herkese merhaba.. ben de izmirden yazıyorum.. kan testinde poz çıktı hamileligim. son adet tarihim 13 agustos benim hesaplamama göre 19 mayıs doğum tarihi.. haftaya gidicem dra. inşallah keseyi ve sonra kalp atışını görürüz de bi problem olmaz daha önceden düşüğüm var çünkü.. kalp atışlarını gören var mı ve hangi haftada gördünüz..
canım merhaba. benimde son adet tarihim 11 ağustos netten hesaplamalara göre 17 mayıs doğum tarihi inş. sağlıklı sihhatli bir şeklide bebişlerimizi dünyaya getiririz.. aminnnn.. kalp atışı 5. haftadan sonra duyulur diyorlar doktorum beni ayın 20 sinde çağırdı merakla bekliyorum o günü çok heyecanlıyımmmmmm hayırlı olsun canım..
çok teşekkür ederim cnm, evet dedigin doğru öyleymiş...bugün kürtaj oldum allah kimsenin başına vermesin çok zormuş ama dediğin gibi ,önemli olan bizim sağlığımız!allah başka bir keder vermez inş sizlerede rabbim kolaylık versin sağlıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasib eder inş......
inşallah canım.. teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.. beni de 20 sinde çağırdı. ama kalp atışını duyucağımızı sanmam en erken 6 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum.. ben de bi belirti yok sen de nasıl durumlar doktordan sonra haberlerini verirsin..her şey yolundadır umarım..
bende 6+3 oldum cuma gunu kalp atısıını duymaya gıtcem ınsallahh bı sorun olmazdaa duyarımmm bebegıımın kalbınıııı cok heyecanlı beklemesi:)
bende 4+3 oldum nezaman keseye bakmaya gidiyim sevgi yaa ?
ben daha dün öğrendim bebeğim olcağını.şoktayım.şaşkınım.daha doktora gitmedim ama hcg değeri 560 flndı.4haftalıkmı oluyo ki.çok bilgisizim bu konuda.bi anda süpriz bi bebiş girdi hayatıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?