Bu da hastanede giyeceğim pijama takımı. Bunun mavisini aldım. Bir de gecelik almam gerekiyor sanırım. Onu böyle cicili bicili almayacağım daha klasik bir model istiyorum ama genelde böyle renkli ürünler satılıyor.
Eki Görüntüle 301617
Bu da hastanede giyeceğim pijama takımı. Bunun mavisini aldım. Bir de gecelik almam gerekiyor sanırım. Onu böyle cicili bicili almayacağım daha klasik bir model istiyorum ama genelde böyle renkli ürünler satılıyor.
Eki Görüntüle 301617
bunlarda bizim hastane çıkışımız kuzenim aldı
netten aldık geldi banada 20 parça
Eki Görüntüle 301917 Eki Görüntüle 301916 Eki Görüntüle 301915 Eki Görüntüle 301919 Eki Görüntüle 301918
Pijama takımını nerden aldın acaba ?
cherfully cnm o arılı tuluuma bayıldım...güzel günlerde sağlıkla giysin inş..
sibel cim walla giycek bi şekilde, ısırrım yoksa onun bacaklarını, babannesini karşılarken giycek özellikle
Pijama takımını Ankara Kızılay'da bir mağazadan aldım. Bu sitede de var aynısı ve değişik çeşitleri;
LOHUSA ÜÇLÜ TAK., Bayan Pijama Tk., BAHA - iç giyim toptan, toptan çorap, ucuz toptan çamaşır, toptan pijama, toptan bebek ürünleri, spot toptan satış, iç giyim, sütyen,marketing,Parigi, külot çeşitleri...
Eki Görüntüle 302450
Eki Görüntüle 302451
Eki Görüntüle 302452
bende bunların siparişini verdim yeni bakalım ne zaman gelcek
Eki Görüntüle 302450
Eki Görüntüle 302451
Eki Görüntüle 302452
Eki Görüntüle 302450
Eki Görüntüle 302451
Eki Görüntüle 302452
Eki Görüntüle 302450
Eki Görüntüle 302451
Eki Görüntüle 302452
canım çok şirinler güle güle giysin bu cicileri minik kuzu. nerden aldın acaba ben daha çorap bile almadım ben de yavaş yavaş bakıyım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?