de size birşey danışmak istiyorum. ben Alanya' dan yazıyorum. lütfeenn bilginiz var ise bana bir doktor tavsiye edin.... çok kafam karışık bu konuda.....

kızlar ben de 5 haftalık hamileyim nasipse mayısta doğum..:)) ilk bebeğimiz çok mutluyum.Allah hepimizi
e hayırla ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin...:97:

benimde reglime 2 gün kaldı inşallah hamile olurumda bende katılırım aranıza kızlar 4 haftalıkken sizde ne gibi belirtiler oldu yazarsanız sevinirim

son regl tarihim 11 ağustos , ctesi günü kan testi yapttırdım pozitiff çıktı,, kısmetse 17 mayıs 2012 de kucağımıza alıcağız bebeğimizi ..çarşamba günüde randevu aldım dr gidicemm.. hayırlısı olsun hepimiz için..

merhaba arkadaşlar, bende hamişim 5+0 bugün :)) adetim gecikmeden test yaptırmıştım 450 bhcg çıkmıştı. yarın ilk muayenem var, sizce kese çıkmış mıdır? aklım hep orda ne durumda iyimi diye hem seviniyorum hemde çok korkuyorum allaha emanet pirinç kadar bebiklerimiz

bende 6+3 oldum cuma gunu kalp atısıını duymaya gıtcem ınsallahh bı sorun olmazdaa duyarımmm bebegıımın kalbınıııı cok heyecanlı beklemesi:)

bende hamile olduğumu dün öğrendim..hcg 1000 çıktı 4 haftalıkmış ancak daha keseyi göremedi dr.haftaya gel dedi..buruk bi sevinç yaşıyorum dün merdivenlerden düştüm kanama olmazsa bişey olmaz dedi dr.kanamam olmadı ama çok ağladım bişey olur diye..ama umutluyum..daha önce 2 düşük yaptım ama bu kez biliyorum bebeğim beni bırakmayacak ve bende 25 mayısta anne olacaĞIM:))

kızlar mrb..bende 5 haftalık hamileyim...inşallah bir sıkıntı çıkmazda bende aranızda kalırım..daha önce 2 defa bebeğimi kaybettim..o yüzden çok korkuyorum..hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah..hem çok korkuyorum hemde çok heyecanlıyım

ben daha dün öğrendim bebeğim olcağını.şoktayım.şaşkınım.daha doktora gitmedim ama hcg değeri 560 flndı.4haftalıkmı oluyo ki.çok bilgisizim bu konuda.bi anda süpriz bi bebiş girdi hayatıma

Son düzenleme:
Selam
benimde ilk hamileliğim kısmetse kendi dogdugum ayda bir bebeğim olacak allah hepimize yardım etsin güzel saglıklı bir hamilelik geçiririz umarım.
5+3 oldum bugun dun ılk dr. Muayeneme gittim. Kesesini gördüm kalp atıslarını haftaya duyacagım kısmetse..
Henuz bulantım vs yok ama bıraz streslıyım onuda kendımı telkın ederek yok etmeye alısıyorum. Sıgara kullanıyordum gecen cuma gunu ogrenır ogrenmez bıraktım sanırım stresı de o yaratıyor

ben geçen cuma günü öğrendim kan testinde 3256 hcg cıkmıstı dun dr. Gıttıgımde 5 haftalık dedı sanırım senınkı henuz 3 haftalık felan tebrıkler :)

Kızlar selam.. Bende 7 haftalığım şuan.. İnşallahh mayısta gelicekk bebeğimiz.. Ancak bu mide bulantıları ve bu geçmeyen halsizlik beni bitirdi 3 gün serum verildi halsizlik için ama öyle böyle değil kafamı yastıktan kaldıramıyorum yemek yiyemiyorumm.. serumlar biraz iyi geldi şimdi yeniden başlıyor sanki.. aranızda bunları yaşayan var mı napmak gerekiyo bilmiyorumm o iyi olsunda bişi istemiyorum diyorum ama bütün gün yatsam hiçbişey istemem o kadar fenayım:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…