..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

allahım allahımmm allahımmm hepsi çok güzel hepsiiiiiiiiiiiii doğsalarda mıncklasak

Kızlaaarr ebebek'te turkcellin 3 al 2 öde kampanyası var 3 oyuncak yada 3 giyim için geçerli. Biz bugün bunları aldık. 3'ü 45 liraya geldi. Bedenlerini 6-9 ay ve 12 ay olarak seçtim mevsimi de hesaplayarak;

Eki Görüntüle 305146

çokk çokk güzeller canımm allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallahh

Yaa evet bizim zamanımızda böyle oyuncaklarmı vardı. Daha neler görecekler bakalım
Bu oyuncaklar 6 ay ve üzeri için. Tabi biz biraz erken aldık Amerika'dan bir arkadaşımız geldi bu fırsat ele geçmez diye ona sipariş ettik. Yoksa 6 aydan sonra alınabilir. Dediğin gibi başta en çok lazım olacak şeyler çıngırak ve müzikli dönenceler.

Petuş, ben yeni görüyorum battaniyeyi, yüklemişsin çok teşekkürler bu basit görünüyor, okuldan bi arkadaşa gösterdim anlattı bana örücem ben de bu battaniyeyi :)

Çok tatlı şeyler almışsınız kızlar ya bayıldım, mutlu günlerde keyifle kullanın umarım... ben daha bir çorap bile alamadım oğluma

bizim tüm varımız yoğumuz da bunlar
teyzesi babası baksın işi ne zıbını almış
babası 7li zıbın takımı almış
ben de bi ıbın bi çorap aldım
bu kadarcıkkk
çok mu az:18:

teyzeleri bende oğluşuma ciciler aldım sonunda.sizinle de paylaşayım didim.

bunlar badilerimiizz.

pijama ve tulumlarımııızz.

yelek ve tek altlarımız.

hastane çıkışımız

yedek hastane çıkışı(eldivenlerini resme koymayı unutmuşum)

Havlumuz ve battaniyemiz

tırnak makası tarak biberon emzik felan

buda daha önce aldığım bebek bakım çantamııısss.

bisürü cicilerimis oldu teyzeleri.inşallah sağlıkla gelir meleklerimiz.

ayyy kızının donlarını seveyiiimmmm
ben odasını alamayacağım için ekleyemicem malesef.
yiğenimin küçük beşiği vardı sadece 4 aylık olana kadar yattı.şimdi 10 aylık.onun minik beşiğini alıyoruz şimdilik.oğlum doğduktan sonra biraz toparlanınca odasını da alıcaz inşallah.

yatağımız bu.bikaçay bununla idare edecek paşam.
ama ben zaten bunu çok beğeniyorum.
içinin malzemesi böyle tüllü felan değil ama erkeğe göre mavili felan.

Son düzenleme:

çok beğendim yatağı... bende böyle birşey arıyorum ama şuana kadar gözüme çarpan olmadı... nerden aldılar acaba biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…