..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

çok beğendim yatağı... bende böyle birşey arıyorum ama şuana kadar gözüme çarpan olmadı... nerden aldılar acaba biliyormusun?

maskoda bebishroom diye biyer var canım ordan aldılar.
ama bu beşikte bebek fazla yatamıyo.4 ay felan anca. bilemedin 5 olsun.çünki küçük.eli kolu çarpıyo kendi kendine uyanıveriyo.

Bi sürü ciciler varmış burdaaa
Güle güle kullanın

Biz haaaala bişeycik almadık. Çok ağırdan alıyoruz, fena sıkışcaz ya hayırlısı..

maskoda bebishroom diye biyer var canım ordan aldılar.
ama bu beşikte bebek fazla yatamıyo.4 ay felan anca. bilemedin 5 olsun.çünki küçük.eli kolu çarpıyo kendi kendine uyanıveriyo.

evet o yatakta çok fazla yatılmıyormuş..büyüdükçe hareketleri artıyorya düşme riskide oluyormuş...ama çok sevimli duruyo

evet o yatakta çok fazla yatılmıyormuş..büyüdükçe hareketleri artıyorya düşme riskide oluyormuş...ama çok sevimli duruyo

düşme riski aslında yok da uyurken elini kolunu sallıyolar felan çarpıyo yanlara.uyanıyo uykudan minnaklar.

Eki Görüntüle 307720 lohusa tacı yerine kıstırmalı kurdela toka..oldumolası taç takmayı sevmem herkes çok beyendi hoş duruyor
Eki Görüntüle 307721
kızıma eşortman takımıihoşuma gitti görünce
Eki Görüntüle 307723
bu da hastane çantam bana ait olan...
yaa biliyorum adidasın spor çantalarından alıcaktım ama bu çanta 15'ten 7,5 tl ye düşmüş..işimi görür dedim ne gerek var 50 tl verip çanta almaya şimdii
ama kötü müü:26:

birde lohusa geceliği baktım ama almadım,fikir ediniyorum şu anda

Son düzenleme:
Güle güle giysin kızlar bebişlerimiz cicilerini hepsi birbirinden güzel biz henüz almadık ocakta başlayacağız o zaman ben de eklerim Allah izin verirse :)) Örgü işindeyiz şu aralar annannesi ile beraber onlar da bitince eklerim kızlar

petus yesinler emi yagmurunun kirmizilarini cok seker.gule gule saglicakla giysin ins

inş canım 5 yıldır yolunu gözlüyoruz kuzumun.tutamadım kendimi erkenden aldım

canım konuya cevap ver e tıkla..aşağıda eklenti ekle var pembe kutucukta ona tıkla bilgisayardan yükle seç ve bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…